|
ذات نجس سگ
|
|
۱۸:۱۲, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه.
ما معتقدیم که خدا در عالم ذرع از همه مون یه سوال و جوابی کرد و همه به خاطر اون سوال و جواب اینجوری آفریده شدیم. آقای رائفی پور تو یکی از سخنرانی هاش میگفت دلیل این که سگ و خوک نجس شدن این بود که با ولایت امام علی مشکل داشتن. من یه سوالی برام پیش اومد؟ چطور سگی با ولایت علی ع مشکل داشته اما به دنبال نور حقیقت پشت اصهاب کهف میره و اونم مشمول معجزه خدا میشه؟ اون ذاتش نجس و مخالف خدا بوده. چطور نور خدا رو تبعیت کرده؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۲۵, ۱۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:(من همیشه فکر میکردم خدا مثلاً چرا زیبایی سنگ الماسو به فیروزه و عقیق نداد در کنار همه محاسنشون؟)هر زیبایی قرار نیست خوشگل باشه. نقل قول:این که سگ چرا نجس شده یا خوک چرا نجسه رو نمیدونم!سگ: بیماری سالک ، تخم انگل ، کک ، شپش ، ... عبدالله بن ابی یعفور از امام صادق(علیه السلام) نقل می کند : همانا خداوند نیافرید خلقی را که نجس تر از سگ باشد .( همان ، ج1 ، ص227
)
خوک هم کلا تکلیفش مشخصه ، تو نجاست زندگی می کنه.نقل قول:موجودی که ذات نجسی داره، میتونه به پاکی برگرده؟بستگی به مقدار نجاستش داره. به قول همون استاد رائفی عزیز ، یه شیشه در بسته تو دریا هیچ بهره ای از آب نمی بره. نقل قول:مثلاً شیطون مختاره...از اجنه است دیگه...با این اوج دشمنی غیرممکنه و ازش بعیده. دشمن خداست. |
|||
|
|
۱۱:۲۳, ۱۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
من نمی گم این سگ مهم نیست دیدن که دوستان با تفسیر قران ثابت کردن. حیوانات بد وخوب دارن وروز حشری هم براشون وجود داره طبق آیات قران
پس چند تا نکته رو باید همزمان بررسی کرد یکی ظاهر آیاته که داره می گه سگی که نجسه ونباید باهاش در ارتباط بود اما همون. سگ در جایگاه نگهبانی کاملا وفاداره و دمه در غار به نشانه محافظت از صاحبانش می خوابه ودوم اینکه خدا با این کار رستاخیز حیوانات رو هم ثابت کرده فقط نخواسته بگه انسان در روز حشر زنده می شه یه زاویه دیگه هم پذیرفتن حرف استاد راءفی هست که نمونه اش انسانهایی هستن که با اومدن در دنیا تقدیرشون رو تغییر دادن ببینید اینکه به حیوانت ولایت عرضه شده درش شکی نیست قضیه امام هادی وقفس شیر رو که می دونید پس حیوانات هم می فهمن مثلا ببینید اونایی که بدنهاشون توی خاک تجزیه نمی شه دلیلش فقط معجزه نیست یه درک وفهمه... |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۱۲/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۳ ۱۵:۴۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۰)کوروش کبیر نوشته است: خانوم عزیز چرا خودتو اذیت میکنی؟؟ ادبیات کلیسا متحجر و عرب های بادیه نشین اینطوری بوده یکمی فرهنگ داشته باشید ناظر محترم لطفا بحث رو جمع بندی کنند وگرنه مدعیان آزادی چماق هاشون رو بیرون میارن یه کلام اگر بگید سطح فهمم نمیرسه بهتره تا کسی رو تکفیر کنید بنده خدا گالیله هم خفه خون گرفت بخاطر این ادبیات تکفیری |
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۲:۳۷ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۳ ۱۵:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: ادبیات کلیسا متحجر و عرب های بادیه نشین اینطوری بوده یه روزی بود که به اینترنت دسترسی نداشتم وگرنه زودتر جوابت رو میدادم. در حالیکه با این همه توهینی که کردی مستحق این هستی که این ارسالت رو گزارش تخلف بدم (در حالیکه میدونم هیچ نتیجه ای نداره)ولی این کارو نمیکنم تا همه خوب بشناسن امثال شما رو.و میدونم با وجود اینکه ناظرین می بینن این ارسال توهین آمیز رو نه پاکش میکنن نه تذکر میدن ولی به محض اینکه من جوابم رو ارسال کنم یا میان پاکش میکنن یا خط و نشون میکشن برام طبق معمول. اول اینکه اون کلیسای متحجر که گفتید مال زمانی بود که میخواستن همه رو مجبور کنن که یکسان فکر کنن یکسان ببینن یکسان عبادت کنن و پوست از سرشون میکندن....مثل الان ما. فعلا این شماهایید که چندین دهه است چماق دستتون هست دیگه به این یکی معروفید.چقدر شماها از این آزادی میترسید....... میدونم .میترسید اگه آزادی ایجاد بشه دستتون رو بشه........ چیه به خداتون(رائفی پور)توهین شده؟؟؟ شماها اگه کلامی از حرف کسی به مذاقتون خوش نیاد یا میگید ملحده یا کافر یا منافقه کاری هم ندارین بقیه حرفاش چیه اونوقت حالا به من میگید کسی رو تکفیر نکن؟؟من کجا کسی رو تکفیر کردم؟؟؟ شما سطح فهم و شعورت رو به خوبی نشون دادی. شماها که هر کی غیر خودتون باشه و همفکرتون نباشه رو نجس و کافر میدونید حالا چی شده دست به دامن گالیله شدید؟؟گالیله بیچاره داره توی گور میلرزه از این حامیانش..... جالبتر از نوشته ی شما واسم اینه که اومدی توهین کردی یه عده هم زیرش رو تشکر زدن ....... توی متنت هیچ نکته ی خاصی نیست فقط خطاب به من نوشته شده و توهین آمیز هست.یعنی دقیقا اون چند نفر واسه اون توهین ها تشکر کردن.!!!!! حواله شمام با خداست....... |
|||
|
|
۱:۴۳, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
عبدالرحمن dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1420197365' نوشته است: 1420197365[/url]']سلام خوبين؟؟ اولا كه رسمي حرف زدن نشان از ادب نيست . دوما عرب باديه نشين مگه حيوونه كه ميگيد؟؟ سوما اينجا تالار گفتگو هست و همه حق دارند نظر خودشونو بگن ، اگه ناراحت ميشيد كه چماق بدست ها بحث رو منحرف ميكنند ، شركت نكنيد ، زور نيست! |
|||
|
|
۳:۰۵, ۱۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۳:۱۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۳ ۱:۴۳)Kol نوشته است: سلام منظور همون عرب های سوسمار خور در کلام شماها هستن که دختراشون رو زنده به گور میکردن همه حق دارن نظرشون رو بگن ولی 1-بابت نظراتشون مسئولن 2-تو فرهنگ ما به مسخره بازی و مسخره کردن کلام دیگران نظر نمیگن (۱۳/دی/۹۳ ۰:۵۳)کوروش کبیر نوشته است: یه روزی بود که به اینترنت دسترسی نداشتم وگرنه زودتر جوابت رو میدادم. اعتماد به نفس شما رو م.ک. داشت الان رئیس جمهور شده بود. |
|||
|
|
۱۰:۰۹, ۱۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۱۰:۱۱ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۳ ۳:۰۵)عبدالرحمن نوشته است: منظور همون عرب های سوسمار خور در کلام شماها هستن که دختراشون رو زنده به گور میکردن بخشی از خود تاریخ اعراب همین بوده که در کتابهای خودشون هم هست.حتی در کتابهای ما هم هست.... پس چیزی نیست که کسی بخواد پنهان کنه یا به خوبی ازش یاد کنه. ما هم اگه میگیم منظورمون همون اعرابه نه اعراب الان یا اعراب بادیه نشین..... کتاب آقای ولایتی رو بخونید.کلا تاریخ اعراب به چند بخش تقسیم میشه که به یه بخشش رسما میگن زمان جاهلیت.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ توی فرهنگ ما هم به توهین کردن نظر نمیگن. |
|||
|
۱۲:۳۴, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول:در احکام دو دو تا چهارتا نداریم !!!!!!!!!!!می شه بیشتر توضیح بدین ![]() منظورم دو دو تا چهارتا نیست. منظورم ربطش به نجاست سگه. اینجا از نظر حکم و ... بررسی اش نکردیم. بلکه داریم ماهیتش رو بررسی می کنیم. به احکام کاری نداشتم. ممنون یا حق |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: shrk.gif]](http://www.pic4ever.com/images/shrk.gif)
![[تصویر: 63izs7n.gif]](http://www.pic4ever.com/images/63izs7n.gif)