کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازدواج سفید همان زنا است.
۱۲:۵۹, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم.

چند مدتی است که این پدیده هم همچون پدیده های شوم دیگر راهی دیار ما شده است و برخی جوانان را مبتلا به خود کرده است. چیزی که یکی از مهمترین دلایلش را می توان در عدم مسئولیت پذیری جوان امروز دانست. والبته یکی از علل پیداش اصلی این قضیه را بنده شیطان لعین و نفس اماره می دانم. جناب حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در این باره می فرمایند:

براساس آیات الهی، خانواده باعث رحمت، مودت و آسایش افراد جامعه می‌شود که متأسفانه این روزها دشمن این کانون را مورد هجمه و بحران قرار داده است و نشانه آن نیز پرونده‌های دادگاه‌های خانواده است.
براساس آیات مختلف سوره نور مباحثی درباره آفات و آسیب‌های خانواده به ویژه در بین خانواده‌های مذهبی در دنیای امروز بیان می‌کنم که نخستین علت این آسیب‌ها این روزها کانال‌های ماهواره است، رسماً هم شبکه‌های فارسی زبانی که بعضی از اینها توسط بهایی‌ها، برخی سلطنت‌ طلب‌ها و سایرین نیز توسط لائیک‌ها و بی‌دین‌ها ایجاد شده است، تلاشش در راستای فروپاشی کانون خانواده است.

این شبکه‌ها به طور رسمی حتی نام ازدواج سفید را تبلیغ می‌کنند در حالی که ما در اسلام مفهومی به نام ازدواج سفید نداریم و این همان «زنا» و عمل قبیح در اسلام است، در این شبکه‌ها حتی جشن‌های مختلف طلاق و پرداختن به حریم جنسی و آزادی‌های یواشکی که حریم خصوصی افراد را در بر می‌گیرد، تبلیغ می‌شود.
دوستان علت سوق برخی جوانان به این مسأله را در چی می بینند؟؟؟

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، مجنون العباس ، Eve ، آیدا77 ، saloomeh ، Hadith ، فاطمه خانم ، محمدهادی ، نرگس مهدوی ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، مجتبی110 ، فدايي ولايت ، mahdy30na ، حدیث عشق ، السا ، هادی... ، انتصـار ، شیدا ، رکن الهدی ، Agha sayyed ، میم.حسین.الف ، fafa* ، ترنم ، vahrakan ، مجید املشی ، منتظرمهدی عج ، ANTI satan ، N2376DIR

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۴۵, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:
قرار بود من و شما زندگی ساده اما با عشقی داشته باشیم اما نگذاشتند ...

قرار بود با ازدواج من و شما دست به دست همدیگه بریم بالا اما دنیا مارو پایین کشید و نگذاشتند ...

قرار بود بستر سازی بشه که راحت تر بشه زندگی رو شروع کرد اما نگذاشتند ...

قرار بود افتخارمون زود متاهل شدن و تکمیل زندگی باشه اما نگذاشتند ...

با تشکر از دوستان بابت نظراتشون , روی این نگذاشتند ها کمی تامل بفرمائین قبل از اینکه از کلماتی مثه متاسفانه و وا مصیبتا و وا اسلاما استفاده بفرمائین , تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، نرگس مهدوی ، حدیث عشق ، السا ، رکن الهدی ، سید ابراهیم ، fafa*
۱:۱۷, ۸/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۴ ۱:۲۰ توسط hosseinsagbaglo.)
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
قبلا همین زندگی گروهی رو در مورد بعضی از دانشجوها در تهران شنیده بودم که مثلا چندتا دختر و پسر با هم خونه میگیرن بدون اینکه مشکلی براشون پیش بیاد.اما این یک مورد خیلی برام عجیب و جالبه
توی یک جامعه با اسم اسلام یک چنین کارهایی انجام بشه واقعا قبح داره
اگر به این مشکل بخواهیم به عنوان یک آسیب اجتماعی برخورد کنیم در وهله اول باید علت یابی کنیم.
من فکر میکنم که علل این مسئله به قرار زیر هستند:
1.رواج زنا در جامعه
2.افزایش سن ازواج
3.استقلال طلبی جوانان
4.بی توجهی خانواده ها به فرزندان
5.نیاز به همدم و همراه در زندگی
6.خشک و بی روح بودن محیط اجتماعی
7.بی توجهی مسوولین و ملت

توضیحات: این معضل از اونجائی شروع میشه که توی یک جامعه زنا رواج پیدا کنه و بعد افراد مرحله مرحله به این نقطه میرسن که بدون عقد و صیغه زیر یک سقف برن،عین چندتا دانشجو که با هم خونه میگیرن.همچنین باید بپرسیم که اون خانواده هایی که به ازدواج سفید فرزندان خودشون بی اعتنا هستند چرا اینطور عمل میکنند.و در نهایت این سوال برای من هستش که چرا وقتی مسولین یا افراد در یک جامعه از این موضوع با خبر هستند چرا اقدامی جدی نمی کنند.باید قبول کنیم که خیلی نسبت به اسلام و مسلمین بی تفاوت هستیم.به نظر من کار از امر به معروف و نهی از منکر گذشته و باید این افراد رو به مراجع قضائی سپرد چرا که با رواج این مسئله آیندگان(چه بسا فرزندان خودمون) هم در خطر هستند دیگه نمیتونیم اونها تضمین کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مرتضی اقبالی ، سید ابراهیم ، fafa* ، در جستجوی سختی ، amirak
۵:۴۰, ۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
به نظر من برخلاف نظر بعضي از دوستان اين كار ربط چنداني به وضعيت اقتصادي يا به عبارتي مشكلات اقتصادي نميتواند داشته باشد چون هزينه هاي عادي زندگي مانند تهيه مسكن ، خوراك و پوشاك و لوازم ضروري زندگي براي آنها هم وجود دارد ، بلكه بدليل محروميت از حمايت خانواده و يا مخفي كاري اين هزينه ها براي آنها بيشتر هم است .

در صورتي كه عنوان شود بدليل فرار از هزينه هاي ازدواج اين امر صورت ميگيريد بازهم مردود است ، چون بسياري از زوج هايي كه به صورت قانوني ازدواج ميكنند بنا بر توافق مراسم عروسي را به صورت حداقلي برگزار ميكنند و معمولا پول اين صرفه جويي را صرف تهيه مسكن يا لوازم ضروري زندگي مينمايند . در ثاني برگزاري مراسم عروسي در حد متعارف هم با توجه به هديه هايي كه از اطرافيان ميرسد از لحاظ اقتصادي توجيه پذير است مگر اينكه فرد واقعا دچار مرض اسراف و ريخت و پاش بيخود باشد.

افراد با اين نوع رابطه خود را از تسهيلاتي مانند استفاده از بيمه ي همسر ، حق عائله ، وام ازدواج و غيره محروم ميكنند .

البته موارد ديگري را هم ميتوان ذكر كرد كه جهت طولاني نشدن كلام به اين چند خط اكتفا ميكنم....

بنابر اين بهانه ي اقتصادي ، توجيه قابل قبولي نيست و نظر بنده هم با اين نقل قول از اقاي سيد ابراهيم است :
نقل قول:متأسفانه محذوریت هایی وجود دارد که بخواهم مصداقا اشاره کنم. ولی شیطان لعین به همراه نفس اماره آدمی را به انجام سیاه ترین کارها میکشاند، کارهایی که دیگر حقیقتا هیچ لذت خاصی هم برای آدمی ندارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، سید ابراهیم ، السا ، fafa* ، amirak
۷:۴۷, ۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #14

(۲/تیر/۹۴ ۱۰:۳۴)ام ابیها نوشته است:  قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : اغسلوا ثیابكم و خذوا من شعوركم و استاكوا و تزیّنوا و تنظّفوا فانّ بنی اسرائیل لم یكونوا یفعلون كذلك فَزَنَتْ نساؤُهم (كنز العمّال، ج 6، ص 640)

جامه خود را بشویید و موهای بدن را بسترید و مسواك بزنید و خود را بیارایید و نظیف و پاكیزه باشید، زیرا یهودیان چون این كارنكردند زنانشان زناكار شدند.

شاید یه دلیلش این باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، MohammadSadra ، saba ، amirak
۸:۴۴, ۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام
خيلي جالبه كه تبليغات در روزنامه ها و تراكتهاي پخش شده در مورد هم خانه با شرايط چنين و چنان هم اين روزها در اكثر نقاط به چشم ميخوره.. يه زمان فقط تو اينترنت تبليغش بود ولي چند روز پيش تو ميدان ونك ديدم اگهي هم خانه دست به دست ميشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، السا ، ترنم ، سید ابراهیم
۸:۴۹, ۸/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۴ ۸:۵۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #16

سلام

کلا از چی ناراحتید؟

از کم کاری خودتون؟ خودمون یا خودشون ........

به نظر من که این فساد خیلی بیشتر از اینا باید پیش میرفت باز جای شکرش باقیه

وای به حال جامعه ی ما، روزی که مثل جوامع غربی پر بشه از ولدزنا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، Wachowski ، سید ابراهیم ، fafa* ، ترنم ، در جستجوی سختی
۹:۱۶, ۸/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۴ ۹:۲۰ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام
یه دوستی میگفت:
يه زماني برادر كوچك من با دوست ناجوري ميگشت. پدرم رفت و با اون دوست برخورد كرد كه ديگه با پسر من نگرد. چند وقت بعد برادرم با يه شخص ديگه دوست شد كه از اولي بدتر بود! پدرم رفت و اون هم برخورد كرد. اما برادرم دوباره با يه آدم خلافكار ديگه دوست شد. چندين بار همين اتفاق افتاد تا اينكه يه روز به پدرم گفتم: پدر جان ، مشكل رو بايد در وجود پسر خودمون حل كنيم. تا برادرم متوجه اشتباهش نشه ، تا آخر عمرمون هم بريم و دوستاش رو فراري بديم ، باز يكي ديگه باهاش دوست ميشه!!

اين موضوع هم به نظرم به همين صورته. يك روز دوستي هاي خياباني ، يك روز فرار از ازدواج ، يك روز پارتي دختر و پسر ، امروز هم ازدواج سفيد.... فردا هم يه چيز ديگه. بايد علت اصلي رو شناسايي كنيم

دوستان اشاره اي به تسهيل ازدواج و وضعیت اقتصادی كردن. موضوع درستيه ، ولي به نظرم كافي نيست. من قول ميدم كه با آسان شدن شرايط ازدواج ، تمايل به ازدواج بيشتر خواهد شد ، ولي ابداً اين تمايل ،به اندازه اي كه ما خيال مي كنيم نخواهد بود

موضوع مهم اينه كه جوون ها با
خود ازدواج مشكل دارن. به نظر من ، اين موضوعي هست كه بايد بررسي بشه. اگر اين حل بشه ،رفع مواردي مثل ازدواج سفيد كار چندان سختي نيست

این مطلب دقیقا همون مطلبیه که استاد جلال آل احمد از اون به عنوان غربزدگی نام برده و این دلیل به نظر من از همه دلایل مهمتره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، soshiant ، MohammadSadra ، السا ، ترنم
۱۲:۲۱, ۸/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۴ ۱۲:۲۳ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول: وای به حال جامعه ی ما، روزی که مثل جوامع غربی پر بشه از ولدزنا

حرف قابل توجه ومهميه ، بعيد نيست هدف و نكته ي اصلي هم همين باشد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، MohammadSadra ، السا ، ترنم
۱:۲۱, ۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام به همه.

این موضوع ازدواج سفید خیلی چیز عجیبیه!!!

اگه مشکل جوونهای ما اقتصادیه و با ابن مدل ازدواج ها هرکی خرج خودشو میده خب موقع ازدواج (شرعی) آقا به خانم اجازه کار در بیرون خونه رو بده که هر کی خرج خودشو بده.

اگه مشکلشون عروسیه خب ساده تر بگیرن یا اصلا نگیرن.

خیلی عجیبه که ظاهرا مشکل جوونهای ما اینه که نمیخوان با هم محرم باشن.بقیه حرفا بهانست ظاهرا.

انگار جوونها به حروم علاقه دارن و مشکل اقتصادی ندارن.چون دارن زیر ی سقف زندگی میکنن.پس پول در حد اجاره خونه دارن.از اون طرف هرکدوم خرج خودشونو میدن پس مشکل مالی ندارن.

خدا اخر عاقبت نسلهای بعدی رو ختم بخیر کنه.

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، مرتضی اقبالی
۲:۳۷, ۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #20
آواتار
(۹/تیر/۹۴ ۱:۲۱)ترنم نوشته است:  اگه مشکل جوونهای ما اقتصادیه و با ابن مدل ازدواج ها هرکی خرج خودشو میده خب موقع ازدواج (شرعی) آقا به خانم اجازه کار در بیرون خونه رو بده که هر کی خرج خودشو بده.

اگه مشکلشون عروسیه خب ساده تر بگیرن یا اصلا نگیرن.

خیلی عجیبه که ظاهرا مشکل جوونهای ما اینه که نمیخوان با هم محرم باشن.بقیه حرفا بهانست ظاهرا.

انگار جوونها به حروم علاقه دارن و مشکل اقتصادی ندارن.چون دارن زیر ی سقف زندگی میکنن.پس پول در حد اجاره خونه دارن.از اون طرف هرکدوم خرج خودشونو میدن پس مشکل مالی ندارن.

خدا اخر عاقبت نسلهای بعدی رو ختم بخیر کنه.

مسئله،فرار از مسئولیت پذیری‌ه.
مسئولیت‌پذیری هم با پول و تحصیلات تکمیلی بدست نمیاد...بلوغ فکری می‌خواد و شعور ...

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، Eve ، در جستجوی سختی ، سید ابراهیم
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا