|
مشارکت محتوایی در ساخت اپلیکیشن حجاب
|
|
۱۹:۰۹, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۹:۱۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی مقدمه رو خلاصه کنم ، الان دیگه گوشیهای اندرویدی دست همه هست و از طرفی مارکت ها و محل عرضه های پرطرفداری توی ایران وجود داره از جمله "بازار" ساخت نرم افزاری با موضوع حجاب چند وقتیه که توی ذهنم هست و حالا فرصت کردم اینجا عنوانش کنم. راستش تو فکر یه باقیات الصالحات خوب بودم ، به نظرم کارای جالب و موثری توی این زمینه میشه انجام داد من توانایی ساخت برنامه رو دارم و اصلا بحثی روی این قسمت نیست و طبیعتا برای جمع آوری یک محتوای درجه یک این تاپیک رو ایجاد کردم چون به شخصه اطلاعات و سررشته کافی ندارم و مطمئنم با کمک سایر دوستان ، یک محصول غنی رو به صورت رایگان وارد بازار کنیم همونطور که فهمیدید ، قصد من بساز بنداز نیست! هدف من از ساخت این برنامه ، بازدهی هستش .چیزی که هر کی بخونه ، کلا به مفهوم حجاب و چرایی اون پی ببره و کلا به سوال های موجود در این زمینه و شبهات پاسخ داده باشه یعنی منظورم اینه که میخوام یک پکیج محتوایی جامع و موثر باشه ، در عین اینکه خیلی ساده و روون باشه تا هم بازدهی و طرفدار بیشتری داشته باشه و هم موقع خوندن حوصله آدم سر نره! بطور مثال ، چندتا برنامه با این موضوع هست ، اما همشون خیلی ناقصن و اصلا موثر نیستن و حتی بعضیاشون شاید تاثیر منفی هم دارن چون فقط و صرفا از عذاب الهی واسه بی حجابا حرف زدن . برای همینه که میگم قصد صرفا ساخت یک نرم افزار ندارم ، بلکه هدفم تاثیر گذاریه ، یعنی نهایت کاری که توی یک برنامه محتوایی میشه انجام داد و اما هدف من از ایجاد این تاپیک همونطور که از عنوان هم پیداست ، کمک و مشارکت شما بیداری های گرامیه تا برای اولین بار توی تالار در این زمینه یک کار غنی بکنیم و از طریق تریبون پرطرفداری مثل "بازار" اونرو به همه مردم برسونیم ، قطعا اگه محتوا مناسب و پرمغز باشه و همه زوایا رو بررسی کرده باشه ، حتی بین کسانی که طرفدار حجاب نیستن هم طرفدار خواهد داشت! پس از شما خواننده ی محترم تقاضا میکنم در این حرکت فرهنگی سهیم باشید و کمک کنید تا در یکی دوماه بتونیم محتوا رو جمعش کنیم خواهشا اعلام آمادگی کنید ، اگر بصورت گروهی بشیم عالی میشه یا علی (علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۷, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۴ ۰:۲۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خیلی کار خوب و ارزشمندی میتونه باشه فدایی جان. فقط نیاز داره که کمی خلاق باشی و پیگیر. و نخوایی وسط کار نمیه کاره رها کنی. چون اینطوری زحمت تمام افرادی که تلاش کردن هدر می ره.
نگران محتواش نباش. اگر موافق باشی در نهایت محتواش رو پس از نظرات کاربران بزرگوار خودم بررسی و جمع بندی می کنم و اگر نیاز باشه مطالبی رو اضافه می کنم و محتوای آماده شده رو بهت میدم. شما فقط روی جذابیت خود نرم افزار و مسائل فنیش زوم کن تا کار استخون دار باشه. و چون مبحث موردنظر حجاب هست باید از تم ها و تصاویر مرتبط و رنگ بندی های متناسب استفاده بشه. من بیش از 50 عکس با کیفیت در مورد مضامین حجاب دارم که میشه گفت بهترین تصاویر موجود در فضای مجازی هستن. این متن کوتاه هم که ابتدای سایتی که دوستمون یک دهه شصتی معرفی کردن؛ به نظرم متن ساده و روان و تاثیرگذاری اومد. من حجاب را دوست دارم. (کلیک کنید) نقل قول:چرا حجاب؟ عدهای حجاب دارندچون معتقدند آفریدگارشان چنین میپسندد، یعنی تحمل سختی برای رضایت حضرت او. چه باشکوهاند اینان و بلندمرتبه. اما از زاویهای دیگر شاید هنگامی که انسانها مهربانتر میشوند، خود را در حجاب میبرند. حجاب برای آنان یعنی من قصد ندارم جلب توجه کنم، یعنی من قصد ندارم آرامش روانی جامعهای را برهم بزنم. یعنی من سعی میکنم هیچ کسی را به رقابت با خود نکشانم. یعنی من میخواهم به انسانهای ضعیف اطرافم در حفظ سلامتیشان کمک کنم و برای این مهربانیها تحمل سختی میکنم. چه عزیز و مهرباناند اینان که این گونه خود را در حجاب میکنند. و نکته ی آخر: برای اینکه مخاطب برنامه گسترده باشه حتی افرادی که چندان مذهبی نیستن دقت کنیم که محتوای موردنظر و پیشنهادیمون منطقی و عفلانی و همچنین به همراه جذابیت های هنری مثل متون هنری زیبا و تامل برانگیز باشه و به همراه اینها میتونیم احادیث و روایات زیبا پیرامون حجاب رو عنوان کنیم. جنبه ی امر به معروف رو بیشتر در نظر بگیریم تا نهی از منکر. بعبارت دیگه بیشتر ایجابی برخورد کنیم تا سلبی. |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:خیلی کار خوب و ارزشمندی میتونه باشه فدایی جان. فقط نیاز داره که کمی خلاق باشی و پیگیر. و نخوایی وسط کار نمیه کاره رها کنی. چون اینطوری زحمت تمام افرادی که تلاش کردن هدر می ره.مطمئن باشید نیمه کاره رها نمیشه چون اصلا کار سختی نیست! من اگه محتوا دستم باشه و سرم خلوت ، یه روزه میتونم جمعش کنم. اصلا نگران این بخشش نباشید درضمن ، خیلی خیلی خیلی تشکر میکنم از مشارکتتون. اون جمله که گفتید محتوای آماده رو تحویل میدید اصلا با روح و روانم بازی کرده ![]() راجع به نکته ی آخری که فرمودید ، کاملا قبول دارم . اما به نظرم بهتر میشه اگر یک بخشی هرچند کوچیک داشته باشیم راجع به اون قضیه صلبیش و غذاب هاش و ازین حرفا ، در اواخر برنامه در ضمن ، یک نکته ای هم تو ذهنم هست ، بگم بد نیست. به نظرم محتوا نباید خیلی الفاظ و کلمات قلمبه سلمبه داشته باشه و در حالت کلی باید ساده و صریح منظورو برسونه ، یه طوری که خواننده باهاش ارتباط برقرار کنه باز هم تشکر |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۳ ۱۲:۴۷)مجید املشی نوشته است: نگران محتواش نباش. اگر موافق باشی در نهایت محتواش رو پس از نظرات کاربران بزرگوار خودم بررسی و جمع بندی می کنم و اگر نیاز باشه مطالبی رو اضافه می کنم و محتوای آماده شده رو بهت میدم. ولی یه مشکلی که وجود داره اینه که من به عنوان یه کاربر نمیدونم باید دقیقا سر چی نظر بدم؟! متن زیر برای خودم جالب بود نمیدونم بدرد شما میخوره یا نه ولی مینویسمش ![]() چادرت ستون سقف زیبایی هاست. اگر نباشد فرو خواهی ریخت. حجابت بال های توست...نباشد حسرت پرواز بر دلت خواهد ماند حیا و وقار و متانت گنج ها تو هستند...قدر بدان و رهایشان مکن ارزش زیبایی تو در اختیار همه نبودن آن است... وگرنه کم ارزش تر و طمع در تصاحب آن بیشتر خواهد بود جاذبه ی سیب آدم را به زمین زد و جاذبه ی زمین سیب را... سیب یا آدم فرقی نمیکند...سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست. |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۵:۳۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۳ ۱۳:۱۵)فدايي ولايت نوشته است: مطمئن باشید نیمه کاره رها نمیشه چون اصلا کار سختی نیست! من اگه محتوا دستم باشه و سرم خلوت ، یه روزه میتونم جمعش کنم. اصلا نگران این بخشش نباشید خواهش می کنم خب خداروشکر. اصولا سادگی خودش زیبایی هم به همراه داره. همیشه در کارهای فرهنگی نیاز هست که مفاهیم به ساده ترین صورت بیان بشه. همونطور که گفتم نگران محتوا نباش. فقط به فکر شکیل بودن و سنگین بودن و زیبایی فنی کار باش. راستی به اکانت فلیکر من مراجعه کردید تا بحال؟ مطمئنا تصاویر بسیار خوبی از داخلش میتونید استخراج کنید http://www.flickr.com/amlashi البته سایت فلیکر فلیتره.! (۱۱/دی/۹۳ ۱۴:۴۵)نرگس مهدوی نوشته است: ولی یه مشکلی که وجود داره اینه که من به عنوان یه کاربر نمیدونم باید دقیقا سر چی نظر بدم؟!همونطور که عرض کردم هر محتوایی که با عقلاینت و منطق و یا زیبایی و به شکل هنرمندانه ضرورت حجاب رو بیان کنه میتونه مناسب باشه و استفاده بشه در این برنامه. متنی که قرار دادید هم زیبا بود. (۱۱/دی/۹۳ ۱۲:۴۷)مجید املشی نوشته است: نگران محتواش نباش. اگر موافق باشی در نهایت محتواش رو پس از نظرات کاربران بزرگوار خودم بررسی و جمع بندی می کنم و اگر نیاز باشه مطالبی رو اضافه می کنم و محتوای آماده شده رو بهت میدم. شما فقط روی جذابیت خود نرم افزار و مسائل فنیش زوم کن تا کار استخون دار باشه. و چون مبحث موردنظر حجاب هست باید از تم ها و تصاویر مرتبط و رنگ بندی های متناسب استفاده بشه. من بیش از 50 عکس با کیفیت در مورد مضامین حجاب دارم که میشه گفت بهترین تصاویر موجود در فضای مجازی هستن. |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
![]() با تشکر از طرح خوب آقای فدایی از همین الان اجرتون با خانوم فاطمه زهرا س یه چیزی اول بگم دوستان یه تاپیکی هست که یکی از کاربرا گذاشتن کلیپی درباره فتنه حجاب واتیکان اونو ببینید انگیزه می ده ![]() اما بحث تاپیک خب منم چندتا پیشنهاد بدم بهتر کارتون بخش وفصل داشته باشه مثلا یه بخش تاریخی که فقط می تونه بررسی حجاب توی غرب ودلایل انحطاطش وابزارو وسیله هاش باشه خیلی در این مورد می شه مانور داد یه بخش می تونه گذاشتن همون تیکه هایی باشه که خانوم مهدوی یه موردش رو گذاشتن من از چادر بدم میاد...بعد پایین هربخش پاسخی زیبا ومطابق اون پارگراف گذاشته بشه که فک کنم تو این مورد خانومای خود تالار می تونن کمک کنن یه بخش دیدگاه آقایون درباره حجاب بررسی شه چه مثبت چه منفی ویه بخشم دیدگاه خانوما یه بخس گذاشتن کلیپ ها وسخنرانی های کوتاه وجذاب تو این زمینه باشه یه بخش بررسی تاثیرات ماهواره تو این زمینه باشه یه بخش بررسی زنان فعال وپویا اما محجبه در جامعه باشه خلاصه کلی بخش جذاب ومحتوای غنی که هرکی اومد سراغ برنامه از تو فهرست حداقل یه مورد رو انتخاب کنه وببینه |
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ممنونم از همه دوستان
نقل قول:یه بخش بررسی تاثیرات ماهواره تو این زمینه باشهیکی از بزرگترین شرط هایی که برای محتوا گفتم ، کاربردی و موثر بودنش هست. الان مثلا این موضوعی رو که شما فرمودید ، یه فرد مخالف با حجاب صدسال دیگه هم فکر نکنم واردش بشه بازم نمیدونم . شاید خوب باشه
|
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۶:۱۴ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
نه ما مستند کار می کنیم از خودمون که نظر نمی ذاریم!!!
خب نمی شه دلایل بی حجابی رو انکار کرد بعدم ما بخش های فلسفی ومنطقی برای اثبات حجاب رو داریم من یه مطلب درباره دیدگاه آقایونی که با بی حجابی مخالفن دارم واقعا جالبه ...خب همه اینا تو برنامه های ماهواره وتبلیغاتش ایجاد کردن مد های جدید وجود داره قرار نیست با احساسمون برخورد کنیم هیچ بی حجابی نمی گه من این مدل مو رو خودم اختراع کردم یا این لباس به ذهن خودم اومد شما بدونید الان چه چیزایی داره مد می شه ببخشیدا هوش از سر آدم می پره حتی قابلیت اینو نداره که من اینجا بگم
|
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۳ ۱۵:۴۵)رکن الهدی نوشته است: یه بخش می تونه گذاشتن همون تیکه هایی باشه که خانوم مهدوی یه موردش رو گذاشتن من از چادر بدم میاد...بعد پایین هربخش پاسخی زیبا ومطابق اون پارگراف گذاشته بشه که فک کنم تو این مورد خانومای خود تالار می تونن کمک کننمن هم همین رو میگم. تیتر های منفی درباره ی حجاب همه ی خانم ها رو(چه بی حجاب و چه با حجاب ) جذب میکنه... اول بی حجاب ها رو میکیشیم تو بعد یه جوری با سند و مردک دست و پاشونو میبندیم که نتونن فرار کنن ![]() این کلیپ رو حتما حتما حتما ببینید. من خودم که مجذوبش شدم. ( از اوناییه که از این به بعد هرکی رو ببینم بهش نشون میدم) و این سخنرانی رو(از حاج آقا پناهیان) و جملات این سایت رو اینم یه متن دیگه: به چادرت می خندند؟ به تاج بندگی ات تعنه میزنند؟ مبادا دلسرد شوی بانو! هیزم برای غربت زهرا (سلام الله علیها) نباش که این روز ها فاطمه (سلام الله علیها) خیلی غریب است. فرش زیر پایت برایت بهشت میشود وقتی گام هایت را با وقار روی آن می نهی... و با هر وزش چادرت عطر خدا را در فضا می پراکنی بانو!... تو و وقارت مصداق «فتبارک الله احسن الخالقین » هستین... و اینم یه متن دیگه: چادر زیبایم! تو که با منی پرچم افکارم میشوی تو که با منی زبانم میشوی و از اعتقاداتم میگویی تو که با منی او میداند که باید کنار برود تا من رد شوم تو که با منی من خانم خطاب میشوم و دیگری خانمی تو که با منی من بدون ترس قدم بر میدارم تو مایع امنیت من افتخار من و همه ی احساس آرامش منی |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۱۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم ابتدا تشکر از جناب فدایی ولایت بخاطر شروع اینچین کاری . بنظر برای ارائه یک کار خوب در موضوع حجاب باید عموم مردم ، چه زنان و چه مردان را در نظر بگیریم . ابتدا باید مقدمه ای بر حجاب داشته باشیم و حجاب و پوشش اقوام مختلف قبل از اسلام را بیان نماییم . سپس دلایل وجوب حجاب نزد قرآن و احادیث و سپس از منظر روانشناسان ، جامعه شناسان بررسی گردد . کارهای موبایلی باید پر محتوا باشد چرا که باید در کمترین حجم برای مخاطب بیشترین جذابیت را ایجاد کند . یکی دو مطلب در تالار وجود دارد که ادله ایست و میتوان از انها استفاده نمود . مثل : پرسمان حجاب اصلا میتوان با بازخوانی بخش حجاب از خود موضوعات تالار مطلب گرد اوری نمود و انچه که میخواهیم و در تالار گفته نشده را از منابع دیگر استخراج نمود . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۱۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
محمد جان همونطور که می بینی محتواهای خوبی از سوی کاربران پیشنهاد میشه و به این صورت میشه کار شکیل و پرمحتوایی رو ارائه کنیم.
اگر برای نرم افزار نیاز به پس زمینه، لوگوی بیداری اندیشه و ... داری میتونی از آقا mohamad دریافتشون کنی. ویدئوی زیر هم ویدئوی جالبیه در مورد حجاب: See How you Look in a Hijab...! https://vimeo.com/115795804 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |