|
آداب مهمانی _ویژه نیمه شعبان_
|
|
۰:۰۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان تا حالا به این فکر کردین اینهمه وقت میگیم مهدی بیا مهدی بیا
ما کجای این دعوت هستیم؟ با اجازه اساتید بنده ، در چندین مجال یک بحثی رو با هم پیش بریم
طوري زندگي كرديم كه رومون بشه در و روي پسر زهرا باز كنيم ؟ ادامه دارد پ.ن : به لطف و همراهی شما دوستان |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان تا حالا به این فکر کردین اینهمه وقت میگیم مهدی بیا مهدی بیا ميدونيد ؟ ما کجای این دعوت هستیم؟
نبايد نشست ؛ بايد ما هم دلمون و وجودمون رو منتظر مردي كنيم كه ساعت و زمان نشون ميده ١۱٨١ ساله خدا براي ما نگه داشته ...
اللهم عجل لولیک الفرج[/b]
|
|||
|
|
۱:۱۲, ۳۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
حضرت در حدیث میفرمایند كه به خود نظر كن و آنگاه درجه محبت خویش را نسبت به ما بسنج. پس بدان به همان مقداری كه تو به یاد ما هستی ما هم به یاد تو هستیم
البته محبتی دل پسند است که در مقام عمل هم ثابت شود . *********** در حدیثی درباره ی رابطه ی قلبی بین امام معصوم و شیعیان با مضامین زیبایی رو به رو هستیم راوی از امام رضا علیه السلام سوال می کند: « آیا شما برای من دعا مینمایید؟ امام رضا علیه السلام میفرماید: آیا تو غیر از این را گمان میكنی ؟ راوی جواب میگوید : خیر سپس حضرت می فرمایند : اگر خواستی كه دریابی كه مقام محبت من با تو و اهتمام داشتن من در امر تو چقدر است ، پس به قلب خود نظر كن و ببین كه در قلبت و در كارهایت چقدر به من محبت داری و به فكر من هستی؟ اصول كافی، ج 2، ص 652 یکی از راه هایی که می توان موجبات قرب و نزدیک شدن به امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را فراهم اورد معرفت و شناخت پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و عترتش است . از خدای یکتا بخواهیم توفیق درك و محبت امامان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف و زیارت آن امام همام را به ما عنایت کند *** |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان تا حالا به این فکر کردین اینهمه وقت میگیم مهدی بیا مهدی بیا ما کجای این دعوت هستیم؟ [b]
|
|||
|
|
۰:۰۲, ۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ياد كردن از محبوب عادت ديرينه ی عاشقان است
همان هایی كه مدتی هاست منتظر محبوب خويش هستند اما نتوانسته اند پس از مدتها او را ببينند .آنها در فراق هم به یاد محبوبشان هستند و از او یاد می کنند . به ياد آوردن حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و عنايت او به شيعيان و كراماتش و مقام و منزلتش و احادیث او وظیفه ای است بر عهدی عاشقان و منتظران حقیقی . وظيفه منتظر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اين است كه مانند يك منتظر واقعي زندگي كند و گرد و غبار از آیینه ی دل برگیرد و با دل کندن از دنیا و تمام زرق و برقش ، گوش به زنگ ، طنین قدم های مبارکش باشد . دل هایمان را برای آمدنش خانه تکانی کنیم مبادا او بیاید و گوش دلمان صدای آمدنش را نشنود ..... |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یادمان باشد میزبان هیچ گاه به میهمان نمی گوید خانه ام رو تو مرتب کن .....
بلکه خانه را قبل آمدن میهمان به زیباترین صورت می آراید و پاکیزه می کند . مبادا منتظر باشیم امامان بیاید و آنگاه خودش زنگار از دل هایمان بردارد . پس دست به کار شویم ............. دلها رو شستشو دهیم و پیش از آمدنش خانه ی دل را محیا سازیم . کسی چه می داند .... شاید این جمعه بیاید شاید ....
|
|||
|
|
۱:۲۱, ۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان تا حالا به این فکر کردین اینهمه وقت میگیم مهدی بیا مهدی بیا
پسر ۶ ساله خونه شنیده بود قراره دایی اش از مسافرت برگرده و بیاد خونه شون دیدنش ؛ ما کجای این دعوت هستیم؟
هر آن ممکنه مهمون مون برسه ؛
بذار واسه بعد ... بیاییم يه حركتى كنيم، همه با هم، دست به دست هم، آقامون داره مياد، بايد حاضر باشيم ... |
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان تا حالا به این فکر کردین اینهمه وقت میگیم مهدی بیا مهدی بیا بعضی وقت ها تو هیاهوی روزگار ؛ یادمون میره منتظر چه کسی هستیم ...ما کجای این دعوت هستیم؟
خودمون و مهیا کردیم ؟؟؟؟ حاضریم برای پذیرایی از این مهمون عزیز ؟ از پسر زهرا (سلام الله علیها) ؟ |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان تا حالا به این فکر کردین اینهمه وقت میگیم مهدی بیا مهدی بیا سحرگاه يك روز گرم ؛ پيرمرد نحيف و آفتاب سوخته كشاورز ؛ با دست هاي پينه بسته داشت جلوي خانه اش را آب و جارو ميكرد ... بوي نم خاك كل كوچه را پركرده بود ...ما کجای این دعوت هستیم؟ نفس نفس زنان يا زهرايي گفت جلوي خانه اش نشست ؛ كتاب دعاي قديمي خود را باز كرد و با دستي لرزان شروع به خواندن كرد : اللهم رب النور العظيم ... و رب الكرسي الرفيع ... سرك كشيد و انتهاي كوچه را نگاه كرد ...
شنيده بود و يقين داشت بعد ٤٠ روز حضرت ع به ديدنش مي آيد ... خواسته بود اين آخر عمري تشكر كند ... بابت اينكه در جواني با توسل به حضرتش به محبوب دلش رسيده بود ؛ بابت اينكه رزق و روزي زمين كشاورزي اش را حضرتش ساليان سال بود كه بيمه كرده بودند ؛ بابت فرزندان صالحي كه بعد از نماز صبح به جاي او سر زمين كشاورزي بودند ... بابت معتقد ماندن به ناله هاي پشت در خانم پهلو شكسته غريب ... آخر شنيده بود كه حضرت در نامه اي به شيخ مفيد نوشته اند : انا غیر مهملین لمراعاتکم ولا ناسین لذکرکم .
او ما را فراموش نكرده آيا ما هم حضورش را باور داريم ؟ |
|||
|
|
۲:۳۵, ۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
این جمعه ها، گاهی می نشینم و گوشه ی سجاده کز می کنم و درست مثل بچه های سه چهار ساله بغض می کنم و لب ور می چینم.ما کجای این دعوت هستیم؟ وسط این فکر ها گاه گاهی نگرانی هایي مثل خوره به جانم می افتد، که نکند اصلا شما حواستان به من نیست، نکند اصلا به من فکر نمی کنید، اصلا شاید من را نمی شناسید، از کجا معلوم توی آن زاویه های پنهان یادتان، ذهنتان، جایی هم برای من باشد؟!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |