|
یک سوال: آیــــا قدرت منفی ها بیشتره؟!!!
|
|
۱۶:۴۸, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۶:۴۹ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام من یک سوالیست مدت ها ذهنم رو مشغول کرده گفتم با شما هم درمیون بذارم چند روز پیش در این مورد داشتم با شخصی صحبت میکردم که چرا انسان ذاتا منفی ها رو دوست داره؟! ببینید بذارید توضیح بدم...یه موقع هست که یه سری کارها هستن که مثل قتل و غیره که اصلا ربطی به روحیه انسانی و ذات انسانی ما نداره و خب کسی هم مطمئنا از قتل و غیره خوشش نمیاد و بحث من هم کلا این دست از منفی ها نیست چرا برخی گناها شیرینه؟ حالا اون شخصی که چند روز پیش باهاش صحبت میکردم....میگفتن چون قدرت منفی بیشتره! مثلا مثبت در منفی میشه منفی! (خدایی خودمونیم...عجیب خودمو کنترل کردم که نخندم! )یا دلیل بعدیشون این بود که اصلا شر قبل از خیر بوده! و مثالش هم شیطان بود! که البته اگر ما بخوایم شیطان رو مصداق بگیریم...چهارده معصوم زودتر خلق شدن!(پس دومین دلیلش هم رده! ) اما من هنوز پاسخ سوالم رو نگرفتم چـــــــــــــرا انسان ذاتا سرتقه؟! ![]() ![]() الان قشنگ منظورم جا افتاد فکرکنم! اصلا نمیتونیم همیشه خوب و مثبت باشیم....نه اینکه به خاطر اینکه عجب میاد سراغمونا نهههه....بیشتر به خاطر اینکه بد بودن و شیطنت کردن بعضی اوقات هیجانش بیشتره! ![]() چرا خوب بودن هیجان نداره؟ حالا بقیه سوال هام هم میگم بعدا امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم فعلا یا حق التماس دعا ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۷, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اگر تمایل به گناه در انسان (عادی نه معصوم) نباشه پاداش چه ارزشی داره؟ و چه رشدی مترتب میشه؟
مثل نوشتن دیکته از روی صورت دیکته موقعی کش یه چیزی رو پرتاب می کنه که کشیده بشه (اینو زیاد روش فکر نکنید : ) )) به عبارتی بی نظمی که خواهرمون گفتن آسون تر از برقرار کردن نظمه ولی اون نظمه که ارزش داره(مثل اینکه یه سری حروف دستت باشن و بهمش بریزی یا اینکه باهاش شعر بسازی) ولی به همین سادگی نیست* *یعنی لزومی نداره اون چیزی که سخت تره همیشه بهتر هم باشه مثلا روزه گرفتن در عید فطر! صورت سوال یکمی ناقصه (مناظره ریاست جمهوری 92) |
|||
|
|
۳:۲۷, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آنتروپی ربطی به امیال انسان نداره. به برهان نظمم ارتباطی نداره اصلا.
ولی به عنوان یه نگاه ادبی می شه بهش نگاه کرد. |
|||
|
|
۳:۵۹, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
انسان یه سیستمه (مادی و غیر مادی)
انتروپی هم جزئی از ذات سیستمه منظور از نظم هم برهان نظم نبود بلکه مربوط میشد به همین انتروپی |
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
چرا گناه می کنیم؟ و اینکه لذت گناه نقد و شیرین هست , هر موقع كه انجام بديد لذت مي بريد(مثل لذت هاي مادي) لذت خوبی نقد نیست، شاید نسیه ای که در آینده پرداخت می شود. مگر در مواردی که فرد تربیت روحی بالایی داشته باشه که یک چشمه کوچک از لذت خوبی در دنیا بر او هویدا شود،و در انسان ها با ظرفیت های مختلف متفاوت هست (مثل لذت نماز من نوعی با لذت نماز یک عالم ربابی) (۱۰/دی/۹۳ ۱۹:۵۹)مجتبی110 نوشته است: چون انسان معمولا دو چیز رو بر دو چیز ترجیح می ده! این هم مرتبط با معامله هست. نقد دنیا (حال) با آخرت (آینده) معامله نقد دنیا به بهای لذت ابدیت تغییر ناپذیر. انسان در پی کسب منفعت هست و منفعت حال براش قابل هضم تر از منفعت آینده ست.مگر اینکه بفهمد با چه کسی معامله می کند. پس به اين معامله اى كه با او كرده ايد شادمان باشيد و اين همان كاميابى بزرگ است. (توبه/ 111) خداوند، اندك را هم مى خرد. مثقال ذرّة خیراً یره (زلزال/7) |
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام.
ما ترک ها یک ضرب المثل داریم که میگه : " مرده رو به حال خودش ول کنیم ، کفنشو هم کثیف میکنه " |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۳ ۳:۲۷)namekarbary نوشته است: آنتروپی ربطی به امیال انسان نداره. به برهان نظمم ارتباطی نداره اصلا. من تو ارسال قبلیم در مورد آنتروپی چیزی نگفتم! نمی دونم هم چی هست! اما طرفداران برهان نظم می گن هرچیزی اگر ناظم نداشته باشه، رو به بی نظمی و تباهی می ره! منم گفتم رو به بی نظمی نمی ره به سمت طبیعت خودش می ره! حالا جاش اینجا نیست جای دیگه بحث خواهیم کرد
|
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۳ ۱۷:۳۶)مجتبی110 نوشته است: من تو ارسال قبلیم در مورد آنتروپی چیزی نگفتم! نمی دونم هم چی هست! آها نه. شما نه. شما یه جمله داشتین که یا از فقدان معنی رنج می برد یا من نتونستم معنیی ازش استنباط کنم. (۱۱/دی/۹۳ ۱۷:۳۶)مجتبی110 نوشته است: اما طرفداران برهان نظم می گن هرچیزی اگر ناظم نداشته باشه، رو به بی نظمی و تباهی می ره! منم گفتم رو به بی نظمی نمی ره به سمت طبیعت خودش می ره!برهان نظم؟ بحث نداره. شما کتاب تبیین براهین وجود خدا رو بخونید هم برهان نظمو آورده هم ردیه شو. البته اگه شارح معاصر فلسفه اسلامی رو قبول داشته باشید. |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۳ ۱۸:۴۱)namekarbary نوشته است: آها نه. شما نه. شما یه جمله داشتین که یا از فقدان معنی رنج می برد یا من نتونستم معنیی ازش استنباط کنم.خب اینکه شما معانی رو ازش درک نکردید پس جای بحث نیست دوست عزیز! اصلا از اول هم جاش اینجا نبودجمله دوم شما هم نشون می ده منظورم درست نگرفتید باز هم جای بحث نیست! ![]() (۱۱/دی/۹۳ ۱۱:۰۹)135 نوشته است: این هم مرتبط با معامله هست. بله درسته دقیقا منظورم همین بود، اما فرض کنید اعتقاد به دیار باقی هم نداشته باشیم باز هم گناه از همون دو قاعده سرچشمه می گیره! یعنی خرید لذت آنی به قیمت از دست دادن چیزهایی در آینده و یا منافع خود به منافع دیگر انسان ها! |
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|