|
!!!چله ششم ،چله سوره یس
|
|
۲۳:۳۹, ۱۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۳ ۲۲:۴۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خداروشکر چله ی ششم هم داره راه میفته. شروع چله ان شاالله از فردا هست. همراهان با ارسال صلوات هم حضورشونو اعلام کنن هم تاپیکو نورانی کنن. چهل روز باهم سوره یس میخوانیم. خواندن معنی سوره ی یس برای شرکت کنندگان (حداقل یک بار در چهل روز) اجباری نیست ![]() بچه های چله های قبل رو از دعاتون فراموش نکنید. حضرت عشق نرگس مهدوی فدایی ولایت بچه های گم نام رکن الهدی ثارالله ساویور فیروزه سابرینا کوروش کبیر محمد تروست بیدل سیمرغ سوشیانت . . . بقیه اسماشون یادم نیس هرکی یادشه اد کنه. ممنون ![]() این یه جفت گل هم تقدیم به زوج های آینده تاپیک ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۷, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان محاسبه گر
![]() چند روز مونده تا پایان؟ |
|||
|
|
۰:۵۳, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
14 دی شروعش بوده
![]() امروز 39 همین ختم بوده ![]() فردا میشه چهلمینش ![]() تمام شد
|
|||
|
|
۵:۴۵, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان عزیز چلچله!
چله سوره انبیاء رو کی شروع کنیم؟ |
|||
|
|
۹:۱۶, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
خب این چله هم تموم شد و ... !!
یه دعا میکنم این آخر چله ای سنگین بگید آمین اللهم ارزقنا توفیق راهیان نور بعدد ما احاط به علمک ![]() ![]() بلند بگو آمممیننننن ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
اگه امروز چله تموم بشه با توافق دوستان ان شالله از روزه یک شنبه 26بهمن ختم سوره انبیاء رو آغاز کنیم...
|
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
خووووووووووووووووب. این چله هم تموم شد.
![]() امیدوارم حال همتون خوب باشه و روبه راه باشید... بچه ها ازتون میخوام پیشنهادایی ک دارید برای پربار شدن چله اینجا یا تو پ خ بنویسید. اولین پیشنهاد رو خودم میدم. به جا آوردن نمازهای قضا تا قبل از ازدواج! نظر؟ ![]() من که میدونم همتون اصلا تنبل نیستید و کاملا موافقید. |
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
چله ی خوبی بود
فقط دعا در حق همدیگه رو فراموش نکنیم...
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
من همین برنامه رو داشتم منتها تا قبل از مرگ
از اونجایی هم که فعلا قصد مردن ندارم..نهضت ادامه دارد![]() من پیشنهاد هر دفعه خودم خوندن دعای فرج حضرت هست الهی عظم البلا..حضرت آیه الله بهجت هم بسیار توصیه به این دعا داشتن.. همچنین دوستان سوره انبیاء بسیار پرباره خیلی نکات عالی و پربار داره می تونیم روی این نکات هم کار کنیم... آقای فدایی هم داره به روزشمار عید نزدیک می شه ..من که براشون واقعا دعا می کنم ان شالله که عید پرباری داشته باشن
|
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
رکن الهدای عزیز... کارای عملی میخوام جز قران خوندن و دعا خوندن.
تو تاپیک جدید که زدم بیشتر توضیح دادم میتونی بخونیش.
|
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام ![]() ان شاء الله از همگی قبول باشه این کلیپو صبح های جمعه شبکه 1 سیما پخش میکنه به همراه معنی و با تصاویر مرتبط و بسیار گویا و زیبا تلاوت سوره یاسین توسط قاری نوجوان(اسم قاری رو نمیدونم) حجمش بالاست ولی واقعا زیباست دانلود صلوات |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |