|
عضویت در شبکه های اجتماعی موبایلی، خطری برای امنیت ملی
|
|
۱۸:۵۳, ۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
حدود 2 سالی است که شبکه های اجتماعی از وی چت گرفته تا وایبر و واتس اپ و اخیرا هم تلگرام مورد اقبال مردم قرار گرفته است. سوالاتی که هر از گاهی مخصوصا پیرامون وایبر به خاطر ماهیت آشکار سازندگان صهیونیست آن مطرح می شود این است که آیا عضویت ما دارای عواقبی است؟ اطلاعات ما دزدیده می شود؟ و ... خیلی ها هم می گویند که نه من مهم هستم، نه خانوادم. نه چیز مهمی در گوشی دارم!!! پس خطراتش به من مربوط نیست و متاسفانه طبق آمار رسمی و غیر رسمی اعلام شده، تعداد بسیار بالایی از ایرانیان در شبکه های اجتماعی موبایلی فعال هستند!!! به همین خاطر ان شاء الله برخی مخاطرات رو که یکیش بسیار مهم و در حد به خطر افتادن امنیت ملی، دانشمندان، فرماندهان نظامی و مقامات انقلابی است، به زبان ساده توضیح خواهم داد... مخاطرات عضویت در شبکه های اجتماعی تلفن همراه و «گراف دوستان» سازمانهای جاسوسی، تروریستی و خرابکار برای رسیدن به اقدامات خودشون نیاز به یکسری اطلاعات دارن. اطلاعاتی در مورد شخصیتها، مکانها، اتفاقات داخل سازمانهای مهم و ... مثلا اسامی دانشمندان هسته ای ما! یا فرماندهان نظامی! نام و نام خانوادگی-محل زندگی-سمت-دوستان و فامیل-محل کار-مسیر رفت و آمد-مکان هایی که دائم می روند(فروشگاه الف-هیئت ب) به دست آوردن این اطلاعات در مورد هر نفر و مکان به روشهای کلاسیک جاسوسی، واقعا کاری هزینه بر و دشوار است که در این مقال نمی گنجد(پیدا کردن افراد سست و تحت فشار گذاشتن و گرفتن اطلاعات و ...) اتفاقاتی که در زمان عضویت در این شبکه های اجتماعی رخ می دهد به زبان ساده: 1- در اکثر این شبکه های موبایلی شما باید با تلفن همراه عضو بشید. پس یک شماره ثابت دارید که شناسه شما محسوب میشه و از دیگران متمایز میشید 2- بعد از عضویت در نرم افزار، کلیه اطلاعات تماس شما به سرورهای نرم افزار اجتماعی ارسال میشه(آپلود) 3- با استفاده از الگورتیمهای پیچیده رایانه ای، گراف عظیمی درست میشه از میلیونها عضو ایرانی این شبکه ها یعنی چی؟ یعنی چون من شماره آقای الف رو در لیست تماسها دارم، گرافی کشیده میشه و شماره من و آقای الف به هم وصل میشه... اینطوری اغلب مردم به هم وصل میشن چرا «گراف دوستان» امنیت ملی ما را به خطر می اندازد؟ اینجا یک مثال خیلی ساده میزنم فقط برای درک مسئله. وگرنه قضیه خیلی پیچیده تر از این حرفاست فرض: حاج قاسم سلیمانی گوشی تلفن همراه ندارد. اما راننده(محافظ) او دارد و او هم به دلیل مسائل حفاظتی یک گوشی 1100 دارد که اصلا نمی شود روی آن شبکه اجتماعی نصب کرد. حاج قاسم به برخی افرادی که نیاز است با او تماس بگیرند شماره را می دهد. از این تعداد فقط 3 نفر عضو شبکه اجتماعی هستند یا بعدا می شوند لیست تماس فرضی این 3 نفر به شرح زیر است: ![]() این 3 نفر اتفاقا زرنگ هم بودند و اسم و فامیل حاج قاسم سلیمانی را هیچکدام کامل ننوشتند. در واقع یک مرحله کار کسی که این گوشی به صورت غیر مجاز به دستش می رسد را سخت کردند(به علت گم شدن یا سرقت) نحوه استفاده از «گراف دوستان» اما «گراف دوستان» تا حد زیادی کار دشمن رو راحت کرده و ممکن است به زودی عواقب تلخ اون رو ببینیم! نحوه استفاده از گراف: حالت اول: جاسوس محترم میشینه و در بانک اطلاعاتی عظیمی که میلیونها ایرانی تقدیمش کردن، جستجو میکنه: قاسم سلیمانی! (چیزی پیدا نمیشه) حالت دوم: جستجو میکنه: قاسم and حاجی and سلیمانی (پیدا میشه: 09127856755) معنی پرس و جوی بالا یعنی شماره ای رو پیدا کن، که کاربران به صورت مجزا در لیست تماسشون، هم براش (قاسم) به کار بردن، هم (حاجی) هم (سلیمانی) پیدا کردن شماره تلفن همراه راننده حاجی همانا! رهگیری ایشون همان! (این هم خودش داستانی داره) قضیه گراف دوستان یک بحث نظری یا فرضی نیست. خیلی راحت قابل پیاده سازی و بهره برداری است و علمش مال دهه های پیش است. این قضیه روی فیس بوک و امثالهم هم بود، اما افشای شماره تلفن همراه افراد بسیار خطر رو برای ما بیشتر کرده. بسیاری از اشخاص نظامی و امنیتی ما حتی گوشی تلفن همراه ندارن. اما بالاخره اطرافیان و دوستانشون که دارن دانشمندان و افراد انقلابی که متاسفانه اون حصار حفاظتی رو هم ندارن ولی دشمن به اسم فراهم کردن ابزار رایگان و اجتماعی، داره میلیاردها در هزینه های جاسوسیش صرفه جویی میکنه و کمتر جان نیروهاش رو به خطر میندازه اگر در این زمینه سوالی بود بفرمایید سایر خطرات شبکه های موبایلی قطعا اهمیتشون در این اندازه نیست، ولی اگر دوستان علاقه مند بودن، ذکر می کنم الَّذِينَ آمَنُواْ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ الطَّاغُوتِ فَقَاتِلُواْ أَوْلِيَاء الشَّيْطَانِ إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطَانِ كَانَ ضَعِيفًا آنان که ايمان آورده اند، در راه خدا می جنگند و آنان که کافر شده اند، در راه شيطان پس با هواداران شيطان قتال کنيد که مکر شيطان ناچيز است |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۹, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه شبکه های اجتماعی پولی بشه اتوبوس رایگان میشه هزینه تحصیل دبگه وجود نداره و ...؟؟؟شايد من منظورم رو اشتباه رسوندم ، منظورم اين بود چرا در ازاي دريافت هر خدماتي بايد هزينه اي پرداخت كرد به جز شبكه هاي اجتماعي ! به هر حال بنده با ماهيت اين شبكه ها بيگانه نيستم حتي روز گاري ياهو مسنجر بود و كافي نت ساعتي 1500 تومن(تازه به نرخ اون موقع) . چيري كه فكرمو مشغول كرده ،محل تامين اين هزينه ها كجاست؟ اگه واقعا ميخوان به بشريت خدمت كنن ، سير كردن گرسنگان كه ارزش بيشتري داره! چرا گرسنگان دنيا رو كلا ول كردن فقط تو شبكه مجازي رايگان دارن خرج ميكنن! نقل قول:اگه همین فضای مجازی و هزینه های برداشته برا فببرهای نوری نبود شما الان همین نظر منو نمی تونستی بخونی.دقيقا اينترنت فوق العاده است اينكه اينجا بشيني و تو كلاس بهترين دانشگاه هاي كشور شركت كني عاليه !يا ....(تو كاربرد صحيح اينترنت كه بحثي نيست) منتهاي مراتب شبكه هاي اجتماعي يكي از سرويس هاي اينترنت است نه كل اينترنت! ببينيد اصولا انجمني مثل بيداري انديشه يا انجمن هايي درباره موضوعات ديگه قابل مقايسه با وايبر و تلگرام نيستند شما اينجا مياين يه موضوع رو مطرح ميكنين و اون موضوع به بحث گذاشته ميشه در اخر هم شما با توجه به بحث ها نتيجه گيري ميكنيد ، اما در شبكه مجازي بدليل ماهيتي كه دارد صرفا جنبه ي سرگرمي داشته و نميتواند به عنوان مرجعي علمي يا محلي براي تبادل نظر تبديل شود .(اين موضوع واسه خودم اثبات شده است) نقل قول: از اول نظراتم گفتم بازم تاکید میکنم فرهنگ سازی فرهنگ سازي قطعا خيلي خوب است منتهاي مراتب همه چيز با فرهنگ سازي قابل ارائه نيست مثلا كودك دبستاني يا راهنمايي دستش يه گوشي هوشمند بدي بعد بخواي فرهنگ سازي كني كه نميشه! ايا به نظر شما عاقلانه است؟ چرا هيچ ادم عاقلي فرزندش رو به اميد اينكه فرهنگ سازي كرده تنها تو جامعه رها نميكنه؟؟ اصلا دوستان يه محصل فقط به همسالانش اونم تو مدرسه يا توي محله خودشون قابل تعريفه ، حتي به نظر من محصل دبيرستاني هم به ميزان بلوغ فكري نرسيده كه تو جامعه مجازي رها بشه! خوب تو اين موارد محدوديت(نه از نوع باخشونت) بيشتر لازمه تا فرهنگ سازي نقل قول:عصر ارتباطات و تکنولوژی هست هزینه هاش هر چقدر کم یا زیاد باشه ارزش داره.اتفاقا زير ساخت ارتباطات بسيار هزينه برن منظور من اصلا اين نبود كه با پولي شدن وايبر و تلگرام تحصيل و اتوبوس رايگان بشه!!!!!!!!! اصلا با چه استدلالي چنين نتيجه اي گرفتيد؟؟!!! سوالم خيلي واضح بود هزينه ي اين سايتا از چه منبعي تامين ميشه ، ايا پشت صحنه يه ادم مهربون نشسته داره پول خرج ميكنه ما خوش باشيم! يا افراد ديگه اي دارن خرج ميكنن و هدف و غرضي دارن؟ |
|||
|
|
۸:۵۴, ۱۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۴ ۹:۴۷ توسط Rangheshafagh.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۴ ۰:۱۹)عمار94 نوشته است: شايد من منظورم رو اشتباه رسوندم ، منظورم اين بود چرا در ازاي دريافت هر خدماتي بايد هزينه اي پرداخت كرد به جز شبكه هاي اجتماعي ! به هر حال بنده با ماهيت اين شبكه ها بيگانه نيستم حتي روز گاري ياهو مسنجر بود و كافي نت ساعتي 1500 تومن(تازه به نرخ اون موقع) . چيري كه فكرمو مشغول كرده ،محل تامين اين هزينه ها كجاست؟ اگه واقعا ميخوان به بشريت خدمت كنن ، سير كردن گرسنگان كه ارزش بيشتري داره! چرا گرسنگان دنيا رو كلا ول كردن فقط تو شبكه مجازي رايگان دارن خرج ميكنن!تمام دغدغه ها و دلسوزی هاتون به جا و قابل احترام. اما بسیار از مسائل رو هرچقدر بخوای براش توجیه دلیل و ... بیاری رفته رفته سفسطه میشه. تنها یک نقطه مهم: کودک دبستانی و گوشی هوشمند؟ چگونگی فرهنگ سازی؟ دوست عزیز ، پدری و مادری که آموزنده و تربیت شونده این اصول و پایبندی داشته باشند مطمئنا اجازه نخواهد دادفرزندشون بدون هیچ گونه محدودیتی براحتی از گوشی هوشمند و اینترنت استفاده کنه. دغدغه های فکریتون همش شبهات ، حدسیات هست . انگاری دوست داری به اسونی و سلامتی راه بریم و برسیم جایی اما روی جدول های باریک کنار خیابون راه میریم. |
|||
|
|
۱۰:۳۲, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
نقل قول:اما بسیار از مسائل رو هرچقدر بخوای براش توجیه دلیل و ... بیاری رفته رفته سفسطه میشه. تنها یک نقطه مهم: کودک دبستانی و گوشی هوشمند؟ چگونگی فرهنگ سازی؟من هم اميدوارم دنيا به همون زيبايي باشه كه شما تصور ميكنيد كه متاسفانه نيست ، در مورد كودكان و نوجوانان وقتي خود تي وي داره مستقيم تبليغ ميكنه براي جايزه به كودكانتان تبلت بخريد قطعا جرياني در حال شكل گيريه ، و مشاهدات جامعه پيرامون هم اين موضوع رو رد نميكنه ، كما اينكه نظر من اين بود افراد تا زمان بلوغ عقلي اصلا نبايد تنها وارد فضاي مجازي شوند كه شما محدود به سن دبستان كرديد! و متاسفانه شما به سوال اصلي من پاسخ نداديد؟ با توجه به اينكه حضور در شبكه هاي مجازي صرفا كاركرد سرگرمي دارد ، وبا توجه به محدود بودن شبانه روز ، حضور در فضاي مجازي جايگزين كدام فعاليت شما در زندگي واقعي خواهد بود؟....كار _ صله ارحام _ عبادت _ گردش و تفريح _گفتگو با دوستان_ خواب _ ارتباط با خانواده _درس خواندن و مطالعه.... پاسخ به اين سوال (نه براي من بلكه براي خودتان) بسيار مهم خواهد بود نقل قول:دغدغه های فکریتون همش شبهات ، حدسیات هست .متاسفانه خير ، تمام دغدغه هام دقيقا حاصل مشاهداته ، نگاه دقيق تري به اطراف خود بياندازيد قطعا شما هم دغدغه مند خواهيد شد! |
|||
|
|
۱۰:۵۷, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۰:۳۲)عمار94 نوشته است: من هم اميدوارم دنيا به همون زيبايي باشه كه شما تصور ميكنيد كه متاسفانه نيست ، در مورد كودكان و نوجوانان وقتي خود تي وي داره مستقيم تبليغ ميكنه براي جايزه به كودكانتان تبلت بخريد قطعا جرياني در حال شكل گيريه ، و مشاهدات جامعه پيرامون هم اين موضوع رو رد نميكنه ، كما اينكه نظر من اين بود افراد تا زمان بلوغ عقلي اصلا نبايد تنها وارد فضاي مجازي شوند كه شما محدود به سن دبستان كرديد! و متاسفانه شما به سوال اصلي من پاسخ نداديد؟تمام جواب پاسخ هاتون در مورد جایگزینی ... صله ارحام ، تفریح و ... یک کلمه هست برنامه ریزی و فرهنگ سازی. بنده هرروز تو اجتماع هستم با توجه به شغلی که دارم همیشه در حال تعاملات اجتماعی هستم ، دغدغه های من فراتر از این حرفاست |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۱۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
استفتاء از دفتر مقام معظم رهبری پیرامون استفاده از شبکه های اجتماعی موبایلی : متن استفتاء : مدتی قبل ، نرم افزار واتس اپ ، توسط یک صهیونیست به نام زاکربرگ به مبلغ نوزده و نیم میلیارد دلار خریداری شده. زاکربرگ ، همان مالک فیس بوک است و خود را یک آتئیست(بی خدا) میداند و توسط روزنامه ی صهیونیستی اورشلیم پست و بسیاری خبرگزاری های داخلی وخارجی، تأثیرگذارترین صهیونیست جهان معرفی شده و به سرعت در حال تبدیل شدن به ثروتمندترین فرد جهان است. اصلی ترین راه کسب ثروت واتس اپ ، افزایش تعداد اعضا و در نتیجه افزایش ارزش سهام و اعتبار بانکی آن است و در عین حال ، اطلاعات اعضا مستقیما در اختیار دشمن درجه یک انقلاب قرار میگیرد و این اطلاعات هرچند ساده ، توسط موتورهای تحلیلگر امریکا و رژیم صهیونیستی تحلیل و ضمن فروش اطلاعات ، از آنها در تصمیم گیری علیه انقلاب ، بهره گیری میشود. با توجه به موارد فوق که اسناد آن به صورت گسترده منتشر شده ، جویای نظر مبارک حضرتعالی "به صورت مشخص" درمورد دو سوال زیر هستیم: ۱. با توجه به اینکه نرم افزارهای مشابه واتس اپ وجود دارد که منافع و هاست(مرکز ذخیره سازی اطلاعات) آنها مستقیما در اختیار صهیونیسم و امریکا نیست و میتوان از آنها برای تبلیغ شیعه و رسوایی صهیونیسم و استکبار بهره گرفت آیا همچنان میتوان از واتس آپ ، به بهانه ی ضربه زدن به دشمن با ابزار خودش ، استفاده کرد یا اینکه باید از یک نرم افزار جایگزین و غیر صهیونیستی استفاده کنیم؟ ۲. آیا سودمالی نرم افزار واتس اپ برای صهیونیستی که توسط رییس جمهور و مقامات امنیتی امریکا و نیز رژیم صهیونیستی از او تقدیر شده و شیمون پرز او را پسر خوب یهود خطاب میکند و تأثیرگذارترین صهیونیست جهان است و ""خود را آتئیست(بی خدا) میداند"" ، به تنهایی برای ترک این نرم افزار و استفاده از نرم افزار های مشابه و غیر صهیونیستی کافیست؟ پاسخ مقام معظم رهبری : با تشکر و آرزوی طول عمر با عزت شما
http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?...fta&mode=p کد پیگیری استفتاء: 919a64661164e5ca |
|||
|
|
۱:۰۳, ۲۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر از همگی دوستان بابت مشارکت جدی در این موضوع:
من و خانومم با اینکه هر دومون گوشی اندروئید داریم ولی هیچکدوم از این شبکه ها استفاده نمیکنیم ولی نظرتونو به یه چیز دیگه میخواستم معطوف کنم و اونم امواج رادیویی بسیار مهلک تلفن همراهه که در دراز مدت روی تمام اعضای بدن تاثیر مخرب میگذاره بعنوان مثال اگر در جیب مردان باشه روی باروریشون و تولید اسپرم تاثیر منفی داره در بهترین شرایط باید از انسان حدود 2/5 متر فاصله داشته باشه ولی متاسفانه اغلب ماها شبها میگذاریم کنار بالشمون و میخوابیم.حداقل میتونیم از یه ساعتی قابلیت پروازشو فعال کنیم تا از بقیه امکاناتش بتونیم استفاده کنیم. دوستان روی این مورد هم میتونیم بحث کنیم. |
|||
|
|
۳:۲۱, ۲۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
اگه سریاله24ولیست سیاه رو ببینید متوجه میشین که جاسوسی بخش مهمی از کار اونهاست وبراشون مثه اب خوردنه
حالا هی بگین امکان نداره اطلاعات این همه عضو تو این برنامه هارو داشته باشن
|
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۳۰/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۴ ۱۲:۳۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۳)Mahdy2021 نوشته است: به همین خاطر ان شاء الله برخی مخاطرات رو که یکیش بسیار مهم و در حد به خطر افتادن امنیت ملی، دانشمندان، فرماندهان نظامی و مقامات انقلابی است، به زبان ساده توضیح خواهم داد...به این لیست باید مقامات سیاسی و سفرا رو هم اضافه کرد! ![]() البته هنوز در مورد آقای رکن آبادی چیزی مشخص نشده و حتی اگر مشخص بشه، باز ممکنه برخی بگن 100 روش دیگه هم وجود داشته برای اینکه موساد بفهمه ایشون دقیقا کجاست! 100 راه قبول. آیا مجبوریم راه 101 رو هم خودمون تقدیم و کار دشمن رو تسهیل کنیم؟ امیدوارم کسانی که مخصوصا در سوریه و لبنان هستن، از این ابزارها استفاده نکنن. در همین ماههای اخیر چندین فرمانده و نیروی ایرانی در سوریه شهید شدن که به طور سریعی!!! عکس و خبر شهادتشون در همین شبکه ها منتشر شد دشمن رو ابله فرض نکنیم! |
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۳۰/مهر/۹۴
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
باسلام
شبکه های اجتماعی یک مبحث جز از مبحث کلان تر است ، نمیدانم از اینترنت اشیا چیزی می دانید یا خیر ، نگاه خیلی کلان تر از یک جاسوسی ساده از اشخاص است ، بحث تاثیر در افکار و اعقاید مردم است ، بحث کنترل حرکات اجتماعی است بالاتر از هر جاسوسی است اقا بحث استعمار فرانو را مطرح کردن یکی از بزارش دست یابی به اعقاید مرد تحلیل ان است ،بحث تحلیل رفتار وسبک زندگی کل جامعه است ، مردم به چه مواردی حساسیت دارند به چه چیزهای نه یک زمانی رسانه های تصویری جریانسازی می کردند اما الان شبکه های اجتماعی ، پدیده ها از پایین به بالا حرکت می کنند در صورت حکومت ها اخرین بخش هستند که مطلع می شوند اگر بخواهند عقب نماند هزینه گزافی دارد . |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۳۰/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۴ ۱۲:۵۹ توسط م.ط.مولایی.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
حدود 2 سالی است که شبکه های اجتماعی از وی چت گرفته تا وایبر و واتس اپ و اخیرا هم تلگرام مورد اقبال مردم قرار گرفته است. سوالاتی که هر از گاهی مخصوصا پیرامون وایبر به خاطر ماهیت آشکار سازندگان صهیونیست آن مطرح می شود این است که آیا عضویت ما دارای عواقبی است؟ اطلاعات ما دزدیده می شود؟ و ...
خیلی ها هم می گویند که نه من مهم هستم، نه خانوادم. نه چیز مهمی در گوشی دارم!!! پس خطراتش به من مربوط نیست و متاسفانه طبق آمار رسمی و غیر رسمی اعلام شده، تعداد بسیار بالایی از ایرانیان در شبکه های اجتماعی موبایلی فعال هستند!!! اتفاقاتی که در زمان عضویت در این شبکه های اجتماعی رخ می دهد به زبان ساده: 1- در اکثر این شبکه های موبایلی شما باید با تلفن همراه عضو بشید. پس یک شماره ثابت دارید که شناسه شما محسوب میشه و از دیگران متمایز میشید 2- بعد از عضویت در نرم افزار، کلیه اطلاعات تماس شما به سرورهای نرم افزار اجتماعی ارسال میشه(آپلود) 3- با استفاده از الگورتیمهای پیچیده رایانه ای، گراف عظیمی درست میشه از میلیونها عضو ایرانی این شبکه ها یعنی چی؟ یعنی چون من شماره آقای الف رو در لیست تماسها دارم، گرافی کشیده میشه و شماره من و آقای الف به هم وصل میشه... اینطوری اغلب مردم به هم وصل میشن ولی دشمن به اسم فراهم کردن ابزار رایگان و اجتماعی، داره میلیاردها در هزینه های جاسوسیش صرفه جویی میکنه و کمتر جان نیروهاش رو به خطر میندازه اگر در این زمینه سوالی بود بفرمایید آنان که ايمان آورده اند، در راه خدا می جنگند و آنان که کافر شده اند، در راه شيطان پس با هواداران شيطان قتال کنيد که مکر شيطان ناچيز است[/b] [/quote] فک کنم دوستای عزیز یادشون رفته که واقعا تو این دوره بدون این نرم افزارا نمیشه زندگی کرد.ی جورایی اکثر مردم ارتباطشونو به این نرم افزارا منحصر کردن. مثلا من خودم هشت ساله گوشی دارم و از وقتی که این نرم افزارا مد شده باهاش مخالف بودم ولی الان به این نتیجه رسیدم که مجبورم ازش استفاده کنم. من تا حالا فقط گوشی ساده داشتم ولی الان مجبور شدم800 هزار تومن پول بی زبونو بدم بابت خرید گوشی هوشمند که بتونم از این نرم افزارا استفاده کنم. ولی بازم ممنونم که اخطار دادید حد اقل باعث شد شماره اشخاص مهمو نذارم رو گوشی جدیدم. و من الله التوفیق (۳۰/مهر/۹۴ ۱۳:۴۰)mihandost نوشته است: باسلام من که چیزی نفهمیدم میشه واضح تر بگید؟ (۱۷/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۶)تسنیـم نوشته است: |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مقاله ای درباره امنیت نرم افزار های اجتماعی | قلب | 4 | 1,773 |
۱۸/فروردین/۹۷ ۱۳:۵۸ آخرین ارسال: سعدی |
|
| جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی | عبدالرحمن | 142 | 57,293 |
۱۹/شهریور/۹۶ ۲:۲۵ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| سن مجاز کودکان برای ورود به شبکههای اجتماعی تعیین شد | mahdy30na | 0 | 1,358 |
۷/بهمن/۹۴ ۱:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| با عضویت در اینستاگرام پای چه قراردادی را امضا میکنید ؟ | mahdy30na | 4 | 2,694 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| نگاهی نو به شبکه های اجتماعی؛ | mahdy30na | 0 | 1,387 |
۱۷/آذر/۹۴ ۱۰:۴۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| آشنایی با پشت پرده سایت ها و شبکه های اجتماعی | mahdy30na | 15 | 5,806 |
۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۵۰ آخرین ارسال: ahmbove |
|
| تغییر پوشش ، رفتار و گفتار تاثیر منفی شبکه های اجتماعی | iranfoums | 0 | 2,353 |
۱۱/بهمن/۹۳ ۰:۳۶ آخرین ارسال: iranfoums |
|

![[تصویر: Untitled.small.jpg]](http://mahdy2021.persiangig.com/mthreat/Untitled.small.jpg)

![[تصویر: 12120449_108643752829241_1102451750_n.jpg]](https://igcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/e35/12120449_108643752829241_1102451750_n.jpg)