|
هفتمین کارگاه معنویت...چله ی سوره ی...
|
|
۰:۴۶, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۱۷:۵۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها.... تصویر گویاست....
![]() زمان شروع: با یک روز تاخیر بعداز روزی که چله ی سوره ی یس تموم میشه. چه من زنده باشم چه نباشم چله برپاست ان شاالله. یه روز چله نداشته باشید فراغشو حس کنید![]() هرکس همراهه با ی صلوات تاپیک رو به روز نگه داره. یاعلی... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۳, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۳ ۱۸:۵۵)sarallah نوشته است: 1.mahpare نمیتونم ببینم اسمم نیست. این چله هارو با شما شروع کردم و تا هر وقت که پا بر جا باشه منم پای ثابتشم. بسم الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1.mahpare 2.یاســین 3.رکن الهدی 4.sarallah 5.فدايي ولايت 6.مهسا110 7.میم.حسین.الف 8- نرگس مهدوی |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
منتظر نفرهشتم بودم تا چلمون به نیت امام رضا (علیه السلام) باشه. که خوب خدا رسوند
![]() الحمدلله. |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز فقط اوموم یه خبری بدمو برم ، چون فردا امتحان هندسه دارم البته امتحانش هم عادی نیستو منم هیییچچچی نخوندم!!!
خواستم بگم اون یک درصد ممکن شد! ینی اگه خاطرتون باشه تا حالابحث سر این بود که اون یک درصد وجود داره یا نه ![]() امروز بالاخره خداروشکر علائم حیاتی اون یک درصد احتمال دیده شد ، یعنی خبر رسید که کنسل نشده و نهضت ادامه داره ![]() خواهش میکنم دعا کنید حالا که اون یک درصد وجود داره ، تحقق پیدا کنه گرفتید که چی میگم؟
|
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
همین 1درصدم از دعاهای ما دارین
![]() پس منتظر 100%باشین
|
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
نه دیگه الان خودمون رو راضی کردیم 40روز دعا کردن. بلاخره 1%جواب داده...الان انگیزه برا ادامه اس
![]() فعلا تا بعد از اردو ما امید داریم
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۲۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۳ ۱:۰۳ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1.mahpare 2.یاســین 3.رکن الهدی 4.sarallah 5.فدايي ولايت 6.مهسا110 7.میم.حسین.الف 8- نرگس مهدوی 9- حضرت عشق **************************************************** تعداد نفرات رسید به عدد نه و نهمین امام هم حضرت جواد الائمه (سلام الله علیه) می باشد که جود و سخایش دیوانه کرده عالم را!در آخرین لحظات دیدم ها یعنی واقعا روزیم شد، نتم تموم شده بود و بسیار اتفاقی همین الآن مجددا شارژیدم و این تاپیک پیداش شد! |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۲۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب خدمت دوستان!
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1.mahpare 2.یاســین 3.رکن الهدی 4.sarallah 5.فدايي ولايت 6.مهسا110 7.میم.حسین.الف 8- نرگس مهدوی 9- حضرت عشق 10- بچه های گمنام |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۳ ۱۵:۳۵ توسط azade.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1.mahpare 2.یاســین 3.رکن الهدی 4.sarallah 5.فدايي ولايت 6.مهسا110 7.میم.حسین.الف 8- نرگس مهدوی 9- حضرت عشق 10- بچه های گمنام 11- azade ان شا الله سلام اگر اشتباه نکنم ، چله باید از دیروز شروع میشده؟! (دوستان اگر لطف میکردند به جای دادن تاریخ مشروط تاریخ دقیق رو اعلام میکردند خیلی بهتر میبود )من هم با توجه به نحوه های حضور در چله که یاسین جان اشاره کردند، دوست دارم در چله شرکت کنم اما تاریخش رو نمیدونم ![]() اگر از دیروز شروع شده باشه من خودم باید یک روز اضافه تر از بقیه حضار در چله باشم؟ |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۲۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بعله آزاده جون از دیروز شروع شد
تو چله قبل چند روز پیش اعلام شد پس از پایان چله یس دقیقا بعد از گذشت یک روز جله انبیاء شروع می شه..با این حال 1روز2روز خیلی فرقی نداره...مهم اینه که باهم همراه بشیم...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,836 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,056 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,104 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,468 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,574 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,966 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,460 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|