|
!!!چله ششم ،چله سوره یس
|
|
۲۳:۳۹, ۱۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۳ ۲۲:۴۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خداروشکر چله ی ششم هم داره راه میفته. شروع چله ان شاالله از فردا هست. همراهان با ارسال صلوات هم حضورشونو اعلام کنن هم تاپیکو نورانی کنن. چهل روز باهم سوره یس میخوانیم. خواندن معنی سوره ی یس برای شرکت کنندگان (حداقل یک بار در چهل روز) اجباری نیست ![]() بچه های چله های قبل رو از دعاتون فراموش نکنید. حضرت عشق نرگس مهدوی فدایی ولایت بچه های گم نام رکن الهدی ثارالله ساویور فیروزه سابرینا کوروش کبیر محمد تروست بیدل سیمرغ سوشیانت . . . بقیه اسماشون یادم نیس هرکی یادشه اد کنه. ممنون ![]() این یه جفت گل هم تقدیم به زوج های آینده تاپیک ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۵, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
نکته ای که اینجا میمونه اینه که فدایی ولایت هم داره ازدواج میکنه...
ولی همچنان mohammad trust در جستجوی نیمه ی گمشده ش میگرده!!! ![]() ![]() ببینید این چله ها با وجود اختلاف سنی چه کارها که نمیکنن
|
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۳ ۱۵:۲۲)Ali#59 نوشته است: نکته ای که اینجا میمونه اینه که فدایی ولایت هم داره ازدواج میکنه...نه بابا ، من که از همون بدو ورودم به تالار حدود سه سال پیش ، در شرف ازدواج بودم ، مساله جدیدی نیست ![]() راستی ، دوستان این تصویر امضام کار خودمه ها...تف به ریا اگه خوشتون اومد بگید فول سایزشو بدم
|
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان
امیدوارم حال جسمی و روحیتون خوب باشه ![]() عرضم به حضور حضار که دقایقی پیش ، یک هویی چیزی به ذهنم اومد که تا حالا یادم نبود ، و دلم ریخت و شاید برای اولین بار بود که از ته دل حس کردم باید از هم چله ای ها التماس دعا بکنم البته زیاد نگرانتون نکنم ، بحث پیرامون مبحث جاری هستش ![]() راستش ، باید بگم از لحاظ تئوری ، احتمال افتادن یه اتفاق مهم توی سفر پیش رو ، حول و حوش یک الی یک و نیم درصد هستش ![]() ![]() و تنها عامل رسوندن این درصد به صد ، فقط خواست خدا هستش البته شما دوستان خیلی از قضیه مطلع نیستید و برای همین شاید پیش خودتون مثل قبل ، حرفای منو سطحی فرض کنین ، اما باید بگم این دفعه دیگه اون دفعه نیست و یه سری چیزایی هست که نمیشه گفت ، فقط میتونم یگم دعا کنید ای کاش تالار الان ، مثل تالار سال 90 بود... التماس دعا یا علی |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
توکلتون به خدا باشه خدا از 0%کارو به 100%رسونده...مهم اینه که قسمتتون باشه وخیر وصلاحتون...پس خیلی بهش فک نکنید بسپرید دست خودش
![]() پشیمون نمی شید
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
91 یک هم با تخفیف قبوله ، ولی توکه 92 عضو شدی ، چی بگم بهت؟
|
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۳ ۱۲:۳۲)Ali#59 نوشته است: یهو بگو ما عضو شدیم وضع تالار اینطوری شد دیگهنه بابا ، این حرفا چیه! گفتم که ، تقریبا یکی دوسال قبل عضویتت! به خودت نگیر اگرچه زیر رادیکالو که باید بری حتما
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |