|
هفتمین کارگاه معنویت...چله ی سوره ی...
|
|
۰:۴۶, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۱۷:۵۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها.... تصویر گویاست....
![]() زمان شروع: با یک روز تاخیر بعداز روزی که چله ی سوره ی یس تموم میشه. چه من زنده باشم چه نباشم چله برپاست ان شاالله. یه روز چله نداشته باشید فراغشو حس کنید![]() هرکس همراهه با ی صلوات تاپیک رو به روز نگه داره. یاعلی... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۱, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() خواستم پیشنهادی به دوستانی بدم که اینجا چله می گیرن برای ازذدواج...(نمیدونم تاپیک و درست اومدم یا نه )بعد از دعا برای ازدواج .....دعا کنید که بتونید بچه های خوبی تحویل اجتماع بدید....والا این نسلی که زیر دست من و همکارای من هستم متاسفانه حدود 80 درصد (بطور تقریبی)هیچ بویی از شعور و ادب و......نبردن..... و در ضمن باید بدونیم ماها الگوی فرزندانمون هستیم .....البته نه رفتاری که وانمو می کنیم بلکه خود واقعیمون....و بچه ها اول اونو میگیرن ...موفق باشید |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۲۸/اسفند/۹۳ ۰:۱۱)پرنیان نوشته است: سلام اگه منظورتون شخص خاصیه . میتونید واضح تر بگید!
|
|||
|
|
۰:۰۰, ۲۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۲۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
ولی من هرجور حساب میکنم باز هم به این نتیجه میرسم که
رشته فقط انسانی!! ![]() ![]() چیه خو؟! ![]() انصافا غیر اینه؟!
|
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۲۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
هیچ چیز کاملی وجود نداره. همه ی علم ها باهم خوبن
![]() خوبه؟
|
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۲۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۹۳ ۱۲:۲۲)Ali#59 نوشته است: ولی من هرجور حساب میکنم باز هم به این نتیجه میرسم که ببینین خودشون شروع کردنااااا ![]() آخه با رشته ی انسانی میشه ساختمون ساخت ؟ یا موشک فرستاد هوا ؟ یا پل ساخت یا ... ؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۲۹/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۳ ۱۸:۲۰ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
با عرض سلامی خفن ، تعزیت ایام فاطمیه و گرامیداشت نوروز
![]() عرضم به خدمتتون که در حین این دعوا های شما ، بنده رفتم مشهدو برگشتم و دقایقی پیش رسیدم ![]() جاتون خالی لحظات سال تحویل کنار ضریح...به جان خودم به یاد همه بروبچ تاپیک بودم درطول 17 سال عمری که از خداگرفتمو تقریبا سالی یه بار مشهد رفتم ، اما ایندفعه بهترین سفر عمرم و بهترین زیارتم بود...جای هممممتون خالی ![]() ![]() دیگه نمیدونم چی بگم... البته ، من اونجا وای فای هم داشتم اما فقط یه نصفه روز دووم آورد چون همون اولین روز سیستمو گذاشتم خودش آپدیت کنه همه چیو ، رفتیم حرمو برگشتیم دیدم نت قطع شدهبعدا کاشف به عمل اومده که کل سهمیه مون 400 مگ بوده و من عین جاروبرقی در طرفت العینی بالا کشیدمش ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۴ ۲۱:۰۵)فدايي ولايت نوشته است: با عرض سلامی خفن ، تعزیت ایام فاطمیه و گرامیداشت نوروزسلام. سال نو شماهم مبارک. زیارت قبول. مثل اینکه خبرایی شده آقای فدایی . ![]() از جنوب چه خبر؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,836 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,057 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,111 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,473 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,580 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,978 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,460 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

)