کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آسیب شناسی جریان های مبارزه با فراماسونری
۱۶:۳۷, ۹/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
خدای ناکرده قصد جسارت ندارم (من کوچیک همه دوستان توی سایت هستم)
چند وقته پیچیدیم به پر و بال این شخصیت و اون شخصیت از شریعتی مورد شبهه قرار گرفتن تا احمدی نژاد
حالا فراماسون باشه.که چی؟!
موسوی هم توی لژ استامبول بوده!!!یه ماسون چه باید می کرد که این نکرد!!
می خوایم به کجا برسیم؟
دوستان مواظب باشید شناخت دشمن هدف نشودکه متاسفانه داره میشه!!!(این از نگرانی های امام خامنه ای و از دغدغه های ایشون است)
شما فهمیدی فلانی ماسونه،برنامه های اون ها رو هم فهمیدید برید این ها رو منتشر کنید،شما هم برنامه بگذارید..مواضع دشمن رو بشناسید و بر علیه اون برنامه بچینید..ماهم جبهه خودتون رو قوی کنیم...بگیم مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)کیه؟برای چی ظهور می کنه!چرا ما باید مقدمات ظهور اون رو بچنیم.
به نظر من ما این کار رو نمی کنیم و با پرداختن به شخصیت ها و افراد داریم به یه صورت دیگه بازی می خوریم.انقدر درگیر این گروه شدیم که یادمون رفته باید ما هم برنامه ریزی کنیم.
به قول اقای جلیلی:من رو با فراماسونری،اون یکی رو با شیطان پرستی،اون یکی رو با توسعه درگیر می کنن و کار خودشون رو جلو می برن.
با عرض ارادت خودم رو به تمامی اساتید و بزرگوارهای این سایت عزیز ابراز می کنم،و به قولی نوکر همتون هم هستم.
http://943.blogfa.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، علی ، پارسه ، MohammadMeraj ، MAHDI59 ، oO DaViD Oo ، ALPHA ، ارتش1نفره ، بیداری اندیشه ، user313 ، shadi ، mehrdad_libra ، أین المنتظر ، shafagh_mah ، السا ، آرین (الهه.ع) ، ANTI satan ، Admirer

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۶, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #21

سلام
تشکر از شما
من جواب سوالاتم رو ولی نگرفتم
اگر ایشون که فرمودید ---( که خودم تقریبا همه سخنرانی های ایشون که از مسائل یهود شناسی شروع شد و کم کم به مسائل مهدوی و بعدش استراتژیک !!! از جمله حملات نظامی !! و انواع جنگ ها !! و حتی سینمای استراتژیک !!!!!!! هم فعلا ختم شده و به نوعی میشه چکیده و بعضا عینا حرف های امثال دکتر عباسی و سایرین رو داخلش دید رو گوش کردم )--- فرمودند که ادامه دادن به این مسائل اشتباه محض هستش
پس چرا همچنان خیلی از دوستان درگیر یه دست تو کت رفتن یه بدبخت بی خبر از همه جا تو یه فیلم هستن و همه رو با چشم تهدید و اکثرا توهمی نگاه میکنن
در اون مطالبی که عرض کردم و شما نخوندید گفتم که کسی که بدون دلیل و.. به کسی تهمت میزنه چه سرنوشتی بر اساس آیین اسلام داره ؟
اگر هم خیلی ها مدعی جریان شناسی و اطلاعات زیاد و شجاعت در رفتار و کردار هستن و وظیفه انسانی و اسلامی میدونن که ماهیت افراد را برای همه مردم نشان دهند چرا مثلا به عکسی که بنیاد نشر و آثار امام خمینی روی جلد کتاب امام خمینی از دید نخبگان جهان زدن بیانیه صادر نمیکنن و داخل سایت ها و وبلاگ ها شلوغ نمیکنن که اسلام در خطر هستش و یا پیگیر اصل موضوع نمیشن
اگر به این امر اعتقاد دارند که حتما از روی اشتباه بوده و امثال این بنیاد ها در این موارد سوادی ندارند پس چطور از یه بازیگر و دلقک انتظار آشنایی و علم دارند ؟
من فکر میکنم یا باید جواب این سوال از سوی بعضی دوستان که فکر میکنن مقاله نوشتن و بردن ابروی دیگران ساده هستش به درستی و با استدلال جواب داده بشه
یا اینکه به ترسو بودن این عزیزان ختم میشه که فرقی با نفاق و آدم منافق نداره که حرف و عملش یکی نیست

امیدوارم دوستانی که باید این مطالب رو جواب بدن تا اخر نوشته ها رو بخونن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۹:۴۸, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #22

ببخشید مدیران این بخش حضور ندارند ؟
من فکر میکردم تالار بیداری اندیشه اعضاء و مدیران فعالی داره !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۱۰:۲۸, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۲ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم[color=#32CD32]

سلام.
من هم با حرف شما موافق هستم. جامعه ما از افراط و تفریط رنج میبره. بنده و چند نفری از دوستان تاپیک هایی با همین مضمون ایجاد کردیم که دارن توی تالار خاک میخورن و هیچ جواب قانع کننده ای هم دریافت نکردیم. امتحانش مجانیه شما یه تاپیک ایجاد کن با موضوع نماد ها فراماسون ها در ... و فقط یه عکس از یه سرویس بهداشتی از یه شهر دور افتاده بذار.ببین چه آمار بازدیدش بالا میره.
بنده تاپیک ایجاد کردم گفتم دارن دمپایی پخش میکنن که داخلش نوشته علی، 50 تا بازدید داشت، توی یه تاپیک گفتم اول ارسال ها یا حداقل اول تاپیکی که ایجاد میکنید نام خدا رو بنویسید 70 تا بازدید داشت. حالا بقیه تاپیک ها رو نگاه کنید.
نمیدونم شاید توهین به مقدسات واسمون تکراری و بی اهمیت شده ولی فراماسونری(باور کنید دیگه از این اسم که همه رو سرگرم کرده حالم به هم می خوره) واسمون تازگی داره.
منی که نماز نمی خونم، من که به دین هیچ اعتقادی ندارم، منی که با خدا قهرم، منی که روزه نمی گیرم، من که حجابم رو رعایت نمی کنم و هزاران من دیگر، چه نیازی دارم که بدونم گونیا و پرگار یعنی چی؟ اصلا قبول میکنم که توی فلان سریال در دقیقه 33 فلان بازیگر فلان کار رو انجام میده؟ اصلا تمام این حرفا واسه من مزخرفه!!!!!!!!!!!!
من که از پس خودم بر نیومدم و در جهاد اکبر به طور کامل شکست خوردم چه طور می تونم فراماسونری را درک یا قبول یا با آن مبارزه کنم.
به امید روزی که راه درست رو پیدا کنم.
در پناه خدا باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم
یه نکته رو فراموش کردم
من که این همه ادعای شناختن دشمن رو میکنم هنوز نمیدونم که مسجدالاقصی کدومه و مسجد قبه السخره کدومه فقط هر جا چشم ببینم میگم اینهاش دشمن رو ببینید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mvm
۱۰:۴۸, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۰ ۱۰:۴۹ توسط خاک.)
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:از نظر شما سیستم فراماسونری و جریانات مشابه را تا کجا باید دنبال بکنیم ؟
تا جایی که تمام مردم بدانند که دشمن دارند.دشمنی که با برنامه ریزی و زیرکی تمام و با تئوریزه کردن اهداف و روش ابلیس سعی دارند
انسان های آزاده را به حیوانات و برده هایی برای بنی اسرائیل و نظم نوین جهانی و پادشاهی شان تبدیل کنند
فراماسونری و شاخه هایش همگی دست های هیولای تک چشمی هستند به نام صهیونیسم
ما باید مردم را از چنگ ،اومانیزم ،متریالیسم ،آنارشیزم، سیتنیزم ، لیبرالیسم ،نهیلیزم ،که همگی مشتقات و نتایج افکار و ایدئولوژی قوم یهود یعنی کابالا هستند نجات دهیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mvm
۱۲:۵۵, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام به همه حزب الله های همیشه در صحنه من مستند ظهور رو دیدم ویه سوال اساسی برام پیش اومد اونم اینکه این فراماسونریها که اینقدر مخفی و بزرگ وپر قدرت ثروتمند هستند چطور چندتا جون اینارو روسوا کردن؟
به نظر من ماسونها میخوان بعضی هارو بلندگوی خودشون بکنن و از اونا برای اهدافشون استفاده کنن
اگه ماسونها میخوان یه حکومت جهانی رو تشکیل بدن حتما به تبلیغات ما نیاز دارن که فرصت هارو در اختیار ما میزارن.
وجواب من اینه که بسیجی های عزیز ایمانتون قو ی کنین چون در جنگ چه نظامی و چه نرم این ایمانه که حرف اول و اخر میزنه نه قدرت و ثروت [/font][/size]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، anty666 ، hesam110
۱۳:۵۲, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
کاملا درسته و من با نظر شما موافقم اونا احمق نیستند که بخوان خودشون رو لو بدن.این همه سال مخفی بودن بازم میتونستن همینطور پیش برن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anty666 ، hesam110 ، semnani
۱۴:۲۲, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول:این فراماسونریها که اینقدر مخفی و بزرگ وپر قدرت ثروتمند هستند چطور چندتا جون اینارو روسوا کردن؟

ببخشید مگر در مستند ظهور کار فوق العاده ای از این به قول خودتان چند تا جوون دیده اید که می گویید اینها از طرف ماسون ها بوده است.
در این مستند از یک سری فیلم و تصویر آن هم برای تخریب ماسون ها استفاده شده است که اگر همین هم نبود هنوز خیلی از ما در خواب غفلت بودیم.

فکر نکنم که شما با قصد و نیت خاصی این مطلب را نوشته باشی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anty666
۱۴:۴۶, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
من خودم قبلا از قضیه ماسون ها مطلع بودم مستند ظهور اغراق عجیبی در مورد قدرتشون کرده که بی تاثیر نیست!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۳۰, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
نقل قول:من خودم قبلا از قضیه ماسون ها مطلع بودم مستند ظهور اغراق عجیبی در مورد قدرتشون کرده که بی تاثیر نیست!

استدلال محکم تری بیاورید.
دقیقا کجای این مستند اغراق شده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektaparast
۱۶:۰۲, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #30

shafagh_mah ممنون از شما و منم با حرف شما کاملا موافق هستم

s-eyvazi-sa عزیز همه مردم میدونن که دشمن دارن
از زمان خلقت حضرت آدم هم دشمن وجود داشته و خواهد داشت
حالا راه حل چی هستش ؟
شما و یا سایرین که سعی میکنید همه عالم متوجه بشه فراماسونری چی هستش ، چه راهی برای مقابله اش در نظر گرفتن ؟؟
فقط بشینین و بگین فلانی ها فلان کار رو میکنن و اخرشم بگیم اللهم عجل لولیک الفرج ؟؟؟؟؟؟

متاسفانه اکثر ما ها همیشه تو ظاهر کارها گیر میکنیم و عمقی تر کار نمیکنیم
این چیزهای که تو وبلاگ ها و سایت ها از فراماسونری داره پخش میشه بیشتر داره کمک میکنه که همه مردم بشناسن که یه چیز خوب و قوی هست که شاید اونها رو هم نجات بده
من و شما و سایرین که اینقدر فقط رو ظاهر حساس هستیم و دائما دشمن تراشی میکنیم و بین خودمون نفاق و کینه درست میکنیم بهتره که به جای ببخشید این مسخره بازی ها یه نظمی بر اساس اسلام و قران درست کنیم

به قول shafagh_mah مهمتر از همه چیز اینه که ما جهاد اکبر رو از خودمون شروع کنیم و نشان بدیم که اسلام و یا هر چیزی که ریشه با خداوند داشته باشه میتونه موفق باشه
نه اینکه دست رو دست بزاریم و تو چهار تا شکل و علامت مسخره گیر کنیم و همه دنیا ما رو مسخره کنن که بی نظم ترین موجودات هستیم و خودمون داریم خودمون رو تو جهان میکشیم

اگه کسی لیاقت و توان ساخت الگو و روش اسلامی داره باید این کار رو بکنه و بعد اینکه موفق شدش بیاد بگه کدوم خوب هستش و کدوم بد
اصلی ترین شعار دین ما (( لا اله )) (( اله الله )) هستش
یعنی ابتدا باید بگویید هیچ خدای نیست و بعد هم بگوید جز خدای یگانه
الان همه میگن فراماسونری هستش اما بعدش دیگه هیچی برای گفتن ندارن
به فرض رئیس فلان مملکت جزو فلان دسته و گروه هستش که چی ؟
فلان فرد شیطان پرست هستش و یا اصلا خود شیطان هستش خب که چی ؟
آیا ما ضد شیطان هستیم و این قدر کارمون درسته ؟

به نظر شما همین حیله شیطان نیستش که یه عده ای به اسم وبلاگ نویس مثلا ارزشی دارن با آبرو و شرف و دین ادمها بازی میکنن و هر چیزی رو به هر کسی که یک بار هم ندیدنشون دارن نسبت میدن ؟
تفرقه از این بهتر میخواین ؟

نقل قول:ما باید مردم را از چنگ ،اومانیزم ،متریالیسم ،آنارشیزم، سیتنیزم ، لیبرالیسم ،نهیلیزم ،که همگی مشتقات و نتایج افکار و ایدئولوژی قوم یهود یعنی کابالا هستند نجات دهیم.

اینم از نشانه های شعار زدگی هستش
دوست عزیزم تمام این واژه های که فرمودید الان رابطه مستقیم تو زندگی ما داره
وقتی اکثر روسای جمهور این مملکت اسلامی لیبرال هستن و خیلی از سیستم های کاری و درسی و تغذیه و فرهنگی و... و... ما با این واژه های که فرمودید اینقدر یکی شده که خودمون هم نمیفهیم به کجا کشیده شدیم
اون وقت باید بریم اشکال دیگران رو بگیریم و بگیم اون ها دنبال فلان سیستم هستن و خودمون رو فراموش کنیم

ظاهرا تو این فروم کسی حال و حوصله بحث کردن نداره چون حتی تو این جور موارد ، دو تا مدیر اصلی این بخش هم زحمت پاسخگویی به خودشون نمیدن که نمیدونم دلیلش چی هستش
دوستانی هم که اومدن ظاهرا متن های من رو کامل نخوندن و دو خط رو میخونن و عالمانه و با علم غیب میفهمن که بقیش چی هستش و جواب میدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا