|
ارائه محتوا نرم برای دختران مدرسه ای (فوری کمک کنید)
|
|
۲۲:۱۸, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و شب بخیر یه کمک فوری ازتون میخواستم زیاد وقتتون رو نمیگیره قراره یه سری دی وی دی با محتوای جنگ نرم ناک بین بچه های مدرسه ای (دختر) در مقطع راهنمایی و دبیرستان پخش بشه حتما میدونید بچه های دهه هشتادی چه مدلی هستن ![]() ![]() (ترول بالا)ازتون درخواست دارم پیشنهادات و محتوا و کمکتون رو در این تاپیک یا در پیام خصوصی بهم برسونید این میتونه شامل کلیپ ها و سخنرانی های جذاب باشه هر کمکی که ازتون برمیاد انجام بدید عکس های زیر هم بی ربط نیست به تاپیک پس دقت کننان باید که دقت کنند ![]() ![]() ![]() ....![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۹, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خب نگفتید قراره تولید محتوا بشه یا گردآوری محتوا ؟
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۰۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۵۲)کوروش بزرگ نوشته است: سلام. یعنی قراره مطابق با وسع و شرایطشون بهشون اجازه فکر کردن بدیم بگیم دنیا دست کیه چشماشونو باز کنیم بعد از همه جلو میزنند (۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۵۹)Ali#59 نوشته است: خب نگفتید قراره تولید محتوا بشه یا گردآوری محتوا ؟ چون وقت نداریم گردآوری |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فقط باید کلیپ و سخنرانی باشه میشه جملات تکان دهنده هم باشه؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بله همون جملات مثل تاپیک امام حسین با عکس باشه
|
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۱۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
ریشه اصلی کمبود محبته. من ی مدت تدریس میکردم. بچه های معصوم . با یه محبت کوچولو جذب آدم میشدن. بعد میومدن میگفتن خانوم ما خیلی دوست داریم مثل شما چادری بشیم.ولی مسخرمون میکنن.
میگفتن اگه چادری بشیم میتونیم عینک آفتابی! بزنیم...؟ بعضیشون پدر بالاسرشون نبود... از بعضی میپرسیدم چرا دوست پسر داری اگه مادرت بفهمه ناراحت میشه اون به خاطر شما میره کار میکنه. میگفتن خودشم دوست پ س ر داره... و.... اینا علت های ریشه ایه بعضی بچه ها بود.. برای این علت ها چه محتوایی میشه تولید کرد؟ من هنوز دارم روش فک میکنم. یه تنه نمیشه به همشون محبت کرد... اما یه چیزی که زندگی من رو متحول کرد . تو دوره دبیرستان گوش دادم. سخنرانی حاجاقا پناهیان درمورد روابط دخترو پسر بود... عااالی. بهترین و بیشترین استفاده رو میتونید ازش ببرید. من تضمین میکنم. |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اگه تولید محتوا بود خوشحال تر میشدم!
چون همونطوری که خانم مهپاره گفتن موضوع،موضوع پیچیده ایه و کمتر محتوای جذابی هم تا حالا براش تولید شده... بعد،این رو در نظر بگیرید در مقابل اون هجمه ی همه طرفه علیه عفاف و حجاب. یه مقدار محتوای «مفید» و «جذاب» در این مورد کمیابه. حالا ببینیم اساتید چی رو میکنن
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۱۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
یه چیزی به ذهنم رسید...
برای تامین کمبود محبت ... میشه محتوارو به سمتی برد که به دنبال محبت از خدا باشن... و حس کنن از خدا میتونن این محبتو بگیرن و بقیه محبتاشون بی طمع نیست... نظرتون راجع به سخنرانی حاجاقا؟ |
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
یچیز هم بگم این وسطا
این گروه سنی از دخترا اندازه پسر بیست و چند ساله بلکتم بیشتر میفهمن پس رو فهم و شعورشون باید حساب کرد دوم از کمی محتوا نترسید جالوت فقط با یه سنگریزه به هلاکت رسید |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
باسلام. اولا از خانوم mahpare اصلا این توقع نبود که اینجوری برخورد کنن. چون کارتون یه کم شبیه خود خواهی بود. خواهرم وضع دخترا خیلی فجیع تر از این عکسیه که دوستمون گذاشتن.مگه عکس چشه؟؟؟
مث اینکه شما تو این جامعه نیستی. بگذریم. دوست عزیز احتمال اینکه دی وی دی بتونه یه جورایی ماموریتشو انجام بده خیلی کمه چون کسی حوصله نگاه کردنو نداره مخصوصا الان که کسی گوشش به این حرفا بدهکار نیست.منظورم اوناییکه هدف این دی وی دی شما هستند.من تو هیچکدوم از شبکه های اجتماعی نیستم ولی فک کنم شما بهترین راهت همین شبکه هاست.چون دیدم چه جوری مطالبو میخونن و لایک میکنن وبعضا انتشار میدن. شما میتونی برنامه تو طوری طراحی کنی که به راحتی بتونی فعالیت کنی. مه الله التوفیق |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۲۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۱۶)mahpare نوشته است: یه چیزی به ذهنم رسید... لینک سخنرانی رو بدید در ضمن اگه یه کت شلواری اینو بگه بازده بیشتر داره چون یسری اون لباس رو بدنام کردن نمیشه فعلا مستقیم استفاده کرد ازش (۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۲۱)benz نوشته است: باسلام. اولا از خانوم mahpare اصلا این توقع نبود که اینجوری برخورد کنن. چون کارتون یه کم شبیه خود خواهی بود. خواهرم وضع دخترا خیلی فجیع تر از این عکسیه که دوستمون گذاشتن.مگه عکس چشه؟؟؟ من که به شماره این دخترا دسترسی ندارم ولی میتونم با پرورشیشون صحبت کنم تا بشینن یبارم که شده ببینند یه نفر ببینه پخش میکنه بین دوستاش |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۷ پیشنهاد به وزیری که دغدغه کیف مدرسه دارد!! | AMINI | 1 | 962 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| مشکل محتوا درعین داشتن دریایی از محتوا؟! | hamed313 | 6 | 2,535 |
۲۰/شهریور/۹۵ ۲۱:۲۱ آخرین ارسال: Unleashed |
|
| راه اندازی ۲ مدرسه آمریکایی در تهران | soheyl68 | 7 | 4,183 |
۲۶/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۱ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| موج تهدید برای دختران | sarallah | 1 | 1,715 |
۱۵/اسفند/۹۰ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: یاشار |
|

![[تصویر: 4bieber-gomez-www.berooztarinha.com_.jpg]](http://berooztarinha.com/wp-content/uploads/2012/04/4bieber-gomez-www.berooztarinha.com_.jpg)