|
مشارکت محتوایی در ساخت اپلیکیشن حجاب
|
|
۱۹:۰۹, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۹:۱۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی مقدمه رو خلاصه کنم ، الان دیگه گوشیهای اندرویدی دست همه هست و از طرفی مارکت ها و محل عرضه های پرطرفداری توی ایران وجود داره از جمله "بازار" ساخت نرم افزاری با موضوع حجاب چند وقتیه که توی ذهنم هست و حالا فرصت کردم اینجا عنوانش کنم. راستش تو فکر یه باقیات الصالحات خوب بودم ، به نظرم کارای جالب و موثری توی این زمینه میشه انجام داد من توانایی ساخت برنامه رو دارم و اصلا بحثی روی این قسمت نیست و طبیعتا برای جمع آوری یک محتوای درجه یک این تاپیک رو ایجاد کردم چون به شخصه اطلاعات و سررشته کافی ندارم و مطمئنم با کمک سایر دوستان ، یک محصول غنی رو به صورت رایگان وارد بازار کنیم همونطور که فهمیدید ، قصد من بساز بنداز نیست! هدف من از ساخت این برنامه ، بازدهی هستش .چیزی که هر کی بخونه ، کلا به مفهوم حجاب و چرایی اون پی ببره و کلا به سوال های موجود در این زمینه و شبهات پاسخ داده باشه یعنی منظورم اینه که میخوام یک پکیج محتوایی جامع و موثر باشه ، در عین اینکه خیلی ساده و روون باشه تا هم بازدهی و طرفدار بیشتری داشته باشه و هم موقع خوندن حوصله آدم سر نره! بطور مثال ، چندتا برنامه با این موضوع هست ، اما همشون خیلی ناقصن و اصلا موثر نیستن و حتی بعضیاشون شاید تاثیر منفی هم دارن چون فقط و صرفا از عذاب الهی واسه بی حجابا حرف زدن . برای همینه که میگم قصد صرفا ساخت یک نرم افزار ندارم ، بلکه هدفم تاثیر گذاریه ، یعنی نهایت کاری که توی یک برنامه محتوایی میشه انجام داد و اما هدف من از ایجاد این تاپیک همونطور که از عنوان هم پیداست ، کمک و مشارکت شما بیداری های گرامیه تا برای اولین بار توی تالار در این زمینه یک کار غنی بکنیم و از طریق تریبون پرطرفداری مثل "بازار" اونرو به همه مردم برسونیم ، قطعا اگه محتوا مناسب و پرمغز باشه و همه زوایا رو بررسی کرده باشه ، حتی بین کسانی که طرفدار حجاب نیستن هم طرفدار خواهد داشت! پس از شما خواننده ی محترم تقاضا میکنم در این حرکت فرهنگی سهیم باشید و کمک کنید تا در یکی دوماه بتونیم محتوا رو جمعش کنیم خواهشا اعلام آمادگی کنید ، اگر بصورت گروهی بشیم عالی میشه یا علی (علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۱, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
دوستان با تجربه اندکی که دارم توصیه میکنم کارو زودتر شروع کنید
اول یه برنامه ساده ساخته بشه و بعد شروع کنید به اصلاح و اضافه کردن بقیه موارد. هیچ تولیدی اول کار خوب نیست و با اصلاح هایی که روش انجام میشه یه تولید خوب در نهایت از آب در میاد اگر همون اول قضیه رو خیلی بزرگ کنید نمیتونید به مرحله ساخت برسید |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۱۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۴۲ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
ببینید به نظر من برای شروع تاریخچه باید از حجاب قبل از اسلام در تمدن ها وادیان دیگه توضیح بدیم تا روشن بشه حجاب اورده اسلام نیست بلکه به فطرت بشر برمی گرده
- پوشش زن در یونان وروم باستان: دایره المعارف لاروس درباره پوشش زنان یونان باستان می گوید: زنان یونانی در دوره های گذشته، صورت واندامشان را تا روی پا می پوشاندند. این پوشش که شفاف وبسیار زیبا بود، درجزایر کورس وامرجوس ودیگر جزایر ساخته می شد. زنان فنیقی نیز دارای پوششی قرمز بودند. 2- پوشش زن در ایران باستان: درمورد پوشش زنان ایران باستان، مطالب زیادی درتاریخ وجود دارد. ویل دورانت درباره پوشش زنان ایران باستان واین که حجاب بسیار سختی دربین آنان رایج بوده است، می گوید: «زنان طبقات بالای اجتماع جرأت آن را نداشتند که جز درتخت روان روپوش دارازخانه بیرون بیایند. هرگز به آنان اجازه داده نمی شد که آشکارا با مردان آمیزش (اختلاط) کنند. زنان شوهردارحق نداشتند هیچ مردی را، ولو پدر یا برادرشان باشد، ببینند. در نقش هایی که درایران باستان برجای مانده، هیچ صورت زن دیده نمی شود ونامی از ایشان به نظر نمی رسد. 6 ازدایراه المعارف لاروس نیزبه دست می آید که حجاب دربین مادها وپارس ها وجود داشته است.7 همچنین درتفسیر اثنی عشری 8 آمده است: «تاریخ نشان می دهد که حجاب در فرس قدیم وجود داشته است.» نصوصی که بیانگر حجاب زنان ایران باستان است، نشان می دهد که زنان دردوره های مختلفی چون دوره مادها، پارسی ها (هخامنشیان)، اشکانیان و سامانیان دارای حجاب وپوشش بوده اند، که به چند نمونه آن اشاره می شود: دوره مادها: درکتاب «پوشاک باستانی ایرانیان» آمده: «اصلی که باید درنظر داشت، این است که طبق نقوش برجسته و مجسمه های ماقبل میلاد، پوشاک زنان آن دوره (مادها) ازلحاظ شکل (باکمی تفاوت) با پوشاک مردان یکسان است. 9 وی درادامه برای توضیح نقوش برجای مانده می نویسد: «مرد وزن به واسطه اختلافی که میان پوشش سرشان وجود دارد، ازهم تمیز داده می شوند. به نظر می رسد که زنان پوششی نیز روی سرخود گذارده اند واز زیر آن گیسوهای بلندشان نمایان است.» 10 دوره پارسی ها (هخامنشیان): پارسی ها به وسیله کوروش، دولت ماد را از میان برداشته وسلسله هخامنشی را تاسیس کردند. آنها ازنظر لباس همانند مادها بودند. درمورد پوشاک خاص زنان این دوره آمده است: «ازروی برخی نقوش مانده ازآن زمان، به زنان بومی برمی خوریم که پوششی جالب دارند. پیراهن آنان پوششی ساده وبلند یا دارای راسته چین و آستین کوتاه است. به زنان دیگر آن دوره نیز برمی خوریم که ازپهلو به اسب سوارند. اینان چادری مستطیل برروی همه لباس خود افکنده ودرزیر آن، یک پیراهن بادامن بلند ودرزیر آن نیز، پیراهن بلند دیگری تا به مچ پا نمایان است.» 11 دوره اشکانیان: دراین دوره نیز هماهنند گذشته، حجاب زنان ایرانی کامل بوده است. دراین باره چنین می خوانیم: «لباس زنان اشکانی پیراهنی بلند تا روی زمین، گشاد، پرچین، آستین دار و یقه راست بوده است. پیراهن دیگری داشته اند که روی اولی می پوشیدند وقد این یکی نسبت به اولی کوتاه و ضمنا یقه باز بوده است. روی این دو پیراهن چادری سرمی کردند.» 12 درجای دیگر آمده است: «چادر زنان اشکانی به رنگ های شاد و ارغوانی ویا سفید بوده است. گوشه چادر درزیر یک تخته فلزی بیضی منقوش یا دکمه که به وسیله زنجیری به گردن افکنده شده، بند است. این چادر به نحوی روی سر می افتاده که عمامه (نوعی کلاه زنانه) را درقسمت عقب و پهلوها می پوشانیده است.»13 درکتاب «پارتیان» نیزآمده است: «زنان عهد اشکانی قبایی تا زانو برتن می کردند، با شنلی که برافکنده می شد ونیز نقابی داشتند که معمولا به پس سرمی آویختند.» دوره ساسانیان: دراین دوره اردشیر پسر، بابک با استفاده از ضعف اشکانیان، سلسله ساسانیان را بنیان نهاد ودین زرتشت را دین رسمی کشور قرار داد. اوستا را ترجمه و آتشکده های ویران را بازسازی نمود. زنان دراین دوره که احکام دینی زرتشتیان درکشور اعمال می شده است، همچنان دارای حجاب کامل بودند. درمورد پوشاک زنان چنین آمده است: «چادر که از دوره های پیش مورد استفاده بانوان ایران بوده است، دراین دوره نیز به صورت مختلف مورد استعمال داشته است.» 14 حجاب زنان در این دوره چنان اهمیتی داشت که «حتی لباس هنرپیشگان زن، مانند لباس های بلند سایر بانوان، تا پشت پاکشیده شده است.» 15 گونههاي حجاب در زرتشت حجاب پوششي:آن گونه كه متون تاريخي ياد كردند، در همه آن زمانها پوشاندن موي سر و داشتن لباسبلند، شلوار و چادر امري رايج در فرهنگ و دين مردمِ آن زمان بود و زنان هر چند باآزادي، در محيط بيرون خانه رفت و آمد ميكردند و همپاي مردان به كار ميپرداختند.ولي اين امور با حجاب كامل و پرهيز شديد از اختلاطهاي فسادانگيز صورت مييافت.81زن محترم وقتي از خانه خارج ميشد، از روبند استفاده ميكرد.
|
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بههه... استاد ثارلله هم افتخار دادن
![]() ![]() آخه یشترین دانلود برنامه توی مثلا بازار ، همون روزیه که روی صفحه اصلی هست . اگه کار از همون اول به همه جوانب پاسخ بده خب قطعا تاثیر گذاریش بیشتر هست. آخه ما که با یک برنامه ای با موضوع قیمت ماشین یا بازی که طرف نیستیم که مردم هی دنبالش باشن . برنامه ی ما برنامه ایه که کسی دنبالش نیست و این ما هستیم که باید سعی کنیم بیاریمش جلوی چشم تا طرف رغبت دانلود پیدا کنه ، در اونصورت اگه ببینه این برنامه هم مثل بقیه ناقصه و فقط بعضی چیزارو گفته ، بیخیالش میشه و بعدا آپدیتش هم نمیکنه! سازو کار و موضوعاین برنامه ایجاب میکنه تا از همون اول کامل باشه ، تا کسی که حالا همینجوری سرش به سنگ خوردو دانلودش کرد ، بتونه جواب همه سوالاشو پیدا کنهالبته میشه یه سری ریزه کاری هارو بذاریم برا بعد ، که بازم من انطور فکر نمیکنم |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
حجاب در يهود 1.حجاب پوششي:مطابق مبنايحجاب در شريعت يهود، كاربرد واژه «چادُر» و «برقع»، كه به معناي روپوش صورت است،كيفيت پوشش زنان يهودي را نشان ميدهد، و بر لزوم پوشاندن سر از نامحرمانوپرهيز از هرگونه آرايش براي ديگر مردها، تأكيد شده است پوشش در مسيحيت 1.حجاب پوششي: مسيحيت بادستور تجرد و زندگي رهباني، بر لزوم حجاب پوششي و رعايت عفت تأكيد فراوان دارد.نه تنها پوشاندن صورت را الزامي كرد، بلكه تزيين موي سر و آرايش آن و تنظيم آنهادر آيينه و سوراخ كردن گوشها و آويختن گلوبند، خلخال، طلا و دستبند قيمتي، رنگكردن مو و تغيير صورت ظاهري را نيز ممنوع كرد. صريحاً بيان ميكند كه « شما رازينت ظاهري نباشد از بافتن موي و متحلي شدن به طلا و پوشيدن لباس،....».81زن محترم وقتي از خانه خارج ميشد، از روبند استفاده ميكرد. |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۴۲)فدايي ولايت نوشته است: بههه... استاد ثارلله هم افتخار دادن ![]() بله البته منظورم این نبود که برنامه اولیه برای عموم منتشر بشه خروجی اولیه باید به دست کاربران تالار برسه تا نظرات و... اعمال بشه و بعد از تکمیل 100 درصدی کار، در بازار و ... منتشر بشه |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۱۱)sarallah نوشته است: دوستان با تجربه اندکی که دارم توصیه میکنم کارو زودتر شروع کنید (۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۴۲)فدايي ولايت نوشته است: بههه... استاد ثارلله هم افتخار دادن فکر می کنم منظور ثارالله عزیز این نبود که کار رو نصفه نیمه منتشر کنیم؛ بلکه کار ساخت رو زودتر شروع کنیم. به نظرم این پیشنهاد خوبیه. چون وقتی زیاد معطل کنیم کم کم رغبت برای ادامه ممکنه کاهش پیدا کنه. لذا من پیشنهادم اینه. یک هفته فرصت بدیم به همه ی دوستان تا مطالب و محتوی پیشنهادیشون رو قرار بدن. سپس من یک جمع بندی اولیه ارائه می کنم. بعدش فدایی عزیز کار ساخت رو شروع کنن. اونوقت یه اپلیکیشن اولیه داریم. و با دقت و ریزبینی و کمی سلیقه کار رو بهبود میدیم. و در نهایت کار رو منتشر می کنیم. نظرتون چیه؟ |
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۱۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۳ ۱۵:۴۷ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
با اجازه دوستان یه پیشنهاد بدم
یه نفر هم مامور بشه که تاپیک های مربوط به حجاب تالار خودمون رو بررسی کنه وهر متن مفید ومربوط به موضوعات اپلیکیشن رو جدا سازی کنه ود اختیار آقای املشی قرار بده؟! |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۳ ۱۶:۰۸ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
حجاب در بین یهودیان:
![]() ![]() ![]() آموزش جدا گانه ی دختران و پسران در مدرسه ![]() منبع تو سخنرانی آقای رائفی پور که لینکش رو گذاشتم تصاویری بود از حجاب سختگیرانه ی زنان اسرائیل در بیت المقدس! ولی پیداشون نکردم ![]() _______________________________________________________________________________ دانشجویان معتبرترین دانشگاههای جهان چگونه لباس میپوشند؟* دانشگاه آکسفورد انگلستان(Oxford University): ![]() از فارغ التّحصیلی دانشجویانی که لباس مصوّب دانشگاه را برای مراسم به تن نداشته باشند جلوگیری میگردد.
کلیه دانشجویان دانشگاه باید پوشش رسمی دانشگاه، که معاون دانشگاه بعد از مشاوره با دیگر مسئولین و اعمال صلاحدیدها مصوّب میکند، را رعایت نمایند.مردان بايستی از كت و شلوار تيره، پيراهن سفيد ساده، كراوات و جوراب استفاده نمایند. زنان نيز بايد دامن تيره يا شلوار، بلوز سفيد، كراوات سياه، كفش سياه و در صورت نياز يك كت تيره بپوشند. لباس زنان در دانشگاه نباید پشت باز و یا آستین کوتاه باشد. دامن و شلوارک نباید بالاتر از زانو باشد. هرگونه آرایش نامتعارف ممنوع است. ![]() دامن و شلوارک نباید بالاتر از زانو باشد. هرگونه آرایش نامتعارف ممنوع است.
رنگ موها باید طبیعی باشد و بلند گذاشتن و مدل های غیرمتعارف موها مجاز نیست. ریش ها نیز باید کوتاه و مرتّب باشند. هرگونه خالکوبی ممنوع می باشد و با خاطیان برخورد می شود. *دانشگاه بریستول انگلستان (University of Bristol ): ![]() پوشش لباس دانشجویان بايستی حداقل بدن آنان را از شانه تا زانو بپوشاند و لباسها بايد تميز و اتوكشيده باشند. درضمن لباسها نبايد حاوي علائم، نشانها و تصاوير برجسته باشند. پوشش شلوار نیز بایستی متناسب و متعارف باشد، پوشیدن شلوار جین و کماندویی ممنوع است. نمونه ای دیگر از ضوابط پوششی یک دانشگاه، پوشیدن شلوار جین و کماندویی در دانشگاه بریستول ممنوع است.
دانشجويان بايستی بدین نکته توجّه نمایند كه پوشيدن لباسهاي محرّك جنسي ممنوع است.
كفشها نيز بايد تميز و مرتب باشند. پوشیدن كفش ورزشي مجاز نيست.
زيورآلات بايستی در كمترين ميزان ممكن مورد استفاده قرار گيرد. گوشوارههاي آويزان و همچنین سوراخ كردن اعضاي صورت ممنوع است. ![]() ______________________________________________________________________________
![]() (تاپیکش تو تالار موجوده) (ببخشید که تعداد تصاویر بیش از دوتا شد) ______________________________________________________________ (۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۵۵)مجید املشی نوشته است: فکر می کنم منظور ثارالله عزیز این نبود که کار رو نصفه نیمه منتشر کنیم؛ بلکه کار ساخت رو زودتر شروع کنیم.هر جور که شما خودتون صلاح میدونید. ______________________________________________________________________________________ ان شاء الله موفق باشید ![]() |
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
این دخترای محجبه یهودین!!!می دونم تو یهودیت حجاب خیلی سختگیرانه اس تو اتوبوساشون پرده دارن چه برسه مدرسه زن ومرد نامحرم هم نباید باهم حرف بزنن
ولی این دخترا اصن بهشون نمی خوره یهودی باشن حیفی
|
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۱۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۳ ۱۶:۴۰ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۳ ۱۶:۱۸)رکن الهدی نوشته است: این دخترای محجبه یهودین!!!می دونم تو یهودیت حجاب خیلی سختگیرانه اس تو اتوبوساشون پرده دارن چه برسه مدرسه زن ومرد نامحرم هم نباید باهم حرف بزنناینجور که از شواهد بر میاد هستن ![]() به قول یکی از کار بر های همون سایت دین خدا یکیه! اگه الان باید دنبال حجاب تو ادیان! باشیم فقط به خاطر تحریف دین خداست! یه پیشنهاد دیگه (من فقط تو پیشنهاد دادن استادم پای عمل که برسه...الفرار )به نظرم قسمت تاریخچه ی حجاب و پوشش قبل از اسلام اگه تصویری کار بشه خیلی بهتر میشه . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

، بتونه جواب همه سوالاشو پیدا کنه

![[تصویر: 474674_123.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/10/24/474674_123.jpg)
![[تصویر: 474664_335.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/10/24/474664_335.jpg)
![[تصویر: 474663_568.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/10/24/474663_568.jpg)
![[تصویر: 474668_639.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/10/24/474668_639.jpg)

![[تصویر: 449202_515.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/9/9/449202_515.jpg)
![[تصویر: 449203_242.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/9/9/449203_242.jpg)
![[تصویر: 449204_312.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/9/9/449204_312.jpg)
![[تصویر: 449208_668.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/9/9/449208_668.jpg)
![[تصویر: 449209_362.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/9/9/449209_362.jpg)
![[تصویر: 449192_337.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/9/9/449192_337.jpg)
![[تصویر: 81399553359885976570.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-12/81399553359885976570.jpg)