|
درد دلی با کربلا
|
|
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز... به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم... هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن. امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم... ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن... (البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم) بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم: سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید... ![]() |
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۱, ۳۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
من زمانی که می خواستم برم مکه،رفتم مشهد و از امام رضا(علیه السلام) خواستم که هر جا که می رم همراهم باشن و بهم کمک کنن،دقیقا هم همینطور شد،هر جا که می رفتم ناخودآگاه اول می گفتم:"السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا" و بعدش مثلا می گفتم:"السلام علیک یا امام حسن مجتبی(علیه السلام)"
![]() انشاالله تمام کسانی که به سفر حج مشرف می شن،با بار معنوی سنگین برگردن.. کربلا هم که دیگه هیچی... بین الحرمین دنیاییه برای خودش.. |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۳۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
چه جالب.
آخه منم رفته بودم مشهد نزدیک پنجره فولاد امام رضا(علیه السلام)گفتم یا حسین خودت کمکم کن.. چرا اینطوری میشه؟؟.(اونقدر اون روز با خواهرم خندیدیم.. )
|
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۳۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۳۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
این کتاب رو حتما بخوانید مخصوصا سخنرانی امام حسین در روز عاشورا علی الخصوص دومی رو ؛وبا فایر فاکس یا اکسپلورر باز کنید وبر روی لینک سخنرانی در روز عاشورا کلیک کنید
سخنان حسین بن على (ع ) از مدینه تا کربلا |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۳۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
چشم ها غرق تماشا، که نیامد عباس
نگران بر لب دریا، که نیامد عباس اشک ها همسفر آه، در آن لحظه ی تلخ خسته از دیدن صحرا که، نیامد عباس کودکان منتظر او که مگر برگردد آه از این شوق تماشا، که نیامد عباس؟! بانگی از دور که در حنجره زخمی دارد می کند فاش سخن را: که نیامد عباس کودکی از دل خیمه، به پدر می گوید: تو ندیدیش؟ بگو، یا که نیامد عباس! ![]() |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۳/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۰ ۱۴:۰۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام
باور بفرمایید اولین باره به این تاپیک سر میزنم . مطالبش هم نخوندم . چون واقعا تاب تحمل شنیدن مصایب کربلا رو ندارم . مداحی هم نمیتونم گوش بدم . بعضی مداح ها اصلا رعایت نمیکنند . امروز به یاد مداحی زیبای ملا باسم افتادم . کم پیش میاد یک مداح هم از نظر نحوه اجرا زیبا اجرا کنه . هم اهنگاش از روی ترانه های ساخت سبک های مشکل دار نباشه . هم متن زیبایی داشته باشه . این مداحی برای چه عمو عباس دیر امد واقعا جگر سوزه . مداحی اصلی رو بزارید و معناش رو همراه با گوش کردن بخونید . التماس دعا من البين ياحسين من زغري وشاب الراس واي از دست جدا؛ اي حسين! از غمت در کودکي موي سرم سفيد شد. تانيت ناديت ليش تأخر عباس؟ انتظار کشيدم؛ فرياد برآوردم؛ چرا عباس دير کرد؟ ريته يـمي .. يـجلي همي .. وينه عمي کاش پيش من مي ماند و غم مرا برطرف مي ساخت؛ عمويم کجاست؟ ليش تأخر عباس؟ چرا عباس دير کرد؟ أنا ياحسين العزيزة ... سکنة يا صيوان داري اي حسين! اي سرپناه من! من سکينه، دردانه تو هستم. اعتذر منک يابوي ... وادري مقبول اعتذاري اي پدر! از تو مغذرت مي خواهم و مي دانم عذزخواي من قبول مي شود. بسبب لن حشمت عمي ... من العطش وبقلبي ناري چرا که من بودم که از عطش از عمويم آب تقاضا کردم آتشها در دل من شعله ور شد. وراح عمي وانتظرته ... حتي ملّيت انتظاري و چنين بود که عمويم رفت و من به انتظار او ماندم و آن قدر منتظر شدم که از انتظار خسته شدم. مليت .. ظليت .. انطر واحسب لحظات از انتظار خسته شدم پيوسته؛ لحظه ها رو شمردم. وتنوح .. هالروح .. تقدر تصبر هيهات و اين جان به لب رسيده فرياد مي کرد. دمعي يهمي ... جفني مدمي ... وينه عمي شاکم جاري است؛ چشمان خونين است. ليش تأخر عباس؟ چرا عباس دير کرد؟ من البين ياحسين من زغري وشاب الراس واي از دست جدا؛ اي حسين! از غمت در کودکي موي سرم سفيد شد. تانيت ناديت ليش تأخر عباس؟ انتظار کشيدم؛ فرياد برآوردم؛ چرا عباس دير کرد؟ ريته يـمي .. يـجلي همي .. وينه عمي کاش پيش من مي ماند و غم مرا برطرف مي ساخت؛ عمويم کجاست؟ ليش تأخر عباس؟ چرا عباس دير کرد؟ انتظر والقلب يـخفق ... مثل جنحان اليمامه انتظار مي کشم در حالي که قلبم مانند بال پرندگان در حال پر پر زدن است. قلت ليش طلبت منه ... الماي واخذتني الندامه به خودم گفتم چرا از عمويم آب طلب کردم. خود را سرزنش کردم و به شدت پشيمان شدم. هم صدق يرجع لي عمي ... برايته وجوده وحسامه آيا عمويم باز خواهد گشت؟ آيا علم و مشک آب و شمشير او را خواهم ديد؟ ريت لا يروي دليلي ... بس يرد لي بالسلامه من سيراب شدن را نمي خواهم؛ فقط مي خواهم به سلامتي پيش من برگردد. ياريت .. لا جيت .. لا منه طلبت الماي کاش به کربلا نمي آمدم؛ کاش از او آب طلب نمي کردم. ونيت .. اتـمنيت .. لا تبرد نار حشاي هرگز آتش دل سرد نمي شود. هذا هضمي .. موتي حتمي .. وينه عمي اين بلاي عظيمي است که به من وارد شده؛ مرگم حتمي است. عمويم کجاست؟ ليش تأخر عباس؟ چرا عباس دير کرد؟ من البين ياحسين من زغري وشاب الراس واي از دست جدا؛ اي حسين! از غمت در کودکي موي سرم سفيد شد. تانيت ناديت ليش تأخر عباس؟ انتظار کشيدم؛ فرياد برآوردم؛ چرا عباس دير کرد؟ ريته يـمي .. يـجلي همي .. وينه عمي کاش پيش من مي ماند و غم مرا برطرف مي ساخت؛ عمويم کجاست؟ ليش تأخر عباس؟ چرا عباس دير کرد؟ هاک خذ مرسال مني ... وللقمر روح وتعنه اي پدر! اين پيغام را از من بگير و پيش ماه شب چهارده (قمر بني هاشم) برو. انشد عليه الشريعه ... بلکي تسمع خبر عنه از نهر علقمه درباره او سؤال کن تا شايد خبري از او بگيري. ولو ان يا بوي لقيته ... عن لساني اعتذر منه و اگر اي پدر او را يافتي، از زبان من از او عذرخواهي کن. قله ياعباس ارجع ... ما تريد الماي سکنه به او بگو اي عباس! بررگد. سکينه ديگر از تو آب نمي خواهد. ترجيت .. وادعيت .. ياريتک حي تلقاه آرزو مي کنم و دعا مي کنم که او را زنده بيابي. موجود .. وردود .. ترجع للخيمه وياه صحيح و سالم؛ سرزنده؛ با او به خيمه گاه برگردي. هو حلمي .. هو عزمي .. وينه عمي او روياي من است؛ او اميد من است؛ عمويم کجاست؟ ليش تأخر عباس؟ چرا عباس دير کرد؟ من البين ياحسين من زغري وشاب الراس واي از دست جدا؛ اي حسين! از غمت در کودکي موي سرم سفيد شد. تانيت ناديت ليش تأخر عباس؟ انتظار کشيدم؛ فرياد برآوردم؛ چرا عباس دير کرد؟ ريته يـمي .. يـجلي همي .. وينه عمي کاش پيش من مي ماند و غم مرا برطرف مي ساخت؛ عمويم کجاست؟ ليش تأخر عباس؟ چرا عباس دير کرد؟ |
|||
|
|
۷:۲۶, ۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
میعادگاه عشق بیابان کربلاست ![]() سر سبزى بهشت ز بستان کربلاست
میعادگاه عشق بیابان کربلاست گر بستر زمین شده از زیر کعبه پهن کون و مکان چو گوى بمیدان کربلاست لرزد زبیم ، پیکر اهریمنان مدام در هر کجا که نام سلیمان کربلاست دیوانه اى که فخر زدیوانگى کند دیوانه حسین و شهیدان کربلاست آزادگى و همّت هفتاد و دو شهید با خط خون نوشته به ایوان کربلاست راز بزرگوارى این کعبه بر حرم در دستهاى ساقى عطشان کربلاست تمثال روى شبه رسول خدا، على شب ماه و روز مهر درخشان کربلاست با آفت سموم خزان و تموزها اصغر هنوز نوگُل خندان کربلاست چند از پى طبیب و دوا مى روى بیا داروى درد خاک شهیدان کربلاست |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۰ ۱۸:۴۶ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
موعود کربلا
به نام خدا در لحظاتی که دشمنان خدا سر مقدس ابی عبدالله(علیه السلام) را بریدند فرشتگان به خدا عرضه داشتند: (( بار الها این حسین پسر پیغمبر توست که اینگونه اورا هتک حرمت کرده و او را کشتند)) خداوند در این هنگام چهره امام زمان را در افق به فرشتگان نشان داد و گفت: ((به وسیله این شخص از کشندگان و دشمنانم انتقام می گیرم )). و ۱۳۷۰ سال است که شیعیان و مستظعفین جهان منتظر آمدن او و تحقق وعده الهی می باشند. امروز در دنیایی که صهیونیزم با فتنه هایی چون آزادی های جنسی فرهنگ برهنگی زنان و دختران با اختلاف انداختن میان اقوام ملی و فرقهای مذهبی و ... قصد دارد تنها یک کار انجام دهد و آن هم از بین بردن انسانیت از بین بردن آدمیت تا جاییکه جوان بی خبر را برده خویش کند واز او طبق برنامه های خویش(طبق هرم قدرت صهیونیزم)برای سلطنت خود استفاده کند.تنها یک عامل می تواند این غول صهیونیزم را بر زمین زند وآن هم ندای آزادگی و انسانیت اسلام وشخص حسین بن علی (علیه السلام)می باشد تا جاییکه این ندا در کشور های اسلامی منطقه خواب را بر صهیونینیسها حرام کرده است . مگر ندای حسین(علیه السلام) چه بوده که پس از اینهمه سال هنوز تازگی دارد و پشت مستکبرین را می لرزاند؟ از نخستین اهداف عاشورا توحید و به وجود آمدن یک حکومت الهی بوده است یعنی تحقق جمله((لا الله الا اله)) جمله ای که تمام بندگی ها چه شرقی وچه غربی را در هم می شکند واین ایده آلوژی حسین(علیه السلام) است که باعث می شود تمامی جهان در مدت هشت سال در مقابل یک کشور نتوانند کاری بکنند و صهیونیزم قصد دارد با بیان حرفهایی چون روشنفکری و جوانگرای و اسلام ستزی وارائه یک تصویر خیالی از حکومتهای دست نشان دهنده خود حسین (علیه السلام)را از جامعه اسلام برکند. این برنامه چندین سال است با ورود سبکهای جدید برخی از مداحان (چه عمدی چه غیر عمد)قوی شده است توانسته تا حدودی اهداف آنها را به انجام برساند حال وظیفه جوانان و تمامی کسانی که مسولیت شیعه بودن بر دوش آنهاست در هر زمینه و با هر نوع روشی که صلاح میدانند کاری کنند تا شعور حسینی در جوامع بین المللی رواج پیدا کند که این شعور به طور حتم باعث می شود که شرایط ظهور را فراهم کند شک نکنید امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در روایات منتقم خون ابی عبدالله(علیه السلام) معرفی شده است و حسین(علیه السلام) همان کشته انسانیت است و مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) موعود می آید تا انتقام انسانیت را از حیوان های آدم نما بگیرد . به امید روزی که این صدا در جهان طنین انداز شود:"مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد" |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
لبریز آه و ندبه و غم گریه میکنم
دلتنگم و به یاد حرم گریه میکنم شایسته زیارت شش گوشه نیستم این روزها به حال خودم گریه میکنم تا تلّ زینبیّه و گودال قتلگاه تا خیمه ها قدم به قدم گریه میکنم با علقمه، به یاد لبت آب میشوم با روضه های مشک و علم گریه میکنم حتی اگر که خون بچکد از نگاه من هر صبح و شام نه، همه دم گریه میکنم .... گفتند چشم خواهرت از دست رفته بود معلوم شد برای تو کم گریه میکنم یوسف رحیمی |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلسله ی موی دوست حلقه ی دام بلاست هرکه در این حلقه نیست،فارغ ازین ماجراست ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: 2252.jpg]](http://paradise-110.persiangig.com/image/2252.jpg)

![[تصویر: t8.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6312806836/t8.jpg)
![[تصویر: %D8%AD%D8%B1%D9%85_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9...%D9%86.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6851241446/%D8%AD%D8%B1%D9%85_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86.jpg)
![[تصویر: dm-US9U.jpg]](http://img.persiaup.com/dm-US9U.jpg)
![[تصویر: 53594462524005923845.jpg]](http://img4up.com/up2/53594462524005923845.jpg)