|
آموزش جنسی به کودکان
|
|
۱۶:۵۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۰۷ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باشد که با انتشار این مطالب جلوی این فاجعه انسانی تجاوز را تا حد ممکن بگیریم. 1.بهترین سن شروع آموزش به کودکان وقتی است که بچه ها را از پوشک میگیرید.هرگز جلوی جمع شلوارشان را پایین نکشید.بهشان یاد دهید که زیر پوشک حریم خصوصی بچه هاست. 2.هرگز بچه ها را مجبور نکنید کسی را ببوسند."مادر برو یه بوس به عمو بده"یا"برو بغل دایی جان"و حرفهایی از این دست.بگذارید یاد بگیرند که برای بوسیدن و در آغوش کشیده شدن اجازه بچه ها شرط است. 3.هرگز بچه ها را در سن پایین با هیچ مردی حتی محارم تنها نگذارید.بیشتر تجاوزها از طرف داییها و عمو ها بوده و مسلما به عقل هیچ پدر و مادری هم نرسیده که ممکن است خطر در کمین بچه باشد. فکر نکنید پسربچه ها در خطر نیستند اتفاقا آمار تجاوز و آزار جنسی پسربچه ها رو به افزایش است. 4.مهارت "نه" گفتن را به بچه ها بیاموزید5. سعی کنید راننده سرویس بچه ها مرد نباشد. مخصوصا مراقب آخرین نفری که با راننده تنهاست باشید. 6.هرگز وقتی بیرون از منزل هستید سفارش چیزی را ندهید که بچه ها مجبور شوند تحویل بگیرند. بگویید این حرف ها فقط در چارچوب خانه مطرح می شوند.بیشتر متجاوزین بچه ها را می ترسانند. 8.به بچه ها بگویید هر کاری که کرده باشند دوستشان دارید. هرگز حتی برای تنبیه های معمولی هم این جمله رو به کار نبرید" این کارو کردی دیگه دوست ندارم".بچه ها باید بدانند تحت هر شرایطی خانواده پذیرای ایشان است. 9.اگر پرستار کودک دارید غیر مستقیم به او بفهمانید که خانه توسط دوربین کنترل می شود. 10.هرگز در سنین ۲ تا ۵ سال شوخی جنسی با همسرتان نکنید به این امید که بچه ها نمی فهمند.به بچه ها در مورد مسابل جنسی دروغ نگویید.اگر در مورد نحوه باردار شدن سوال کردند بهتر است با جفتگیری حیوانات شروع کنید. 11. حریم خصوصی را به بچه ها آموزش دهید.مثلا از بچه ها اجازه بگیرید و بعد ببوسیدشان یا غلغلکشان دهید.بگذارید گاهی نه بگویند. 12.فضایی فراهم کنید که حرف هایشان را برای شما بگویند.- اگر فیلم های ... را در جائی دیدند یا از جائی شنیدند، و از شما توضیح خواستند بگویید که این مخصوص زن و شوهرهاست و بهشان تذکر دهید هیچ کس اجازه ندارد کس دیگری را این گونه ببوسد. " مرجع تمام نکات گفته شده جدیدترین مطالب علمی دنیا بوده که توسط روانشناسان دانشگاه شهید بهشتی بومی سازی شده است" ️ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام و متشکر از ارسالی خوبتون
![]() (۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۵۲)مرتضی اقبالی نوشته است:دوست خوبم با توجه به تصویر شریفی که انظار تالار از شخصیت های مذکور(عمو و دایی)در ذهن دارند به نظر بنده مطرح کردن این بند با این صراحت صد در صدی کار صحیحی نیست و نه تنها بار مفید این بند در ذهن مخاطبتان مخدوش می شود بلکه ممکن است تاثیرش مخاطب را از دریافت دیگر پیغام های مفید ارسالی باز دارد لذا خواهشمندم در دیگر ارسالی هاتون به این نکته توجه کنید و اگه امکان داره این بند نوشته رو ویرایش کنید و با پرده داری بیشتر مطرح کنید خیلی ممنون دوست خوبم ![]() (۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۱۴)HermeS نوشته است: نسل قبل که اکثر این موارد را با بسیاری مخلفات دیگر رعایت می کرد چه گلی به سر خودش زد؟درود دوست خوب من ![]() خیلی از مشکلات ما در استدلال هامون اینه که با تعاریف مشکل داریم البته این تقصیر هیچکس نیست تعریف ها خیلی پیچیده ان. سختگیری و آگاهی دادن دو تعریف متفاوت اند. تشریح سختگیری رو میتونیم واسه نسل قبل بکار ببریم که نتیجه اش شد وجود همان کنجکاوی و حساسیتی که فرمودید بله قبول دارم اصلیست کاملا منطقی و غیر قابل نفی در خصوص "سختگیری" اما این ارسالی شامل 12 بند است که تنها جهت "آگاهی" والدین و در نتیجه فرزندان است میبینید که در نوشته از لفظ "سعی کنید یا مجبور نکنید" هم استفاده شده تنها ایراد به بند 3 نوشته است که بنده هم از نویسنده عزیز خواهش کردم درش تغییر اعمال بشه در پس نوشته دو مفهوم آگاهی و مراقبت جای داره که به هیچ وجه خانواده ای با بهرهجویی از این دو مفهوم ضربه نخورده و نه تنها موجبات کنجکاوی و حساسیت را مهیا نمی سازد بلکه منتج به شناخت و اطمینان خاطر نیز میشود. (۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۰۳)HermeS نوشته است: تا الان که خیال پرمسئولیت بعضی گند زده (با عرض پوزش) به ملت! نمی دونم چرا همیشه کثافت دیر و معبدی که به فحشا کشیده میشه، زننده تر از فاحشه خانه ها می شود! لابد باید اول کسی را بیمار و تشنه کرد و بعدا زهر خود را حسابی بر او ریخت. این ها هم لابد کید شیطان لعنت شده و منافق است! دوست خوبم در این مورد زیاد حرف نمیزنم فقط سعی کن در جستجوی حقیقت اسیر هیچ سمت و سویی نباشی تا جانبداری سد راهت واسه رسیدن به واقعیت بشه و اینکه در مرکبات مازندران هم پرتغال گندیده پیدا یافت میشه ![]() موفق باشی دوست من ![]() |
|||
|
|
۰:۰۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
متاسفانه نسل جوون جدید اصلا به اینجور مسائل توجه نمیکنه،من خودم مچ پسر عموم رو چندبار موقع سر زدن به سایت های غیر اخلاقی گرفتم و به پدر و مادرش هشدار دادم ولی انگار نه انگار...
توی مدرسه ای هم که من درس میدم معلم هاش داستانایی رو تعریف میکنن که من واقعا از سرنوشت این نسل نا امید میشم،البته خداروشکر توی این مدرسه ها اینجور مسائل خیلی اتفاق نیفتاده مشکل اصلی اینه که تا وقتی اینترنت و فیلم و امثال ش هست،ما نمیتونیم با دروس قرآنی نوجوونا رو از نیاز جنسی شون باز داریم،از طرفی هم اکثر پدر و مادر ها هیچ کنترلی روی اینترنت نرفتن و فیلم ندیدن بچه هاشون ندارن در نتیجه این پسر یا دختر جایی و راهی رو ندارن که نیازشون رو ارضا کنن در نتیجه بعد از مدتی این نیاز دیگه بیش از حد زیاد میشه و فاجعه رخ میده... چندبار هم توی کلاس های مشاوره ی مدرسشون براشون بهترین مشاورهای تهران رو آوردن و در مورد نیاز های جنسی حرف زدن ولی متاسفانه هنوز والدین بچه ها میان میگن بچه ی ما خودارضایی میکنه و یا چند دفعه با دختر های فامیل مچ شون رو تنها گرفتیم و ... |
|||
|
|
۸:۲۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستان کل سخن من اینه که باید آموزشهای جنسی به فرزندانمون رو کامل تحت کنترل و نظارت خودمون بگیریم و اگه خودمون اینکارو نکنیم بچه ها میرن این آموزشها رو از داخل کوچه و خیابون و دوستان و کسانیکه ما نظارتی بر صلاحیت و عملکردشون نداریم میگیرن که اشکال کار از اینجا شکل میگیره.
|
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|