|
هفتمین کارگاه معنویت...چله ی سوره ی...
|
|
۰:۴۶, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۱۷:۵۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها.... تصویر گویاست....
![]() زمان شروع: با یک روز تاخیر بعداز روزی که چله ی سوره ی یس تموم میشه. چه من زنده باشم چه نباشم چله برپاست ان شاالله. یه روز چله نداشته باشید فراغشو حس کنید![]() هرکس همراهه با ی صلوات تاپیک رو به روز نگه داره. یاعلی... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۲, ۲۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۲۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۳ ۱۹:۰۷ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد!
شاید تو اون ایام نتونم برا ثبت نام بیام! ولی مطمئنا من هم از همون تاریخ شروع می کنم اگه خدا بخواد! پس اسم بنده رو به عنوان نفر اول چله بعدی ثبت و درج بفرمایید! ![]() (شبیه نامه های اداری شد، پس با امضا تکمیلش می کنم) . . . امضاء: دست های پشت پرده ی هشتمین چله! |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۲۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
سلام به هم چله ای های عزیز
اول ترجمه ایه ایه ۸۳ وایوب را یاد کن انگاه که پرودگارش را ندا داد که به من اسیب رسیده است وتو مهربانترین مهربانانی[/size] ایه ۸۷/۸۸ ویونس همدم ان ماهی را یاد کن هنگامی که از میان قومش بیرون رفت در حالی که برانان به سبب کفرشان خشم گرفته بود وگمان کرد ما هرگز بر او تنگ نخواهیم گرفت ولی ما او را به کام نهنگ فرو بردیم و او در ان تاریکی ها ندا داد کهجز تو خدایی شایسته پرستش نیست که بتوان به او پناه برد و تو از اینکه مورد اعتراض باشی منزهی ،به یقین من از ستمکاران بودم پس دعای او را اجابت کردیم واز شکم ماهی نجاتش دادیم واز اندوه رهایی اش بخشیدیم و مومنان را نیز اینگونه از دشواری ها نجات می دهیم [size=medium]واما حرفهای چله ای اول بگم خیلی خوشحالم که یکی از برکات امسالم حضور در این گروه وهمراهی با چله های معنوی بوده وامیدوارم خدای بزرگ هم از ما پذیرفته باشند دوم اینکه بازم خدای بزرگ رو شاکرم که سالم رو با قران اغاز می کنم وهمون جمله قدیمی که سالی که نکوست از بهارش پیداست ...ان شالله همین طور هم خواهد بود سوم اینکه همه شما بزرگواران بهتر از من می دونید فقط یه یاداوری خواهرانه... امسال زمان تحویل سال نیمه شبه به امید اینکه ان شالله امسال سال فرج اقا و ولی و صاحبمون باشه قبله تحویل سال برای حضرتش دعا کنیم و از خدا بخوایم انتظار مارو به اخر برسونه وقلب اقامون رو با فرج شاد کنه...دیگه هرجور که خودتون می دونید نماز دعا زیارت عاشورا ،فاطمیه اس حدیث کسا ...توسل به خانوم فاطمه زهرا هم یادتون نره.. در اخر برای منه حقیر هم دعا بفرمایید ..ودر حقه همه بچه های این چله وعاقبت بخیریشون ...ان شالله |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۳ ۲۰:۵۵ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
به به...
دستتون درد نکنه آقای ثارالله. خیلی عالی شده. من که واقعا خوشم اومد ![]() اولین سوره الرحمانم تقدیم به شما. اولین عضو چله مون هم مشخص شد. البته بعداز آقای سرگروه. پس بزنم تاپیکو؟ ![]() رکن الهدی جان دست تو هم درد نکنه بابات آیات که میذاری ![]() آقا ثاراالله نمیشه تم اش رو سفید صورتی بزنید؟ ![]() میخوام عروسانه بشه
|
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۲۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها
![]() منم هستم ان شاالله. ![]() چقدر پیشرفت کرده چله ها....سردرتونم خیلی خوشگله. دستتون درد نکنه. التماس دعادارم.ایشالله سال خوبی داشته باشید. |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۲۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۳ ۲۲:۳۹ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۳ ۲۰:۳۱)mahpare نوشته است: به به... منم ازتون تشکر میکنم. خیلی عالیه ![]() میخواستم به کارتون اعتبار بدم(البته ارزش معنوی کارتون خیلی بیشتره) ولی از سقف اعتبارام برای امروز استفاده کردم نمیتونم اعتبار بدم ![]() (۲۵/اسفند/۹۳ ۲۰:۳۱)mahpare نوشته است: اولین عضو چله مون هم مشخص شد. البته بعداز آقای سرگروه. پس من چی ![]() ![]() منم پیشاپیش سال نو رو به همه ی دوستان چله نشینم تبریک میگم ![]() ان شاء الله که بهترین ها براتون در این سال مقدر بشه و طبق معمول هم ازتون التماس دعا میخوام. وصف اینکه چقدر از معنویت چله هامون لذت و بهره برم در هیچ کلامی گنجانده نمیشه ولی خوشحالم که تونستم در کنار شما گامی به سوی معنویات بردارم. |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۲۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۳ ۲۳:۵۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
اینو مینویسم واسه دلگرمی:
موجیمو وصل ما ازخود بریدن است.... مقصد بهانه است رفتن رسیدن است.... تقدیم به خواهربرادرای خوبه هم چله ایم... برای تک تک تون آرزوهای خوب دارم. و همسرانی لایق و شایسته...که باهاشون به آرامش برسید ان شاالله. ![]() 1) جناب سرگروه اعظم 2) جناب حضرت عشق (یا مادر) 3) سرکارخانم نرگس جان مهدوی 4)رکن الهدی عزیز 5) آقای ثارالله (طراح سردر) دستتون درد نکنه 6) مهسا110 7) مه پاره به دوستان و اشنایان هم تالاری هم خبر بدید.
|
|||
|
|
۰:۱۲, ۲۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۳ ۰:۱۴ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
سلام
من نمیدوندم دقیقا چی کار باس بکنیم؟ ![]() 40 روز سوره انبیاء بخونیم؟ ![]() خواهشن شفاف سازی بشه ![]() یا علی |
|||
|
|
۰:۱۶, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
|
۱:۲۵, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
بهههه..سلام
![]() مث اینکه خیلی وقته نبودم اتفاقایی افتاده... آره دیگه...منم که طبق معمول هستم ![]() آقا عید و راهیان نزدیکه هاااا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,836 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,057 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,109 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,472 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,578 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,975 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,460 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: chele_alrahman.jpg]](http://s4.picofile.com/file/8177411226/chele_alrahman.jpg)