|
آیا کهکشان ها بی پایانند؟
|
|
۲:۰۰, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اون با فیزیکدان بزرگ انیشتین موافق بود که میگفت:
دو چیز تمومی نداره: کائنات و حماقت انـسان!
Mary And Max |2009| Adam Elliot
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۵, ۲/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۴ ۱۳:۵۹ توسط میکا.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۴ ۲۳:۳۰)arman mohseny نوشته است: استیون هاوکین هم یه نظریه که جهان اولیه به اندازه نخود بوده داره.(اگر اونی که من فکر می کنم باشه) قبلاً هم این رو دیده بودم. وجه تشابهش با نظریات استیون هاوکینگ در همین استفاده از کلمه نخود هست. مدعی است که منظور از شش روز آفرینش جهان، وقوع شش تا بیگ بنگ است. در حالی که این شش روز در تورات با جزئیات شرح داده شده اند و ربطی به بیگ بنگ ندارند. نقل قول: |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۴ ۱۹:۱۸ توسط arman mohseny.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۴ ۱۳:۵۵)Mika نوشته است: (اگر اونی که من فکر می کنم باشه) قبلاً هم این رو دیده بودم. وجه تشابهش با نظریات استیون هاوکینگ در همین استفاده از کلمه نخود هست.بقیه اش چی که بر مبنای احادیث هست ؟ (متاسفانه من تورات رو قبول ندارم) |
|||
|
۱۳:۵۹, ۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
۱۷:۰۳, ۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۳/تیر/۹۴ ۱۳:۵۹)Mika نوشته است: اطلاع ندارمخب هر قسمت که به موضوعی اشاره میکنه یه ایه یا حدیث برای اون موضوع میاره. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-35491.html (این مستند بر مبنای کتاب تبیین جهان و انسان نوشته مرتضی رضوی که ایشون هم از قران و نهج البلاغه استفاده کردند) |
|||
|
۱۳:۳۱, ۵/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۴ ۱۷:۴۶ توسط میکا.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۳/تیر/۹۴ ۱۷:۰۳)arman mohseny نوشته است:سلام مسئله اینه که نظریات آقای رضوی تا حد زیادی از نظریات علمی اقتباس شده، اما ایشان دانشمندانی مثل هاوکینگ رو به سرقت علمی متهم کرده اند و مدعی شده اند که این دانشمندان نظریاتشون رو از آقای رضوی کپی برداری کرده اند. حتی ایشان برخی نظریات علمی را "از نظر علمی و تخصصی" مردود دانسته اند و باید دید که ایشان چه تحقیقات تخصصی در این مورد داشته اند. مقاله ای از آقای رضوی در این مورد در این مستند، یک آیه گفته میشه مبنی بر اینکه خداوند جهان را آفرید. بعد نتیجه میگیره که "در حدود 123 میلیارد و 200 میلیون سال پیش خداوند اراده فرمود جهانی بیافریند". خب این عدد 123 میلیارد و دویست میلیون از کجا آمده؟ از نظریات علمی برداشت شده یا از احادیث؟ آقای رضوی می فرمایند که این رقم را از احادیث بدست آوده اما کدام احادیث؟ همچنین ایشان فرموده اند که دانشمندان این عدد رو از ایشان کپی کرده اند، در حالی که این رقم با 14 میلیارد سالی که توسط دانشمندان ذکر شده تفاوت زیادی دارد. همچنین در مورد آیه 47 سوره ذاریات که می فرماید: وَالسَّمَاء بَنَیْنَاھَا بِأَيْدٍ وَإِنَّا لَمُوسِعُونَ» ، اختلاف نظر وجود دارد که آیا موسع به معنای "گسترش دهنده" است یا به معنای "توانا بر انجام کار". این که ایشان تفسیر اول را با این اطمینان مطرح فرموده اند، خود نشان دهنده اطلاع از نظریات علمی جدید مبتنی بر گسترش کیهان است. این که آسمان در حال گسترش باشد هم به این معنا نیست که در ابتدا به اندازه خیلی کوچکی بوده باشد. چرا ایشان تصور نکرده اند که جهان از ابتدا بزرگ بوده و سپس بزرگتر شده؟ ایشان از کجا به این نتیجه رسیده اند که واژه منظور از "یوم" بیگ بنگ است؟ (و در نتیجه، شش روز آفرینش جهان را تعبیر به وقوع شش بیگ بنگ کرده اند). در جای دیگر گفته می شود که خداوند آفرینش جهان را از جسم کوچکی شروع کرد. بعد آیه 13 سوره نوح بیان می شود که بیان می دارد "ما لكم لا ترجون لله وقارا" و اینطور معنا می شود که "این شیوه باوقار و حکیمانه بود". اما می بینیم که در آیات قبل از آیه 13 سوره نوح به آفرینش جهان به شیوه مذکور اشاره نشده: نقل قول:و نوبتى علنى و گاهى سرى آن هم به چه زبانى دعوت نمودم (9).(مثلا به ايشان اينطور گفتم ) كه از پروردگارتان طلب مغفرت كنيد كه او بسيار آمرزنده است (10).كه اگر چنين كنيد ابر آسمان را مرتب بر شما مى باراند (11).و به وسيله اموال و فرزندان ياريتان مى كند و برايتان باغها رويانيده و نهرها جارى مى سازد (12).راستى شما را چه مى شود كه براى خدا عظمتى قائل نيستيد (13).با اينكه اوست كه شما را به اشكال و احوالى مختلف آفريد (14).آيا نديديد كه چگونه خدا هفت طبقه آسمان را خلق كرد (15).و ماه را در آنها نور و خورشيد را چراغ فروزنده قرار داد (16).آرى و خدا بود كه شما را چون گياه از زمين به نحوى ناگفتنى رويانيد (17).و سپس او است كه شما را به زمين برگردانيده و باز به نحوى ناگفتنى از زمين خارج مى كند (18).و خدا است كه زمين را برايتان گسترد (19).تا بعضى از قسمتهاى آن را با راه هاى باريك و فراخ و يا كوهى و دشتى طى كنيد (20).نوح سپس اضافه كرد پروردگارا! ايشان نافرمانيم كردند و فرمان كسانى را بردند كه مال و اولاد به جز خسارت برايشان بار نياورد (21).(بار الها ) نيرنگى عظيم كردند (22).بحثی که در مورد تفاوت امر خلق دارد هم چیزی نیست که بخواهیم دانشمندان را به دزدی علمی از آن متهم کنیم. |
|||
|
|
|
|
|