کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارگاه آمادگی پیش از ازدواج صرفاً بر اساس تجربه‌ی متأهلان
۱۶:۲۶, ۲۴/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام بچه ها.

تو این 6 تا چله ای ک داشتیمو ازدواج نکردیمBig Grin به سرم زده تا وقتی که فرصت هست کمو کاستیای خودمونو درست کنیم. نتیجه ی فکرامم شد این تاپیک.

تو اینترنت پره ازمطالبی که راجع به ازدواجه و فقط باید اونهاروخوند.امامن میخوام تو این تاپیک مطالبی رو بنویسیم که بشه خوندوعمل کرد.متاهل ها هم خیلییییییی میتونن کمک کنن. من قبلنم یه تاپیکه این شکلی داشتم که به بیراهه رفت...

قدم اول: ارائه پیشنهاد

قدم دوم:تقسیم بندی پیشنهادها درمدت معین

قدم سوم:عمل به پیشنهاد

قدم آخر: حسابرسی از خود

این کلمه های قلمبه سلمبه واسه خوشگلیه تاپیک بود. زیاد کارسختی نیست تنبلا نگران نشنBig Grin
یه سری مثال میزنم روشن شیدSmile

1) قناعت کردن مثلا به مدت یک هفته

2)پوشیدن لباس تکراری درمجالس(مخصوص خانمهاBig Grin)

3)فرمانبرداری محض از اطرافیان درجه یک به مدت مثلا سه روز

4) ولخرجی و بدخرجی ممنوع

5)خوردن شیر(مادران سربازان امام زمان باید استخون بندی محکمی داشته باشن تابا دوسال شیر دادن دندوناشون نریزه و استخوناشون خورد نشهBig GrinBig GrinBig Grin)

6)خوندن نماز قضا مثلا تو یه هفته، هرچقدر که تونستیم.

7)مهربان بودن به مدنت یک هفتهBig Grin

8)آراسته بودن (خیلی آراسته بودن)

9) طنازی و دلبری (مخصوص خانمها) به پیشنهاد یکی از دوستان

10)مسولیت پذیری به پیشنهاد آقای ثارالله

11)به نامحرم نگاه نکردن به پیشنهاد خانم مهسا110

12)حرف گوش کنی به پیشنهاد جناب عبدالرحمن

13)انتخاب دوست مناسب به پیشنهاد جناب عبدالرحمن

14)تمرین صبوری و ارتقا توانایی خوب گوش دادن به پیشنهاد جناب میم . حسین. الف

15)آشپزی به پیشنهاد جناب ثارالله

فعلا مورد 10 و 12 انتخاب شدن.

یاعلی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، رکن الهدی ، sarallah ، جواد مخبریان ، Eve ، عقیق ، aaaaa ، حضرت عشق ، یاســین ، السا ، آیات ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، Hadiss313

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۵, ۲۵/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۳ ۱۷:۱۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #51
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۳ ۱۶:۴۶)السا نوشته است:  یاسین جان منظورم اینه ک
توی زندگی، هرچقدر ک زن سهم داره، همونقدر هم مرد سهم داره
اینطور نیست ک مرد عاقلتر از زن باشه
اصلا اینطور نیست
چرا خب! زن احساساتی تره و مرد منطقی تر و همین ایجاب می کنه ک حرف آخر رو مرد بزنه
اما اینکه مرد از روی دل بخواهش یا بد اومدنش ی دستوری بده و زن لزوما گردن بذاره این نیست

توی زندگی، هر دو طرف نظر دارن و سهیمن
هر دو ب یک اندازه
و وقتی از طرفشون میخوان ک کاری رو انجام بده یا نده، باید باید باید براش دلیل داشته باشه

پ.ن: البته 90% مواقع دلیل بده کافیه، 10% رو میذاریم برای زورگویی آقایون ک دلشون نشکنه Wink
پ.ن: یکی از دلیل ها اینه : چون دوست دارم << دل است دیگر ...گاهی دلش میخواهد Big Grin
پ.ن: اینقده عدد و رقم و درصد میدم، منظورم محاسبات جبری نیست، ابزاری محسوب میشن ک بتونم نظرم رو راحت تر بگم Blush
Smile
اخه اصلا موضوع عقل نیست
من کاملا حرفتون رو میفهمم چون قبلا منم سوالات شما رو داشتم اما الان مشکله منه که نمیتونم با کلمه حق مطلب رو ادا کنم و منظورمو برسونم.
اصلا مرد حتی ده درصد هم حق نداره از روی هوا و نفسش حرف بزنه،اما این به اقایون ربط داره اون دنیا هم باید جواب خدا رو بدن.
ما داستان انبیا رو ائمه رو با گذشت زمان خوندیم با این حساب که میدونیم ادم بدا عذاب شدن،پیامبرا معصوم بودن و ...
ادمای اون زمان اینطور که ما به عصمت اعتقاد داریم اعتقاد نداشتن دقیقا حسی که الان من به ولایت بابام دارم اونام به رسل و ائمه داشتن.بعد یهو یار امام میاد ،امام میگه بپر تو تنور.میپره.
خداییش من بودم میگفتم،امام عزیزم حرفتون رو اطاعت میکنما اما چرا باید بپرم اون تو،میخواین برم با دشمنا بجنگم و نون بخرم....
خیلی از وقتا ائمه وقت نداشتن واسه کارشون به کسی توضیح بدن.
مورد داشتیم امام زمان اومدهBig Grin گفته فلان کارو کن،با عقل طرف جور در نیومده،امام هم دلیلشو نگفته بعد طرف گفته با معیارای من نمیخونه پس این امام نیست.
میخوام بگم خودمونو به دلیل شنیدن عادت ندیم،بعد مردا دیگه به این افتضاحی هم نیستنBig Grin بیچاره ها.یه مرد زنش رو از خودش بیشتر دوست داره چون امانت الهیه،فکر کنید عشق شما میگه السا خونه فلان دوستت نرو،بعد چندروز روش فکر کرده،چون شما رو دوست داشته کلی انرژی صرف کرده که تصمیم عاقلانه ای بگیره.حالا گیریم تصمیمش اون قدرا هم درست نبوده ،اما واقعا از روی هوا و هوس و قلدری نگفته،قدرت تفکرش اونقدر بوده،اگه شما به حرفش گوش کنید هم به شما اضافه میکنن و هم اون اقا علاقه اش ب شما بیشتر میشه(مردا خیلی دوست دارن ببینن زنها در تمامی دو راهی ها اون رو انتخاب میکنن نسبت ب بقیه)،هم علم اقا بیشتر میشه نسبت به موضوع.
اگرم خانم گوش نده و بره دیگه گفتن نداره

اون مردی هم که زن باهوش داره،دیگه باید زرنگ باشه که از عقل و هوش ایشون متنعم بشه و مشورت بگیره.
حالا تا نرید داخل زندگی شید بازم این حرفا رو باور نمیکنید.
خب دیگه قول میدم این اخرین پست باشه،به کارگاهتون برسید دوستان
برای منم خیلی دعا کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، رکن الهدی ، Havbb 110 ، Eve ، عبدالرحمن
۱۸:۲۵, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #52
آواتار
مه پاره جان فکر کنم یکی از موارد رو هم باید بذاری اینکه : خودمونو به دلیل شنیدن عادت ندیم
فکر کنم سخت ترین کار اینه! ConfusedSad

نقل قول: عشق شما میگه السا خونه فلان دوستت نرو،بعد چندروز روش فکر کرده،چون شما رو دوست داشته کلی انرژی صرف کرده که تصمیم عاقلانه ای بگیره.حالا گیریم تصمیمش اون قدرا هم درست نبوده ،اما واقعا از روی هوا و هوس و قلدری نگفته،قدرت تفکرش اونقدر بوده،
منم میگم : چشــــم، اما چرا عشقم؟؟
حداقل یکی از اونچیزهایی ک تو این مدت روشون فکر کرده رو بگه بدونم قضیه چیه، بعد ...
چرا باید کاری رو کنم ک نمیدونم چرا
فقط بخاطر عشقم ؟؟
بعله، عاشق بودن خودش دلیل خیلی چیزهاست، اما نمیشه همیشه ب دلیل عاشق بودن، کاری رو انجام داد
و اینکه حالا دلیل نداد، از هر 10 تا حرفی ک میزنه و باید و نبایدی ک میگه، اینطوری نباشه ک 10 تاش بدون دلیل باشه و این رو بذاریم معادل با ولایت پذیری

باور کنید ب مردها بد نگاه نمی کنم
اتفاقا نظر من اینه ک زنها، ذاتا تمایل ب مرد سالاری دارن و دوست دارن تصمیم آخر رو اون بگیره
اما این مردسالاری هم حد و حدود داره
وقتی از ولایت پذیری میگن، گاها حس می کنم دارن از امپراطوریشون حرف میزنن تا از زندگیشون :|
غرور و مدیریت و ولایت ی چیزه ... امر و نهی کردنهای آمرانه، ی چیز دیگه ست

باسین جان اون مثال تنور و مورد رو کاملا متوجه شدم
البته بگم اون تنوره همیشه برام سوال بوده و هست ک چرا اینطوری ؟؟ نمیشد ولایت پذیریش رو مفیدتر اثبات کنه؟
ک البته از این سوال بگذریم، زیادی حاشیه ست

پ.ن : اگه موضوع ولایت پذیری اینقدر توی حاشیه ست و داره تاپیک رو ب فنا میده، مسئله ای نیست،
ناظر محترم لطف کنن پست های بنده رو پاک کنن، همچنین نقل قولهای من رو، توی پیغام خصوصی سوالام رو از یاسین خانووم میپرسم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، یاســین ، mahpare ، Eve ، Hadiss313
۲۰:۵۰, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #53
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۳ ۱۸:۲۵)السا نوشته است:  مه پاره جان فکر کنم یکی از موارد رو هم باید بذاری اینکه : خودمونو به دلیل شنیدن عادت ندیم
فکر کنم سخت ترین کار اینه! ConfusedSad

السا جان یخورده مصداقی تر توضیح بده.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۲۱:۲۶, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #54
آواتار
فک کنم منظورش اینه اگه پدر یا مادر گفتن فلان کار رو کن نپرسی چرا یا نگه بهتره اینجوری کنم...فقط بگی چشم..تا کم کم سختی دلیل نپرسیدن برات کم شهCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، السا ، Hadiss313
۱۰:۲۰, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #55
آواتار
بسم الله..

این کارگاه طبق چه اصولی قراره پیش بره؟
قوانینی که می گذارید و باید اجرا بشه،مطابق احادیثند؟

نقل قول:
خانوم ها : یک هفته شستن ظرف ها.

خانم ها: یک هفته اطاعت محض از اطرافیان به خصوص ذکور منزل[تصویر: happy.png]

؟؟؟
اگر قراره موضوع به سمت سبک زندگی اسلامی پیش بره،باید طبق احادیث یا قرآن باشه این ضوابط ...

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، Eve ، آوا ، azade ، فدايي ولايت
۱۶:۰۱, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #56
آواتار
(۲۹/بهمن/۹۳ ۱۰:۲۰)Hadith نوشته است:  بسم الله..

این کارگاه طبق چه اصولی قراره پیش بره؟
قوانینی که می گذارید و باید اجرا بشه،مطابق احادیثند؟

؟؟؟
اگر قراره موضوع به سمت سبک زندگی اسلامی پیش بره،باید طبق احادیث یا قرآن باشه این ضوابط ...

ممنون میشم کمکمون کنیدSmile

اگه نظری هست تو این تاپیک لطفا برامون بنویسید.

خووب بچه ها تو این چند روز اوضاع چه جوری بود؟

من دوبار ظرفارو نشستم.که به جاش خودمو جریمه کردم. اما موردی پیش نیومد که از کسی اطاعت کنمBig Grin

شما چطور؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، sarallah
۱۶:۰۹, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #57
آواتار
خوب بچه ها واسه هفته بعد ما میخوایم آشپزی رو تمرین کنیم و تمرین صبوری.

کسی پیشنهادی نداره؟

البته فک کنم همه مون دیگه آشپزی معمولی رو بلدیمBig Grin

میمونه سفره اراییHeartحالا خیلی هم نمیخوایم بیاراییم نحوه ی برخورد با مهمونا و آوردن ظروف و غذا و اینا... هرکی تجربه داره بیاد بگه.

پیشنهاداتونو با رنگ مشخص بنویسید که من راحتتر ببرمش سردر تاپیک.

خودمم اولیشو بگم : که هم تمرین صبره هم سفره ارایی...

1) اگه مهمون داشتین وقبلش باهمسفرتون(همسرتونBig Grin) بکش بکش و زدو خورد داشتین. پیش مهمون اصلن به روتون نیارین. چون هم مهمون ناراحت میشه هم وجه خودتون برای همیشه خراب میشه...

بقیشو شما بگینSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۱۶:۲۲, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #58
آواتار
سلام
با خوندن تاپیک کارگاه پیش از ازدواج ، یک مطلب جانبی بنظرم رسید که بنا به گفته خودتون
(۳۰/بهمن/۹۳ ۱۶:۰۱)mahpare نوشته است:  ممنون میشم کمکمون کنیدSmile

اگه نظری هست تو این تاپیک لطفا برامون بنویسید.

شما نوشته بودید..

(۲۵/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۲)mahpare نوشته است:  
سر تا پای خودم را که خلاصه کنم، می شوم ته یک کف دست خاک که ممکن بود یک تکه آجر باشد توی دیوار یک خانه، یا قلوه سنگ روی شانه یک کوه،
یا مشتی سنگ ریزه که ته اقیانوس؛ یا حتی خاک یک گلدان باشد، خاک همین گلدان پشت پنجره!
یک کف دست خاک ممکن است هیچ وقت، هیچ اسمی نداشته باشد و تا همیشه خاک باقی بماند؛ فقط خاک...
اما حالا یک کف دست خاک وجود دارد که خدا به او اجازه داده نفس بکشد، ببیند ، بشنود ، بفهمد ،جان داشته باشد ، انتخاب کند ، عوض بشود ، تغییر کند...
وای خدای بزرگ!
من چقدر خوشبختم! من همان خاک انتخاب شده هستم، همان خاکی که با بقیه خاک ها فرق می کند. من آن خاکی هستم که توی دست های خدا ورزیده شده ام و خدا از نفسش در آن دمیده
من آن خاک قیمتی ام. حالا می فهمم چرا فرشته ها حسودی شان می شد؟
متنتون زیبا بود اما حسادت فرشتگان؟! Huh
فکر میکنم تنها کسی که حسادت کرد شیطان بود که از جنس فرشتگان نبود بلکه جن هست و به علت کثرت عبادت به درگاه خدا و در بین فرشتگان راه یافته بود.
ممنون میشم اگر تصحیح بفرماییدSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare
۱۶:۲۸, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #59
آواتار
من این متنو از این تاپیک برداشتمBig Grinالبته اجازه هم گرفتم. میخواید به ایشون بگید شاید متنشون منبع داره.

معذرت بابت اسپم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade
۱۷:۳۲, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #60
آواتار
سلام...Angel
عاقا من اعتراف می کنم مامانم نمیزاره من آشپزی کنمSadمی گه نمی خواد تو استعداد داری هروقت رفتی خونه خودت انقدر درست می کنی که خسته می شیBlush
اما تو مهمونیا درست کردن دسر بامنه..تزیینات غذاCool
یه پیشنهادم اینه قبله مهمونی با همسر گرامی کاملا تقسیم وظایف بشه که وقتی مهمونا اومدن تازه نخوای بحث کنیم کی باید چیکار کنه کلا قبله مهمونی همه چیز چک بشه کاملا وهر چیزی رو هم که می خواین بزارید تو سفره ازش یه لیست تهیه کنید که چیزی جا نمونه وقتی سفره انداختین همه چی آورده بشهCool
حالا یادم بیاد بازم می گم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]