|
آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟
|
|
۱۰:۰۳, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
سوال من اینه که آیا روح پس از مرگ میتواند اراده بر بدی داشته باشد؟؟؟ آیا میتونه مثل انسانهای زنده افکار بد یا خطرناک داشته باشه؟؟ و آیا میتونه تاثیر بذاره در دنیای مادی؟؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۴, ۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
می گم شما نه مسلمونا رو میشناسی نه خدا رو
بعله مرگ شر برای آدم گناهکار چون عاقبتش به فنا رفته ولی واسه مومن عین خیره چون به دیدار پرودگارش میره...بعله مرگ فقط یه پله همین واسه عبور... حالا شرش کجاست من نمی دونم البته اگه خدا رو قبول نداشته باشی زندگی رو همین 100سال دنیا بدونی بعللللللله مرگ عین شره ![]() خب با این تفاسیر خیر وسعادت هم از نگاه منو شما فرق داره...من آدم سعادتمند رو طبق قران یه آدمه با ایمان وبا عمل صالح می شناسم که واسه رسیدن بهش نیاز واجب به چشم نداره هرچند مایی که چشم داریم کارمون سختتر...پس قله سعادت من با شما فرق داره کدوم دو تا سوال ببینید تو دنیای شما اگه بخوان هرچیزی رو از کار بندازن ماده اش رو از بین می برن حالا من می خوام شادی رو از xبگیرم کجای اعصاب رو از کار بندازم...چه جوری اثبات شده؟! الان من با شنیدن آیات قران حس آرامش شادی وانگیزه پیدا می کنم اما شما نع ...خب چه جوریه مگه اعصاب منو شما یجور نیست
|
|||
|
|
۰:۲۲, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۰:۲۷ توسط ریچارد داوکینز.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
دارم مراسم " دختر شایسته 2015 " رو دانلود میکنم
وقت ندارم . miss universe 2015miss لبنان و miss اسرائیل چند روز پیش با هم عکس هایی گرفتن که جنجال زیادی به پا کرد نقل قول:حالا شرش کجاست من نمی دونم همون موقعی که برای عزاداری و غم خوردن گریه و زاری دور هم جمع میشوید !!!!! انکار نکنید . میهمانان تالار در گفتار شما شک میکنند . منطق میگوید اگر ناراحت هستید و عزاداری میکنید پس یک اتفاق بد و شر بر شما وارد شده . نقل قول:کدوم دو تا سوال نقل قول: نقل قول:ببینید تو دنیای شما اگه بخوان هرچیزی رو از کار بندازن ماده اش رو از بین می برن حالا من می خوام شادی رو از xبگیرم کجای اعصاب رو از کار بندازم...چه جوری اثبات شده؟! شادی رو از کار بندازید !؟ کافیه مسائل خوشایند فرد رو ازش بگیرید . مثلا برای فردی شریک زندگی خوب مایه خورسندی وی هست اگر این رو ازش بگیرید احساس خورسندی رو ازش گرفتید . این افسردگی و ناخوشنودی هم ناشی از واکنش های شیمیایی مغز هست نقل قول:الان من با شنیدن آیات قران حس آرامش شادی وانگیزه پیدا می کنم اما شما نع ...خب چه جوریه مگه اعصاب منو شما یجور نیست منم از دیدن مراسم دختر شایسته احساس خوشنودی میکنم. اعصاب ما فرق نداره هویت ما فرق داره |
|||
|
۱:۲۶, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز شما با فراکنی مسائل را بهم گره می زنید البته به طور خیلی ساده و پیش پاافتاده حداقل آن دوستمان چند کلمه درشت بکار می برد برای ثقیل کردن بحثش و با ظرافت سفسطه را دنبال می کند
بعضی وقت ها احساس می کنم به شعور ما اهانت نمی کنید بلکه انگشت اهانت را به سمت خودتان گرفته اید . بنده قصد ندارم حرفی بزنم که شما بخواهید آیات قرآن را تفسیر اشتباه کنید چون شرش برای شما بیشتر است دوست ندارم بیش از این گرفتار شوید این سخنان شما را به پای اقتضای سن و سالتان می گذارم بنده هم در دوران نوجوانی خیلی دوست داشتم خاص و اسپیشیال باشم البته ما خداناباور نبودیم بیشتر سرمان زیر برف بود فکر می کردیم خدا نمی بیند الحمدلله که خدا مارا می دید در حالی ما اورا نمی دیدم هزاران مرتبه شکر انشاءالله شما هم با گذر زمان و فروکش کردن هیجانات نوجوانی تعدیل هورمون هایتان نگاه دقیق تری به مسائل خواهید داشت سخنی که راجب شر و اتفاق بد داشتید واقعا قضیه را مفتضح کرد من به شخصه برای شما آرزوهای خوب می کنم .انشاءالله به جایی نروید که راه برگشتی از آن نیست |
|||
|
|
۱۰:۳۹, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
من حرفهای اقای میم حسین الف رو تایید می کنم وفک می کنم شما غیر از مسخره کردن هدف دیگه ای ندارید
درباره شر هم بگم که شر به اطرافیان یا به خود ادم؟این دو تا مساله رو باهم اشتباه گرفتین!!!! اگه اعصاب منو شما با هم فرق داره برای چی واسه درمان بیماریمون یه نسخه می پیچن ؟مگه هر ادمی با دیگری فرق نداره؟ هویت؟ شما خواسته یا ناخواسته روح رو قبول دارین ولی به قول قران انکار می کنید باشد که زود دریابید
|
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
بنده هم دیگه حرفی ندارم.
چون خیلی واضحه نقص در کمال داریم و نقص در تمامیت. شر فقط از ناحیه انتخاب خود فرد حاصل میشه. مطمئنا برای کسی که به معاد و خدا اعتقادی نداره ،این حرفا هم مفهومی نداره. واقعا خوشحالم که یک مسلمان هستم. |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
نقل قول: انسان از بحث با شما متعجب میماند . بنده از لغات سنگین فلسفی و علمی نمیکم تا برای شما راحت تر باشد . گرچه در فلسفه و علم هم خیلی حرفی برای گفتن ندارم . شما متاسفانه پاسخ سوال بنده را ندادید . نفس چیست ؟ و کجاب بدن هست /؟ نقل قول:[b]شما هم داری میرید ؟ بنده نگفتم اعصاب من و شما با هم متفاوت هست . فرگشت انسان باعث میشه سیستم اعصاب بنده و شما با هم یکی باشد . میشه بفرمائید کجا من گفتم که سیستم اعصاب و نرون های ما با هم متفاوت هست . من گفتم هویت متفاوتی داریم . بعد هویت به نظر شما همان روح هست ؟ پاسخ دو سوال من را ندادید ؟ ![]() نقل قول: دوست عزیز اگر با یک منطقدان و فیلسوف بزرگ یا با یک دانشمند ناخداباور طرف شوید چه میکنید ؟ من که چیزی نستم ؟ بنده هم منطقا درست گفتم . اگر میخواهید شر را انکار کنید و آن را خوب بدانید ( چون به راه سعادت اخروی لطمه نمیزند ) باید ایتدا خدا را ثابت کنید .
|
|||
|
۲۱:۰۴, ۲۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۹ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۳ ۲۰:۲۸)یاســین نوشته است: من تا حالا ادمی ندیدم که بخاطر حوری کار خوب کنه.این تصور شما از مسلمانانه (۵/بهمن/۹۳ ۲۰:۱۱)رکن الهدی نوشته است: در ضمن هدف خداباورا از زندگی لذت جویی نیست...اینو اشتباه متوجه شدین خوب من برگشتم. اول این که در مثل مناقشه نیست و قبلا هم صحبتش رو کردیم. حالا بحث این شد که لذت ارزشه یا نه؟ آدمی که در زندگیش معنی رو کشف نکرده براش فرقی نمی کنه. به اندازه قارون هم پول داشته باشه می گه آخرش که چی. بهترین غذاها رو هم مصرف کنه می گه آخرش که چی. این آدم رو تو بهشتم راه بدن افسردگی می گیره. چون بهشتم مثل دنیا پوچه و اینو آدم بالاخره کشف می کنه. این آدم لذات بهشتی تا ابد رو هم نمی تونه تحمل کنه. تا ابد زجر می کشه. صفر رو با بینهایت هم گسترش بدیم صفر می مونه! جایی که آدم غیر از پوچی رو پیدا می کنه خود آدمه. بقیه جهان چیزی نیست جز یه سری موجودیت های فیزیکی بی معنی. این آدمه که می تونه تا حد بینهایت خودش رو رشد بده و خودش رو بسازه از اون چیزی که نیست. وگرنه بهشت و جهنم و دنیا مفهوما چیزی جز وسیله نیستن و ارزشی درونشون نیست. حالا که ارزش پیدا شد، دیگه فرق نمی کنه ابدی باشه یا نه؛ بینهایت در هر عددی ضرب بشه بینهایت می مونه! امیدوارم منظور رو رسونده باشم. (۵/بهمن/۹۳ ۲۲:۱۰)السا نوشته است: خب این نشون میده ک شما برداشت درستی از اسلام نداردمی گم یه پست جا موندا . این پست به سبک کتاب دین و زندگیه. ![]() در واقع خداباور ها باید جواب بدن چرا خودکشی نمی کنن. شاید چون می رن جهنم؟! باور کنین من اگه یه روز بفهمم اسلام دین برحقه افسردگی می گیرم. مثل کسی که تو رستوارن چلوکباب سفارش داده جلوش نون پنیر گذاشتن!
|
|||
|
۲۱:۱۹, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۲)ریچارد داوکینز نوشته است: اگر میخواهید شر را انکار کنید و آن را خوب بدانید ( چون به راه سعادت اخروی لطمه نمیزند ) باید ایتدا خدا را ثابت کنید .جناب دکتر شما برای اینکه اثبات کنی الان شب هست میری کلی فرمول و محاسبات میاریبه من نشون میدی که الان اینجا شب هستش؟>>> واقعا چیزی که بدیهی هست رو هیچوقت اثبات نمیکنن گرامی/ |
|||
|
۲۱:۲۴, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۹)mahdy30na نوشته است: جناب دکترببخشید من خیلی نمی خوام تو بحث شما دخالت کنم. اما از مغلطه «بستن راه استدلال» که بگذریم می رسیم به این که برای وجود هرچیزی نیاز به دلیل داریم. (احتمالا به غیر از وجود خود و علم حضوری) |
|||
|
۲۱:۲۸, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
سلام
اینجا اصلا معلوم هست چه خبره این همه حرف زدید خب درباره موضوع صحبت کنید و دلایل خودتون رو بگید اصلا این موضوع به فنا رفت صاحب تاپیک باید نظارت کنه تا تاپیک منحرف نشه اینجا شتر با بارش گم میشه چه برسه به روح  |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

وقت ندارم .

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)