|
شما از هیچ درست شده اید
|
|
۱۰:۳۵, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با توجه به یافته های علم فیزیک به خصوص در زمینه کوانتوم میتوان گفت شما در واقع از هیچ درست شده اید .
فضای اتم از یک هسته درست شده . در اطراف آن هم الکترون هایی در حال گردش هست . اما جالب اینکه اگر اندازه اتم و پروتن و الکترون را در نظر بگیریم . 99.999% از فضای اتم خالی است . بر طبق این مورد اگر همه الکترون ها و پروتن ها و.... را که در کره زمین هست به هم بفشاریم کره زمین به اندازه یک توپ پینگ پونگ میشود !
|
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۵, ۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۳ ۱۷:۴۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
پک سری بحث هایی مداوم دارد در تالار پیش می رود که من اسمش رو می گذارم بحث های حلقوی !
چون هر چه بیشتر پیش می روند باز به سر جای اولشون برمی گردند . البته این فقط به برکت سفسطه ممکن هست ! اینکه احتمالا وجود دارد ، یعنی نمی شود بودنش را نفی کرد . و اینکه : نقل قول:با این حال اصول زندگی خودم رو بر اساس این احتمال که تاثیری در زندگی من نداره پیاده سازی نمی کنممی شود سفسطه ! بالاخره یا موجود مجرد وجود دارد یا ندارد . کدام ؟ این هم خلاصه بحث
|
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
فاطمه خانم گرامی من از محضر شما خواهش میکنم در صورت داشتن وقت این چند صفحه را مطالعه بفرمایید. ببینید این رفیق ما چگونه بحث را به حاشیه میکشاند و از دادن یه پاسخ روشن طفره می رفت.
اصلا حرف ما همین هم نبود. ما این را میگفتیم که علم فیزیک در حد و اندازه ای نیست که بخواهد در مورد خلقت و صدور و کلا مباحث معقولات ثانیه فلسفی بحث کند. ایشان قبول نمیکردند... |
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۳ ۱۷:۴۵)فاطمه خانم نوشته است: پک سری بحث هایی مداوم دارد در تالار پیش می رود که من اسمش رو می گذارم بحث های حلقوی !خلط بین عدم یک چیز و عدم باور به وجود یک چیز. نبود دلیل برای وجود چیزی شرط کافی برای عدم اون چیز نیست، اما شرط کافی برای عدم باور به اون چیز هست. موجود مجرد هم از این قاعده مستثنی نیست. اما عرض شود برای من فرق نمی کنه که ایشون نتیجه بگیرن شیء مجرد وجود داره یا خیر. چون هنوز تعریف ماده رو هم نمی دونن. |
|||
|
۲۰:۴۴, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
سلام
داشتم یه مستند نگاه میکردم یه فیزیکدان داشت حرف میزد می گفت ما فقط میدونم 10 درصد دنیا از اتم و مولکول درست شده بقیه از یه چیزی درست شده که نمیدونم بهش میگفت ماده سیاه گفت این ماده سیاه الان فضای اتاق رو اشغال کرده و گفت احتمالا جنس سیاه چاله ها هم از همون ماده سیاه باشه گفت هیچ اطلاعاتی در موردش نداریم سیاه چاله همه چی رو می بلعه حتی نور |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۳ ۱۱:۳۶)namekarbary نوشته است: آها. شما تعریف من درآوردیی از تکشاخ ارائه دادید برای همین من متوجه نشدم. عذرخواهی می کنم.که اینطور! پس باید تفسیر و تاویل بشه ![]()
|
|||
|
۲۱:۵۳, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۳ ۲۲:۳۰ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
شما واقعا چنین مطلبی از پست من استخراج کردید؟ با بچه ده ساله که گفت و گو نمی کنید. :-))
بذارید ساده ترش کنیم. راجع به مقام اثبات و ثبوت چیزی شنیدید؟ |
|||
|
|
۱:۵۳, ۶/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۳ ۱:۵۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
خیر !
به وسیله صحبت کردن باشما نمی شود به جایی رسید غیر از انجایی که هستیم ! ما مسلمانها یک حدیث خوبی داریم که امیرالمومنین علی علیه السلام روحی فداه ، می فرمایند : با لجوج مباحثه نکن ! من یک سوال پرسیدم که شما مثل همیشه جواب ندادید ! اگر نتیجه ای هم موجود بود در همین 14 صفحه اخیر گرفته میشد ! بله .ممکن هست درباره مقام اثبات و مقام ثبوت بشود صحبت کرد . اما از جایی که بنده هم قاصرم از تصویر کردن تک شاخ به وسیله عناصر غیر مادی پس با شما وارد بحث نمی شوم
|
|||
|
|
۳:۰۹, ۶/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۳ ۳:۱۳ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
۹:۴۰, ۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
ایشان به علت سابقه که از روش بحث شما هست وارد بحث نمی شوند. شما عینا ثابت کرده اید که حقیقتا دنبال حل مسئله نیستید...
|
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |