|
درد دلی با کربلا
|
|
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز... به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم... هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن. امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم... ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن... (البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم) بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم: سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید... ![]() |
|||
| آغاز صفحه 71 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۴, ۱۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۰:۵۶ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #701
|
|||
|
|||
|
به نام خدا....اینجانوشته دردودلی باکربلا.....ولی امشب دله من توشهرنجف مونده دردمن به واسطه حضرت علی پیش خدادوا میشه....امشب حالم خیلی بده خیلی بد...امام علی شماخیلی غریبی اینوهمه میدونن هیچ وقت توحرم باصفای شما نتونستم بگم یاعلی همش گفتم بابای خوبم بابای مهربانم بهم کمک کن....الان هم میخوام بگم بابای خوبم کمکم کن ....دلم خیلی گرفته خیلی یه موقعی کارآدم ازدرودل هم میگذره الان همون موقع است دل من ازدرودل هم گذشته ....من اززندگی توقعی ندارم ونداشتم ....دنیای من دنیای کوچیکیه این همه دردودل ودل تنگی تواین دنیای کوچیک جا نمیشه ....همش صبرصبرصبر.....منم میگم چشم چشم چشم....میگم صبردل حضرت زینب ......میگم خدایابه دم مظلوم....خدایا امیدم به شماست راضی به رضای شما ولی من صبروطاقت ندارم دیگه .....ازدریای بیکران صبرحضرت زینب بهم یه قطره عنایت کنید.....دوستان حلال کنیداین تاپیک تاپیک دردودلی با کربلا بوداماتقصیرمن نبوددله من رفت پیش امام علی(علیه السلام).....
|
|||
|
|
۹:۰۰, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #702
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۲ ۰:۵۴)صفوان نوشته است: دوستان حلال کنیداین تاپیک تاپیک دردودلی با کربلا بوداماتقصیرمن نبوددله من رفت پیش امام علی(علیه السلام)..... اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكَ يَا بْنَ اَميرِالْمُؤْمِنين ، وَ ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيّينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ فاطِمَةَ سَيِّدَةِ نِسٰاءِ الْعٰالَمينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ثارَاللهِ وَابْنَ ثارِەِ ... |
|||
|
|
۰:۴۱, ۲۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱:۵۵ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #703
|
|||
|
|||
|
حالاکه من ازحرم دورم درمونم صبره آخه مجبورم یه سلام میدم باحسرت طرف کربلا آرزوم اینه بمیرم توی روضه هات غم کربلا منو میکشه دل من فقط توحرم خوشه...........یاعلی(علیه السلام)مددی
|
|||
|
|
۱:۵۴, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #704
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :این شعر رو گوش کنین . گوش کردنش خالی از لطف نیست : شادی هر دو جهان بی تو مرا جز غم نیست مداحی زیر رو هم گوش کنین . از دستش ندین : زین پس بجای واژه ی کرببلا بگو بهشت دعا یادتون نره . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #705
|
|||
|
|||
|
|
۱:۲۳, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #706
|
|||
|
|||
|
|
۱:۱۷, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #707
|
|||
|
|||
![]() شه لب تشنگان میگفت زیر تیغ قاتلها الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها به غیر از شاه مظلومان نبینی عاشقی صادق که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها سر شهزاده اکبر چون ز شمشیر ستم بشکافت ز تاب جعد مشکینش چه خون افتاد در دلها بگو آماده شو زینب که بعد از ظهر عاشورا جرس فریاد میدارد که بر بندید محملها نهان شد زیر خاکستر سر شاه شهید اما نهان کی ماند آن رازی کزو سازند محفلها چو شب شد، غرق وحشت در بیابان کودکان گفتند: کجا دانند حال ما سبکباران ساحلها ... حسامی محولاتی ![]() |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۲۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۲۰:۵۹ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #708
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آن زمان که همه رفتند و تنهایش گذاشتند تنها حسین (علیه السلام) بود که ماند... اصلا حسين جنس غمش فرق ميكند
اين راه عشق، پيچ و خمش فرق ميكند! اينجا گدا هميشه طلبكار ميشود اينجا كه آمدي كرمش فرق ميكند! پ.ن: خدا می گوید در بین تمام مخلوقاتم گشتم...تنها حسین (علیه السلام) بود که بنده هایم را از همه بیشتر دوست می داشت... نقل به مضمون... |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۳۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #709
|
|||
|
|||
|
اگر صباح قیامت ببینی آن رخ و قامت
جمال حور نجوئی ، وصال سدره نخواهی حسین علیه السلام را می گویم سلطان انقطاع |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۱:۱۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #710
|
|||
|
|||
|
کربلا را دل تنگم ... --- هنوز شوق تو بارانی از غزل دارد! نسیم یک سبد آیینه در بغل دارد! ---- خوشا به حال خیالی که در حرم مانده! و هر چه خاطره دارد از آن محل دارد! ---- به یاد چایی شیرین کربلایی ها، لبم حلاوت "احلی من العسل" دارد! --- چه ساختار قشنگی شکسته است خدا، درون قالب شش گوشه یک غزل دارد! --- بگو چه شد که من اینقدر دوستت دارم؟ بگو محبت ما ریشه در ازل دارد! --- غلامتان به من آموخت در میانه ی خون، که رو سیاهی ما نیز راه حل دارد... ---- ---- ---- شاعر : سید حمید رضا برقعی --- --- |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: 2252.jpg]](http://paradise-110.persiangig.com/image/2252.jpg)

![[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]](http://s1.picofile.com/file/7441508167/Salam_Bar_Imam_Hosain.png)