|
open mind
|
|
۰:۵۵, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه چیزی بگم بهتون بر نخوره اما همه این کارا و حرفا رو میزنید که دارید بیداری اندیشه می کنید؟ مثلا به ضرر اینا یعنی (ماسون ها- آمریکا- این دست اندرکاران) میشه نه اصلا، اونا از خداشونه که مردم بفهمن که چیو دارن تبلیغ میکنن قراره که چی بشه بهتره که ذهن مردم باز باشه. وگرنه سایتایی مثل شما و بقیرو تو یه سوت نابود میکردند. این شما هاین که ذهنتون بستس بعدشم کسایی که از این چیزا خبر ندارن وقتی میفهمن حداقل از 100 درصدی که من دیدم 60 درصد Illuminati رو تشویق میکنه حتی طرفدار میشه، پیرو میشه، با هاشون هم عقیده میشه چرا؟ چون تو دینش که مثلا اسلامه، اسلامی که تحریف شده از دین فقط برای توجیه کاراشون استفاده میکنن، نه امنیت داره نه آزادی اندیشه بهش زورم می گن.همین امثال خودتونم تو دانشگامون طرفدارن . اونوقت شماها نشستین اینجا میگین داریم دست رو میکنین! انقدر فکرتون مریض شده که فکر کنم (بدلیل صحبت خارج از نزاکت ویرایش شد)! بعضیاتونم میان توسایت میگن پناه بر خدا اینا کین دیگه واااااای ... انگار آدم ندیدن. خدا خودش میدونه چی به چیه. همین بزرگای شما وقتی 11 سپتامبر پیش امد، امدن تو رسانه ها گفتن خدا انتقام گرفت از آمریکا حالا شما ها هم نشستید میگید این حیله ی خودشون بود..این کاراتون نمیگم بده اتفاقا خوب هم هست ولی به اندازه. کسیو مسخره نکنید اونان که دارن شمارو مسخره میکنن و میخوان شماها بیشتر تبلیغ کنید.!
منو امثال من بهتون می خندیم واقعا ... امیدوارم بیدار شید، بیداری های اندیشه ه ه ه هه هه ههه ههه هه. |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۴, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
توی این بی دینی در عین اعتقاد به خدا. شما به شبهات چه طوری جواب میدی؟ حتی شیطان پرستان هم برای خودشون کتابی به عنوان مرجع دارن
|
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۲۰:۱۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۰ ۱۹:۳۱)وحید110 نوشته است:(۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۲۳)gaga نوشته است: من حرف زیاد واسه گفتن دارم اسلام هم خیلی بیشتر از شما میشناسم . ولی من اسلام قبول ندارم فقط خدا هیچ کس به شما توهین و بی ادبی نکرد .اتفاقا من هم خیلی شما رو دوست دارم که برای نوشته هاتون ارزش قایل شدم که دارم وقت میزارم .پس لطف کنید در قالب بحث پیش برید . این سوالات منه همون طور که شما سوال میکنی و جواب میگیری لطف کن به سوالات من هم جواب بده تا بدونم با چه کسی در حال صحبتم و عقاید شما چیه حالا که شجاعت نشون دادید و سر بحث رو باز کردید خیلی اروم و منطقی ادامه میدیم دوستان دیگر هم لطف کنند فقط در ۴ چوب جلو برند .ما قصد وقت تلف کردن با مشاجره و .... نداریم یا حق |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
دوستان برای اینکه از پراکنده گویی نجات پیدا کنیم، پیشنهاد می کنم حوزه ای را انتخاب کرده و دقیقا در موردش صحبت کنیم. اگر دیدیم که توانستیم بر مبنای احترام متقابل و با گفتمانی منطقی، به نتیجه ای درخور و مطابق با خرد برسیم، به بخش و حوزه دیگر بحث وارد شویم و همین روال را ادامه دهیم.
قویا از شما درخواست می کنم که در طرح مسئله و تبیین صورت سوال، با رعایت جوانب انصاف و خردورزی، اهتمام کنید. در این صورت دوستان خواهند توانست در مورد موضوع، با کیفیت بهتری به مباحثه بپردازند. امید است با اتخاذ این رویه، بحثی تعالی جویانه را باعث شویم. |
|||
|
|
۱۰:۳۵, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام گاگا عزيز
شما گفتي خداي من ميگه صبح كه پاشدي ازمن تشكر كن و ... و ميگي من رو آزاد آفريده و براي من چارچوب نذاشته تا بياد زمان من تحريف بشه. دوسوال: 1-شما ميتونيد براي ما ماهيت خداتون رو بيان كنيد؟ 2-ميتونيد اثبات كنيد اين چهار چوب ها تحريف شدند؟ ************************************ ممنون ميشم پاسخ بديد. |
|||
|
۱۱:۳۷, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۵)gaga نوشته است: خدای من میگه هر صبح که پامیشی یادم باش. بگو مرسی که این همه نعمت قشنگ بهم دادی و.. کلی حرف. اول اينكه خواهش ميكنم اين لفظ خداي من رو بندازيد دور. خداي ما، خداي همه ما يكي است. دوم يه مشتركاتي هم بينمون هست: پس بر آنچه مىگويند شكيبا باش، و پيش از بر آمدن آفتاب و قبل از فرو شدن آن، با ستايش پروردگارت [او را] تسبيح گوى، و برخى از ساعات شب و حوالى روز را به نيايش پرداز، باشد كه خشنود گردى. سوره فاطر آيه 130 نه تنها فقط صبح ها بلكه صبح، روز و قسمتي از شب به ما سفارش شده كه تسبيح خدا بگيم. |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۲۵ توسط sinasafaee.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
آی هَو اِ کوِسشن :
چرا OPEN MIND . خانومی چرا اسم تاپیک رو OPEN MIND گذاشتی ؟ بچه ها هر کی تعریفی که از OPEN MIND داره ارائه بده . من چون خیلی دوستت دارم به ریز به ریز و جمله به جمله هات دقت می کنم عزیزم اول MIND : خوب MIND از کی افتاد سر زبون ها ؟ بذار برات بگم از خیلی دور از زمانی که کانت به دنیا اومد . یعنی 287 سال پیش : ایمانوئل ، اومد گفت که Cogito ergo sum ( French: Je pense donc je suis; English: I think, therefore I am ; Persian : من فکر می کنم پس هستم ) OOOOps . اشتباه شد . این رو دکارت گفت . کانت زبون باز کرد . ونگ و ونگ کرد . مدرسه رفت البته اون موقع مکتب خونه بود دیگه . آره ، جونم واست بگه که رفت [...] ( ترسیدم وحید یا بیداری اندیشه نذارند منتشر شه ) اونجا [...] ( خلاصه کار های بد بد دیگه ) . بعد زد به سرش که فیلسوف بشه . اومد گفتش که من هر چی رو ببینم قبول دارم . هر چی که قوانین فیزیک اثبات کنه ، در طبیعت محسوس باشه . اسم این چیز ها رو گذاشت فنومن . بعد گذشت و یه شب یه خوابی دید . صبح که از خواب پا شد گفت پس خدا چی ؟ فرشته ها چی ؟ [...] چی ؟ خوب به این چیزا گفت نومن. تا اینجا فنومن فقط در فضای بیرون و طبیعت بود . خوب نومن کجاست ؟ نومن رو گفت یه جاییه توی کله آدم به اسمه : آفرین همینه : MIND خلاصه هرچی کم می اورد می گفت توی MIND اِ . رندل گفت که mind شده یه پستوی دم دستی که هر چی رو فیزیک اثبات نمی کنه به اون نسبت می دند . خوب ، گذشت و گذشت تا MIND آدم ها خیلی گنده شد . همه چیز دیگه داشت تو اون می رفت . ![]() می بینی چقدر گنده شده ![]() بعد آدم ها یه سری از اون کار های [...] تو MIND انجام می دادند . بعد آدم های دیگه خواستند بدونند [...] چیه دیگه . خوب واقعا سواله . خودشون اومدند دست MIND شونو رو کردند . بی محابا به همه هر چی تو MINDشون بود نشون دادند . بیشتر اون ها رو دیگه ، می گیری چی میگم که قربونت برم : [...] آره . این شد که یه عبارت به وجود اومد : OPEN MIND ما به این آدما می گیم بی حیا ، بی [...] البته دومی رو ما نمی گیم ها خوداشون می گند . اونوری ها . خوب این بود داستان تاپیک شما گلم از قلم من . آمّا: خوب دیگه چون ناراحت نشی باهات بد برخورد می کنم تا دروغ هم نگفته باشی : ببین خواهر من ، این چیزی که در باره 2012 می گی و می گی که ما مخمون نمی کشه خیلی قدیمیه . این حرف رو 1992 (میلادی ها فکر نکنید فرق شمسی رو با قمری نمیدونیم ) جناب فوکویاما زد . یه ذره بعدش هم فهمید که حرف مفت زد و حرفش رو پس گرفت . نیاز به معرفی فوکویاما که نیست . شما باید این آدما رو خوب بشناسی . ![]() بخاطر همین اگه مخ شما می کشه بیا جداگانه تو یه تاپیکه دیگه قشنگ بشکافم این قضیه 2012 رو . تازه ما نفهمیدیم . تکلیفمون رو روشن کن شما . تاریخ دقیق آخر دنیا رو بگید . شما که مختون می کشه ها : ما توی یه سایت دیدیم که : Prophesied by 21/05/2011 Judgement Day Family Radio Worldwide (and The Bible) 21/10/2011 The End of the World EBible Fellowship 24/12/2011 Secondary World Aliens exterminate mankind Dee Finney 21/12/2012 End of the World The Mayans 23/08/2013 Firey end of the world Grigori Rasputin (and the Weekly World News) Year 2014 End of the World Pope Leo IX, in 1514 Year 2014 Technology Bill Joy, co-founder of Sun Microsystems Year 2014 Rogue Asteroid Michael Ecklund Year 2017 Hellfire Sword of God Brotherhood 28/09/2020 Yom Kippur Parousia George Madray Year 2025 Judgement Day (with aliens) Raëlians (followers of Raël, former race car driver) 13/11/2026 World's population reaches infinity Science Magazine, 1960 26/10/2028 Asteroid 1997 XF NASA, until they changed their mind, now just Jim of the "Asteroid Doomsday Countdown Clock" 19/01/2038 The Year 2038 Problem Computer people. Year 2060 Newton's theory of the end of the world Isaac Newton Year 2436 End of the World Nostradamus میشه دقیقا بگید که تک تک این پایان دنیا ها یعنی چی ؟ 2012 که برای خیلی وقت پیشه . THE END OF HISTORY جناب فرانسیس رو دیدیم . |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
متاسفانه دوستان اجازه نميدن
خانم gaga بيان و به سوالات ما به صورت نظام مند جواب بدند يعني 1 سوال ما بپرسيم ايشون يك جواب بدن شما مياي يك پست مي زني نمي زاري اين بنده خدا بياد ما حداقل ببينيم كه برنامه خدا شون چه طور به دستشون رسيده در واقع از كجا مي دونه كه خداش ازش چي مي خواد؟ |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
یک ترم معلق شدید ؟ یاد یه چیزی افتادم:
اونور ، اونوره آب رو میگم ، آمریکا که میگن خیلی آزادیه . قبلش یه سوال : قبول داری مهمترین آزادی در مورد علمه ؟ گرافیک هم علمه دیگه ، نه ؟ خوب ، دو تا نظریه غالب در مورد مبدا جهان وجود داره . کریشنیسم و داروینیسم . میدونم خیلی هافهمیدن چی می خوام بگم . امان از آزادی . فری دام . دام . مستند اکسپلد توی تالار هست . دانلود کنید و معنی آزادی رو اون هم از نوع علمیش ببینید . تعلیق یک ترمی و سرخوردگی اجتماعی و ... و اما بدنام سازی جهانی ، تضعیف در جامعه علمی ، بی کار شدن و ... . مستند قشنگیه . |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
ببین باز گیر دادی به نماد گرایی. رشته منو داری ازش نماد میکشی بیرون.
1 روز سعی کن متفاوت بیای تو سایت. اگه از خدای خودم خوشم نمی آمد به حرفاش گوش نمی کردم ،تا الان از پیرو های داروین بودم.خیلی نظریه اش محکمه. 1 تیشرت دارو روش عکس حضرت مسیحه که 1 تفنگ گرفته سمت داروین میخواد بکشتش. خیلی با حاله ازش عکس می گیرم می فرستم. کاریکاتوره اصله. |
|||
|
۲۱:۱۹, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۲۱:۱۳)gaga نوشته است: ببین باز گیر دادی به نماد گرایی. رشته منو داری ازش نماد میکشی بیرون. دوست گرامی به سوالات من جواب نمیدی؟ موفق باشی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1290948668.jpg]](http://www.locopoc.com/PortalData/Subsystems/Locopoc/LocoAd/Images/Original/1290948668.jpg)

![[تصویر: n00001499-b.jpg]](http://www.rasanehiran.com/images/docs/000001/n00001499-b.jpg)