|
مشارکت محتوایی در ساخت اپلیکیشن حجاب
|
|
۱۹:۰۹, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۹:۱۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی مقدمه رو خلاصه کنم ، الان دیگه گوشیهای اندرویدی دست همه هست و از طرفی مارکت ها و محل عرضه های پرطرفداری توی ایران وجود داره از جمله "بازار" ساخت نرم افزاری با موضوع حجاب چند وقتیه که توی ذهنم هست و حالا فرصت کردم اینجا عنوانش کنم. راستش تو فکر یه باقیات الصالحات خوب بودم ، به نظرم کارای جالب و موثری توی این زمینه میشه انجام داد من توانایی ساخت برنامه رو دارم و اصلا بحثی روی این قسمت نیست و طبیعتا برای جمع آوری یک محتوای درجه یک این تاپیک رو ایجاد کردم چون به شخصه اطلاعات و سررشته کافی ندارم و مطمئنم با کمک سایر دوستان ، یک محصول غنی رو به صورت رایگان وارد بازار کنیم همونطور که فهمیدید ، قصد من بساز بنداز نیست! هدف من از ساخت این برنامه ، بازدهی هستش .چیزی که هر کی بخونه ، کلا به مفهوم حجاب و چرایی اون پی ببره و کلا به سوال های موجود در این زمینه و شبهات پاسخ داده باشه یعنی منظورم اینه که میخوام یک پکیج محتوایی جامع و موثر باشه ، در عین اینکه خیلی ساده و روون باشه تا هم بازدهی و طرفدار بیشتری داشته باشه و هم موقع خوندن حوصله آدم سر نره! بطور مثال ، چندتا برنامه با این موضوع هست ، اما همشون خیلی ناقصن و اصلا موثر نیستن و حتی بعضیاشون شاید تاثیر منفی هم دارن چون فقط و صرفا از عذاب الهی واسه بی حجابا حرف زدن . برای همینه که میگم قصد صرفا ساخت یک نرم افزار ندارم ، بلکه هدفم تاثیر گذاریه ، یعنی نهایت کاری که توی یک برنامه محتوایی میشه انجام داد و اما هدف من از ایجاد این تاپیک همونطور که از عنوان هم پیداست ، کمک و مشارکت شما بیداری های گرامیه تا برای اولین بار توی تالار در این زمینه یک کار غنی بکنیم و از طریق تریبون پرطرفداری مثل "بازار" اونرو به همه مردم برسونیم ، قطعا اگه محتوا مناسب و پرمغز باشه و همه زوایا رو بررسی کرده باشه ، حتی بین کسانی که طرفدار حجاب نیستن هم طرفدار خواهد داشت! پس از شما خواننده ی محترم تقاضا میکنم در این حرکت فرهنگی سهیم باشید و کمک کنید تا در یکی دوماه بتونیم محتوا رو جمعش کنیم خواهشا اعلام آمادگی کنید ، اگر بصورت گروهی بشیم عالی میشه یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ای کاش درباره ی مدل نرم افزار یه کم بیشتر توضیح میدادی!
![]() ![]() قراره چه بخش هایی داشته باشه و ... اینا. از لحاظ محتوایی کتاب حجاب شهید مطهری خیلی عالیه...استدلالات خوبی داره. |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
همونطور که گفتم ، یه نرم افزار محتواییه . مدل خاصی که نداره
راجع به محتوا همچین ایده ی خاصی ندارم چون نه از زوایای مساله مطلع هستم ، نه منابعو میشناسم و نه با شبهات این قضیه و مسائلش آشنایی دارم . فقط خواستم این ایده رو مطرح کنم و بگم که بخش فنیش کلا با من . با توجه به این ایده ، چون خودم توانایی ندارم ، گفتم که از تالار تامین بشه |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۳ ۲۰:۴۹)فدايي ولايت نوشته است: همونطور که گفتم ، یه نرم افزار محتواییه . مدل خاصی که نداره سلام فکر میکنم اول باید مشخص کنین که از چه جنبه ای میخواین به حجاب بپردازین؟ و همین طور فکر میکنم این هم مهم باشه که از دید چه کسی میخواین به حجاب نگاه کنین. از دید یه بدحجاب یا یه خانم محجبه؟ بیشتر میخواین روی مزایای حجاب بحث بشه یا محدودیت هایی که از سوی بد حجاب ها مطرح میشه؟ از تجربه ی افراد میخواین استفاده کنین یا منابع؟ و... طرحی که دادین خیلی کلیه. شاید باطرح یک سری از سولات بتونید کمی به بقیه ایده بدین تا بتونن بهتون کمک کنن. درباره ی این مسئله از خانم های تالار خیلی میتونید کمک بگیرین البته اگه یه جهت گیری ذهنی بهشون بدین چون به قول شما گستره ی حجاب انقدر وسیعه که آدم نمیدونه از کجا باید شروع کنه. انشاءالله که موفق باشین
|
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بحث دید از زاویه ی یک بد حجاب یا محجبه نیست . قصد من یک چیز جامع هست . یک محجبه با خوندنش نسبت به حجابش ایمان پیدا کنه و کارشو با ایمان قلبی انجام بده نه عادت و اگه کسی بهش توهینی کرد یا در این پورد پرسید ، حداقل واسه خودش استدلال منطقی داشته باشه
همچنین یک بد حجاب هم با خوندنش هم متاثر بشه و هم بر اساس منطق قبول کنه اصلا چرا باید حجاب وجود داشته باشه؟ یا اصلا چرا چادر و چرا ما باید لباسی چند هزار سال پیشو بپوشیم . یا اینکه مثلا میپرسن چرا خانپها باید لباس چند هزار سال پیشو بپوشن اما مردا لباساشون جدیده! و ازین دست سوالا بطوریکه هردو گروه وقتی برنامه رو مطالعه کردن ، این حس رو داشته باشن که نسبت به حجاب ایمان و اعتقاد پیدا کردن و به صورت منطقی پذیرفتنش در ضمن ، وجود مطالبی در مورد تجربه افراد اگرچه مهمه ، اما اگه صرفا به اون پرداخته بشه ، توسط قشر دوم به راحتی قابل پذیرش نیست . پس علاوه بر اون به استدلال های منطقی هم نیازه و این دو از هم جدا نیستن فرمودید روی مزایا بحث بشه یا روی محدودیت های مذکور . راستش من یک جمله گفتم که جواب همه ی این سوالهارو در بر داشت . یک برنامه ی جامع مد نظرم هست . پس اگه رو کل حچاب با استدلال و منطق از منابع معتبر و موثر اما با زبان ساده کار بشه ، هردو مورد رو در بر خواهد داشت اتفاقا خیییلی هم گسترده نیست |
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۳ ۲۱:۲۳)فدايي ولايت نوشته است: بحث دید از زاویه ی یک بد حجاب یا محجبه نیست . منظورم برای جمع آوری محتوا بود. مسلمه که اگه شما هم بخواین این دو دستگی رو توی نرم افزارتون ایجاد کنید فقط یه قشر خاص ازش استفاده میکنن. (۱۰/دی/۹۳ ۲۱:۲۳)فدايي ولايت نوشته است: فرمودید روی مزایا بحث بشه یا روی محدودیت های مذکور . راستش من یک جمله گفتم که جواب همه ی این سوالهارو در بر داشت . یک برنامه ی جامع مد نظرم هست . پس اگه رو کل حچاب با استدلال و منطق از منابع معتبر و موثر اما با زبان ساده کار بشه ، هردو مورد رو در بر خواهد داشتخوب برای اینکه این برنامه ی جامع رو بسازین باید از جزء شروع کنین. مثلا همین مسئله ی لباسی که مطرح کردین. از همین شروع کنین بحثش رو جمع کنین بذارین کنار بعد برین سراغ مسئله ی بعدی. این ها در حد یک پیشنهاد کوچیک بود. مسلما شما بهتر میدونید که انجام چ کاری بهتره
|
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
قشنگ وسط امتحانام این موضوع رو پیش کشیدی
![]() من که موافقم و تا جایی که بتونم کمک میکنم. فقط دقیقا نمیدونم میخوای به صورت کتاب درستش کنی ، به صورت بازی ، به صورت سوال. این تیکه ش از همه سخت تره. من برنامه نویسی بلد نیستم در مورد مدل حجاب هم به نظ من سه دسته نیاز داره: 1- با حجاب 2- بد حجاب 3- بی حجاب باید در مورد این سه دسته صحبت بشه. حالا بذار امتحانام تموم بشه بیشتر روش کار میکنم. |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۲۱:۵۵ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
در کنار این مسائل ، یک نکته ای که هست و من در پست اول هم گفتم اینه که این ایده و کار فنی از من . اما راستش با توجه به اینکه سال سوم هستم ، وقت چندانی ندارم که بخوام خودم برم دنبال محتوا ، مخصوصا اینکه اطلاعات چندانی هم ندارم . الان هم که میبینید زیاد آنلاین هستم بخاطر اینه که امتحانای ترمه و وقت آزاد بعد از امتحان زیاده
![]() هدفم اینه که یک کار گروهی انجام بشه تا وقت کمتری از کل افراد گرفنه بشه آخه بازی و سوال چه ربطی به این مقوله داره؟!! من که گفتم برنامه محتواییه.نمیتونه هم غیر از این باشه . فوقش بشه چارتا سخنرانی هم بذاریم بغلش اتفاقا همومطور که گفتم ، چون امتحان ترم شروع شده اینو مطرح کردم بعد از هر امتحان یک فضای گپی وجود داره که آدم حال هیچ کاری غیر از تو اینترنت چرخیدن نداره
|
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
برای ارائه ی محتوا باید از یه جا شروع کرد دیگه... نظرتون درباره ی این متن چیه؟؟؟! نقل قول:من از چادر بدم میاد چون چادر بهم نشون می ده که خودم نمی تونم برای خودم تصمیم بگیرم یا باید خودمو زیرش قایم کنم یا اینکه یه مرد بیاد ازم دفاع کنه. در حالی که خودم قدرت دفاع دارم. دوستان به همراهی و راهنمایی شما نیازمندیم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |