کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تصحیح یک اشتباه در مورد جن
۱۰:۳۳, ۸/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۲:۳۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

قبلا بحث هایی در مورد جن و ارتباط با اونها وجود داشت که بنده احتمالا در اثر ندانسته صحبت کردن و یا اینکه فکر میکردم میدانم چیزهایی گفتم .
یادم نیست چه گفته ام و کجا منتها احتمالا مطلب اشتباهی در میان انهاست و البته در مورد مطالب دیگر بنده نیز این اشتباهات وجود دارد . مگر انهایی که نقل قول بوده . بنابرین خواننده گرامی مطالب بنده را حجت فرض نکنند . فقط نظر شخصی بوده اکثرا

اما مطلب صحیح به نقل از کتاب شریف سفینه الصادقین این است . بقیه توضیحات نیز در ان کتاب قابل پیگیری است

، آﻧﭽﻪ ﻣﺴﻠﻢ و ﻗﻄﻌﻰ اﺳﺖ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ وﺟﻮد ﺟﻦﺧﯿﺎﻟﻰ و واﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺗﺨﯿﻞ اﻧﺴﺎن ﻧﯿﺴﺖ بلکﻪ ﺟﻦ ﻣﻮﺟﻮدى اﺳﺖ ﮐﻪ ،واﻗﻌﯿﺖ ﺧﺎرﺟﻰ دارد.

اﺻﻞ ﺧﻠﻘﺖ ﺟﻦ از آﺗﺶ اﺳﺖ و ﻋﻠﺖ اﯾﻨﮑﻪ ﻣﻰ ﺗﻮ اﻧﺪ ﺑﺎ اﻧﺴﺎن ارﺗﺒﺎط ﺑﺮﻗﺮار ﮐﺮده و ﺑﻪ او راه ﭘﯿﺪا ﮐﻨﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﻨﺎﺳﺒﻰ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ اﻧﺴﺎن دارد. زﯾﺮا ﯾﮑﻰ از ﻋﻨﺎﺻﺮ ارﺑﻌﻪ ﮐﻪ ﺟﻨﺒﻪ ﻣﻰ ى ﺧﻠﻘﻰ اﻧﺴﺎن را ﺗﺸﮑﯿﻞ دﻫﺪ آﺗﺶ اﺳﺖ و از اﯾﻦ ﺟﻬﺖ اﯾﻦ دو ﻣﺨﻠﻮق ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺸﺘﺮك ﻫﺴﺘﻨﺪ

ﻫﻢچنان که انسان به واﺳﻄﻪ روﺣﻰ ﮐﻪ از ﻋﺎﻟﻢ اﻣﺮ در او دمیده شده ﻣﻰ ﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺎ ﻋﺎﻟﻢ ﻣﻠﮑﻮت ارﺗﺒﺎط ﺑﺮﻗﺮار ﮐﻨﺪ و ﺑﺎ ﻣﻼﺋﮑﻪ ﻣﺄﻧﻮس ﮔﺮدد.
اما چون اجانین ﻣﻮﺟﻮداﺗﻰ از ﻋﺎﻟﻢ ﺳﻔﻠﻰ ﻫﺴﺘﻨﺪ اﮔﺮ ﮐﺴﻰ ﺑﺨﻮاﻫﺪ ﺑﺎ آﻧﻬﺎ ارﺗﺒﺎط و آﺷﻨﺎﯾﻰ ﭘﯿﺪا ﮐﻨﺪ ﺑﺎﯾﺪ از ﻋﺎﻟﻢ ﺧﻮد - ﯾﻌﻨﻰ ﻋﺎﻟﻢ اﻧﺴﺎﻧﻰ ﮐﻪ ﺑﺮﺗﺮ و ﺑﺎﻻﺗﺮ اﺳﺖ- ( ﺗﻨﺰل ﻧﻤﺎﯾﺪ ﺗﺎ ﺑﺘﻮاﻧﺪ ﺑﺎ آﻧﻬﺎ ﺗﻤﺎس ﺑﺮﻗﺮار ﮐﻨﺪ؛ ﻟﺬا دوﺳﺘﻰ و اﻧﺲ ﺑﺎ آﻧﻬﺎ ﺑﻪ وﯾﮋه ﺑﺮاى ﺳﺎﻟﮏ و ﮐﺴﻰ ﮐﻪ ﻣﻰ خواهد راه قرب خدا را طی نماید ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻤﺎل ﻣﺤﺴﻮب نمیشود بلکه مانع راه و سبب ﻣﻨﻘﺼﺖ و دورى او ﻧﯿﺰ ﻣﻰ ﮔﺮدد

. ﮔﺎﻫﻰ ﻧﯿﺰ ﺿﺮرﻫﺎى ﺟﺒﺮان ﻧﺎﭘﺬﯾﺮ روﺣﻰ و ﺟﺴﻤﻰ از ﻗﺒﯿﻞ ﺟﻨﻮن و اﻣﺮاض ﺑﺪﻧﻰ ﺑﺮاى اﻧﺴﺎن د ر ﭘﻰ دارد. از اﯾﻦ رو ﺑﻪ ﻃﻮر ﮐﻠﻰ ﻗﺪم ﻧﻬﺎدن در اﯾﻦ وادى ﺑﻪ ﺧﺼﻮص در راه ﺗﺴﺨﯿﺮ اﺟﺎﻧﯿﻦ ﮐﺎر ﺻﺤﯿﺤﻰ ﻧﯿﺴﺖ

در ﺑﺴﯿﺎرى از ﻣﻮارد ﻧﯿﺰ ﻣﻘﺪﻣﺎت و ریاضت های ان مشروع نبوده ﺑﻠﮑﻪ اﺻﻮﻻً ﺗﺴﺨﯿﺮ ﮐﺮدن و ﻓﺮﻣﺎن دادن ﺑﻪ ﻣﻮﺟﻮداﺗﻰ ﮐﻪ ﺧﺪاوﻧﺪ آﻧﻬﺎ را آزاد آﻓﺮﯾﺪه ﻣﺠﻮز ﺷﺮﻋﻰ ﻧﺪارد و ﻓﻘﻬﺎ رﺿﻮان اﻟﻠ ﻋﻠﯿﻬﻢ - داده ﻧﯿﺰ ﻓﺘﻮا ﺑﻪ ﺣﺮﻣﺖ ﺗﺴﺨﯿﺮ اﻧﺪ.

اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ اﺟﺎﻧﯿﻦ ﻧﺰد ﺑﺮﺧﻰ از ﻣﺆﻣﻨﯿﻦ ﺑﺎ ﺗﻘﻮا ﮐﻪ ﺑﻪ ﺑﻨﺪﮔﻰ ﺧﺪا ﻣﺸﻐﻮل ، اﻧﺪ ﺣﺎﺿﺮ ﺷﺪه و ﺑﻪ آﻧﻬﺎ ﺧﺪﻣﺖ ﮐﻨﻨﺪ ﻟﮑﻦ ﺑﻪ اﯾﻦ ﺻﻮرت ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺴﺨﺮﺷﺎن ﺷﺪه و ﺗﺤﺖ ﻓﺮﻣﺎن آﻧﻬﺎ ﻗﺮار ﮔﯿﺮﻧﺪ.

ﻫﻢ ﭼﻨﺎن ﮐﻪ اﻣﺎم باقر ﻋﻠﯿﻪ اﻟﺴﻼم در ﺣﺪﯾﺜﻰ ﻓﺮﻣﺎﯾﻨﺪ : از میان اجانین شیعیانی هستند که به ما خدمت میکنند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، انتصـار ، یاســین ، MohammadSadra ، آیدا77 ، شیدا ، رکن الهدی ، سیمرغ ، emj ، MohammadMeraj ، sarallah ، قلب ، لبخند خدا ، "شهید" ، azade ، تمنا ، vahrakan ، Mohammad Trust ، آیات ، Eve ، عبداللهی ، جویای حقیقت ، arman mohseny ، fazel ، اولولالباب ، مجید املشی ، 135

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۶, ۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
۱۶:۰۴, ۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
ببینید بحث این بود که گاهی اجنه بدون اینکه ما کاری بکنیم وارد زندگی ما میشن وآدم رو اذیت می کنن کلی آدم هم این اتفاق براشون افتاد شما توقع نداری که من براوتون از اجنه در حال اذیت فیلم وعکس بزارم!!!!
گفتم در زمانهای قدیم این اتفاق بیشتر بوده بخاطر سبک زندگی مردم واینکه تو خارج هم می تونه اتفاق بیفته چون خدا که نگفته اجنه تو ایران زندگی می کنن گفته روی زمین در کنار انسانها هستن پس مسلما تو کشورهای دیگه هم هستن مخصوصا کافر هاشون بیشتر به نظر می رسه حالا من براتون چه مدرکی بیارم!!!!
بعدم من فیلم های غربی رو گفتم نه فیلمای بی سروته ایرانی!!!
شما گفتی قدیمیا نگاهشون به از ما بهترون. یه نگاه شیطانیه؟!حالا شما مدرکتون چیه!!در حالی که می دونیم خیلی از این اجنه شیطانی نبودن وکاری با آدمها نداشتن فقط در بعضی شرایط دیده می شدن مثه اجنه. ای که پدرم تو کودکی می دیده خب. به اونا هم از ما بهترون می گفتن
این که شما این لفظ رو یه دلالت شیطانی می دونید واقعا عجیبه
۱۸:۴۳, ۹/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۳ ۱۸:۴۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #23

(۹/دی/۹۳ ۱۶:۰۴)رکن الهدی نوشته است:  ببینید بحث این بود که گاهی اجنه بدون اینکه ما کاری بکنیم وارد زندگی ما میشن وآدم رو اذیت می کنن کلی آدم هم این اتفاق براشون افتاد شما توقع نداری که من براوتون از اجنه در حال اذیت فیلم وعکس بزارم!!!!
خواهر گرامی،
به حرف من در مورد دلیل آوردن که اون همه توضیح داده بودم اصلاً دقت نفرمودید.
من میگم همون دلیلی که باعث شده خودتون به این مسئله ایمان بیارید، همون رو برای ما بیارید.
خداوند می‌فرماید از پی آنچه که به آن علم نداری نرو.
یعنی انسان چیزی که دلیلی برای باورش نداره رو بی‌دلیل قبول نکنه.
اگر خودتون دلیلی برای این باور دارید، ارائه بدید تا ما هم ایمان بیاریم.
اگر دلایلتون در همین حد ِ نتیجه‌گیری ِ بسیار مبهم از تجربه‌ی اطرافیان هست، پس در واقع بی‌دلیل قبول کرده‌اید

آیا درسته که انتظار داشته باشیم دیگران حرفمون رو بی‌دلیل قبول کنن؟ اینطوری که هیچ پایه‌ای نمی‌مونه.

(۹/دی/۹۳ ۱۶:۰۴)رکن الهدی نوشته است:  گفتم در زمانهای قدیم این اتفاق بیشتر بوده بخاطر سبک زندگی مردم
اما درک نمی‌کنم، این گزاره، چه درست باشه چه غلط، چه ارتباطی به سؤالی که مطرح شده داره؟

(۹/دی/۹۳ ۱۶:۰۴)رکن الهدی نوشته است:  واینکه تو خارج هم می تونه اتفاق بیفته چون خدا که نگفته اجنه تو ایران زندگی می کنن گفته روی زمین در کنار انسانها هستن پس مسلما تو کشورهای دیگه هم هستن مخصوصا کافر هاشون بیشتر به نظر می رسه حالا من براتون چه مدرکی بیارم!!!!
بعدم من فیلم های غربی رو گفتم نه فیلمای بی سروته ایرانی!!!
البته من هیچ حرفی در مورد اینکه خارج از ایران نیستن نزدم. کی چنین چیزی گفتم؟Huh این چه ارتباطی به سؤالی که مطرح شده داره؟ مسلم هست که شیاطین من الجن در کنار رؤسای شیطان‌پرست‌ها هستن. حتی در فیلمی که ادعا میشه از Bohemian Grove گرفته شده(که نشست سران حکومت شیطانی هست) هم اشاره‌ای به اجنه در کنار آتش قربانگاه بود. جن در میان مردمشون هم شناخته شده هست. Sean Stone می‌گفت توی آمریکا بهشون میگن jinn یا jinny و اون زمان داشت توی آمریکا مستندی می‌ساخت که ممکن بود پاسخ معماش اجنه باشن.

بله، توی بسیاری از فیلمهاشون به اجنه اشاراتی هست، ولی:
اولاً سؤالی که مطرح شده بود دلایل طلب کرده بود. اینکه بگید فلان افراد باور دارند، این میشه رأی‌گیری، و چنین کاری در جستجوی حقیقت، خودتون میدونید که صددرصد نادرست و غیرقابل‌پذیرش هست.

ثانیاً حتی اگر دلیل می‌شد، آیا شما به عنوان نمونه‌ای از اعتقاد به ورود اجنه در زندگی انسانها به فیلمهای اونها اشاره می‌کنید؟؟؟؟!!!!!!!HuhHuhHuh
شکی نیست که شیطان‌پرستانشون بر هالیوود مسلط هستن و مانند شیطان‌پرستان داخلی، اجنه رو دارای قدرت و تسلط ِ خارج از خواست انسانها نشون خواهند داد. هدفشون اینه که این فکر رو در ذهن‌ها بکارن که بدون اینکه انسان خودش ازشون پیروی کنه، اونها بر احوال انسان تسلطی دارن.
اما این فقط دروغ شیطان و پیروانش هست.
چون خداوند می‌فرماید:

سوره حجر، آیه 42: إِنَّ عِبَادِي لَيْسَ لَكَ عَلَيْهِمْ سُلْطَانٌ إِلاَّ مَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْغَاوِينَ
به راستی تو را بر بندگان من تسلطی نيست، مگر آن گمراهانی که از تو پيروی کنند.

(۹/دی/۹۳ ۱۶:۰۴)رکن الهدی نوشته است:  شما گفتی قدیمیا نگاهشون به از ما بهترون. یه نگاه شیطانیه؟!حالا شما مدرکتون چیه!!در حالی که می دونیم خیلی از این اجنه شیطانی نبودن وکاری با آدمها نداشتن فقط در بعضی شرایط دیده می شدن مثه اجنه. ای که پدرم تو کودکی می دیده خب. به اونا هم از ما بهترون می گفتن
این که شما این لفظ رو یه دلالت شیطانی می دونید واقعا عجیبه
دقت نفرمودید خواهر گرامی.
اینکه اجنه از ما بهترند، دقیقاً حرف شیاطین هست. دقیقاً حرف اول و دغدغه‌ی اصلی شیطان لعین رجیم هست، که اصلاً بخاطر همین غرض تکبرورزی‌اش رانده شد. بنده میگم وقتی بسیاری از قدیمی‌ترهایی که از حالات اجنه تعریف میکنن که «اجنه فلان‌جا زندگی میکنن و اگر فلان‌طور کنید فلان‌طور میکنن و ...» به اجنه میگن «از ما بهترون»، یعنی نه تنها یک دانش اولیه نسبت به اصل دعوای بین انسان و شیطان ندارند، بلکه مدرکی هست از منبع اولیه‌ی (حداقل بخشی از) گفته‌هاشون. منبعی که این عبارت رو می‌پسندیده.DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی جای تأمل داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، آیات
۱۹:۴۳, ۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
وای آقای درست پسند شما چرا انقدر پیچیده برخورد می کنیدDodgy
من حرف پدرم رو قبول دارم بهشم نمی گم برام مدرک بیار ومی دونم آدم بالغیه وهرگز دروغ نمی گه شما باور نکن من که نمی تونم آیه وحدیث قرانی بیارم ...گفتم این اتفاق ها در گذشته می افتاده همچنانکه الانم می افته اونایی که میرن واسه هم سحروجادو می گیرن ویکی رو میندازن تو زندگی مردم ...زمان حضرت سلیمان وتسخیر اجنه نشون دهد که می شه اونا باشن وحتی پارو از حد خودشون فراتر بزارن که خدا هاروت وماروت رو بفرسته تا کار های اونا رو جمع کنن...
من خودم اعتقاد اونا رو به اجنه وشیاطین می دونم شما گفتی چرا تو خارج این حرفا رو نمی زنن گفتم شما از کجا می دونی وقتی قبول دارن حتما یه چیزایی تو زندگیشون دیدن
شما واسه همه چیز انقدر ملالغتی عمل می کنید !!!اونا می گفتن از ما بهترون برای اینکه گاهی ما اونارو نمی دیدیم ولی اونا مارو می دیدن از پس وپیش زندگی آدما بهشون خبر می دادن قدرت که انسان نداشت واسه همین می گفتن از ما بهترون کسی هم منظورش به شیطان نبوده
تروخدا نشیم جزو اون آدمایی که مصداق این جمله می شن خدا می بخشه بنده خدا نمی بخشه
۱۲:۴۰, ۱۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۲:۴۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۹/دی/۹۳ ۴:۴۸)درست پسند نوشته است:  سلامSmile
دلم براتون تنگ شده بود.Smile
دلم نمیاد به بقیه خیلی شدید گیر بدم. خوب شد شما اومدید.Smile

یک سؤال: چطور کسانی که بسم الله نمیگن و یا خارجی ها از این کار براشون مشکلی پیش نمیاد؟

-----------
خداوند میفرماید از پی آنچه که به آن علم نداری نرو.
این حرف خداست.
پس نباید ترسید از نپذیرفتن چیزی که برهانی براش ارائه نمیشه(اشتباه گرفته نشه با انکار).

-----------
یکی از واضحترین نشونه ها برای شک کردن به بسیاری از این حرفها، اینه که ناقلین قدیمی(پیرترها) وقتی تعریفشون میکنن، با عبارتی به اجنه اشاره میکنن، که دقیقاً حرف شیاطین هست..... از ما بهترون.DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

جناب گیر بار عزیز Wink
در همین کتابی که رفرنس دادم نوشته شارع مقدس برای پیشگیری از این امر (اذیت و ازار اجانین)دستوراتی داده است
از جمله در مکانهای مخوف بدون ذکر خدا وارد نشوید . وقت ریختن اب جوش بر زمین با صدای بلند بسم الله بگویید اگر کسی تنها در خانه ای خوابید ملامت نکند مگر غیر خودش را و ... که چنین مشکلاتی پیش نیاید
این هم دلیل : سخن شارع مقدس
شما خیالتون راحت من کاری به ناقلین پیر و جوان ندارم و این کتاب نویسندش ار عرفای بزرگ و علمای کم نظیری است که بجز حرف معصوم (علیه السلام) از دهانشان خارج نمیشود
در مورد سوالتون هم از ادم نکته بینی مثل شما همچین سوالاتی که از لحاظ منطقی اشتباه است بعید است Smile
التماس دعا

نقل قول: خداوند میفرماید از پی آنچه که به آن علم نداری نرو.

لا تقف ما لیس لک به علم

از آنچه به آن آگاهی نداری، پیروی مکن،
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، شیدا ، قلب ، Eve
۱۶:۰۵, ۱۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۵۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #26
آواتار
با دو تا واسطه من نویسنده کتاب شومان رو میشناسم.
یعنی دایی دوستم با ایشون ملاقات کرده.
به نظرم بد نیست برای آشنایی با این موجودات کتاب شومان رو بخونین.
اولین انسان خلق شده اسمش آدمه و اولین جن خلق شده هم اسمش شومانه.
من خودم خیلی بلاها سرم اومده.
مطلقا هم دنبال این کارا نبودیم.
توی یه باغ که زندگی میکردیم این اتفاقات برای من میفتاد.
من تاثیر حرز ابودجانه و ... رو ندیدم.
حفظش هم نیستم و خوش به حال اونی که داره.
اما ما بچه مسلمونا از 3-4 سالگی که سوره های کوچیک قرآنو یاد میگیریم 4 قل رو بهمون یاد میدن.
تصورش هم نمیکنین که همین 4 قل ساده علی الخصوص معوذتین یعنی سوره های فلق و ناس چه معجزه ای میکنه.
کل این اجنه در مقابله با سوره فلق و ناس ناتوان میشن.
انگار که یه هاله حفاظتی دورتون کشیده بشه.
با این سوره ها علی الخصوص سوره فلق مانوس بشین.
به وقت تنهایی و قبل از برهنگی کامل به وقت حمام و قبل از خواب حتما حتما حتما این سوره ها رو بخونین.
راستی....
میدونستین تو خونه ای که خروس باشه جن وارد نمیشه؟
یا میدونستین اجنه از بوی خوش و چهره زیبا تغذیه میکنن؟
به خاطر همین چیزاست که اسلام میگه قبل از غذا بسم ا... بگین.
یا هیچ وقت کاملا برهنه نشین.
آدمای خوشگل هم چون ممکنه یا خود اجنه عاشقشون بشن و یا یه ناتویی واسه این که طرف رو به چنگ بیاره براش جن بگماره به صورت خودجوش قبل از هر کاری بسم ا... بگن و زیاد هم 4 قل بخونن.
اگه کسی این چیزا رو انجام داد که سخت هم نیست و اجنه اذیتش کردن من اسممو میذارم قلیدون.
والا....
محض اطمینان هم یکی یه خروس هم بخرینBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، Eve
۱۷:۳۹, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
با سلام
چقدر خوبه هر توصیه ای با ارجاع به منبع روایتی اون باشه تا به تبعیت از معصوم انجام بشه .
در مورد تبعیت بسیار نوشته ایم

وَلاَ تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولـئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُولاً

• از پی آنچه ندانی که چيست مرو ، زيرا گوش و چشم و دل ، همه را ، بدان بازخواست کنند

• ترجمه فولادوند
    و چيزى را كه بدان علم ندارى دنبال مكن، زيرا گوش و چشم و قلب، همه مورد پرسش واقع خواهند شد.

• ترجمه مجتبوی
    و از پى آنچه بدان دانش ندارى مرو، كه گوش و چشم و دل، از همه اينها بازخواست خواهد شد.

• ترجمه مشکینی
    و از چيزى كه بدان علم ندارى (در مرحله اعتقاد و گفتار و عمل) پيروى مكن، زيرا گوش و چشم و دل، هر يك مورد سؤال قرار خواهند گرفت (از انسان درباره كارهاى آنها و از آنها درباره كارهاى خودشان مى‏پرسند)

اگر بنا بر تجویز و توصیه بر اساس نظر ما و پیرمردا باشه مثنوی هفتاد من کاغذ باید بیاریم بنویسیم

شیعه یعنی تابع و تسلیم .
این ایه قران رو باید اویزه گوشمون کنیم . و بدونیم علم چطوری حاصل میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، قلب
۱۷:۵۳, ۱۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۵۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #28
آواتار
از شما بعید بود وحید آقا.
یعنی خوندن معوذتین کار بدیه یا کار من درآوردیه؟
اینم توصیه نامه از کسانی که رد خور ندارن.یه بابایی و فلانی و یه عالم ربانی هم نیستن.
آقای بهجت خوبه؟یا آیت الله کشمیری و آقای خمینی (رحمة الله علیه)؟

http://www.tebyan.net/newmobile.aspx?pid=221496
http://www.beytoote.com/religious/daru-m...eness.html

ایشون فرمودن ما که معوذتین داریم نیازی به حرز نداریم.

اینم واسه نگهداری خروس.

http://www.hawzah.net/fa/Question/View/10328/

عرض کردم که...
من بلاهایی به سرم اومده که مجبور به جستجو شدم.
فقط هم 4 قل نجاتم داد. علی الخصوص سوره فلق و ناس...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، قلب
۱۹:۰۳, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #29
آواتار
من منظورم اینه که وقتی نسخه ای میدیم مستندشم باهاش باشه ...
تا اگر کسی خواست عمل کنه به تبعیت از معصوم باشه
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۲۰:۱۱, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
من فکر میکردم چون خودم از بچگی تو گوشم خونده بودن که 4 قل برای دفع اجنه خوبه و حدیث از ائمه میاوردن و معنی آیات رو که میخوندم متوجه میشدم که اصلاً این سوره ها واسه همین نازل شدن، همه هم متوجه میشن که این سوره ها واسه چیه.
اما در هر حال...
همونطور که فرمودین مستند گفتم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا