|
پیدایش اولین ها در ایران
|
|
۱۰:۰۳, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پیدایش اولینها در ایران
اولین سازمان حقوق بشر اولین سيستم اگو يا فاضلاب را جهت تخليه آب شهري به بيرون اولین مردماني كه اسب را به جهان هديه كردند اولين مردماني كه چتر را اختراع كردند اولين مردماني كه حيوانات خانگي را تربيت كردند اولين مردماني كه مس را كشف كردند اولين مردماني كه آتش را در جهان كشف كردند اولين مردماني كه ذوب فلزات را در شهر سيلك در اطراف كاشان آغاز كردند اولين مردماني كه كشاورزي را جهت كاشت و برداشت كشف كردند اولين مردماني كه نخ را كشف كردند و موفق به ريسيدن آن شدند اولين مردماني كه سکه را در جهان ضرب كردند اولين مردماني كه عطر را براي خوشبو شدن بدن ساختند اولين مردماني كه كشتي يا زورق را ساختند به فرمان يكي از پادشاهان زن ايراني بوده است اولين ارتش سواره در دنيا با 115 سرباز توسط سام ايراني اختراع شد اولين مردماني كه حروف الفبا را ساختند در 7000 سال پيش در جنوب ايران اولين مردماني كه شيشه را كشف كردند اولين مردماني كه مقياس سنجش اجسام را كشف كردند اولين بار كلمه شاهراه از راهي كه كوروش بين سارد پايتخت كارون و پاسارگاد احداث كرد گرفته شده است اولين سيستم استخدام دولتي به صورت لشگري و كشوري به مدت 40 سال خدمت و سپس بازنشستگي و گرفتن مستمري دائم را كوروش كبير در ايران پايه گذاري كرد اولين بارداريوش در هر سال براي ساخت كاخ به كارگران بيش از نيم ميليون طلا مزد ميداده است كه به گفته مورخان گران ترين كاخ دنيا محسوب ميشده است . اين در حالي است كه در همان زمان در مصر كارگران به بيگاري مشغول بوده اند بدون پرداخت مزد كه با شلاق همراه بوده است. اولین کبوتر نامه بر در ایران بکار برده شد اولین چشم مصنوعی در شهر سوخته با 70 قرن قدمت اولین جراحی مغز در شهر سوخته با 70 قرن قدمت در سیستان اولین کت وشلوار (کت تا زانو بوده با شلوار)که اکنون در سیستان و بلوچستان نمونه هایی هست واکنون در جهان آخرین هستیم ودوستان این مطلب به این معنا نیست که بنشینیم و بگوییم ما که بودیم و چه شدیم صرفا به این منظور منظوره که قدری به آینده بنگریم و همت کنیم جاه وجلال گذشته را پیدا کنیم... با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۵, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: سلامخوب شما یک ادعای غیر عینی کرده بودی ، من هم چند مثال عینی آوردم.پس شما نمی تونی بگی این ها رو هم ببین ضرر نداره:میزان شیوع ماهواره و اینترنت ارتباطی با در معرض اخبار و اطلاعات سیاسی بودن نداره. کاران هم نظر شخصیشون رو گفتن. (۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: خوب فیلسوف بزرگ ابن سینا یک جواب عملی داره برای این موضوع! میگه طرف رو ببند به درخت ، بزنش ، طرف می گه من رو نزن ، تو هم بگو من مجبور هستم بزنمت ، خود طرف قبول می کنه برای حفظ جونش هم که شده تو اختیار داری.اختیار خیلی ساده است! اگر اختیاری نبود پس چرا این همه دادگاه و دادرسی داشتیم ؟ خوب کسی که بدون اختیار جنایت می کنه به قانون شما مجرم نیست ، نتیجه جامعه اش بوده این جنایتش ، حقش بوده.این تفکر خیلی خطرناکه ، لطفا نشرش ندید ، باعث افزایش جنایت در جهان می شه و مخالف چیزی هست که شما می گید دوست دارید بهش برسید.در ضمن لطفا بحث بیشتر در رابطه با جبر و اختیار رو در مبحث مربوطه که حتما موجود هست ادامه بدیم.ابن سینا اگه علم و فلسفه امروز رو می دید همه کتابهای خودش رو پاره می کرد و می رفت سراغ مطالعه کتابهای امروزی. پاسخ شما: این که کسی رو مجبور به گفتن اختیار کنیم اسمش جبره و نه اختیار. این که تفکر جبر نتیجه بدی داره پس نباید گفت هم اسمش مغلطه توسل به فلاکت هست. بله، البته یکی از نتایج نامطلوب اختیارباوری اینه فکر می کنیم فرد به اختیار خودش موجب عمل ناصحیح می شه و به جای درمانش مجازاتش می کنیم. در حالی که فرد میلی به انجام عمل خطا نداره. مثلا معتادی که تصمیم به ترک اعتیاد می گیره اما بخش های مختلف مغزش اون رو به عمل مخالف سوق می دن. (۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: خوب این هم منطبقه بر قانون فیدبک منفی در دنیا.بریناستورمینگ بدون علم معمولا عمل بی فایده ای هست که علم رو افراد تحصیل کرده به پیش می برن. ترانزیستور ها هنوز به نهایت اندازه نرسیدن و طبق قانون مور اندازه شون کوچیک می شه. کشورهای جهان اول هم علم رو در انحصار نگرفتن همون که عرض کردم. (۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: و اربابان این بردگی کسانی هستند که رسانه رو در اختیار دارند ، یعنی امریکا و رژیم صهیونیستی.طبیعتا شرکت های خصوصی و دولتی بده بستون داره. ربطی به این پیدا نمی کنه که تکنولوژی یک شرکت در اختیار دولت آمریکا باشه. (۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: همین نظامی گری از کجا می آد؟ غیر از اینه که ملت یک کشور سعی در به زیر کشیدن ملت کشورهای دیگه دارند؟ این رسمیه که از قدیم الایام بوده و نمیشه انکارش کرد.همین شما الان می گید من ایده م رو در اختیار دیگران نمی ذارم تا استفاده کنن. چه طور انتظار دارید دیگران ایده شون رو در اختیار شما بذارن؟ برای مقاله هیچ جای دنیا به کسی پول نمی دن. شما اگه می خواید ایده تون رو ثبت کنید باید پتنتش رو بگیرید، اگر می خواید خدمتی به جامعه بشری بکنید باید مقاله بدید. به همین سادگی. (۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: نداره؟ پس پول خونش چی؟ نباید بدند؟ پس صدمه های اقتصادیش چی؟ پس صدمات روحیش چی؟ این حرف خیلی عجیب بود.ارتباطی به موضوع بحث نداره. (۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: الآن هزینه رشد شما رو دولت مثلا عربستان سعودی داده به دولت ایران که حالا شما مثلا به دولت عربستان سعودی به جاش خدمت کنید؟من به دولت ها خدمت نمی کنم. (۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: آمار علمی؟ شما تاریخ برید بخونید! شاه قاجار برای رفتن به سفر خارجه فلان قسمت ایران رو می داده بره ، یا فلان قرارداد رو به ضرر مردمش امضا می کرده!می خواد این خارج شیفتگی به ملت منتقل نشه؟از روی تاریخ شاهان مملکت آمار سفر خارجی افراد به دست نمیاد. (۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: بعد هم این یک قانون کلی هست که مردم کشور های دارای رفاه کمتر علاقه دارند برند کشورهایی که بهشون رفاه می دن ، یا کلاس بالاتری دارند!فقط اراده و خودباوری می تونه جلوی این روند رو بگیره.و الا مشخصه نفس کدوم طرفی دوست داره بره.خوب چنین کشوری اگر هم به توسعه علمی نرسه ، لازمه به توسعه نظامی برسه ، بعد فرض کن حدود 1/7 جمعیت زمین رو داره ، نیروی نظامی هم داره ، یک متحد درست حساب هم داشته باشه ، دین و مذهب و اعتقاد هم نداشته باشه ، چی میشه؟ میشه یک چیزی مثل حماه مغول! منتها چینی ها مغول نیستند که بی بته رشد کرده باشند ، احتمال داره موندگار بشن.بدون توسعه علمی نمی شه به توسعه نظامی رسید. |
|||
|
۱۱:۰۱, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
من خودم چندتا از دوستام رفتن خارج از کشور یکیشون اینجا زندگیش عالی. بود خونه زماشین کاره خوب یعنی همه چی بعد شوهرش گفت نه ما باید آینده داشته باشیم همه چیز رو رها کردن رفتن کانادا بماند که دوستم تا دوسال داشت افسرده گی می گرفت ا/5زندگی که تو ایران داشت نتونستن اونجا بگیرن تازه اینا با سرمایه رفتن شوهرش با مدرک فوق دوباره داره اونجا درس می خونه تا مدرکش تایید شه از صبح تاشبم سر کاره خودشم با دو تا بچه میره سر کار...اتفاقا شرایط رفاهی واقعا اونجا خوبه مناها دلیلش. خیلی مفصله . ولی اینو گفتم که خیلیا با یسری توهمات میرن من خودم 100تا آدم می شناسم شغل خوب زندگی خوب ول کردن رفتن اونجا پس همه بدبخت بیچاره نیستن...
بماند که تو این سالها آمریکا به طرز عجیبی به ایران بورسیه داده سفارت خونه ها خیلی راحت کار راه می اندازن کلاسهای زبان می ذارن در بعضی موارد رایگان...خلاصه یا ایرانیا خیلی باهوشن که همچین استقبالی ازشون می شه یا ... درباره خط فقر تو یه سال گذشته توریسم تو ایران خیلی زیاد بود اینا وقتی اومدن ایران داشتن از تعجب شاخ در می آوردن وقتی برگشتن کلی مقاله اومد بیرون که ایرانبا برج دارن ماشین دارن سیاه پوست نیستن خیابون وبزرگ راه دارن.... شما فک کنید اینا تصورشون از ایران یسری انسانهای ماقبل تاریخ بوده خب اگه منم اون آمار رو بهم بدن که نصفه ایرانیا سر پناه ندارن فک می کردم یه جایی بدتر از آفرقیاس.. درباره ماهواره هم آقای نام کاربری اگه مخاطب نداشت تو ایران 150تا شبکه فارسی زبان نمی زدن شبکه هایی که واسه مردم دوس داشتنی ما رایگان برنامه پخش می کنه فیلماشون دوبله اس حالا اینا احتمالا عاشق ایرانیان نمی دونم دیگه بلاخره همه جای دنیار و ول کردن چسبیدن به ما... یکی از نمود های قدرت رسانه ایشون هم توی فوت آقایی پاشایی رخ نمایی کرد کشوندن اون جمعیتی چند هزار نفری برای یه خواننده متوسط کاملا برنامه ریزی شده بود |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۱:۰۱)رکن الهدی نوشته است: ولی اینو گفتم که خیلیا با یسری توهمات میرن من خودم 100تا آدم می شناسم شغل خوب زندگی خوب ول کردن رفتن اونجا پس همه بدبخت بیچاره نیستن... خانم منم 100 نفر رو میشناسم که رفتن خارج خوشبخت هم شدن هم کار دارن هم شغل دارن هم تدریس میکنن..... اینطوری صفر و یک همه چیز رو دیدن اصلا جالب نیست که بگیم هر کی رفت خارج بدبخت شد یا هر کی موند ایران خوشبخت شد یا هر کی رفت خارج خوشبخت شد!!! بستگی به خود آدمها هم داره. در مورد آقای پاشایی هم نمیدونم شما چه اصراری دارید که بگید اینا برنامه ریزی بوده مردم فریب خوردن اینا مردم نبودن گول خوردن!!! چرا نمیخواید قبول کنید خیلی ها واقعا دوست داشتن آقای پاشایی رو؟؟ بله برنامه ریزی شده بود ولی توسط خود مردم.اگه توی شبکه های اجتماعی باشید میبینید که خود مردم به هم اطلاع میدادن و همدیگر رو برای مراسم آقای پاشایی مطلع و دعوت میکردن. |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۵:۰۷ توسط Dido Armstrong.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
با سلام.
به طور حتم ایران برای ایرانی بهترین جاست. چون هر شخصی، وطن خودش را دوست دارد. اگر این حس یعنی وطن دوستی در ایرانی ها نبود، به احتمال زیاد کمتر کسی در ایران باقی میماند. هیچ انسانی در کشوری که اختلاس و دزدی و فقر فراوان است نمی ماند، مگر انسان عاشق که بتواند این درد هارا تحمل کند. متاسفانه عشق ما به وطن و دین دارد کمرنگ میشود. بهتر است مسئولین فکری به حال این مملکت بکنند، قبل از اینی که دیر بشود. |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
الان من گفتم هرکی رفته خارج بدبخت شده!!!!!
دوستان فرمودن ملت دارن فرار می کنن از بدبختی گفتم خیلی هم بدبخت نبودن حداقل اینا که من می شناسم نه بدبخت بودن نه بیکار...که این نشون می ده شما نگاهتون صفروصدی خدا رو شکر مرتضی پاشایی اولین هنرمند مرحوم ما نبود اگه بود می تونستم این حرفهای رمانتیک رو قبول کنم ایشون در حد 10تا خواننده برتر هم نبودن تا قبل بیماریشون کلا چند نفر می شناختنش!!! من خودم رفتم تو یکی از همین تالارای گفتگو انقدر برام جالب یسری تازه بعد مردن ایشون عاشقشون شده بودن یسری همون یه هفته آخر فهمیده بودن.... به هر حال ایرانی جماعته دیگه همه باهاش خوب و مهربونن
|
|||
|
|
۰:۳۱, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: میزان شیوع ماهواره و اینترنت ارتباطی با در معرض اخبار و اطلاعات سیاسی بودن نداره. کاران هم نظر شخصیشون رو گفتن.الآن شما دیگه چه جور آماری می خوای خوب! والا الآن مذهبی هاشم صدای امریکا و بی بی سی فارسی رو دارند. چند تا پست قبل تر،من گفتم آمار ماهواره خیلی زیاده ، گفتی نه ، گفتم خودم دیدم ، گفتی نه من ندیدم ، آمار بیرا ، آمار آوردم ، بعد الآن تازه می گی ربطی نداره به اطلاعات سیاسی. خوب مگر دولت امریکا مریضه این همه شبکه فارسی زبان بزنه ، تعدادش بیشتر از تعداد شبکه های تی وی ما ، برای هیچ کسی؟ تازه آمار ماهواره بیشتر از اینی که گفتم هست ، چون دولت سعی می کنه کم نشونش بده ، همونایی که مثل من هم ندارند اخبار سیاسی ضدانقلاب ها رو از اون هایی که دارند کم و بیش می شنوند. (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: ابن سینا اگه علم و فلسفه امروز رو می دید همه کتابهای خودش رو پاره می کرد و می رفت سراغ مطالعه کتابهای امروزی.کسی رو مجبور نکردیم به گفتن اختیار ، کسی که اختیاز رو قبول نداره ، چه دلیلی داره از جبر ناراحت بشه؟حتما الآن شما می گی مجبوره ناراحت بشه، خوب چرا مجبوره ناراحت بشه؟ خوب چون در جبر به تناقض رسیده.یعنی جبر در کتک خوردن ، در تضاده با جبر در اعتراض کردن.قبلا هم گفتم ، بحث جبر و اختیار جاش این جا نیست ، من هم این قدر به این قضیه فکر کردم که شما نمی تونی در وسط یک پست در زمینه دیگه من رو قانع کنی به نظر خودت. (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: این که تفکر جبر نتیجه بدی داره پس نباید گفت هم اسمش مغلطه توسل به فلاکت هست. بله، البته یکی از نتایج نامطلوب اختیارباوری اینه فکر می کنیم فرد به اختیار خودش موجب عمل ناصحیح می شه و به جای درمانش مجازاتش می کنیم. در حالی که فرد میلی به انجام عمل خطا نداره. مثلا معتادی که تصمیم به ترک اعتیاد می گیره اما بخش های مختلف مغزش اون رو به عمل مخالف سوق می دن.ببین ، همین رو بگم ، بدون داشتن اختبار ، تمام کارهای مردم چرت و بیهوده و بی ارزش می شه.تحصیل علم و دانش هم بی خود میشه ، چون دیگه تحصیل نیست ، خودش به دست اومده. (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: بریناستورمینگ بدون علم معمولا عمل بی فایده ای هست که علم رو افراد تحصیل کرده به پیش می برن.نیاز به نهایت علم نیست ، مسائل ابتدایی کافیه. (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: ترانزیستور ها هنوز به نهایت اندازه نرسیدن و طبق قانون مور اندازه شون کوچیک می شه.والا چند سال پیش ، حدودای سال 85 بود که اساتید الکترونیک می گفتند سایز عایق ترانزیستورهای CMOS به حد چند اتم رسیده و بیشتر از اون دیگه خاصیت عایقتی نداره.شاهد عینیش هم این که فرکانس کار CPU ها در حال رشد بود و به بالای 3000 رسید ، اما می بینیم چند ساله در همون حد باقی مونده و داره تعداد هسته ها زیاد میشه.این سایز کوجیک شدن هم که شما می گی اون سایز نیست ، سایز عرض و طول باشد باشه ، و الا ضخامت لایه ای که گفتم به حد نهاییش نزدیک شده. (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: کشورهای جهان اول هم علم رو در انحصار نگرفتن همون که عرض کردم.همون که عرض کردم هم شد سند؟خوب این یک قضیه واضح تاریخی هست ، قضیه تولید ابریشم رو خوندی حتما. (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: طبیعتا شرکت های خصوصی و دولتی بده بستون داره. ربطی به این پیدا نمی کنه که تکنولوژی یک شرکت در اختیار دولت آمریکا باشه.خوب شرکت های خصوصی که شما می گی اسمش خصوصی هست ، و الا همه اون ها زیر نظر دولت کار می کنند ، مثل ایران خودرو و سایپا مطمئن! خود ما.زیر دولت که چه عرض کنیم ، زیر نظراسمشو نبر. (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: همین شما الان می گید من ایده م رو در اختیار دیگران نمی ذارم تا استفاده کنن. چه طور انتظار دارید دیگران ایده شون رو در اختیار شما بذارن؟در اختیارشون قرار دادم ، هیچ بهره ای هم نداشتم ازش.مثل این هست که به یک نفر بگیم بیا خونه ما غذا هست بیا بخور ، بعد طرف بگه ف دستت درد نکنه ، از خونه برو بیرون ،به چیزی هم لب نزن.من ایده ام رو در اختیار اون ها می گذارم ، اونها می گن مال خودت نیست دیگه! این ها که ایده خودم رو میگیرن از چنگم درمیارن ، انتظار داری بیان فردا علمشون رو در اختیار من بگذارند؟ (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: برای مقاله هیچ جای دنیا به کسی پول نمی دن. شما اگه می خواید ایده تون رو ثبت کنید باید پتنتش رو بگیرید، اگر می خواید خدمتی به جامعه بشری بکنید باید مقاله بدید. به همین سادگی.جامعه بشری ، یا جامعه غربی؟، خوب چرا مثلا اون ها مقالات ما رو مخفی می کنند بعد برای خوندنش پول میگیرن از ملت؟مگر من از اون ها پول گرفتم برای نوشتن مقاله که حالا یکی برای خوندن مقاله ای که من رایگان در اختیار اون ها قرار دادم مجبور باشه پول بده؟ (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: ارتباطی به موضوع بحث نداره.چطور ربطی نداره؟یک کشور می آد یک کشور دیگه رو غارت می کنه ، بعد به اون کشور بدهکار نیست؟ (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: من به دولت ها خدمت نمی کنم.منظور شما نمی خوام هست ، و الا هر کسی ناخواسته یا خواسته به دولتی خدمت می کنه.همین مالیاتی که شما می دی توی کشور غربی ، خودش نوعی کمک به اقتصاد اون کشور هست ، این تازه کوچک ترین کمک هست ،اگر می دونستم شما کارت چیه و کجا هستی برات واضح ترش می کردم. (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: از روی تاریخ شاهان مملکت آمار سفر خارجی افراد به دست نمیاد.اگر شما فرمولی بری جلو ، بدست می آد. (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)namekarbary نوشته است: بدون توسعه علمی نمی شه به توسعه نظامی رسید.من هم نگفتم بدون توسعه علمی، گفتم با توسعه اقتصادی که دارند و توسعه علمی که دارند و توسعه علمی متمرکزی که با این همه نیرو بر روی تکنولوژی نظامی دارند ، روزی خواهند توانست مدعی قدرت در دنیا باشند.خود امریکایی ها هم چندین ساله نگران این موضوع هستند. |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۳ ۰:۳۱)دل خسته نوشته است: الآن شما دیگه چه جور آماری می خوای خوب!آمار موثق و معتبر علمی. تحلیل های ذهنی خیلی به درد گفت و گوی ما نمی خوره. (۲۲/دی/۹۳ ۰:۳۱)دل خسته نوشته است: کسی رو مجبور نکردیم به گفتن اختیار ، کسی که اختیاز رو قبول نداره ، چه دلیلی داره از جبر ناراحت بشه؟حتما الآن شما می گی مجبوره ناراحت بشه، خوب چرا مجبوره ناراحت بشه؟ خوب چون در جبر به تناقض رسیده.یعنی جبر در کتک خوردن ، در تضاده با جبر در اعتراض کردن.قبلا هم گفتم ، بحث جبر و اختیار جاش این جا نیست ، من هم این قدر به این قضیه فکر کردم که شما نمی تونی در وسط یک پست در زمینه دیگه من رو قانع کنی به نظر خودت.خلاصه بگم در فلسفه اسلامی کوچکترین دلیلی برای نظریه اختیار پیدا نمی کنید. شیعه تنها به تختئه نظر جبرباوران بسنده کرده: اون هم در بسیاری از موارد به غلط. این که جبرباوری چه نتایجی داره رو عرض کردم باید جدا کرد از این که آیا جبر وجود داره یا اختیار. وگرنه در دام مغلطه توسل به فلاکت گیر می افتید. (هر چند واقعا فلاکتی در کار نیست). (۲۲/دی/۹۳ ۰:۳۱)دل خسته نوشته است: نیاز به نهایت علم نیست ، مسائل ابتدایی کافیه.دانستن مسائل ابتدایی فقط به ایده پردازی هایی منجر می شه که یا از اساس غلطن و فرد متوجهشون نیست یا قبلا به این ایده رسیده ن. چند تا ماشین بدون نیاز به انرژی داشتیم تا حالا؟! (۲۲/دی/۹۳ ۰:۳۱)دل خسته نوشته است: والا چند سال پیش ، حدودای سال 85 بود که اساتید الکترونیک می گفتند سایز عایق ترانزیستورهای CMOS به حد چند اتم رسیده و بیشتر از اون دیگه خاصیت عایقتی نداره.شاهد عینیش هم این که فرکانس کار CPU ها در حال رشد بود و به بالای 3000 رسید ، اما می بینیم چند ساله در همون حد باقی مونده و داره تعداد هسته ها زیاد میشه.این سایز کوجیک شدن هم که شما می گی اون سایز نیست ، سایز عرض و طول باشد باشه ، و الا ضخامت لایه ای که گفتم به حد نهاییش نزدیک شده.تا سال 2015 فکر می کنم به حد خودش برسه. حضور ذهن ندارم، ولی هنوز جا برای کوچک شدن ترانزیستورها هست. (۲۲/دی/۹۳ ۰:۳۱)دل خسته نوشته است: همون که عرض کردم هم شد سند؟خوب این یک قضیه واضح تاریخی هست ، قضیه تولید ابریشم رو خوندی حتما.*همون طور که عرض کردم. اگر چیزی اضافه کنم تکرار مکررات می شه. (۲۲/دی/۹۳ ۰:۳۱)دل خسته نوشته است: خوب شرکت های خصوصی که شما می گی اسمش خصوصی هست ، و الا همه اون ها زیر نظر دولت کار می کنند ، مثل ایران خودرو و سایپا مطمئن! خود ما.زیر دولت که چه عرض کنیم ، زیر نظراسمشو نبر.شما پتنتش رو می گیرید بعد مقاله می دید می شه برای شما. کسی چیزی رو از چنگ شما در نمیاره. شما مختارید که چه طور دانسته ی خودتونو به دیگران عرضه کنید. (۲۲/دی/۹۳ ۰:۳۱)دل خسته نوشته است: جامعه بشری ، یا جامعه غربی؟، خوب چرا مثلا اون ها مقالات ما رو مخفی می کنند بعد برای خوندنش پول میگیرن از ملت؟مگر من از اون ها پول گرفتم برای نوشتن مقاله که حالا یکی برای خوندن مقاله ای که من رایگان در اختیار اون ها قرار دادم مجبور باشه پول بده؟اون پولی که می گیرن پول چاپ و انتشار مقاله و برگزاری کنفرانسه. ژورنالهای علمی برای این که باید برای چاپ مقالات شما از جیب خودشون پول بدن؟ برای شما هم نیست فقط هر جای دنیا باشید ازتون پول می گیرن. تازه ژورنالهای معتبر همون هزینه رو هم نمی گیرن. به نفع شما. (۲۲/دی/۹۳ ۰:۳۱)دل خسته نوشته است: چطور ربطی نداره؟یک کشور می آد یک کشور دیگه رو غارت می کنه ، بعد به اون کشور بدهکار نیست؟ربطی به بحث ما نداره. بدهکار هست یا نیست. (۲۲/دی/۹۳ ۰:۳۱)دل خسته نوشته است: منظور شما نمی خوام هست ، و الا هر کسی ناخواسته یا خواسته به دولتی خدمت می کنه.همین مالیاتی که شما می دی توی کشور غربی ، خودش نوعی کمک به اقتصاد اون کشور هست ، این تازه کوچک ترین کمک هست ،اگر می دونستم شما کارت چیه و کجا هستی برات واضح ترش می کردم.والا خودمم همینو چند پست بالاتر گفتم. (۲۲/دی/۹۳ ۰:۳۱)دل خسته نوشته است: اگر شما فرمولی بری جلو ، بدست می آد.فرمول ارتباط تحصیل اشراف و عوام چیه که من ازش بی خبرم؟ (۲۲/دی/۹۳ ۰:۳۱)دل خسته نوشته است: من هم نگفتم بدون توسعه علمی، گفتم با توسعه اقتصادی که دارند و توسعه علمی که دارند و توسعه علمی متمرکزی که با این همه نیرو بر روی تکنولوژی نظامی دارند ، روزی خواهند توانست مدعی قدرت در دنیا باشند.خود امریکایی ها هم چندین ساله نگران این موضوع هستند.شما گفتید چنین کشوری اگر هم به توسعه علمی نرسه ، لازمه به توسعه نظامی برسه |
|||
|
|
۰:۰۳, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۵۹)namekarbary نوشته است: آمار موثق و معتبر علمی. تحلیل های ذهنی خیلی به درد گفت و گوی ما نمی خوره.سلام علی ای حال که استدلال اول شما با این مثالهای نقض رد میشه. (۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۵۹)namekarbary نوشته است: خلاصه بگم در فلسفه اسلامی کوچکترین دلیلی برای نظریه اختیار پیدا نمی کنید. شیعه تنها به تختئه نظر جبرباوران بسنده کرده: اون هم در بسیاری از موارد به غلط.خوب من این رو قبول ندارم ، خواستید در مبحثش بهش بپردازیم ، جواب نمی دم که ادامه پیدا نکنه بحث (۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۵۹)namekarbary نوشته است: دانستن مسائل ابتدایی فقط به ایده پردازی هایی منجر می شه که یا از اساس غلطن و فرد متوجهشون نیست یا قبلا به این ایده رسیده ن. چند تا ماشین بدون نیاز به انرژی داشتیم تا حالا؟!خوب هنر این هست که همین ایده های خام توسط متخصصین پخته بشه. در ضمن یک چیز یادم رفت مردم قشر پایین انگیزه بیشتری برای رسیدن به قله ها دارند ، همین طور به علت وجود رفاه خیلی از طبقه های مرفه دچار بطلان می شن.نیاز موتور محرکه بسیاری از ابداعات و اختراعات بشر بوده ، نه بی نیازی. (۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۵۹)namekarbary نوشته است: تا سال 2015 فکر می کنم به حد خودش برسه. حضور ذهن ندارم، ولی هنوز جا برای کوچک شدن ترانزیستورها هست.اون مقدار رو هم قبلا بهش رسیده بودند ، الآن دارند تازه روش می کنند. و الا 7 -8 سال پیش صحبت رسیدن به حد چند عدد اتم بود.توقف روند رشد فرکانس CPU ها هم همین رو نشون می ده. (۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۵۹)namekarbary نوشته است: *همون طور که عرض کردم.خوب من هم متناسب با جواب های شما جواب دادم.شاید کاربران تا همین حد هم بتونند نتیجه گیری کنند. (۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۵۹)namekarbary نوشته است: آشما پتنتش رو می گیرید بعد مقاله می دید می شه برای شما. کسی چیزی رو از چنگ شما در نمیاره. شما مختارید که چه طور دانسته ی خودتونو به دیگران عرضه کنید.پتنت یک مسئله قراردادی هست ، و الا حق معنوی یک مقاله علمی که در مراجع بین المللی به صورت معتبر ثبت شده نباید از بین بره.برای ثبت پتنت هم پول بسیار زیادی می گیرند.این هم مصداق بی عدالتی هست. در همون ثبت پتنت هم پارتی بازی هست ، که ادیسون تونست لامپی که توسط کس دیکه ای هم اختراع شده بود رو شخصا به نام خودش ثبت کنه ف چرا؟ چون ملیتش .... بودی. (۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۵۹)namekarbary نوشته است: آاون پولی که می گیرن پول چاپ و انتشار مقاله و برگزاری کنفرانسه. ژورنالهای علمی برای این که باید برای چاپ مقالات شما از جیب خودشون پول بدن؟ برای شما هم نیست فقط هر جای دنیا باشید ازتون پول می گیرن. تازه ژورنالهای معتبر همون هزینه رو هم نمی گیرن. به نفع شما.خوب داره از مقاله من سود می بره ، من دارم براش یک مسئله علمی که براشون نامکشوف بوده رو باز می کنم ، تازه داره حق مالکیتش رو هم از من صلب می کنه! می تونست یک درصدی از سودش رو به صاحب اثر پرداخت کنه. شما چون این ها رو پذیرفتی راحت می گی خوبه و اوکی ه و ... ، اما اگر جای من باشی بهتر می تونی من رو درک کنی. (۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۵۹)namekarbary نوشته است: ربطی به بحث ما نداره. بدهکار هست یا نیست.برعکس ربط داره کشورهای دزد و غارت گر نباید توسط ما بیش از پیش آباد بشند ، چون هنوز روندشون رو اصلاح نکردند.یک دلیل مهاجرت نخبه ها هم همین سرقت های مادی و معنوی بوده که باعث رشد ناعادلانه اون کشورها شده. (۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۵۹)namekarbary نوشته است: والا خودمم همینو چند پست بالاتر گفتم.شما گفتی نمی تونی بگی شغلت چیه و کجا هستی و ... (۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۵۹)namekarbary نوشته است: فرمول ارتباط تحصیل اشراف و عوام چیه که من ازش بی خبرم؟رابطه تاثیر حاکم برمحکوم ، رابطه تاثیر بالا دست بر زیر دست ، رابطه عشق به بالا بودن با پیروی کورکورانه از بالادستی ها و ... (۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۵۹)namekarbary نوشته است: شما گفتید چنین کشوری اگر هم به توسعه علمی نرسه ، لازمه به توسعه نظامی برسهمنظور من توسعه کامل علمی بود. یک کشور برای رسیدن به اهدافش نیاز به همه شاخه های تکنولوژی نداره ، داره؟ مثلا کشور چین با بهبود وضع اقتصادی ، بهبود خودباوری ملی ، بهبود قوه نظامی و تکنولوژی نظامی ، می تونه به قطب نظامی تبدیل بشه ، و با قدرت نظامی مابقی علوم مورد نیازش رو هم از کشورهای اطراف (مثل ژاپنی که قرن ها به چین ظلم کرده) به دست بیاره ، به این میگن برنامه ریزی. برای شکست یک حریف قدرت مند نیاز به قدرت بیشتر نداری ، بلکه نیاز به دانستن نقطه ضعف های طرف مقابل و خود داری ف و بعد می تونی با یک نیروی ناچیز حریف رو ضربه فنی کنی.کاری که همین بروس لی هنگ کنگی ، اسطوره چین هم ازش زیاد بهره می برد! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |