|
دلایل جانشینی ابوبکر (مباحثه )
|
|
۱۷:۰۰, ۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۲ ۱۸:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
این تاپیک در کنار تاپیک خانوم فرمیسک ایجاد شده در اون تاپیک بنده جواب میدم در اینجا بنده میپرسم ایشون جواب میده . با موضوعیت جانشینی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دوستان لطفا به اداب مناظره پایبند باشید . اگر دوستان اهل سنت میخوان جواب بدن . برای خانوم فرمیسک ارسال کنند و خودشون مستقیم پست نزارن همچنین برادران شیعی برای بنده سوال اول بنده چه دلایلی دارید که خلافت ابوبکر بعد از پیامبر را توجیه کند . یا به عبارتی ایشان بر اساس چه دلایلی از قران و سنت به جانشینی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید و اینکه چه شد که ایشان خلیفه شد تشکر به جهت در خواست عزیزان اهل سنت . مباحثه در این تاپپیک پیگیری میشود |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۶, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
قصد نداشتم به این تالار برگردم ..
چون حقیقتا اتلاف وقته ... ولی خانم عایشه عزیز هر جا لازم دونستین و وقت نداشتین من صحبت می کنم ... ممنون از شما
|
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۲۲:۲۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
خدا را شکر که ما در مملکتمون چون شمایی هم داریم که اینقدر وقتش عزیزه .
انرژی هسته ای و نانو تکنولوژی رو مدیون شماییم . اگر کسی وقت نداره نمیره . نه این که میره میگه وقت ندارم . ![]() جسارتا یا شما بحث بفرمایید یا خانم عایشه . توافق کنید و بقیه به عنوان ساپرت به نماینده کمک کنند . (البته در تاپیک های دیگر بجز اونهایی که بحث در جریانه میتونید شما ادامه بدید . یعنی هر تاپیک یه نفر) از اول هم شرطمون همین بود . قانون گفتمان هم همینه یا حق |
|||
|
|
۱:۳۸, ۲۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۲ ۱:۴۰ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
اتفاقا من هم هر وقت به این تالار میام سری به پروفایل شما می زنم و از خدا تشکر می کنم که شما رو آفرید.
![]() فعلا که همه در تاپیکها صحبت می کنن و البته چون شما تاپیک امام علی را به یک تک گویی و مقاله نویسی تبدیل کردین بحث کردن بی فایده هست و نظاره گر هستیم ببینیم کی قصد دارین دلایلتون را بیارین. البته من از شما سپاسگزارم که معنی گفتمان را به من یاد دادین. چون من فکر می کردم گفتمان یعنی اینکه دو یا چند نفر با هم بحث و تبادل نظر کنن و نمیدونستم که تک گویی اثبات نشده اسمش گفتمان هست ...... البته ........................... ترجیح میدم چیزی نگم ......
|
|||
|
|
۰:۲۷, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا کسی پس از این ارسال پست نزند. از مدیران درخواست دارم که ارسالهای بنده در دو تاپیک که حذف شده برگردد. زیرا اگر قرار باشد بنده برای مباحثه وقت بگذارم و بدون دلیل حذف شود مباحثه ارزش خود را از دست میدهد. بنده در پاسخ آقای این المنتظر نوشتم که پاسخ گرفتم تا بحث تمام شود. یعنی فرض میکنیم که ارسالها سهوا حذف شده. خصوصا در تاپیک وصیت پیامبر. ***** درخواست دوم اینکه با توجه به اینکه دو کاربر دیگر ما مسدود هستند و نمیتوانند پست ارسال کنند در مباحثات و ارسالهای بنده نیز سایر کاربران این تالار شرکت نکنند. زیرا متاسفانه بدون دلیل کاربران ما مسدود میشوند اما کاربران این تالار خیر و بی طرفی رعایت نمیشود. حالا هرچیزی هم که بنویسند. اگر مدیران قصد جوسازی دارند نیز پاسخ ندهند. واقعا گاهی در این تالار فرق مدیر و کاربر عادی مشخص نمیشود! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تفاوت حکومت ابوبکر با جمهوری اسلامی ایران | aaaaa | 12 | 4,496 |
۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه | وحید110 | 204 | 87,326 |
۱۱/دی/۹۳ ۰:۳۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| دلایل قرانی عدم عدالت صحابه+دیگر دلایل | وحید110 | 5 | 3,528 |
۲۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: jemill hasanov |
|
| شاهکارهای علمی ابوبکر | ذوالفقار | 0 | 1,116 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: ذوالفقار |
|
| آیا عمر،ابوبکر را اغفال کرد؟ | صبح صادق | 20 | 7,264 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| اسناد منصوب نمودن عمر (خلیفه دوم) توسط ابوبکر | محب الزهرا | 46 | 20,719 |
۱۸/شهریور/۹۱ ۱۹:۱۷ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|
| جانشینی بعد از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)مباحثه | وحید110 | 21 | 12,899 |
۱۳/شهریور/۹۱ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: وحید110 |
|