کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مهم ترین دلیلت برای ازدواج آقا پسر چیه ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مسایل جنسی 29.63% 8 29.63%
خدمات اشپز خونه و اتاق خواب 3.70% 1 3.70%
فرار از تنهایی 14.81% 4 14.81%
بقیه موارد 51.85% 14 51.85%
تمام 27 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ...
۲۲:۴۷, ۱۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۹:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان من .........

سوال و دغدغه ی من و شاید خیلی از دخترا

آقایون محترم پسرای گل تالار میخام رک بگم هرچند شرم آور باشه اما ترجیح می دم به جواب برسم

هدفتون از ازدواج چیه ؟ چند در صد به خاطرمسایل جنسی ازدواج میکنید ؟

تفکر اینکه شوهر یه خانوم صرفا و یا مهم ترین دلیلش از ازدواج ...... باشه وحشتناک ترین چیز ها رو می تونه واسه اون خانوم رقم بزنه به طوری که فکرش یه دختر مجرد رو از ازدواج منصرف می کنه

سوالی که پرسیدم توهم ذهنیم نیست تجربه است دیدن اطرافم شنیدن حرفاهست

خواهش می کنم شعار ندید مثل کتابا حرف نزید می خام واقعیت رو از زبون پسرا مثبت تر این سرزمین بدونم همین

توی نظر سنجی هم شرکت کنید اسمتون که نمیاد
اما صادقانه

(۱۷/خرداد/۹۴ ۲۱:۱۷)دیدگاه نوین نوشته است:  سلام
بعد از اینکه خواهر گرامی مون فانوس تاپیک هدف از ازدواج آقايون رو راه انداختند.
علاقه مند شدم دلایل خانم ها رو هم بدونم. چندین سوال بی جواب تو ذهنم دارم که احتمالا سوال خیلی از پسر های مجرد است. انشالله تو این تاپیک یکی یکی مطرح میکنم.

مهمترین دلیل خانم ها برای ازدواج چی است؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، saba ، mhvvhm ، amirak ، 59-11(یامهدی) ، soshiant ، آفتاب پنهانی ، sayyed amir
۲۳:۴۱, ۱۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2

ازدواج یک پیمان اجتماعی مقدس واسه اجتماعی شدن هست

گرسنگی میدانیم یعنی چه

هر وقت گرسنه شدیم سراغ غذا میرویم
میل جنسی هم همین حکایت رو داره

ارضاع میل جنسی یک هدف ازدواج هست ولی دلیل اصلی برای آقا پسرا نیست

هر چند که آشپزی به لحاظ عرف اجتماعی بر عهده خانمها ست باز دلیل موجه پسران برای ازدواج نیست

فرار از تنهایی مهم هست داشتن همدمی که انسان را درک کند در زندگی بسیار حائز اهمیت است .
این می تواند دلیل خوبی برای ازدواج باشد .

خداوند با ازدواج الفت بین زوجین قرار میدهد . مونس هم و یار و غمخوار هم بودن در زندگی بسیار مهم هست .

این مطلب آخر هم از قول پسرها :
فقط ما به ازدواج کردن نیاز نداریم ازدواج یک نیاز مشترک بین دختران و پسران هست .
انشاالله که همه زوج مناسب خود را پیدا کنند .

این تجربیات یک معلم و پدر سه فرزند هست .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، mhvvhm ، رکن الهدی ، مجید املشی ، آفتاب پنهانی ، sayyed amir ، ilidin
۲۳:۵۴, ۱۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
سوال رو بهترم هم میشد پرسید
گزینه هارو بهتر هم میشد طراحی کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، mhvvhm ، مجید املشی ، دیدگاه نوین ، sayyed amir
۰:۰۱, ۱۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
ی دونم خیلی بهتر می شه حرف زد من میخام رک بدون تعارف بپرسم واسم خیلی مهمه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saba ، mhvvhm
۰:۱۱, ۱۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5

نتیجه این نظر سنجی چه چیزی میتونه باشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7*
۰:۳۷, ۱۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
میشه دخترا هم پاسخ بدن من خیلی حرف دارم بگم چیکار کنم؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saba ، فانوس *7* ، mhvvhm
۱:۰۰, ۱۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۵/خرداد/۹۴ ۰:۳۷)Rangheshafagh نوشته است:  میشه دخترا هم پاسخ بدن من خیلی حرف دارم بگم چیکار کنم؟؟

بگید لطفا کنجکاو شدمBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، mhvvhm
۱:۰۱, ۱۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
بله دخترا هم به جاش پاسخ می دهد بگذارید یه نتیجه ای از پسر ها حاصل بشه

اما نتیجه ی نظر سنجی ! بله خیلی مهمه ! برای شناخت از جنس مخالف
من توی دنای واقعی نمی تونم چشم تی چشم پسرا اینو ازشون بپرسم اما الان که می تونم بپرسم
ببینید شناخت ا ویژگی ها و ذهنیت های جنس مخالف نو رفتار ما قبل و بعد از ازدواج رو شکل می دهه و خیلی مهمه
خیلی ها رو میشناسم که میگن ما اگه کلا جنس مخالفمون رو میشناختیم نوع رفتارمون فرق می کرد نوع نگاه پسرا و دخترا به زندگی متفاوته
این موضوع دغدغه ی من و خیلی هاست میخام بدونم رک و با صداقت همین میخام ببینم با چی طرفم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، mhvvhm ، soshiant
۱:۱۴, ۱۵/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۴ ۱:۱۶ توسط Islam.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم تعالی

ازدواج راه تکامل یک فرد است و به دنبالش نتایجی رو هم داره. مثل برطرف شدن مسائل مادی از بهترین راه ممکن. مثلا زندگی نیاز به کسب و کار داره، پس این بخش رو طبیعتا مرد به عهده داره. همچنین نیاز به نظافت داره، پس طبیعتا این ها رو خانم ها به عهده میگیرن .یا نیاز به برطرف شدن نیاز جنسی داره، پس این بر عهده ی دو فرد است. و...

به نظر من مجموعه ی اینها میتونه هدف خوبی باشه. یعنی هر دو فرد به فکر تکامل طرف مقابل باشند. اگر یکی از این اهداف بدون دلیل اسیب ببینه، زندگی هم اسیب میبینه. مثلا بدون هیچ دلیل پزشکی و کلا هیچ دلیلی نزدیکی انجام نشه. این میتونه اسیب زا باشه. یا مثلا مرد نره سر کار و بخوره بخوابه و زن مجبور باشه کار کنه و...

پس به نظر بنده مجموعه ای از اهداف است که ازدواج رو میسازه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۱:۱۹, ۱۵/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۴ ۱۸:۴۸ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام

اولا نظر سنجيتون مشكل داره چون گزينه همه ي موارد رو نگذاشتيد .

دوما

دغدغه ي شما از اون جا ناشي ميشه كه تفاوت هاي بين مردان و زنان رو ناديده ميگيريد يه مثال ميزنم مثلا تو يه خونه يه جانور موزي پيدا ميشه واكنش خانم خونه جيغ زدن ولي واكنش مرد گرفتن يا احيانا كشتن اون جانوره ! خوب انسان بيننده اگه عاقل باشه نه خانم رو شماتت ميكنه به جرم جيغ زدن نه اقا رو شماتت ميكنه به جرم كشتن جانور !!! تو موارد ديگه هم تقريبا تفاوت هاي زيادي وجود داره . خوب يكي از دلايلي كه زن در جامعه بايد پوشيده تر از مرد باشه به علت تفاوت در نوع نگاه به جنس مخالف است ، قطعا اگر فردي فقط بخاطر غرايز ازدواج كند چه مرد و چه زن با مشكل مواجه خواهد شد ، ولي به هر حال نمود ظاهري اين غرايز در مردان بيشتر است و اين هم نه عيب است نه سبب نگراني يا احساس بد در همسر ، بلكه همسر با دانستن اين موارد ميتواند كانون خانواده اش را بهتر حفظ كند.
و اهداف ازدواج ميتونه ... رسيدن به ارامش... پيروي از سنت پيامبر...استقلال ....غرايز.... دوري از گناه...مرتب شدن كار و زندگي و درامد... داشتن اولاد ...جلوگيري از ولخرجي... يا حتي موارد ديگه باشه
البته هدف از ازدواج با انتخاب همسر دو بحث جداست چنانچه اگه كسي بدليل زيبايي يا پول يا شرايط خانوادگي همسر انتخاب كند قطعا شكست خواهد خورد.
به نظر من مهمترين ملاك انتخاب همسر قطعا اعتقادات ديني و مذهبيست.
....................................................................................................​...................................................................
.....قبلا تو تلويزيون يه برنامه بود به اسم گلبرگ حرف هاي جالبي ميزدند البته نميدونم هنوزم پخش ميشه يا نه.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، mhvvhm ، amirak ، رکن الهدی ، علی املشی ، مجید املشی ، mohammadhadi ، فانوس *7* ، soshiant ، sayyed amir ، بیداری12
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]