کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کی دوست داره پولدار بشه؟
۱۹:۰۴, ۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
ازاینکه این تاپیکو می خونید ازتون کمال سپاس گذاری را دارم.

آیا دوست دارید پولدار بشید وچرا؟؟؟

لطفا به این سوال پاسخ بدید. خواهشا چراییش هم بفرمایید خیلی ها دوست دارن پولدار بشن اما چرا وبه چه علتش خیلی تفاوت دارد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، دل خسته ، السا ، پارمیس ، آفتاب ، قلب ، عبدالرحمن ، Tolou ، عشقم کربلا ، sarallah ، mohammad reza ، سیمرغ ، | جستجوگر | ، قاتل مرگ ، معلم

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۵۹, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #21

منم دوست دارم پولدار بشم هم برای اینکه جهان گردی کنم هم به فقیر فقرا کمک کنم
البته کمک های خاص نه این گداهای میلیونر سر کوچه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، آفتاب پنهانی ، افشین ، Rangheshafagh ، آفتاب ، السا ، قلب ، قاتل مرگ
۱۴:۱۳, ۱۰/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۴ ۱۴:۴۲ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #22
آواتار
حالا که صحبت از پول شد لطفا در مورد تقسیم پول در این جامعه هم نظر بدید.

من نمی دونم چرا در حکومت ما که اسمش جمهوری اسلامی اینقد اختلاف طبقات وجود داره
زمان پیغبر این جوری بود؟ یا زمان حضرت علی؟ نه مسلما نه ...

اگه تحریمه، باشه قبول همه ی ما نون خشک بخوریم.چرا اونیکی داره به اونیکی نداره پز میده؟

چرا یکی تو مراسم عروسیش اون قدرخرج می کنه که می شه بااون پول ها می شه صدتا فقیر رو اطعام کرد یا اون پول ها می شه صدتا دختر خیابانی رو جمع کرد چرا؟

معلومه چون دولت و ما بهشون زیاد پر وبال داده.

ما فامیلی داریم که با رنج و زحمت خودش پولدار شده این فامیل ما از پولش درست استفاده می کنه نه ولخرجی می کنه ونه خسیس بازی در میاره (حالا اینونمی دونم که چقدر بهنیازمندان کمک می کنه)

عوضش یه آشنایی داریم به ناحق پولدار شده حالا جواب سلام هم نمیده یا بعضی ها که پول باد آورده دارن بقیه رو آدم ها را اصلا آدم حساب نمی کند.

حالا چرا؟ چرا این همه بی عدالتی؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، Rangheshafagh
۱۶:۴۳, ۱۰/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۴ ۱۶:۴۳ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۰/فروردین/۹۴ ۱۴:۱۳)mohammad1997 نوشته است:  من نمی دونم چرا در حکومت ما که اسمش جمهوری اسلامی اینقد اختلاف طبقات وجود داره
زمان پیغبر این جوری بود؟ یا زمان حضرت علی؟ نه مسلما نه ...
سلام
بله همون زمان هم بوده ، پولدار بوده ، فقیر بوده.زمان پیامبر هم بودند آدم های فاسدی که هنوز هم جهان از آشوب اون ها می سوزه.اگر اون موقع نبودند ، اگر قدرت نداشتند ، اگر اختلاف طبقاتی نبود ، پس چه طور چندین سال امیرالمومنین علیه السلام رو خونه نشین کردند؟متاسفانه تا زمان حکومت جهانی صاحب الزمان علیه السلام هیچ حاکمی قادر نخواهد بود که بر جامعه تا این سطح مسلط باشه.ببینید حکومت اسلامی کمک می کنه مردم برای انجام احکام اسلام مشکل کمتری داشته باشند ، اما آیا مجبور می کنه مردم رو؟زمان امیرالمومنین علیه السلام ، ایشون یک سری حکام گذاشند مثل زیاد ابن ابیه که حرام زاده بود ، اما چرا؟ چون امکان قرار دادن شخص دیگری نبود:
http://islamquest.net/fa/archive/question/fa26048
الآن هم بلا تشبیه برخی مسئولین این طوری به قدرت رسیدند و از قدرت سوء استفاده می کنند ، خیلی از اون ها رو هم همین مردم سرکار آوردند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، السا ، قلب ، قاتل مرگ ، آفتاب پنهانی
۲۱:۱۲, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
من اگه ثروتمند بودم تو فک و فامیل به جوونایی که قصد ازدواج دارن ولی به خاطر پول لنگ موندن کمک میکردم. هم دنیامو میساختم هم آخرتمو.
کسایی که حق دیگرانو میخورن و هیچ عذاب وجدانی نمیگیرن دلیلش اینه که آخرتو فراموش کردن.نمیدونن که یه روز میرسه که میمیرن در حالی که هیچ فضیلت روحی با خودشون نبردن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، آفتاب ، دل خسته ، پارمیس ، افشین ، آفتاب پنهانی ، Rangheshafagh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]