کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبهای شبکه های اجتماعی
۱۴:۴۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان این اسم ممکنه یکم باعث رنجش خاطری بعضی از دوستان بشه اما اول به علت اسم توجه کنید تا بعد اگه ایرادی بود میپذیرم.
علت انتخاب این نام این هست که دوستان تو شبکه های اجتماعی بعضا برخورد میکنن با افرادی که سر بحث رو باهاشون باز میکنن و به گفتگو میپردازن ، حالا داخلی و خارجی دیگه فرق نمیکنه چون مهم بحث هست.
حالا اگه دوستان میل داشتان خاطرات و همچنین مباحثی که طرح شده و در اون چه غالب و چه مغلوب شدن رو اینجا مطرح کنن تا هم کلاس اموزشی باشه برای من و امثال من و هم اینکه بدونیم نگاه دوستان و دوستانی که با اونها بحث شده چی سهت ، البته پیشفرض رو میزاریم که میخوایم رصد کنیم.
حالا علت انتخاب هم که شد شب های شبکه های اجتماعی شب رو از شبهای پیش اور قرض گرفتم ، شبکه های اجتماعی رو هم از نرم افزار هایی مثل اینستاگرام و وایبر و لاین و .... ( که قبلش بگم اسیب شناسی و پشت پرده اینها رو تو پستی جداگانه برسی کردیم )
حالا دوستان اگه میل داشتن شرکت کنن تا ببنیم این بحث به کجا میرسه ،
پایه اصلی این کار هم گفتگو محور هست برخلاف اینکه فقط من و یا یک شخص بیان کنه . امید وارم این پست متروکه نشه.Blush
پیشا پیش روز مرد رو به همه مردان تبریک میگم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، فاطمه خانم ، علی املشی ، سیمرغ ، فدايي ولايت ، عدالت ، رکن الهدی ، آفتاب ، السا ، شیدا ، soshiant ، میم.حسین.الف ، Ali#59 ، انتصـار

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۵۶, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام دوستان
این تاپیک باز شد. اگه مشارکت داشته باشین خوشحال میشم.
  • البته دقت کنین ک هجدل با هم نداریم
  • فقط اگه سوالی بود حتما قید کنید که چنین سوالی مطرح شده در اول نوشتتون تا دوستان کمک کنن
  • اگه پاسخی هم تو مباحثاتتون دادین تو شبکه های اجتماعی و تالار ها و ... که احساس میکنین مفید میتونه باشه برای دوستان حتما بگین.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، میم.حسین.الف
۱۷:۲۱, ۱۸/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۵ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #22

سخنان آیت الله طالقانی در مورد حجاب در روزنامه اطلاعات مورخ 20 اسفند 57
البته شبه نیستا بیشتر شایعه است استفاده منظور دار و لحاظ نکردن تفکر و موضعاتی که اون روزا قرار بیوفته باعث استفاده ابزاری از متن و اغفال خواننده میشه البته جهل خواننده هم به موضوع بی تاثیر نیست
به طور کلی هم تجربه ثابت کرده اینجا نه میشه جلو بری نه عقب . کلا باید ساکت بشی و زیر لب زمزه کنی
"اللهم اشفی کل مریض "
البته فحش دادن هم تا حدی از فشاری روحیتون می کاهدAngel
امیدوارم این داستان آموزنده نهایت استفاده رو برده باشیدSmile
۱۷:۴۷, ۱۸/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام بزرگواران.
فرصت این نیست که خاطرات بحث ها و اخراج شدن هام از گروه رو بگم ... Big Grin

فقط میخوام یک نکته مهم رو متذکر بشم:

شبهاتی که افراد معمولا برای شما میفرستن، اگه جوابش رو نمیدونید، قسمتی از متنش رو تو اینترنت سرچ کنید. سایتهای پاسخگویی به شبهات زیادی هستن که دارن علیه این شبهات کار میکنن.

مثل:
شایعات (حتما بهش سر بزنید و تو لاین و فیسبوک و... دنبالش کنید)
ایکس شبهه
اندیشه قم
ای پرسش
و...

گرچه در مقابل این حجم از شایعات و شبهات این سایت ها کم هستند ولی باز هم خوبند.
اکثر جوابها از شایعات و شبهات روز، تو این سایت ها پیدا میشه.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، السا ، حدیث عشق
۱۸:۴۰, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۷)أین المنتظر نوشته است:  بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام بزرگواران.
فرصت این نیست که خاطرات بحث ها و اخراج شدن هام از گروه رو بگم ... Big Grin

فقط میخوام یک نکته مهم رو متذکر بشم:

شبهاتی که افراد معمولا برای شما میفرستن، اگه جوابش رو نمیدونید، قسمتی از متنش رو تو اینترنت سرچ کنید. سایتهای پاسخگویی به شبهات زیادی هستن که دارن علیه این شبهات کار میکنن.

مثل:
شایعات (حتما بهش سر بزنید و تو لاین و فیسبوک و... دنبالش کنید)
ایکس شبهه
اندیشه قم
ای پرسش
و...

گرچه در مقابل این حجم از شایعات و شبهات این سایت ها کم هستند ولی باز هم خوبند.
اکثر جوابها از شایعات و شبهات روز، تو این سایت ها پیدا میشه.

اخوی بزگوار من أین المنتظر عزیز . شما درست میفرمایید که شبهات زیاد هستن ولی با اجازتون یک بند به این فرمایشتون داخل پرانتزی اضافه کنم _ با اجازه _ خیلی از شبهات یکی هستن و فقط ظاهرش رو در طول تاریخ تغییر دادن و میشه با مطالعه ، کمی شک کرد که این شبهه جدید از کجا میاد و کجا رو هدف گرفته .
بعضیاشون مثل نارنجک میمونه خود شبهه نصف خط نیست ولی توحید معاد نبوت و اصل خدا رو کلا تو ذهن بشر متلاشی میکنه .
با اینهمه منتظر هستیم شما هم خاطرات خودتون رو بگین البته هر زمان میل داشتین ، استفاده میبریم اخوی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، السا
۱۵:۴۱, ۳۰/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۴ ۱۵:۴۱ توسط میکا.)
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام
می دونید چرا پستهای مذهبی توی فیسبوک زیاد منتشر نمیشن؟
چون فضای فیسبوک طوریه که بیشتر پستهای خنده دار یا پستهایی که خیلی جلب توجه می کنند لایک می خورن و شیر میشن. خب ما که مطلب مذهبی خنده دار نمی تونیم بسازیم. هم به خاطر این که باید مواظب باشی خدای نکرده توهین به مقدسات نشه، هم اینکه باید یه منطقی چیزی پشتش باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، السا
۱۷:۱۴, ۳۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #26
آواتار
من 9 بار با مخالفان نظام توی این شبکه ها گفت و گو کردم.
در 3 مورد من قانع شدم در 6 مورد اونها. Blush

متن گفتگو ها رو هم تماما دارم منتها گذاشتن همشون شاید یه کم خسته کننده باشه،موضوعاتش اینا بودند :
  1. حجاب اجباری
  2. رفراندم تعیین نظام سیاسی مجدد
  3. وعده های آیت ا... خمینی قبل از انقلاب
  4. صحبت های آیت ا... خمینی بعد از انقلاب
  5. جنگ تحمیلی (یه سری شایعات)
  6. ماجراهای سال 88 و تقلب در انتخابات
  7. آزادی بیان در ایران
  8. مسئله استقلال خوزستان (که خیلی بحث جالبی بود،شاید بعدا درباره ش تو تالار نوشتم)
  9. وظایف و اختیارات امروزی رهبر

کلا از این جور مباحث استقبال میکنم! Smile
درباره وجود خدا هم خیلی خوشم میاد که بحث ها رو دنبال کنم،بیشتر خواننده ام ولی گاهی اوقات هم یه نظراتی ارائه میدم Cool
ولی پیشنهاد میکنم برای این که به یه درک درستی از آدم و عالم برسید و دیدگاه عقیدتی-سیاسیتون پخته تر بشه،فرصت مصاحبت با افراد مجازی رو از دست ندید.
اگر باسواد تر از شما باشند که یه چیزی یاد میگیرید،اگر هم کم سوادتر باشند هم یه چیزی یاد میدید هم آموخته هاتون رو محک میزنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، Rangheshafagh ، انتصـار ، حدیث عشق ، mahdy30na ، میم.حسین.الف ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]