|
توجيه كنندگان علمي اسلام!!!!
|
|
۵:۰۱, ۱۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سالهاست كه توجيهات علمي براي اثبات حقانيت اسلام و مذهب در كتابهاي مختلف يا در سايتهاي مخصوصا ديني يا در برنامه هاي تلويزوني كه اغلب هم بسيار سخيف و غير علمي و عموما شبه علمي هستند به خورد من مخاطب بدبدخت داده ميشه و كسي هم نيست كه به اين دوستان بي سليقه دلواپس اسلام و مسلمين بفرمايد كه لطفا دست از سر پاسداري از دين آنهم به وسيله دو كلاس سواد علمي تان و خواندن چهارتا مجله مهيج علمي برداريد . مثلا يادم هست كه مطلبي نوشته بودند در نقد صحبتهاي وزير پيشين مخابرات در برنامه اي علمي(فكر مي كنم آسمان شب شبكه 4) كه افاضاتي فرموده بودند كه شاخ برسر هر بيننده اي سبز مي كرد! كه مثلا فرموده بودند كه همه چيز در عالم به دور كعبه مي گرده حتي گردش اتمها در مولكول و گردش گردابها و گردبادهاو...!!!
دوستي دارم كه از بحثي كه در كلاس در مورد لزوم حجاب براي زنان در گرفته بود صحبت مي كرد كه برخي از دوستان دلواپس مسائل فرهنگي چطور سعي كرده بودند كه لزوم حجاب را توجيه كنند كه مثلا مردان با ديدن اندام زنان تحريك مي شوند يا از چشم مردان اشعه اي بيرون مي آيد كه زنان را دچار پيري زودرس مي كند و ... به راستي مسائلي كه در كتب دينمان در رابطه با جهان هستي گفته شده يا مسائلي كه در دينمان در مورد احكام ديني و نحوه زندگي بيان شده نيازمند توجيهات علمي هر نابلد علمي هستند؟ آيا نمي شود گفته شود كه مثلا حجاب حكم دين است و والسلام! اگر به دين مي خواهي پايبند باشي اين از احكام ديني است كه خدا گفته و تمام! يا مثلا دليل نماز خواندن آنهم با كيفيتي كه گفته شده حكم الهي است و والسلام! يا مثلا روزه هم به همين شكل و .... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۴, ۱۹/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۳ ۱۸:۳۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۹/بهمن/۹۳ ۱۷:۲۰)السا نوشته است: بحث دوستان تخصصیه واردش نمیشمسلام چاره ای نیست بعضی حکمت ها مشخص نیست و باید پذیرفت بعضی احکام را عاشقانه باید پذیرفت (۱۹/بهمن/۹۳ ۱۴:۴۵)namekarbary نوشته است: درود بر شما. علوم تجربی رو به دو دسته سخت (دارای قطعیت) و نرم (فاقد قطعیت) تقسیم می کنن. علم تاریخ جزو علوم نرم هست.سلام البته منظور من از حقیقت علمی با قطعیت کامل است که دیگر کامل نشود که در جهان بی انتها بعید به نظر میاد بله علوم بیشتر واقعیت قابل تغییر هستند تا حقیقت اما بالاخره دامنه هر علم محدود است اگر چه علم محدود نیست مثلا در علم طب بعضی نقاط بدن هرچقدر خراب شود قابل درمان است که می توان در مورد آن گفت دیگر به اتمام رسید ولی اعصاب هنوز ناشناخته است ولی نکته دیگری اینجا می ماند آن هم ظرفیت ما است حقیقت یا علمی که برای شخصی دست نایافتنی است برای شخصی خاطره هست البته این علوم صرفاً درباره کارکرد دنیای پیرامون است که از دید وحیانی اصلا علم نیست و علم وحیانی در شناخت خداوند متعال است و این علم نافع است (۱۹/بهمن/۹۳ ۱۴:۴۵)namekarbary نوشته است: درود بر شمنظور من درباره موضوع تاپیک بود که نمیشود صرفاً با تطبیق علوم وحیانی با علوم تجربی نتیجه گیری کرد چون علوم تجربی متغیر است همانطور که شما گفتین |
|||
|
|
۲۰:۰۲, ۱۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر که چهارده معصوم هستن
یه بنده خدایی میگفت علم و ایمان با هم تناقض دارن،خیلی هم ادعاش میشد!الحمدلله که ما به اندازه بعضیا علم نداریم خدا با آوردن معصومین خیلی کار ما رو راحت کرده اگه ببینیم قبلآ هم گفتم،ریشه این کج رویها دوری از ثقلین هست |
|||
|
|
۰:۲۱, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شهید عزیز، مرتضی آوینی اسم این کار رو توجیه غرب گرایی نوین گذاشتن. در پیوند بین علم و دین، این دین نیست که باید توجیه علمی پیدا کنه، بلکه علم باید بار دیگر خود را بر مبنای حقیقت عالم استوار سازد. (از کتاب توسعه تمدن غرب) |
|||
|
|
۸:۴۳, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۹/بهمن/۹۳ ۱۸:۱۴)masoudmoosavy نوشته است: منظور من درباره موضوع تاپیک بود که نمیشود صرفاً با تطبیق علوم وحیانی با علوم تجربی نتیجه گیری کرد چون علوم تجربی متغیر است همانطور که شما گفتینبسیار خوب دینی داریم که می گه زمین صاف هست که مسلما با علم روز در تضاد هست این موضوع. من فقط چند تا سوال می پرسم. 1- آیا مقایسه بین این که زمین صاف هست با این که زمین کروی هست نمی شه انجام داد؟ 2- آیا نمی شه از بین این دو موضوع یکی رو انتخاب کرد و براساس اون تجویز کرد؟ 3- آیا باید علم رو تغییر داد و بر اساس صاف بودن زمین تصمیم گیری کرد یا دین رو تاویل کرد و بر اساس کروی بودن زمین تصمیم گیری کرد؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۱۵:۲۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام سلام بر شما بعله، برای 100% مطالب نمیشه دلیل آورد و باید یک سری ها رو تعبدا (عاشقانه...) پذیرفت اما برای چیزی مثل حجاب، مثل روزه، مثل دیه زن و مرد، مثل حقوق شرعی و .... نمیشه گفت تعبدا نمیشه گفت چون خدا گفته، پس باید باید باید انجام داد نمیشه این رو پذیرفت واضح تر بگم اینکه تا یکی از شرعیات سوال میپرسن، میگن : چون خدا گفته، چون پیغمبر خدا گفته، چون فلان دانشمند گفته این پذیرفته نیست و اسلام هم همچین چیزی رو نگفته خدا ب ما عقل داده، قدرت تفکر داده تا فکر کنیم و بسنجیم کسی ک نپرسه "چرا" و برای سوالش جواب پیدا نکنه.... اووووم
|
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۱۶:۱۶ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آقآی کاربری کجای دین اسلام گفته زمین صافه؟!
![]() لطفا مسحیت قرونوسطایی رو با دینی که ما ادعاش رو داریم مخلوط نکنید..مگه ما علوم منسوخ شده رو الان به عنوان سند استفاده می کنیم!!! |
|||
|
۱۷:۵۸, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۶:۱۵)رکن الهدی نوشته است: آقآی کاربری کجای دین اسلام گفته زمین صافه؟! من مخصوصا مثال غیر بحث بر انگیز زدم که به جای این که ذهنتون منحرف بشه به سوالا پاسخ داده بشه. |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
خب منم پاسخ دادم سوالاتون از اساس اشتباهه..چون دین ما همچین ادعایی نداره...شما تناقضات قران رو بفرمایید همون که دوستان با حیاتون شرمشون میاد از به کار بردنشون...اینجوری بهتر بحث می کنیم
|
|||
|
۱۸:۰۴, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۱۸:۰۵ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
۱۸:۰۶, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۱۸:۰۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۳ ۸:۴۳)namekarbary نوشته است: بسیار خوب دینی داریم که می گه زمین صاف هست که مسلما با علم روز در تضاد هست این موضوع. من فقط چند تا سوال می پرسم.سلام کدوم دین گفته زمین صافه ! 1-چرا میشه انجام داد چنانچه تکنولوژی این مقایسه موجود باشه حتما میشه و ایرادی هم نداره 2-متوجه نشدم 3-تاویل دین تغییر دین نیست چنانچه دینی حرف درستی زد دلیل بر حقانیت ان است مثلا اگر دینی گفت زمین صاف است و برای ما ثابت شد زمین کروی است خب در اون دین باید شک کرد البته چنانچه اطلاعات اون دین و اون علم صحیح باشد (۲۰/بهمن/۹۳ ۱۵:۲۵)السا نوشته است: سلام بر شماسلام خب منم همینو گفتم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |