|
مشارکت محتوایی در ساخت اپلیکیشن حجاب
|
|
۱۹:۰۹, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۹:۱۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی مقدمه رو خلاصه کنم ، الان دیگه گوشیهای اندرویدی دست همه هست و از طرفی مارکت ها و محل عرضه های پرطرفداری توی ایران وجود داره از جمله "بازار" ساخت نرم افزاری با موضوع حجاب چند وقتیه که توی ذهنم هست و حالا فرصت کردم اینجا عنوانش کنم. راستش تو فکر یه باقیات الصالحات خوب بودم ، به نظرم کارای جالب و موثری توی این زمینه میشه انجام داد من توانایی ساخت برنامه رو دارم و اصلا بحثی روی این قسمت نیست و طبیعتا برای جمع آوری یک محتوای درجه یک این تاپیک رو ایجاد کردم چون به شخصه اطلاعات و سررشته کافی ندارم و مطمئنم با کمک سایر دوستان ، یک محصول غنی رو به صورت رایگان وارد بازار کنیم همونطور که فهمیدید ، قصد من بساز بنداز نیست! هدف من از ساخت این برنامه ، بازدهی هستش .چیزی که هر کی بخونه ، کلا به مفهوم حجاب و چرایی اون پی ببره و کلا به سوال های موجود در این زمینه و شبهات پاسخ داده باشه یعنی منظورم اینه که میخوام یک پکیج محتوایی جامع و موثر باشه ، در عین اینکه خیلی ساده و روون باشه تا هم بازدهی و طرفدار بیشتری داشته باشه و هم موقع خوندن حوصله آدم سر نره! بطور مثال ، چندتا برنامه با این موضوع هست ، اما همشون خیلی ناقصن و اصلا موثر نیستن و حتی بعضیاشون شاید تاثیر منفی هم دارن چون فقط و صرفا از عذاب الهی واسه بی حجابا حرف زدن . برای همینه که میگم قصد صرفا ساخت یک نرم افزار ندارم ، بلکه هدفم تاثیر گذاریه ، یعنی نهایت کاری که توی یک برنامه محتوایی میشه انجام داد و اما هدف من از ایجاد این تاپیک همونطور که از عنوان هم پیداست ، کمک و مشارکت شما بیداری های گرامیه تا برای اولین بار توی تالار در این زمینه یک کار غنی بکنیم و از طریق تریبون پرطرفداری مثل "بازار" اونرو به همه مردم برسونیم ، قطعا اگه محتوا مناسب و پرمغز باشه و همه زوایا رو بررسی کرده باشه ، حتی بین کسانی که طرفدار حجاب نیستن هم طرفدار خواهد داشت! پس از شما خواننده ی محترم تقاضا میکنم در این حرکت فرهنگی سهیم باشید و کمک کنید تا در یکی دوماه بتونیم محتوا رو جمعش کنیم خواهشا اعلام آمادگی کنید ، اگر بصورت گروهی بشیم عالی میشه یا علی (علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۵, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
نقل قول:قسمت تاریخچه ی حجاب و پوشش قبل از اسلام اگه تصویری کار بشه خیلی بهتر میشهتصویر؟قبل از اسلام؟ قدمت دوربین هنوز به یه قرن نرسیده ، اون وقت تصویر قبل از اسلام از کجا پیدا کنیم؟!!
|
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۱۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۳ ۱۷:۰۲ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۳ ۱۶:۴۵)فدايي ولايت نوشته است: تصویر؟قبل از اسلام؟ قدمت دوربین هنوز به یه قرن نرسیده ، اون وقت تصویر قبل از اسلام از کجا پیدا کنیم؟!! منظورم عکس نبود که! ![]() ![]() ![]() نقاشی! طراحی! لازم نیست که تو مزه ها دنبالشون بگردیم! تارخ شناس ها زحمت طراحیشو کشیدن ![]() من خودم یه کتابچه ی کوچیک داشتم که سیر حجاب رو در طول تاریخ تو ی جوامع مختلف بررسی کرده بود. بیشتر هم تصویری کار شده بود فقط یه توضیح مختصر زیز هر تصویر عنوان شده بود. حیف که نمیدونم چی کارش کردم ![]() |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۲۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۳ ۱۲:۵۸ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض تبریک ایام خجسته میلاد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
بنده یکم دیر رسیدم ولی چون آقای املشی خواستن نظراتمو میگم اگه تکراری بود ببخشید دیگه فرصت نداشتم همه رو بخونم! 1_اگه دوست داشته باشید که اپلیکیشن حجاب براتون جواب بده نباید محدود و منحصرش کنید به یک نوع حجاب مثلا چادر شاید برای خیلی ها امکانش نباشه!!! و نکته مهم اینکه تایید خاصی روی چادر در دین وجود نداشته و خود خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) حجاب چادر به شکل ما نداشتن! اینو کسی داره بهتون میگه که خودش محکم پای چادرش ایستاده و خانواده ش هم همه چادرین البته برای من چادرم حکم افتخار به میهن عزیزم هست و وقتی به سر دارم انگار پرچم ایران عزیز روی دوشم هست!! این با اصل حجاب متفاوته!!! 2- حجاب رو ملغمه و مخلوطی از همه چیز نکنیم و نگیم آی تو که چادر سرته چرا غیبت کردی.... یا هر اشکال دیگه خود حجاب و خود پوشش صحیصح دینی فی نفسه باید ارزشمند تلقی بشه و مسائل دیگه به هیچ عنوان نباید قاطی بشه حتی وقار چون حجاب داشتن خودش یک جور ارزشه!! و مسائل دیگه رو پشت سرش میاره! !! این شاید به مزاق عده ای که خیلی دوست دارن به هنرمندا و ... چادری و با حجاب گیر بدن و ازشون ایراد بگیرن خوش نیاد!!!! 3- در شکلها و اقسام متفاوت ولی منطبق با دستور دین باشه! 4_ و نکته آخر که دستمون کف کرد و نتونستیم به بچه های تالار تفهیم کنیم این بود که حجاب و چادر باید به زن کمک کنه که حضور اجتماعی مفید و موثر در جامعه و حتی جهان داشته باشه!! باید تفکر منطقی داشت در زمینه حضور زن نه تفکر رادیکال چه افراط چه تفریط !!متاسفانه این دیدگاه جناب فروسی که میگه: زنان جهان را همین بس هنر**** نشینند و زایند شیران نر توی تالار رایج هست این فکر کلا باید منهدم بشه تا بتونیم این اپلیکیشن رو ان شاالله عرضه کنیم! وگرنه زن نیازمند ! محتاج ! کم سواد ! بی عرضه! کسی که توان روحی اندک داره! توان جسمی اندک داره!همش نشسته تو خونه ظرف می شوره و تمیز میکنه و میپزه و سرویس میده درست مثل یه خدمتکار ! و در بهترین حالت کارای هنری! صد درصد به شوهرش وابسته هست!! بهترین حجاب هم براش ارزش محسوب نمی شه! برای هیچ دختری هم انگیزه حجاب نیست! اما یک زن عالم! یک استاد موفق! یک پزشک حاذق! یک ورزشکار نمونه! یک مدیر اجرایی توانمند! . . . مطمئن باشید کوه انگیزه در بچه تولید میکنه که حجابش درجه یک باشه و مثلا مثل خانم دکتر... یک استاد یا پزشک درجه اول هم باشه! حداقل اگه به اون جایگاه و مقام نرسه به خو.دش افتخار میکنه که حجابش شبیه اون خانم هست
|
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۲۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۳ ۲۳:۱۰ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام
کار خوابیده؟ یا بازم میشه مطلب گذاشت؟ من مطالبم آماده ست ولی متاسفانه فرصت تایپ کردن ندارم و سرعت کافیش رو البته . و سنگین شدن درسام هم مزید بر علت.فعلا همین یه صفحه! رو تایپ کردم اگه تونستم بقیش رو هم قرار میدم ____________________________________________________________________________________
حجاب در لغت به معنای مانع، پرده و پوشش آمده است. استعمال این کلمه بیشتر به معنای پرده است. این کلمه از آن جهت بیشتر معنا ومفهوم حجاب میدهد که پرده وسیله ای برای پوشیده شدن است، ولی هر پوششی حجاب نیست بلکه آن پوششی حجاب نامیده میشود که از طریق پشت پرده واقع شدن صورت گیرد. ولی مراد ما از حجاب پوشش اسلامی است، و مراد از پوشش اسلامی زن به عنوان یکی از احکام وجوبی اسلام این است که زن هنگام معاشرت با مردان بدن خود را بپوشاند و به جلوه گری و خودنمایی نپردازد. بنا بر این حجاب، به عنوان پوشش اسلامی بانوان دارای دو بعد ایجابی و سلبی است. بعد ایجابی آن وجوب پوشش بدن و بعد سلبس آن حرام بودن خودنمایی به نامحرم است و این دو بعد باید در کنار یکدیگر باشند تا حجاب اسلامی محقق شود. گاهی ممکن است بعد اول باشد ولی بعد دوم نباشد در این صورت نمیتوان گفت که حجاب اسلامی محقق شده است. گاهی ممیکنیم که بسیاری از زنان محجبه در پوشش خود از رنگ های شاد و زیبا و تحریک برانگیز استفاده می کنند که به اندامشان زیبایی خاصی میبخشد و در عین پوشیده بودن بدن زن، زیبایی اش آشکار است گویی که اصلا لباس نپوشیده است. و این دور از روح حجاب است. اگر به معنای عام هر نوع پوشش و مانع از وصول به گناه را حجاب بنامیم، حجاب میتواند اقسام متفاوتی داشته باشد. یک نوع آن حجاب ذهنی،فکری و روحی صحیح است که می تواند از لغزش ها و گناهان روحی و فکری مثل کفر و شرک جلوگیری نماید. [b]علل پیدایش حجاب[/u] علت و فلسفه ی پیدا شدن حجاب چیست؟ چطور شد که در میان همه یا بعضی ملل باستانی پدید آمد؟ اسلام دینی است که در همه ی دستورات خویش فلسفه و منظوری دارد چرا و روی چه مصلحتی حجاب را تایید یا تاسیس کرد؟ مخالفان حجاب سعی کرده اند جریانات ظالمانه ای را به عنوان علت پیدا شدن حجاب ذکر کنند، و در این جهت میان حجاب اسلامی و غیر اسلامی فرقی نمیگذارند و چنین وانمود میکنند که حجاب اسلامی نیز از همین جریانات ظالمانه سر چشمه میگیرد. در باب علت پیدا شدنحجاب نظریات گوناگونی ابراز شده است و غالبا این علت ها بای ظالمانه یا جاهلانه نشان دادن حجاب ذکر شده است. که مجموع آنهارا ذکر میکنیم. نظریاتی که بدست آوردیم بعضی فلسفی و بعضی اجتماعی است که ذکر میشود: 1- میل به ریاضت و رهبانیت (ریشه ی فلسفس) 2-عدم امنیت و عدالت اجتماعی( ریشه یاجتماعی) 3_تسلط مرد بر زن و استثمار نیروی وی در جهت منافع اقتصادی مرد (ریشه ی اقتصادی) 4-حسادت و خود خواهی مرد (ریشه ی اخلاقی) 5-عادت زنانگی زن و احساس و احساس او بر اینکه او در خلقتش نسبت به مرد چیزی کم دارد و به علاوه مقررات خشنی که در زمینه ی پلیدی او و ترک معاشرت با او در ایم وضع شده است(ریشه ی روانی) علل نامبرده یا به هیچ وجه تاثیری در پیدا شدن حجاب در هیچ نقطه ای از جهان نداشته است و بی جهت آنهارا به نام علت حجاب ذکر کرده اند وی ا فرضا در پدید آمدن بعضی از سیستم های غیر اسلامی تاثیر داشته است در حجاب اسلامی تاثیری نداشته است یعنی حکمت و فلصفه ای که در اسلام سبب تشریع حجاب شده نبوده. همان طور که ملاحظه می شود مخالفان حجاب گاهی آنرا زاییده ی یک طرز تفکر فلسفی خاصی درباره ی جهان و لذات جهان معرفی می کنند و گاهی ریشه ی سیاسی و اجتماعی برای آن ذکر میکنند و گاهی آن را معلول علل اقتصادی می دانند و گاهی جنبه های خاص اخلاقی یا روانی را در پدید آمدن آن دخالت می دهند.ولی اسلام در فلسفه ی خود به هیچ یک از این جهات نظر نداشته است و هیچ یک از آنها با مبانی مسلم و شناخته شدهی اسلام وفق نمیدهد... _____________________________________________________________________________ اگر بشه ادامه داره ان شاءالله![]() |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
تشکر می کنم از تمام بزرگوارانی که تا به اینجا مطالب و نکات موردنظرشون رو در زمینه ی ساخت این اپلیکیشن عنوان فرمودن.
دیگه کم کم می خوایم کار جمع بندی مطالب و همچنین ساخت اپلیکیشن حجاب رو شروع کنیم. لذا اگر مطالب و نکاتی جا مونده از نظر شما بفرمایید تا اینطور نشه که بعد از انجام کار تازه شاهد پیشنهادها باشیم. ![]() پیشنهادهای امروز بهتر از پیشنهادهای فردا(بعد از انجام کار) |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
خب دوستان مثه اینکه کار خودمه
![]() ان شالله از فردا اگه خدا کمک کنه تمام پست های مرتبط با اپلیکیشن رو که تویبخش حجاب تالار اومده رو پیدا ومجمع آوری می کنم.. فقط آقای املشی بفرمایید من این پست ها رو براتون خصوصی بفرستم یا همین جا قرار بدم |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۳ ۱۸:۳۹)رکن الهدی نوشته است: خب دوستان مثه اینکه کار خودمهخدا خیرتون بده مطالب موردنظرتون رو همینجا به صورت دسته بندی شده و منظم و با توضیحات قرار بدید و اگر پیرامونشون نظر و پیشنهادی هم داشتید بفرمایید. |
|||
|
|
۰:۱۱, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام
یه سری مطلب درباره ی فلسفه و تاریخچه ی حجاب جمع آوری کرده بودم به امید این که این پنجشنبه میشینم تایپ میکنم میذارم اینجا غافل از اینکه که مدرسه چه خواب ها که برامون ندیده .فکر کنم آخرشم بدم خواهرم به عنوان کار کلاسی ببره مدرسه .____________________________________________________________________________
- امام على علیه السّلام فرموده اند : پوشیده و محفوظ داشتن زن مایه آسایش بیشتر و دوام زیبایى اوست . غرر الحکم(5820) امام صادق علیه السلام می فرمایند: حجاب زن برای طراوت و زیبایی اش مفیدتر می باشد. ( المستدرک، ج5) - رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله)فرمودند: خداوند شما را از عریان شدن بازداشته است؛ لذا از عریان شدن بپرهیزید.( سنن الترمذی ) (بحار الانوار ج. 56) حضرت علی(علیهالسلام) می فرمایند: وقتی کسی عریان شود، شیطان به او نظر میاندازد و در او طمع می کند؛ پس خود را بپوشانید.( تهذیب ) رسول خدا (صلی الله علیه واله) فرمودند: هلاکت زنان امت من در دو چیز است: «طلا و لباس نازک».( شیخ مفید، امالی). - رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وضعیت دوران ما را از قبل پیش بینی میکنند: در آخر امت من، مرد نماهایی هستند که سوار بر وسایل نقلیه خود، بر در مساجد پیاده میشوند. زنان اینان، پوشیدههایی برهنهاند که موهایشان برآمده است. اینها زنان نفرینشدهاند.( المحاسن، ج1) - نمایان ساختن تمام بدن برای زوج رواست و سر و گردن را می توان در برابر پسر و برادر آشکار کرد، اما در برابر نا محرم باید از چهار پوشش استفاده کرد: پیراهن (درع)، روسری (خمار)، پوششی وسیع تر از روسری که بر روی سینه می افتد (جلباب) و چادر (ازار).(مجمع البحرین). - عایشه می گوید: دختر عبدالله بن طفیل که برادر مادری من بود در حالی که زینت کرده بود به خانه ام آمد. در همان هنگام پیامبر(صلی الله علیه وآله)نیز وارد شد و هنگامی که او را دید از او روی برگرداند. عایشه گفت یا رسول الله این دختر، بردار زاده من و خردسال است! پس پیامبر فرمود: هنگامی که زن به دوران عادت ماهانه رسید بر او جایز نیست که جز روی خود موضع دیگری را نمایان کند.( جامع البیان، ج 9) - یکی از اصحاب پیامبر میگوید روزی نشسته بودم و لباسم کنار رفت و ران پایم پیدا شد. پیامبر که در حال عبور بودند، به من گفتند: ران خود را بپوشان که جزء عورت است.( مسند احمد )(قابل توجه برخی آقایان) - امام صادق(علیهالسلام) پوشیدگی شدید لقمان را از علل حکیم شدن وی میدانند. (قابل توجه کسانی که می گویند پوشش فقط برای زن است) قال الامام علی - علیه السّلام - : لیس فی البدن شئٌ أقلُّ شكراً من العین فلا تُعطُوها سُؤلها فَتَشغَلَكم عن ذكر الله عزّوجلّ. «بحار الانوار، ج 104، ص 36» امام علی - علیه السّلام - فرمود: در بدن عضوی كم سپاس تر از چشم نیست، پس خواهش آن را بر آورده نسازید كه شما را از یاد خدای بزرگ و بلند مرتبه باز می دارد امیرالمؤمنین علیه السلام میفرماید: روزی رسول خدا از ما پرسید:« بهترین کار برای زنان چیست؟» فاطمه علیهاسلام پاسخ داد:« بهترین کار برای زنان این است که مردان را نبینند و مردان نیز آنها را نبینند » رسول خدا فرمود:« فاطمه پاره تن من است » رسول خدا بعد از ازدواج فاطمه علیهالسلام کارها را بین او و علی علیه السلام تقسیم کرد و فرمود کارهای منزل با فاطمه و کارهای خارج از منزل با علی. فاطمه علیها سلام میفرماید: « هیچ کس نمیداند من چقدر خوشحال شدم که رسول خدا مرا از ظاهر شدن در پیش چشم مردان معاف کرد.» بحار/189/43 امام صادق عليه السلام : از نگاه [ناپاک] بپرهیزید که چنین نگاهى تخم شهوت را در دل مىکارد و همین براى فتنهى صاحب آن دل بس است. تحف العقول، ص 305 خداوند در قرآن کریم فرموده است: به مؤمنان بگو: چشم های خود را از نگاه به نامحرم فرو گیرند.(نور، ۳۰٫) و به زنان با ایمان بگو: چشم های خود را از نگاه به نامحرم فرو گیرند.(نور، ۳1) امام صادق علیه السلام: «نگاه پیاپی [به نامحرم]، بذر شهوت را در دل می افشاند و همین امر برای هلاکت بیننده اش کافی است» شیخ صدوق، من لا یحضره الفقیه، ج ۴، ص ۱۸ قَالَ النَّبِيُّ (صلّی الله علیه و آله و سلّم) لفاطمه (سلام الله علیها): « أَيُّ شَيْءٍ خَيْرٌ لِلْمَرْأَةِ قَالَتْ أَنْ لَا تَرَى رَجُلًا وَ لَا يَرَاهَا رَجُلٌ فَضَمَّهَا إِلَيْهِ وَ قَالَ ذُرِّيَّةً بَعْضُها مِنْ بَعْض» پيامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) به حضرت فاطمه (سلام الله علیها) فرمودند: چه چيز براي زن بهتر است؟ حضرت فاطمه(سلام الله علیها) فرمود: اين که مردي را نبيند و مردي او را نبيند. پيامبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) حضرت فاطمه را به خود چسبانيد و فرمود : « ذريه اي که برخي از نسل برخي ديگراند (يعني همه در فضائل و کمالات يکدست و به مانند يکديگرند)» بحارالانوار، ج 43 ص 84 الامام علي (علیه السّلام): «صِيَانَةُ المَرْأَةِ أَنْعَمُ لِحَالِهَا وَ أَدْوَمُ لِجَمَالِهَا» امام علي (علیه السّلام) فرمود : « پوشيدگي زن (با توجه به موقعيت روحي و جسمي اش) براي او بهتر است و زيبايي اش را پايدارتر مي سازد». غررالحکم، فصل 44، حرف صاد، حديث 10 ؛ تصنيف غرر الحكم و درر الكلم، ص 405 قال النبي (صلّی الله علیه و آله و سلّم): أَ لَا أُخْبِرُكُمْ بِخَيْرِ نِسَائِكُمْ قَالُوا بَلَى قَالَ إِنَّ خَيْرَ نِسَائِكُمُ ... الْمُتَبَرِّجَةُ مَعَ زَوْجِهَا الْحَصَانُ عَنْ غَيْرِهِ رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: مىخواهيد بهترين زنان را معرفى كنم؟ گفتند آرى يا رسول اللَّه. فرمود: بهترين زنان آنست كه ... براي شوهرش زيبائي هاى خود را اظهار كند و نسبت به ديگران (از مردان) مستور و خوددار باشد. (براي شوهرش آرايش و خودنمايي کند، اما خود را از نامحرمان بپوشاند). بحارالانوار، ج 103، ص 235 ؛ مکارم اخلاق ص 220 قَالَ رَسُولُ اللَّه (صلّی الله علیه و آله و سلّم): أَ لَا أُخْبِرُكُمْ بِخَيْرِ نِسَائِكُمْ قَالُوا بَلَى قَالَ إِنَّ خَيْرَ نِسَائِكُمُ ... إِذَا خَلَا بِهَا بَذَلَتْ لَهُ مَا أَرَادَ مِنْهَا وَ لَمْ تَتَبَذَّلْ لَهُ تَبَذُّلَ الرَّجُل رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: مىخواهيد بهترين زنان را معرفى كنم؟ گفتند آرى يا رسول اللَّه. فرمود: بهترين زنان آنست كه ... در خلوت خود را براى او بيارايد و چون مردان ترك زينت ننمايد. مکارم اخلاق ص 220 _____________________________________________________________________________
برگشت گفت : آخه اين چيه سرت كردي مثل امل ها !!مثل اين كه باورت نشده قرن 21 و مثل مردم عصر حجر مي گردي؟! گفتم: واقعا؟! عصر حجر يعني كي؟ گفت:چه مي دونم 14 قرن پيش. گفتم:چه جالب 14 بيشتره يا16؟ گفت : چه سوالايي ميكني معلومه 16! گفتم: پس 16 قرن پيش عصر حجر تره تا 14 قرن پيش گفت:معلومه گفتم: پس شما با اين حساب بايد دمده تر باشيد كه مثل مردم 16 قرن پيش مي گرديد اونم چه زماني موقعي كه بهش مي گفتن عصر جاهليت ديگه از اسمش هم پيداست كه خيلي دمده است... ديگه پي اش رو نگرفت گذاشت رفت افحكم الجاهلية يبغون ومن احسن من الله حكما لقوم يوقنون مائده 50 آيا حكم جاهليت را مي جويند و چه حكمي براي يقين آورندگان از حكم خدا بهتر است ؟ و لا تبرجن تبرج الجاهلية احزاب 33 و به همسرانت بگو خود را چنان زنان جاهل نيارايند هر چه بیشتر به شاخ و برگ گل نظاره می کرد، بیشتر محو زیبایی اش می شد. دستش را دراز کرد تا در اختیار بگیرد... ولی خارها مزه درد را به او چشاندند تا دریابد اگر حفاظی برای گل نبود، چنین با طراوت و زیبا نمی ماند حجة الاسلام قرائتی: گاهي وقتها هم بعضي افراد مثلاً بد حجابي و بيحجابي را تمدن ميدانند و پوشش را املي فكر ميكنند . قرآن ميفرمايد كه: «وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ الْأُولى» (احزاب/33) «تَبَرُّج» از برج است. ما به چه برج ميگوييم؟ ساختمانهايي كه خودش را نشان ميدهد. "تَبَرُّج " يعني خانم از خانه بيرون ميآيي خودت را برج نكن. اين كرامت انسان است. من بارها گفتم. كسي كه خودش را آرايش ميكند در خيابان ميآورد، يعني مردم حراج شدم. اسلام ميگويد: خانم تو حراج نيستي. هركس ميخواهد به تو نگاه كند، بايد خرج تو را بدهد. يك ميليون، ده ميليون. بايد ميليونها تومان صرف كند، خانه تهيه كند. آبش، گازش، برقش، تلفنش، زندگي تو را بايد كامل تأمين كند، اگر نوكر تو شد، حق دارد به تو يك نگاهي بكند. وگرنه به هر جوان هرزهاي خودت را عرضه كني، اين حراج كردن است. خدا به زنهاي پيغمبر ميگويد: «وَ قَرْنَ في بُيُوتِكُن» (احزاب/33) از خانه بيرون نياييد، بعد ميگويد: اگر ميخواهيد بياييد، بيرون بياييد، چون زن گاهي لازم است از خانه بيرون بيايد. مشكلي نيست. حضرت زهرا، زنان پيغمبر تا درون جبههها هم با پيغمبر ميرفتند. بيرون بروند مشكل ندارد. نماز جماعت، حج، زيارت، تحصيل، مداوا، خدمت به جامعه. در روزگاری که چشم های سیاه شبه آدمیان حریص تر از همیشه است عده ای رویای زیبایی را درهتک عفت میبینند در هتک حریمی که از تندیس حیاء یاس بوستان محمدی در دفتر ارزش های یک بانو به جای مانده است بانو!...حجابت ، کیمیای غیرتت را به لبخندی هرز مفروش! شیخ بهاء الدین عاملی در یکی از کتاب های خود می نویسد : روزی زنی نزد قاضی شکایت کرد که پانصد مثقال طلا از شوهرم طلب دارم و او به من نمی دهد . قاضی شوهر را احضار کرد و او طلب خود را انکار نمود یا فراموش کرده بود . قاضی از زن پرسید : آیا بر گفته ی خود شاهدی داری ؟ زن گفت : آری ، آن دو مرد شاهدند . قاضی از گواهان پرسید : گواهی دهید زنی که مقابل شماست پانصد مثقال ار شوهرش که این مرد است طلب دارد و او نپرداخته است .گواهان گفتند : سزاست این زن نقاب مقابل صورت خود را عقب بزند تا ما لحظه ای وی را درست بشناسیم که او همان زن است ، تا آنگاه گواهی دهیم . چون این زن سخن را شنید بر خود لرزید و شوهرش فریاد برآورد شما چه گفتید ؟ برای پانصد مثقال طلا ، همسر من چهره اش را به شما نشان دهد ؟! هرگز! من پانصد مثقال خواهم داد و رضایت نمی دهم که چهره ی همسرم در حضور دو مرد بیگانه نمایان شود . چون زن آن جوانمردی و غیرت را از شوهر خود مشاهده کرد از شکایت خود چشم پوشید و آن مبلغ را به شوهر بخشید چه خوب بود آن مرد باغیرت ، امروز جامعه ی ما را هم می دید که زنان نه برای پانصد مثقال طلا و نه حتی یک مثقال نقره ، چگونه رخ و ساق به همگان نشان می دهند و شوهران و پدران و برادرانشان نیز هم عقیده ی آنهایند و در کنارشان به رفتار آنان مباهات می کنند ! نظر شما چیه؟!!! حجاب زن تنها به خود او مربوط نیست تا بگوید من از حق خودم صرف نظر کردم،به مرد هم مربوط نیست تا بگوید من راضی ام.حجاب زن حقی ست الهی! حرمت زن و حیثیت زن به عنوان حق الله مطرح است . زن به عنوان حق الله مطرح است . زن به عنوان امین حق الله از جانب قرآن مطرح است. آیت الله جوادی آملی/کتاب زن در آئینه جمال و جلال ص 423 (قابل توجه کسانی که میگن حجاب یه امر شخصیه به کسی چه مربوط!!) خاطره حاج آقا قرائتی از دیدن یک دختر زیبا در اتاق رئیس! من در اتاق یك رئیسی رفتم، كار داشتم. تا در را باز كردم دیدم یك دختری حالا یا دختر یا خانم، خیلی خوشگل است. تا در را باز كردم، اوه... چه شكلی!داخل اتاق رئیس رفتم گفتم: شما با این خانم محرم هستی؟ گفت: نه!گفتم: چطور با یك دختر به این زیبایی تو در یك اتاق هستی و در هم بسته است. گفت: آخر ما حزب اللهی هستیم. گفتم: خوشا به حالت كه اینقدر به خودت خاطرت جمع است. حضرت امیر به زنهای جوان سلام نمیكرد. گفتند: یا علی رسول خدا سلام میكند تو چرا سلام نمیكنی؟ گفت: رسول خدا سی سال از من بزرگتر بود. من سی سال جوان هستم. میترسم به یك زن جوان سلام كنم یك جواب گرمی به من بدهد، دل علی بلرزد. گفتم: دل علی میلرزد، تو خاطرت جمع است. سیب ها را زیبا به تصویر کشیدند؛ اولی را کامل پوست گرفتند، طوری که زردیش به سیاهی کشیده شد. دومی را نصفه نیمه پوست گرفتند و فقط آنجا که پوست نداشت به سیاهی می نمود. سومی را سالم و با پوستی شفاف کنارشان گذاشتند و کوتاه و زیبا نوشتند: پوشیدگی دوامی برای زیبایی ست. امام علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۱:۰۶, ۱۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلامی دوباذه
این پست صرفا جهت اینه که بگم من همچنان هستم ، گویا دوستان نیستن ![]() البته من مشکلی روی زمانش ندارم فقط خواستم بگم ما هستیم همچنان... یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۱۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
آقای فدایی تقریبا بررسی کار تاپیک ها تموم شده مطالب جذابش رو جدا کردم وان شالله در اسرع وقت دسته بندی می کنم ومیزارم تو تاپیک
[i]
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

. و سنگین شدن درسام هم مزید بر علت.

.فکر کنم آخرشم بدم خواهرم به عنوان کار کلاسی ببره مدرسه