|
تفاوت حکومت ابوبکر با جمهوری اسلامی ایران
|
|
۲۰:۰۵, ۱۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۳ ۲۰:۱۰ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
اون عزیزی که داشت تاریخ اسلام رو بازگو میکرد دستش درد نکنه منتها یه جوری جواب داد انگار من عثمانی هستم عزیز من نگفتم که حکومت ابوبکر و عمر آخرش بوده گفتم حکومت اونا دزدی داشته حکومت ما هم داره حکومت اونا از لحاظ فرهنگی ایراد داشته مال ما هم داره در پاسخ به اون عزیزی هم که ماجرای خانواده رو مثال زد بگم این مثال رو معمولا برای اتحاد فریقین میگن نه دزدی الآن من و شما تو این خانواده کجا هستیم؟ اون دوستی هم که فرمودند از کاه کوه نسازید بفرمایند عدد اختلاس ها چند تا صفر داره که هنوز اندازه کاهه شایدم وضع شما خییییییییلی پولداریه ![]() (۱۳/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۶)saeed6121 نوشته است: شماهاهم از فرصت استفاده کنینا...مشروعیت جمهوری اسلامی درش شک نکنین...حالا هر کی هر اشتباهی کنه مقصره.شما تو یه خانواده ای یه مدت مشکلات پیش بیاد و یا برادرت اشتباه کنه و پدرومادرت باهم بحث کنن دلیلی میشه که شما ازاون خانواده نباشی؟همه این میهن پرستا وقتی جنگ شد از سوراخ موشم با وصیقه میومدن بیرون.اونی که مرده میمونه و بامشکلات میسازه و دقدقش میشه خدا واحکامش.اونیم که ...میشینه گوشه و دنبال بهونه میگرده تا بکوبه. عزیز پدر بنده رزمنده بوده انقدر هم درصد جانبازی و سابقه شون زیاد بوده که هم من و هم داداشم از سربازی معاف شدیم 96 ماه=8 سال جبهه + 30% جانبازی حالا فقط اونایی که تو جنگ نبودن حق اعتراض دارن؟ اصلا سوال من چه ربطی به میهن پرستی داشت |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۰, ۱۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۱۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
نگاهتو اخرالزمانی کن برادر.رویای امریکایی جوانان ما همون رویای مصری قوم موسی بود.خواستن برگردن به مصر میدونی تو قران چه لفظی استفاده میکنه خدا براشون؟اهبطو...یعنی خودمونیش میشه گمشید...خدا قهرش گرفت.لعنتشون کرد.حالا تونستن برگردن؟نخیر...فرض کن 30 کیلومتر برمیگشتن میخوابیدن میدیدن سر جااولشونن.40 سال اواره شدن.الان اون سنگری که پدر شما توش خاک خورده یکم مدرن شده...شده سایبری.شما هم مثل پدرت خدمت کن.
حالا امان ازاون روزی که خدا بگه نمیخوای برسی به زمان موعود؟به درک...اهبطو به زمان شاه...ولی به اون زمانم نمیرسیم.سی و چند ساله پدر دشمنارو دراوردیم .به خونمون تشنن...کافیه وا بدیم.شما تاپیک اندلوسیزه کردن ایرانو بخون.یکی از عوامل سقوط ما میتونه اختلافات داخلی باشه.مواظب باش! |
|||
|
۱:۱۶, ۲۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۲۲ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۹/بهمن/۹۳ ۱۹:۴۰)saeed6121 نوشته است: نگاهتو اخرالزمانی کن برادر.رویای امریکایی جوانان ما همون رویای مصری قوم موسی بود.خواستن برگردن به مصر میدونی تو قران چه لفظی استفاده میکنه خدا براشون؟اهبطو...یعنی خودمونیش میشه گمشید...خدا قهرش گرفت.لعنتشون کرد.حالا تونستن برگردن؟نخیر...فرض کن 30 کیلومتر برمیگشتن میخوابیدن میدیدن سر جااولشونن.40 سال اواره شدن.الان اون سنگری که پدر شما توش خاک خورده یکم مدرن شده...شده سایبری.شما هم مثل پدرت خدمت کن. هیشکی بدش نمیاد امام زمان ظهور کنه اما تو جامعه ای که این همه دزدی مالی میشه به نظر میتونه امام زمان رو میاره؟ (۱۹/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۹)رکن الهدی نوشته است: شما الان اطرافیان شاه رو مقایسه فرمودین احتمالا شاه رو هم با ...مقایسه کردین دیگه ؟ آخه چرا تهمت و قضاوت قبل از جنایت میکنید؟ نقل قول: هیچ حکومت اسلامی حتی پیامبر وامیر المومنین نبوده که ادمای حکومتشون هم معصوم باشنشما خیلی ماجرا خوبی مطرح کردید اما چرا اون قسمتی که پیامبر از خالد بن ولید اظهار بیزاری میکنن رو سانسور کردید؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه | وحید110 | 204 | 87,389 |
۱۱/دی/۹۳ ۰:۳۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| شاهکارهای علمی ابوبکر | ذوالفقار | 0 | 1,116 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: ذوالفقار |
|
| آیا عمر،ابوبکر را اغفال کرد؟ | صبح صادق | 20 | 7,269 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| دلایل جانشینی ابوبکر (مباحثه ) | وحید110 | 33 | 15,434 |
۲۵/آذر/۹۲ ۰:۲۷ آخرین ارسال: عایشه |
|
| اسناد منصوب نمودن عمر (خلیفه دوم) توسط ابوبکر | محب الزهرا | 46 | 20,748 |