|
مشارکت محتوایی در ساخت اپلیکیشن حجاب
|
|
۱۹:۰۹, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۹:۱۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی مقدمه رو خلاصه کنم ، الان دیگه گوشیهای اندرویدی دست همه هست و از طرفی مارکت ها و محل عرضه های پرطرفداری توی ایران وجود داره از جمله "بازار" ساخت نرم افزاری با موضوع حجاب چند وقتیه که توی ذهنم هست و حالا فرصت کردم اینجا عنوانش کنم. راستش تو فکر یه باقیات الصالحات خوب بودم ، به نظرم کارای جالب و موثری توی این زمینه میشه انجام داد من توانایی ساخت برنامه رو دارم و اصلا بحثی روی این قسمت نیست و طبیعتا برای جمع آوری یک محتوای درجه یک این تاپیک رو ایجاد کردم چون به شخصه اطلاعات و سررشته کافی ندارم و مطمئنم با کمک سایر دوستان ، یک محصول غنی رو به صورت رایگان وارد بازار کنیم همونطور که فهمیدید ، قصد من بساز بنداز نیست! هدف من از ساخت این برنامه ، بازدهی هستش .چیزی که هر کی بخونه ، کلا به مفهوم حجاب و چرایی اون پی ببره و کلا به سوال های موجود در این زمینه و شبهات پاسخ داده باشه یعنی منظورم اینه که میخوام یک پکیج محتوایی جامع و موثر باشه ، در عین اینکه خیلی ساده و روون باشه تا هم بازدهی و طرفدار بیشتری داشته باشه و هم موقع خوندن حوصله آدم سر نره! بطور مثال ، چندتا برنامه با این موضوع هست ، اما همشون خیلی ناقصن و اصلا موثر نیستن و حتی بعضیاشون شاید تاثیر منفی هم دارن چون فقط و صرفا از عذاب الهی واسه بی حجابا حرف زدن . برای همینه که میگم قصد صرفا ساخت یک نرم افزار ندارم ، بلکه هدفم تاثیر گذاریه ، یعنی نهایت کاری که توی یک برنامه محتوایی میشه انجام داد و اما هدف من از ایجاد این تاپیک همونطور که از عنوان هم پیداست ، کمک و مشارکت شما بیداری های گرامیه تا برای اولین بار توی تالار در این زمینه یک کار غنی بکنیم و از طریق تریبون پرطرفداری مثل "بازار" اونرو به همه مردم برسونیم ، قطعا اگه محتوا مناسب و پرمغز باشه و همه زوایا رو بررسی کرده باشه ، حتی بین کسانی که طرفدار حجاب نیستن هم طرفدار خواهد داشت! پس از شما خواننده ی محترم تقاضا میکنم در این حرکت فرهنگی سهیم باشید و کمک کنید تا در یکی دوماه بتونیم محتوا رو جمعش کنیم خواهشا اعلام آمادگی کنید ، اگر بصورت گروهی بشیم عالی میشه یا علی (علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۱, ۱۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
راستش ویدئو نمیشه بذارم ، فوقش فقط لینک
موارد محتوایی ممکن فعلی : متن ، تصویر ، صدا در مورد لوگوی تالار هم یحتمل در بخش درباره ی نرم افزار قرارش بدم |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:من از چادر بدم میاد چون چادر بهم نشون می ده که خودم نمی تونم برای خودم تصمیم بگیرم یا باید خودمو زیرش قایم کنم یا اینکه یه مرد بیاد ازم دفاع کنه. در حالی که خودم قدرت دفاع دارم. متن بالا رو از یه سایت دیگه برداشته بودم که اتفاقا جوابیه ای هم براش نوشته شده بود. میخواستم خودمون توی تالار هم دربارش بحث کنیم که نشد. چون لازمه که در کنار این مطلب جوابیه اش هم باشه، اونم میذارم. متن جوابیه: نقل قول:خب مطالعه کردید ؟ این هم برای خودش یه نظره منبع |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر میکنم اگه تاپیک گفتگو محور باشه بهتر بشه ازش استفاده کرد. ولی از اونجایی که موضوعی برای بحث نیست مطالبی رو که به نظرم جالب بودن اینجا قرار میدم. امیدوارم که به کار بیان. ![]() فلسفه حجاب: بدون شک در عصر ما که بعضى نام آن را عصر برهنگى و آزادى جنسى گذاردهاند و افراد غربزده، بىبندوبارى زنان را جزئى از آزادى او مىدانند سخن از حجاب گفتن براى این دسته ناخوشایند و گاه افسانهاى است متعلق به زمانهاى گذشته! ولى مفاسد بىحساب و مشکلات و گرفتاریهاى روز افزون که از این آزادیهاى بىقید و شرط به وجود آمده سبب شده که تدریجا گوش شنوایى براى این سخن پیدا شود. مسأله این است که آیا زنان (با نهایت معذرت) باید براى بهره کشى از طریق سمع و بصر و لمس- جز آمیزش جنسى- در اختیار همه مردان باشند و یا باید این امور مخصوص همسرانشان گردد؟ اسلام مىگوید: کامیابیهاى جنسى اعم از آمیزش و لذت گیریهاى سمعى و بصرى و لمسى مخصوص به همسران است و غیر از آن گناه، و مایه آلودگى و ناپاکى جامعه مىباشد که جمله «ذلِکَ أَزْکى لَهُمْ» در آیات فوق اشاره به آن است. فلسفه حجاب چیز مکتوم و پنهانى نیست زیرا: 1- برهنگى زنان که طبعا پیامدهایى همچون آرایش و عشوهگرى و امثال آن همراه دارد مردان مخصوصا جوانان را در یک حال تحریک دائم قرار مىدهد تحریکى که سبب کوبیدن اعصاب آنها و ایجاد هیجانهاى بیمارگونه عصبى و گاه سر چشمه امراض روانى مىگردد. مخصوصا توجه به این نکته که غریزه جنسى نیرومندترین و ریشه دارترین غریزه آدمى است و در طول تاریخ سر چشمه حوادث مرگبار و جنایات هولناکى شده، تا آنجا که گفتهاند: «هیچ حادثه مهمى را پیدا نمىکنید مگر این که پاى زنى در آن در میان است»! آیا دامن زدن مستمر از طریق برهنگى به این غریزه و شعلهور ساختن آن بازى با آتش نیست؟ آیا این کار عاقلانهاى است؟ 2- آمارهاى قطعى و مستند نشان مىدهد که با افزایش برهنگى در جهان، طلاق و از هم گسیختگى زندگى زناشویى در دنیا بطور مداوم بالا رفته است، زیرا در «بازار آزاد برهنگى» که عملا زنان به صورت کالاى مشترکى (لااقل در مرحله غیر آمیزشى جنسى) در آمدهاند دیگر قداست پیمان زناشویى مفهومى نمىتواند داشته باشد. 3- گسترش دامنه فحشاء، و افزایش فرزندان نامشروع، از دردناکترین پیامدهاى بىحجابى است و دلائل آن مخصوصا در جوامع غربى کاملا نمایان است. 4- مسأله «ابتذال زن» و «سقوط شخصیت او» در این میان نیز حائز اهمیت فراوان است هنگامى که جامعه زن را با اندام برهنه بخواهد، طبیعى است روز به روز تقاضاى آرایش بیشتر و خود نمایى افزونتر از او دارد، و هنگامى که زن را از طریق جاذبه جنسیش وسیله تبلغ کالاها و دکور اتاقهاى انتظار، و عاملى براى جلب جهانگردان و سیاحان و مانند اینها قرار بدهد، در چنین جامعهاى شخصیت زن تا سر حد یک عروسک، یا یک کالاى بىارزش سقوط مىکند، و ارزشهاى والاى انسانى او بکلى به دست فراموشى سپرده مىشود، و تنها افتخار او جوانى و زیبایى و خود نمائیش مىشود. و به این ترتیب مبدل به وسیلهاى خواهد شد براى اشباع هوسهاى سر کش یک مشت آلوده فریبکار و انسان نماهاى دیو صفت! در چنین جامعهاى چگونه یک زن مىتواند یا ویژگیهاى اخلاقیش، علم و آگاهى و دانائیش جلوه کند، و حائز مقام والائى گردد؟! منبع _________________________________________________________________________________
آرام از کنارت مي گذرد ، بي صدا ...بدون جلب توجه... سياهي رنگ اوست و بو نداشتن ويژگي او..صورتش نميبيني،اما در مقابل اويي.اوست که با سکوت، با تو حرف ميزند و به تو مي آموزد..... گر اهلش باشي.در اوج کرامت هست و تنديس متانت.. اوست معلم وقار در قله ي بي نيازي. هر خارو خسي عاشقش نمي شود و زيباييش را هر دلي لمس نميکند... او پيش از انتخاب شدن انتخاب ميکند و پيش از معشوق شدن عاشق ميشود... با زيرکي گوي عقل را از کنار ديو هوس مي ربايد... .او همان دختر عفيف و در پس پرده ي حجاب است...
____________________________________________________________________________________ به خودش می بالید وقتی چادرش روی زمین کشیده می شد ! به خاکهایی که هنگام راه رفتن پایین چادرش را خاکی کرده بود اهمیتی نمی داد ! زمین باید چادرش را بوسه زند ! در این روزگار وانفسا ، زمین بوسه می زند بر چادرش وقتی تار و پود چادرش را چفیه ی جنگ می داند و دفاع مقدس را همین جا در خیابانها لمس می کند ، وقتی سیاهی چادرش را با سرخی خون برادران شهیدش همسنگ می داند ، وقتی خود را در صف اول جنگاوران دفاع مقدس در برابر جنگ نرم می داند ! اینجا در همین خیابانهای شهر گام به گام بر زمین مباهات می کند ! تا آنجا که برادر جانبازش زمزمه کرد : آرامشی که من با عطر چادر تو می گیرم را حتی خود تو نمی گیری! _______________________________________________________________________________ حجاب سنگریست آغشته به خون من که اگر آن را حفظ نکنید به خون من خیانت کرده اید . شهید احمد پناهی درچه ______________________________________________________________________
از این سخنرانی ها هم فکر کنم بتونید استفاده کنید: |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱۵/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۳ ۲۳:۵۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من یک توضیح مجددی بدم تا مسئله در باب ساخت این اپلیکشین روشنتر بشه تا شما بزرگواران بتونید بهتر در جریان موضوع باشید و به اینصورت ما بتونیم بهتر از نظرات و پینشهادات و محتوای موردنظر شما در این کار استفاده کنیم. همونطور که در ارسال اول دیدیم آقای فدایی ولایت کار ارزشمندی رو استارت زده برای ساخت اپلیکیشنی پیرامون حجاب. می خوایم با محتوای نوشتاری و صوتی و استفاده از تصاویر ضرورت حجاب رو برای مخاطبان این اپلیکیشن بیان کنیم تا به اهمیت و ضرورت این عمل بیش از پیش پی ببرن. پس از اینکه پیشنهادها و محتواهای موردنظر شما کامل شد من یه جمع بندی انجام میدم تا محتوا به شکل مرتب و منسجم در اپلیکیشن قرار داده بشه. (۱۲/دی/۹۳ ۱۳:۰۳)Agha sayyed نوشته است: بنظر برای ارائه یک کار خوب در موضوع حجاب باید عموم مردم ، چه زنان و چه مردان را در نظر بگیریم . ابتدا باید مقدمه ای بر حجاب داشته باشیم و حجاب و پوشش اقوام مختلف قبل از اسلام را بیان نماییم . سپس دلایل وجوب حجاب نزد قرآن و احادیث و سپس از منظر روانشناسان ، جامعه شناسان بررسی گردد . (۱۱/دی/۹۳ ۱۲:۴۷)مجید املشی نوشته است: و نکته ی آخر: برای اینکه مخاطب برنامه گسترده باشه حتی افرادی که چندان مذهبی نیستن دقت کنیم که محتوای موردنظر و پیشنهادیمون منطقی و عفلانی و همچنین به همراه جذابیت های هنری مثل متون هنری زیبا و تامل برانگیز باشه و به همراه اینها میتونیم احادیث و روایات زیبا پیرامون حجاب رو عنوان کنیم. جنبه ی امر به معروف رو بیشتر در نظر بگیریم تا نهی از منکر. بعبارت دیگه بیشتر ایجابی برخورد کنیم تا صلبی. منتظر محتوا و پیشنهادهای شما بزرگواران هستیم. اطمینان داشته باشید که در چنین کارهای فرهنگی خیرو برکت معنوی زیادی نهفته هست. |
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام یه موضوعی هم که وجود داره مخاطب شناسیه خیلی مهمه
اپلیکشن عمومی کمی سخته چون پیامی که به این افراد میدیم باید متفاوت باشه مثلا - دختران باحجاب زیر 20 سال که میخوایم تشویق کنیم با حجاب بمونن. -مادرانی که میخوان دختر باحجاب تربیت کنند -خانمهایی که با دین عناد ندارن اما از سهل انگاری یکم بد حجابند - خانم های متاهل بد حجاب - بدحجاب های زننده( اینا که کلا نمیشه کاری کرد) ..... به نظرتون مخاطب نباید مشخص باشه؟ |
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۳ ۱۰:۴۷)یاســین نوشته است: سلام یه موضوعی هم که وجود داره مخاطب شناسیه خیلی مهمهسلام. با تشکر به نظرم خیر . چون اگه همه جوانب به صورت اصولی توضیح داده بشه ، طرف خودش حساب کار دستش میاد و متوجه میشه. برای همین گفتم که محتوا باید همه جانبه باشه ، یعنی جای سوال باقی نگذاره |
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
خب به نظر من باید کار واستارت بزنیم الان یه عنوان انتخاب کنیم بچه ها مطالبشون رو بزارن
یه جمع بندی بکنیم تا بریم سر عنوان بعدی چون اینجوری اگه هممون یه مطلب متفتوت بزاریم کار پیچیده می شه من پیشنهاد می دم با این عنوان شروع کنیم مقدمه بر حجاب وپوشش ونوع ان قبل از اسلام اقای فدایی نظرتون؟ |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام.
توی مبحث مخاطب شناسی خیلی خوبه ک اینا رو در نظر بگیرید : اشتباهی ک خود من حداقل همیشه می کردم این بوده ک همیشه ب این تاکید داشتم ک اگه بخوام نظر کسی رو درباره موضوعی عوض کنم، همیشه می گفتم باید رو منطق طرف کار بشه و اون رو از نظر منطقی قانع کرد، در حالیکه واقعا اینطوری نیست باید برای هر گروه فکری و ذائقه ای ، مدل خودشون کار کرد تا تاثیر گذار باشه درباره مهندسی ارتباط با مخاطب اینا رو در نظر میگیرن همیشه : لوگوس : استفاده از منطق پاتوس : استفاده از احساسات، عواطف و جاذبه های احساسی میتوس : استفاده از فرهنگ ، اختصارات فرهنگی، ضرب المثل ها، میهن دوستی و نمادها اتوس : استفاده از اعتبار و قدرت و دوست داشتن و اعتماد و منبع بودن و تخصص و خبرگی و موقعیت خب ارتباط با مخاطب اپلیکیشنی هست، خب مسلمه ک نمیشه همه این ها رو در نظر گرفت فکر میکنم اون میتوس و پاتوس و کمی از لوگوس رو میتونین خوب پیاده ش کنین و البته اینکه مشکل حجاب و عفاف فقط این نیست ک کسی رو مجاب کنیم ک رو سریش رو بکشه جلو، پس باید هم ی سری اطلاعات بگیره (اونم نه اطلاعاتی ک خب خیلی ساده بریم کتاب حجاب شهید مطهری رو پیاده ش کنیم و ....، نوشته خودمونی باشه و حاصل خوندن چند تا کتاب مفید و جدید(فکر می کنم جدید بودنشون خیلی مهمه)) هم بسته اینکه کدوم مدل ارتباط با مخاطب رو در نظر گرفتین، روش کار بشه و مجاب بشه، یا حداقل ی کوچولو ذهنش حساس بشه میتونه ب صورت بازی مرحله ای باشه ک برای رفتن ب هر مرحله باید ی سری مطالب رو بخونه و اطلاعاتش رو ب دست بیاره و بعد از اون وارد ی بازی بشه مثلا درباره حدود رعایت حجاب، اول ی متن خیلی خوب و جذاب نوشته بشه تا بخونه، بعد وارد ی بازی ای بشه ک روی حجاب افراد مختلف نظر بده ک کدومشون حجاب بهتری دارن و کدومشون حجابش کامل تره، ی جورایی اولویت بندی کنه(البته اینی ک گفتم خیلی خیلی ساده و ابتدایی بود ، منظور این بود ک با بازی کردن، حساس بشه روی حدود حجاب) خیلی طولانی شد، ایشالا بعدا توضیحات بیشتری میدم
|
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
افرین السا جان
یه بازی هست ،نمیدونم دوستان دیدن یا نه که یه دختری میاد تو صفحه،بعد شما باید ارایشش کنی،ناخن هاش رو لاک بزنی،موهاشو رنگ کنی ،لباس های مختلف که اکثرا با فرهنگه ما متفاوته،تنش کنی و ... این بازی رو توی تبلت بچه دخترخاله ام که سه ساله اشه دیدم.خب،بچه ای که از اول اینا رو ببینه اخرش چی میشه؟ برای بچه کوچولو ها هم یه بازی بسازید که مثلا وقتی میخواد از خونه بره بیرون،کلی اپشن روسری های رنگی داره بعد وقتی میاد خونه باید اونا رو دربیاره یا براشون مهمون اومده(اموزش محرم و نامحرم) مثلا دایی ایشه،دوتا گزینه داره که اگه درست تشخیص بده میره مرحله بعد،روسری سر کنه یا نه حالا شوهر خاله اومده ...... و به همین منوال من ابتدایی بودم،دوستم فکر میکرد شوهر خاله محرمه حالا اینا خام هست،اگه بخواد اجرایی بشه خیلی باید جذابتر شه و روش کار کرد به هر حال الان خانواده های مذهبی هستند که دغدغه حجاب بچه هاشون رو دارند. |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۱۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۱۳:۳۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از همه حاضران به جهت سوزاندن (اکسید) فسفر های مغز طی یک فرایند اکسایش به جهت رشد و تعالی بحث مذبور
تعجب نکنید ، هرکی دیروز امتحان ادبیات داشته باشه و فردا شیمی ، همین میشه دیگه ![]() ![]() ![]() به نظر من این ایده ی بازی اصلا بازدهی نداره ! اون کسی که باحجابه ، میگه من که بلدم و بیخیال. اون کسی که بیحچابه هم اصلا روی دانلود همچین نرم افزاری فکر هم نمیکنه چه برسه به بازی کردنش! درضمن ، علاوه بر این ، امکان گنجوندن بازی فعلا از لحاظ فنی ممکن نیست نقل قول:اقای فدایی نظرتون؟روند جمع آوری محتوا رو آقای املشی برعهده گرفتن ، با ایشون مطرح کنید ![]() یاعلی نقل قول:اینی که شما میفرمایید خب کلا یک بحث دیگه ای هست. ما الان داریم هدف دیگه ای رو دنبال میکنیم اما خب این هم بعدا برای یک نرم افزار دیگه قابل بحث هست . فکر میکنم تا چندماه آینده تواینایی این کارو بدست بیارم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |