کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادامه تحصیل در خارج از ایران، آری یا خیر !!!!
۱۱:۴۳, ۱۲/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۴ ۱۲:۰۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

سلام.
نمی دونم مستند میراث آلبرتا رو دیدید یا نه! ،
اگه ندیدید اینجا ببینید :آرمان مدیا(سازندگان میراث آلبرتا)

-نمی دونم تا حالا به ادامه تحصیل در خارج از کشور (مد نظر من مقطع دکتری هست)، فکر کرده اید یا نه !
-نمی دونم تا حالا پای درد دل یک دانشجوی دکتری داخل کشور نشسته اید یا نه،
-نمی دونم تا به حال مقایسه ای از وضعیت یک دانشجوی دکتری در ایران با خارج از کشور داشته اید یا نه! (از نظر علمی، تکنولوژی، اقتصادی، و ...)

نظرتون رو در این مورد می خوام بدونم،! ! !

#همین اول هم بگم، یکسری اصولا عشقشون اینه که خارج از کشور برن و بمونن و زندگی کنن، و اصولا می رن که بمونن،

#ولی من منظورم اینه که کسی بره تحصیل کنه، و بره که برگرده، حالا بماند که احتمال اینکه طرف با این دید بره و بمونه هم کم نیست.

خیلی دوست دارم، بدونم شما اگر فرصت تحصیل در خارج از کشور رو داشتید، چکار می کردید ؟؟؟

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Mohammad Trust ، انتصـار ، میم.حسین.الف ، Rangheshafagh ، Eve ، هادی... ، دیدگاه نوین ، aakbarib ، لبخند خدا ، Farzaneh ، Hadith ، عبدالرحمن ، آفتاب ، مجنون العباس ، ریحانه653 ، پارمیس ، Tolou ، rezamohammadi ، sarallah ، علائم ظهور ، دل خسته ، | جستجوگر | ، MohammadSadra ، شیدا ، azade

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۲۷, ۱۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۴/فروردین/۹۴ ۱۶:۴۳)kabir نوشته است:  اگه دانشگاه های مهم و پیشرفته اروپا و امریکا و یا شرق آسیا باشه آره بهتره برن و بمونن چون تاثیرگذاریشون و نفعشون برای بشریت بیشتر خواهد بود. همچون گفته ی پرفوسور سمیعی بزرگترین جراح جهان که ازش پرسیدن چرا به خاطر کشورش برنمیگرده و اون گفت: اگر برگردم ایران دیگر، پرفوسور سمیعی نخواهم ماند. من اگر پرفسور سمیعی شدم اینجا بود که توانستم خودم را به این حد برسانم، مردمم را دوست دارم ولی جهان بسیار بزرگتر از کشور من است و نسبت به همه جهان تعهد دارم
تو پزشکی صحیحه اما توی علوم انسانی و پایه نه
مثل امثال آینستاین که به امریکا خدمت کردند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
۰:۲۷, ۱۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۳/فروردین/۹۴ ۱۲:۱۸)Hadith نوشته است:  و درآخر، انصافاً از حق نگذریم،اوضاع داره بهتر میشه و حداقل در این یکی دو سال،وضعیت دانشجوهای دکتری داره بهتر میشه؛ هرچند یه کم سرعت این روند پایین‌ه،اما میشه به آینده‌اش امیدوار بود.

حدیث جان میشه بگی از چه نظر میگی؟

نقل قول:هیئت علمی شدن تناقضی با کار پژوهشی و حتی پروژه و شغل ثابت نداره. اما در کشور ما چون بسیاری از افرادی که دکترا دارن، بستر کار براشون فراهم نیست، مهمترین آرزوشون هیئت علمی شدنه

به هر حال اگر بحث در مورد کشور ایرانه، باید با مسائل واقع بیانه برخورد کنیم. خیلی از صنایع مهم ایران دولتی و نظامیه. سختی رفتن و درس خوندن در خارج یک روی سکه است و برگشتن و شاغل شدن یک روی دیگر!

یعنی شما توصیه میکنی افراد بدون در نظر گرفتن این برن در یک رشته تحصیل کنن؟ بعد که برگشتن و فضا نبود چیکار کنن؟

با توجه به شرایط استخدام و هیئت علمی که الان تووی کشور هست، و با توجه به افزایش بدون منطقی که تعداد دانشجوهای دکتری توی چندسال پیش داشته + کاهش دانشجویان کارشناسی، مشخصه که دانشجوی دکترایی که بخواد به این دو گزینه تکیه کنه، احتمال شکستش زیاده... شاید پیروز هم بشه، ولی شاید مجبو ر بشه کل زندگیش رو براساس این دوگزینه بذاره... مثلا یه شهر دیگه هیئت علمی قبول بشه..

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Hadith ، azade
۱۰:۲۹, ۱۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۵/فروردین/۹۴ ۰:۲۷)Tolou نوشته است:  حدیث جان میشه بگی از چه نظر میگی؟

از نظر کاری،از نظر پروژه‌هایی که منحصرا به دانشجوهای دکترا اختصاص داده میشه و هزینه های کمی هم ندارند.
چون دارم می‌بینم که از دانشجوهای دکترا در مراکز تحقیقاتی برای پروژه یا پروژه هایی کمک می‌گیرند که با زمینه کاریشون مرتبط‌ه و از نظر مالی هم حقوق خوبی داره.
تا جایی که من دیدم هم انصافا هیچ پارتی بازی‌ای نبوده..Smile

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Eve
۱۹:۵۹, ۱۵/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۴ ۲۲:۱۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #24
آواتار
ببخشید وقت نکردم نظرات رو بخونم ولی چرا میراث آلبرتا 2 رو نمی بینید.

من تو این مستند فقط یک نکته جزئی رو دیدم که بیان نکرده بود بقیه درست بود. نقاط مثبت و منفی رو همه رو گفته بود.

دکتری خارج هم نکات مثبت و خوب داره و هم نکات منفی و مشکلاتی.

از مزایای خارج،
1- داخل کشور (رشته های مهندسی) دکترایی وجود نداره فقط دکور دکتر وجود داره این یه واقعیته. (به هزار دلیل واقعاً وقت ندارم توضیح بدم یکیش این که بعد از دانشجوی دکتری شدن بعدش باید تازه دنبال موضوع بگردید که آخرش جواب بده یا نده. یعنی فقط دانشجوی دکتری گرفتند که حضرات اساتید رتبه بگیرند)------- تو خارج دکتری معنی داره واقعاًَ طرف دکتر میشه (بدون شرح)
2- داخل کشور دانشجوی دکتری کار تمام وقته یعنی قانوناً حق کار نداره و حقوق صفر میگیره. (خوب ... ها این آدم با زن بچه با اون خرج تهران بره گدایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) ------- (کانادا آمریکا حقوق دانشجو که برای زندگی دو نفر کفاف میده رو میدن اروپا دانشجوی دکتری رو شغل رسمی می دونه ازش مالیات میگیره و نصف حقوق یه هیات علمی تمام وقت رو میده به این معنی که زندگی با اون حقوق توووووووووووووپه توپه)
3- در خارج دانشجوی دکتری رو آدم حساب می کنند و براش ارزش قائل هستند. بلا نسبت این حضرات وزارت علوم ها اینها از اونها بهترند اینها رفتار علوی و اسلامی دارند!!!!!!!!!

از معایب خارج،
1- رفتی برگشتنت با خداست. اگر برگردی هم با عذاب بر می گردی. بی رو دروایسی استاد حزب اللهی من به من گفت اون لحظه که پام رو از هواپیما زمین گذاشتم اشتباه کردم.
2- بچه هات رو باید چیکار کنی؟؟؟؟؟؟ تو اون محیط ملحد، ملحد پرور.
3- فرهنگ و خانواده رو چیکار کنی؟ بکنی نمیشه برگردی نمیشه.
4- مملکتت رو چیکار کنی همیشه اونجا افغانی هیچ وقت اونجایی نمیشی نسل بعدیت چی میشن اصلاً از ایران خبری خواهند داشت؟

میراث آلبرتا 2 رو ببینید همه رو گفته خیلی هم خوب و بی طرف گفته.

اگر در رشته های مهندسی دکتری می خواید (به معنی واقعی کلمه) جاش ایران نیست.

پ.ن.
اگر در ایران می خواید مشغول به کار مهندسی واقعی بشید (نه اینکه آویزون وزارت علوم بشید که هر ماه چندرغاز بهتون حقوق بده) از این برادر کوچیکترتون به شما نصیحت که لیسانش هم زیاده. ایران حالا حالاها نیاز به دکتر نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Eve ، شیدا ، Hadith ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا