|
تبلیغ نماد همجنسگرایی به شکل رنگین کمان شش رنگ
|
|
۱۷:۴۰, ۲۵/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۶:۴۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان!
من به عنوان کسی که توی زمینه کیک ها کمی تخصص دارم، بهتون میگم که خیلی ریز و خیلی یواش داره کیک هایی وارد بازار میشه که به شدت تبلیغ پرچم همجنس گراهاست. ![]() این جور کیک ها در ظاهر سفید و یا شکلاتی هستن. اما موقع برش با کیک های رنگین کمانی مواجه میشین. یا ژله هایی که به این روش ساخته میشه و به صورت آماده توی قنادی ها هست. ![]() چیزی که باعث شد این پست رو بزنم، اینه که اخیراً در بازار و در بین لباسهای بچه گونه خیلی از این طرح ها رو توی مغازه ها میبینم. ![]() لباسهایی که شاید به ظاهر رنگی رنگی و جذاب باشه و برای روحیه بچه ها خوب باشه، اما در باطن بسیار ریز و ظریف داره این پرچم رو برای بچه ها جا می اندازه. لباس هایی با این رنگ ها و عکس های مدل های کارتونی که شاید یه روزی مثل هانا مونتانا تبدیل به یکی از مبتذل ترین الگوها برای بچه های هم سن و سالشون. مثل کیک هایی که برای بچه ها پخته میشه ولی در واقع از پخت اون ها منظوری وجود داشته. شاید اونی که توی ایران این کار رو میکنه، قصدی نداشته باشه و صرفاً به خاطر رنگارنگ بودنش این کار رو انجام بده. اما من به وسیله این پست به تمام صنف کیک پز ها و تولیدکننده های لباس و همه پدر و مادر ها هشدار میدم که مواظب باشین. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۲۲, ۴/آذر/۹۴
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
خیلی بده که اگه یکی عقل و چشمش قبل از خبرگزاریها کار کنه باهاش مخالفت میکنیم.
و خیلی خوبه که بچه های تالار یاد گرفتن مستقل از خبرگزاریها فکر کنند. جولان نمادهای همجنسگرایی در شهر + عکس |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۲۹/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۲۰:۲۸ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۴ ۱۸:۰۰)افشین نوشته است: سلامدوست عزیز تمام افرادی که در دنیا به روش سنتی ازدواج نمیکنن رو رنگین کمانی میخونن (همجنس گرایان زن به زن , مرد به مرد و سایر انحرافات جنسی و پیاه گذار یکی از این انحرافات یک فرد فرانسوی به اسم دوساد بود اگه اشتباه نکنم) برای هر انحرافی رنگی مشخص میکنن و زیر مجموعه هایی و به عموم این افراد رنگین کمانی میگن دوستان نظرات زیاد بود و فرصت نکردم همه رو بخونم اما در کل اول از پست خوب و هشدار به موقع جناب ام ابیها تشکر میکنم و بعد به کل دوستان میگم : رنگین کمان در طبیعت هست هر کجا هم خواستید استفاده کنید و هرگز کسی نمیگه رنگین کمان که به خواست خدا و برای زیبای خلق شده فقط مال همجنس گرایانه اما اگر دیدید یهو توی بازار و شبکه های تلویزیونی و روی لباسها و اسباب بازیا و ..... پر شد از طرح رنگین کمان به نظر شما نباید شک کرد؟ دوستان هر وقت چیزی زیاد تکرار شد حتما مفهومی درش هست حتما نیتی پشتشه مثلا اون کیک دلیلی نداره اون ترتیب رنگ رو درش بکار ببرن یا اون اسباب بازی ماشین که بی دلیل هفت رنگ بود اما لباس کودک رو میشه اتفاقی هم دونست اما اگر موج لباسهای رنگین کمانی راه افتاد باید شک کرد |
|||
|
|
۹:۳۵, ۳۰/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۴ ۹:۳۷ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
خانم ام ابیها عزیز ممنون از تاپیکت
اطلاع رسانی خوبی بود یه مطلبی رو بگم...ماها خودمون تو بچگیمون کلی عکس و طرح های رنگین کمونی دیدیم...و راستشو بگم من خودم عاشق درست کردن این ژله ها و کیک های رنگین کمونیم ...و درست هم میکنم...من برای بچه خودم این موضوع رو منع نخواهم کرد....دید بچه پاکه...حیفه به اون اندازه ای که من از دیدن رنگین کمون لذت میبرم لذت نبره.... اما به عنوان یه خانمی که آگاهی داره نمیذارم لباسای رنگین کمونیه کاملا هدفمند رو بپوشه چون الان به خودم اطلاع رسانی شده و توجیهم....و تا زمانی که براش قابل درک نباشه توضیح دادن این موضوع٬٬٬٬ مواردی که خیلی مشکوک باشه رو نمیخرم... سپاس دوست عزیز |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۳۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان یک متن براتون بگم و کمی درباره رنگین کمان خودتون مطالعه کنید و چراییش رو از کجا اومده تامل کنین.
پیدایش فصل 9 ایات : چیزی که نشان عهد میشه رنگین کمان هست دقت کنین . 12 و خدا گفت: «اینست نشان عهدی که من میبندم، در میان خود و شما، و همه جانورانی که با شما باشند، نسلا بعد نسل تا به ابد: 13 قوس خود را در ابر میگذارم، و نشان آن عهدی که درمیان من و جهان است، خواهد بود. 14 و هنگامی که ابر را بالای زمین گسترانم، و قوس در ابر ظاهرشود، 15 آنگاه عهد خود را که در میان من و شما وهمه جانوران ذی جسد میباشد، بیاد خواهم آورد. و آب طوفان دیگر نخواهد بود تا هرذی جسدی را هلاک کند. 16 و قوس در ابرخواهد بود، و آن را خواهم نگریست تا بیاد آورم آن عهد جاودانی را که در میان خدا و همه جانوران است، از هر ذی جسدی که بر زمین است.» 17 و خدا به نوح گفت: «این است نشان عهدی که استوار ساختم در میان خود و هرذی جسدی که بر زمین است.» ». 12 وَقَالَ اللهُ: «هذِهِ عَلاَمَةُ الْمِيثَاقِ الَّذِي أَنَا وَاضِعُهُ بَيْنِي وَبَيْنَكُمْ، وَبَيْنَ كُلِّ ذَوَاتِ الأَنْفُسِ الْحَيَّةِ الَّتِي مَعَكُمْ إِلَى أَجْيَالِ الدَّهْرِ: 13 وَضَعْتُ قَوْسِي فِي السَّحَابِ فَتَكُونُ عَلاَمَةَ مِيثَاق بَيْنِي وَبَيْنَ الأَرْضِ. 14 فَيَكُونُ مَتَى أَنْشُرْ سَحَابًا عَلَى الأَرْضِ، وَتَظْهَرِ الْقَوْسُ فِي السَّحَابِ، 15 أَنِّي أَذْكُرُ مِيثَاقِي الَّذِي بَيْنِي وَبَيْنَكُمْ وَبَيْنَ كُلِّ نَفْسٍ حَيَّةٍ فِي كُلِّ جَسَدٍ. فَلاَ تَكُونُ أَيْضًا الْمِيَاهُ طُوفَانًا لِتُهْلِكَ كُلَّ ذِي جَسَدٍ. 16 فَمَتَى كَانَتِ الْقَوْسُ فِي السَّحَابِ، أُبْصِرُهَا لأَذْكُرَ مِيثَاقًا أَبَدِيًّا بَيْنَ اللهِ وَبَيْنَ كُلِّ نَفْسٍ حَيَّةٍ فِي كُلِّ جَسَدٍ عَلَى الأَرْضِ». 17 وَقَالَ اللهُ لِنُوحٍ: «هذِهِ عَلاَمَةُ الْمِيثَاقِ الَّذِي أَنَا أَقَمْتُهُ بَيْنِي وَبَيْنَ كُلِّ ذِي جَسَدٍ عَلَى الأَرْضِ».
New International Version
I have set my rainbow in the clouds, and it will be the sign of the covenant between me and the earth. 13: Whenever I bring clouds over the earth and the rainbow appears in the clouds, 14: Whenever the rainbow appears in the clouds, I will see it and remember the everlasting covenant between God and all living creatures of every kind on the earth." 16:
حالا دوستان به تحقیق ادامه بدن ![]() |
|||
|
|
۵:۱۶, ۲۴/تیر/۹۵
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۹/خرداد/۹۴ ۱:۲۶)Lord_Contemno نوشته است: تاثیر کودکی روی شخصیت بزرگسالی غیرقابل انکاره امّا این چیزی که شما فرمودید اصلاً قابل مقایسه نیست با چیزی که من می گم. توی مثال شما کودک با یه چیز کاملاً جدید مواجه میشه، یه سوال خیلی بنیادی که به خاطر جنسیت خودش و روحیاتش ممکنه تحت تاثیر قرار بگیره. امّا رنگها چی؟ برای یه بچه چه فرقی می کنه لباسش پرچم چه گروهیه؟ چه ترتیبی داره؟ چه رنگی داره؟ مگه این پرچم از ازل این طوری بوده یا ربطی به طبیعت انسان داره؟ این پرچم از اواخر دههی هفتاد به عنوان نماد این گروه انتخاب شده و یه چیز کاملاً قراردادیه و هیچ تاثیری از این قبیل که شما گفتید نمی تونه روی بچه داشته باشه. چون فی ذاته ارتباطی نداره با این مسئله - بر خلاف مثالی که شما زدید.به نام خالق هستی دوست عزیز درسته که بچه در مثال اول با مساله ای جدید برخورد میکنه و سعی داره تجزیه و تحلیلش کنه. و اما در مثال دوم بچه با موضوعی روبرو میشه که قبلا اشنایی هرچند مختصر داشته و البته به عنوان یه خاطره خوب در ضمیرناخوداگاهش ذخیره شده.در این صورت وقتی که با این نماد و برچم و انواع وسایلی که با این نماد عرضه میشن روبرو میشه ناخوداگاه ارتباط خوبی برقرار میکنه و خوشش میاد.ما نمیگیم رنگین کمان زشته یا فلان اما استفاده ابزاری این دسته از این موضوع باعث انحراف فکری شده و باید با احتیاط بیشتری با اون برخورد کرد.در خط بعدی شما عملا شعور و درک کودک از محیط اطرافشو زیر سوال بردین.مگر میشه برای یه کودک این موضوعات اهمیت نداشته باشه.اتفاقا کودکان به دلیل سلامت مغزشان در این سن باهوشترین افراد هستند.اگر برای کودک رنگ لباسش مهم نبود خودش دست به انتخاب شخصی نمیزد و اجازه میداد دیگران در مورد رنگ لباس تصمیم بگیرن در صورتیکه معمولا مثلا رنگ صورتی بیشتر مورد علاقه دخترها هست.ترتیب رنگ هم برای کودکان مهمه نمونش رعایت ترتیب رنگ در رنگ امیزی نقاشی هاست.همچنین کودکانی که علاقه مند به کشور و تیم ورزشیشان هستند مثلا یه کودک طرفدار فرانسه هست دیگه نمیاد لباس ایتالیا رو ببوشه.و جالبتر اینه خاصیت کودک کنجکاوی و کاشف بازی محضش هست و درباب هر چیزی سوالی داره و دوست داره جوابو بدونه.شاید سوالشو از من و شما نبرسه و تو ذهن خودش نگه داره.اصولا شما داری میگی برچم.بس چیز جدیدی هست و قبلا برچمی به این شکل نبوده با این مشخصات.اتفاقا شما که ذهن روشنی دارید باید این سوال رو ببرسین که اصلا چرا این برچم رو انتخاب کردن.هیچ چیز بدون دلیل نیست دوست عزیز.صددرصد اونایی که طراحی این برچم رو انجام دادند به خوبی از تاثیرش در ضمیرناخوداگاه فرد اگاه بودند.و یه مطب جالبتر چرا مثلا از نماد شیطان یا الت تناسلی استفاده نکردن ایا بازهم تاثیر مثبت رو کودک داشت یا اصلا به قول شما بی تاثیر بود؟ یا حق |
|||
|
۸:۵۸, ۱۹/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
![]() سلام اميدوارم حالتون خوب باشه همجنسباز با همجنسگرا فرق داره درست نيس كه شما همه اين افراد نجس ميخوانيد بعضي افراد از ابتدا كه بدنيا ميان گرايش به جنس موافق دارن يا بعضي از پسرا حالت دخترونه و برعكس بعضي دخترا حالت پسرونه دارند با يكم تحقيق و پرسيدن از دكتر هاي مختلف كه در اين زمينه تخصص دارند ميتوانيد متوجه شويد كه گرايش آن ها دست خودشون نيس و گرايش يه چيز إرادي نيست پس بحث همجنسگرايان و تراجنسي ها با همجنسبازان متفاوته اميدوارم روزي همه انسان ها با هر عقيده و تفكر و سليقه و گرايشي بتونن در كنار هم به خوبي زندگي كنند بدون اينكه همديگرو مسخره كنند يا مورد اهانت قرار دهند |
|||
|
۱۳:۰۸, ۱۹/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۶ ۸:۵۸)Fateme_razavi نوشته است: سلام خوش اومدین . میشه لطف کنین بگین چه کی اینها رو نجس میدونست ؟ کسی کسی رو نجس نمیدونه گرامی . احکام نجس بودن چیزی مشخصه . پس برچشب زنی رو از ارسال اول شروع نکنین. این دکتر ها علمشون رو از کجا اوردن ؟ از علومی که توش دستبرد زده شده و ریز ریز تغییر کرده به اسم تحقیقات و ... ؟ خوبه دوستان جدیدا اهل تحقیق شدن و توی مباحثی که الان همه تخصص پیدا کردن اظهار نظر میکنن .به امید روزی که کمی درک خوردمون رو از مطالبی که میگیم بالا ببریم . یه کلیپ براتون میزارم درستی و غلطیش با خودتون فقط ببینین کلیپ ربطی به شیعه و ... هم نداره . بعد حتما متن پایینشم بخونین نقل قول:با چند سوال شروع می کنیم : آیا همجنسگرایی یک ریشه ی مشخص و واحد دارد؟! (پاسخ از سایت انجمن زیست شناسان آمریکا ) نقل قول::small_orange_diamond:A recent study by the Canadian government states that "violence was twice as common among homosexual couples compared with heterosexual couples Studies report that homosexual couples have significantly higher incidences of violent behavior.اینم حتما بخونین نقل قول:مردی که از حرفهایش بازگشت (دین هامر) مهم نقل قول:حقیقت علمی این است که ژن همجنسگرایی وجود ندارد .لطفا دوستانی که وارد این موضوع میشن کمی تامل کنن و نزارن حرفهایی که ازشون گویندگانشون برگشتن رو به خودشون دوباره برگردونیم . مراقب باشیم نه ژن همجنسگرایی و ... داریم و نه بی اختیار همچنسگرا و باز میشیم و نه هیچ خزعبلاتی که مثلا علم به شما ها بیان میکنه . بحثاش شده این موضوع و اینم بدونین اگه کسی دوست داره با همجنسش هر خاک برسری کاری بکنه مهم نیست ولی انتظار نداشته باشین با یه کلمه علم گفته سرپوش بر رفتار های پوچ گرایانه بزارین . یادمه یکی میگفت بدن خودمه میخوام هر کاری بکنم. سعدی و ... کجایین که این رو بگین مغالطه . بله تن شماست ولی شما ایا جدای از بقیه هستین ؟ یه سیب توی یه سبد فقط سیب هست و فقط برای خودش هست اما اون اثرات بعدی فقط مال خودشه ؟
|
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۱۹/مرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۶ ۲۱:۱۲ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۶ ۱۳:۰۸)mahdy30na نوشته است: سلام خوش اومدین . میشه لطف کنین بگین چه کی اینها رو نجس میدونست ؟کلیپ رو نمیتونم دانلود کنم اتفاقا با یکی سر این مساله چند وقت پیش بحث میکردم و قانع نمیشد میخوام وقتی دوباره دیدمش این مطالب رو بهش بگم لطفا لینک دانلود رو هم تصحیح کنید |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۱۹/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۶ ۲۱:۱۱)خیبر110 نوشته است: کلیپ رو نمیتونم دانلود کنم اتفاقا با یکی سر این مساله چند وقت پیش بحث میکردم و قانع نمیشد میخوام وقتی دوباره دیدمش این مطالب رو بهش بگم لطفا لینک دانلود رو هم تصحیح کنید مطالب بازم هست ولی وقت زیادیمیبره و باید کوتاه کوتا بزارم و کسی خوصله نمیکنه مطالب رو بخونه چون عقل نمیپذیره خلاف رو مگر اینکه خلاف رو بهش با پوشش بگی درسته و تازه مقاومت میکنه مگر اینکه .... برای شما یه کلیپ دیگم میزارم تا متوجه برخی مطالب دیگم بشین کلیپ همجنسگرایی در تاریخ/ چرا در سالهای اخیر با رشد گرایشهای همجنسگرایانه روبهرو شدهایم؟ کد PHP: http://mehrkhane.com/fa/news/18653/%D9%87%D9%85%D8%AC%D9%86%D8%B3%E2%80%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%AC%D9%86%D8%B3%E2%80%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%B1%D9%88-%D8%B4%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%D9%85 کد PHP: https://www.mediafire.com/file/8y4yk1drcd7s474/%u0647%u0645%u062C%u0646%u0633%u200C%u06AF%u0631%u0627%u06CC%u06CC_%u062F%u0631_%u0645%u0633%u06CC%u%E2%80%8B062D%u06CC%u062A%u060C_%u0622%u0631%u06CC_%u06CC%u0627_%u062E%u06CC%u0631.mp4 http://forum.bidari-andishe.ir/ رو از ولش پاک کنین . این رو هم با کلید واژه های lgbt و هم شاخه هاش مشاهده و بخونین . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: cake.jpg]](http://www.cravebits.com/wp-content/uploads/2014/08/cake.jpg)
![[تصویر: rainbow-jello2.png]](http://www.craftionary.net/wp-content/uploads/2013/02/rainbow-jello2.png)
![[تصویر: 13553203297.jpg?23]](http://www.niniweblog.com/upl/koodakeman91/13553203297.jpg?23)

...و درست هم میکنم...

![[تصویر: index.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8155834350/index.jpg)
r. Whitehead believes same-sex attraction (SSA) is caused by :fast_forward:“non-shared factors,”