|
ازدواج سفید همان زنا است.
|
|
۱۲:۵۹, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
چند مدتی است که این پدیده هم همچون پدیده های شوم دیگر راهی دیار ما شده است و برخی جوانان را مبتلا به خود کرده است. چیزی که یکی از مهمترین دلایلش را می توان در عدم مسئولیت پذیری جوان امروز دانست. والبته یکی از علل پیداش اصلی این قضیه را بنده شیطان لعین و نفس اماره می دانم. جناب حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در این باره می فرمایند: براساس آیات الهی، خانواده باعث رحمت، مودت و آسایش افراد جامعه میشود که متأسفانه این روزها دشمن این کانون را مورد هجمه و بحران قرار داده است و نشانه آن نیز پروندههای دادگاههای خانواده است. براساس آیات مختلف سوره نور مباحثی درباره آفات و آسیبهای خانواده به ویژه در بین خانوادههای مذهبی در دنیای امروز بیان میکنم که نخستین علت این آسیبها این روزها کانالهای ماهواره است، رسماً هم شبکههای فارسی زبانی که بعضی از اینها توسط بهاییها، برخی سلطنت طلبها و سایرین نیز توسط لائیکها و بیدینها ایجاد شده است، تلاشش در راستای فروپاشی کانون خانواده است. این شبکهها به طور رسمی حتی نام ازدواج سفید را تبلیغ میکنند در حالی که ما در اسلام مفهومی به نام ازدواج سفید نداریم و این همان «زنا» و عمل قبیح در اسلام است، در این شبکهها حتی جشنهای مختلف طلاق و پرداختن به حریم جنسی و آزادیهای یواشکی که حریم خصوصی افراد را در بر میگیرد، تبلیغ میشود. دوستان علت سوق برخی جوانان به این مسأله را در چی می بینند؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۴, ۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۵ ۱۸:۰۳)aliabad نوشته است: عزیز دل من ، من که نمیخوام جدل کنم با شما شما تعریف ازدواج سفید رو دارید تعریف و شرایط ازدواج موقت - متعه- نکاح منقطع رو هم داری . ببین کدومش شرعیه کدومش قانونیه کدومش مخالف نظم عمومی و قوانین . اگه اینارو بدونی دیگه چنین نمیگی. البته بعد از این تعداد مطالب دیگه جایی برای ندانستن نیست. شما با مطرح کردن ازدواج سفید با عنوان راهکار نو و یا عباذت خودتون رو بگم هیچفرقی نمیکنه با ازدواج موقت چون ثبتنمیشه ، خواستی بحث رو ببری رو اینکه اینم همونه چرا لفاظی میکنی و این حرفا کی این طرح رو ایجاد کرد که دستو پاگیر بودنها رفع بشه؟ الان مشکل سر خوندن صیغه بود؟ زنا کردن مشکل رو حل میکنه؟ روابط خارج از قواعد همون رساله و قانونب که تو خونه شما و بقیه هست ، مشکلات رو حل میکنه؟ اگه چنین هست چطور میشه که تو باب زنا شما محکوم و مجرم محسوب میشی ولی تو متعه حق چپ نگاه کردن به شما رو کسی نداره گرامی . طرحی که شرعی نباشه و توش زنا و رواج بی بندوباری باشه و هزار هزار مشکل نو ، خودت اون رو قبول میکنی؟ نکاح معاطاتی نگاه کن ببین همین قانون و رساله های مراجع چی کفته شده بعد بر طبل این بکوبین که من تفاتی نمیبینمو اگه هست شما بگو اینهمه گفتیم ولی کو گوش شنوا. پستهایی که داشتید رو دوباره بخونین گرامی متوجه پراکنده گوییاتون بشین (۲/مرداد/۹۵ ۲۲:۰۱)aliabad نوشته است: بنام خدا (۳/مرداد/۹۵ ۹:۰۳)aliabad نوشته است: (۳/مرداد/۹۵ ۱۳:۰۲)aliabad نوشته است: (۳/مرداد/۹۵ ۲۲:۵۷)aliabad نوشته است: (۳/مرداد/۹۵ ۲۳:۲۰)aliabad نوشته است: سلام شب شما بخیر بله وقتی سوال کنید میگویند صیغه هستیم وحکم برصحت است پس دیگر رابطه دونامحرم نیست آنان زن وشوهرند ممنون (۴/مرداد/۹۵ ۸:۳۶)aliabad نوشته است:قسمتهای رنگی رو مطالعه مجدد داشته باشین. درباره نکاح معاطاتی هم دوستان خودشون مطالعه کنن ، aliabad گرامی هم مطالعه کنن مفید هست براتون.خودتون بخونین متوجه میشین که اختلافش با متعه چیه نیازی نیست اینقدر فقط بنویسین من هنوز سوالم رو نگرفتم . فرقهای متعه با ازدواج سفید رو گفتم ولی شما نمیخونی ، براتون ازروی موفقیت میکنم امیدوارم دیگه نگین پاسخ نگرفتم. جناب aliabad هرزمان مطالب رو درک کردین اگه دوستداشتین ادامه بدیم سر اینکه نکاح معاطاتی چه شباهتهایی با این ازدواج سفیدی که شما با عقد موقت یکی میدونین هست. بنده صحبتی ندارم مگر اینکه سوالی نو وجود داشته باشه. |
|||
|
۲۰:۱۳, ۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
باسلام مجدد در قسمت اخیر مطلبم مثالی زدم اگر نظری دارید براساس این مثالها ایرادتان را بنویسید
بگذارید مثالی عینی بزنم تا پاسختان عینی باشد بنده دختری دارم وشما هم پسری ما با هم توافق میکنیم که فرزندانمان برای مثلا 6 ماه بدون آگاهی کسی در مکانی زندگی کنند صیغه آنرا هم بنده برایشان میخوانم وآنان زندگی مشترک را شروع میکنند این ازدواج سفید است کجای کار می لنگد؟ حال در نظر بگیرید دونفر آدم مستقل از ولی خودشان این کاررا میکنند چه اشکالی دارد؟ اشکالات را بترتیب بنویسید |
|||
|
۲۰:۲۸, ۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۵ ۲۰:۱۳)aliabad نوشته است: باسلام مجدد در قسمت اخیر مطلبم مثالی زدم اگر نظری دارید براساس این مثالها ایرادتان را بنویسید با سلام مجدد شما صیغه اونها رو میخونین الوکالتی دیگه؟ اگه چنین باشه که بادر نظر گرفتن مدت زمان که خودتون قیدش رو اوردین و البته با رضایت طرفین عقد نه رضایت محض بنده و شما و البته مهریه ای که دختر شما مطالبه میکنه و نداشتن مانعی برای نکاح و ... ، این میشه تاحدودی عقد موقت - متعه - نکاح منقطع و البته موارد زیر رو هم باید دقت مضاعف کنیم تا این عمل حقوقی از حالت جنینی به تولد منتهی و به بقای خودش ادامه بده و در صورت نبود هر کدوم از این شرایط جنین ما دارای تلفات و در نتیجه فوت میکنه و متولد نمیشه . گرامی این کلید واژه ها رو درنظر بگیرین بعد مثالتون رو دوباره اصلاح کنید. مدت زمان معین - رضایت طرفین - خواندن صیغه عقد_ البته با شرایط معین در فقه و شرع _ - مهریه معین و مشخص - مجرد بودن دختر شما - و مجرد بودن پسر بنده - نداشتن مانعی همچون عده _ عده طلاق ، فوت ، وووو - شما این رو با چیزهایی که پبشتر گفتین در تعارض هستش که گرامی . میخوای ادامه ندیم تا شما ابروتون حفظ بشه؟ البته این رو نه برادرانه و نه پئرانه بلکه فرزندانه خدمت شما میگم. هرچی بیشتر بریم جلو شما این وسط خراب میشینا . من که مبانیم روشته ولی شما درحال تغییر هستین . |
|||
|
۲۰:۵۷, ۴/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۵ ۲۲:۵۹ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وشب بخیر کسیکه بدنبال حقیقت است نگران نیست اگر شما نگرانید ادامه ندهید .حالا یکبار دیگر پاسخ خودرا بخوانید یعنی مثالهای بنده مشکلی نداشت .نتیجه اینکه ایرادی برازدواج سفید نیست چون همان ازدواج موقت است . اگر ایرادی هست بترتیب بنویسید ممنونم |
|||
|
۰:۰۷, ۵/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۵ ۰:۰۸ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۵ ۲۰:۵۷)aliabad نوشته است: بنام خدا با سلام مجدد خدمت گرامی مثال شما اگه مشکل نمیداشت که من براش حاشیه نمینوشتم گرامی ! پس یه اشکالاتی داشت که براش اضافات زدم تا در صورت داشتن اضافات و شرایط ذکر شده بشه اسمش رو گذاشت نکاح متعه نه نکاح معاطاتی. اونی که شما میگی هرجورم بچرخونیش بازم نکاح معاطاتی هست ، ببینیم دوباره : ![]() (۴/مرداد/۹۵ ۲۰:۱۳)aliabad نوشته است: باسلام مجدد در قسمت اخیر مطلبم مثالی زدم اگر نظری دارید براساس این مثالها ایرادتان را بنویسید به این که گفتی نمیگن نکاح موقت _ متعه _ نکاح موقت . حالا توضیحی که من گفتم چی بود؟ ایا تایید مطلب شما بود؟؟؟؟؟ (۴/مرداد/۹۵ ۲۰:۲۸)mahdy30na نوشته است: با سلام مجددعزیزم اگه مثالتون رو تایید میخواستم بکنم نمیگفتم که : (۴/مرداد/۹۵ ۲۰:۲۸)mahdy30na نوشته است: گرامی این کلید واژه ها رو درنظر بگیرین بعد مثالتون رو دوباره اصلاح کنید. دقت کنین که دوباره تکرار نمیکنم . (۴/مرداد/۹۵ ۲۰:۵۷)aliabad نوشته است: بنام خدا ایرادات این چیزی که شما میگی تعدادیش رو برات میگم و امیدوارم تکرار نکنم و و شما هم با دقت دوباره همه اینها رو با تامل بخونی و از اون چنبره افکار تون که دارای اشکال هست بیاین بیرون. کسی که با اون روشی که شما میگی میشه زنا ، فاعل و مفعول میشن زانی و زانیه _ اگه بخوان باهم همبستر بشن _ فعل طرفین صرف داشتن رضایت هم بخاطر اینکه دارای نقص هایی هست هیچ چیزی ایجاد نمیشه و اگه طفلی هم متولد بشه حلال زاده نیست ، رابطه هم بازم مشکل داره _ قبلتر گفتم تکرار کردم چون تاکید جای دوری نمیره _ فاعل و مفعول طبق قانون مجرم محسوب میشن و حکمشم که خودتون بهتر میدونین چیه ، همون قانون و رساله ای که شما تو خونتون دارین شاید گفته باشه اینها یکی هست ولی واسه ما که این فعل که شما تعریفش میکنین و اسمش رو گذاشتین ازدواج سفید هم رفتاری مجرمانه و هم طبق شرع ناصحیح هست حالا شما دوباره رسالتو نگاه بنداز ببین چیزی به اسم نکاح معاطاتی داریم ؟ ایا این ایراد نیست ؟ ایراداتی که پیشتر و اگه بازم تکرار بشه بازم برات میشمرم وجود داره . از طرفی ، تا زمانی که شما فرقی بین ازدواج موقت _ متعه _ نکاح موقت _ با ازدواج سفید قائل نیستین حق دارین ، چون برداشتتون و چیزی که یاد گرفتین این بود که اینها باهم فرق ندارن. جناب aliabad مطالب یا سنگین هست و درکش سخت _ چون اینها رو هربار دارم میگم و شما هم همچنان در قدم اول مشکل دارین _ یا اینکه من انشام مشکل داره و شما سخته براتون خوندنش که نمیخوید. aliabad عزیز ، نیازی به اوردن این متن نیست چون کسی که بخواد میتونه بخونه (۴/مرداد/۹۵ ۲۰:۲۸)mahdy30na نوشته است: میخوای ادامه ندیم تا شما ابروتون حفظ بشه؟مسیر مشخصه گرامی ، پس اگه بر حقانیت حرفت اعتقاد داری همراه هم میریم جلو تا مشخص بشه . فقط امیدوارم در پست بعدی دوباره همین ها رو تکرار نکنین و بنده هم براتون دوباره توضیح بدم / ![]() راستی یه سوال دارم که امیدوارم اینو برام توضیح بدین، فرق نکاح با زنا رو میشه مشخص کنین؟ و از طرفی یه تعریف از زنا بگین ؟ممنون از شما و سایر دوستان |
|||
|
۷:۲۴, ۵/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۵ ۷:۲۸ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بنام خدا سلام صبح شما بخیر کاش ازهمان اول بشیوه ای که درخواست کردم تفاوت ازدواج سفیدرا با ازدواج موقت بترتیب می نوشتید تا حقیقت روشن میشد وکاش اگر معنای ازدواج سفیدرا نمی دانستید از بنده می پرسیدید تا برایتان بنویسم اما بحث را با مواد قانونی گسترده کردید واینک درآن درمانده ایدو مدام در نوشته های خود به بنده کنایات میزنید .مهم نیست بدل نمیگیرم و چون هدف روشنگری است مطلب را ازهمان آغاز می نویسم تعریف نکاح وازدواج ومساله زنا در قوانین آمده است نیازی به نوشتن بنده نیست من چیزی را می نویسم که بسیاری از بزرگان هم ازآن بی اطلاعند ودر چنبره افکار خود گیرند وآن تعریف ازدواج سفید است . مراد از ازدواج سفید ازدواج بدون تشریفات وسنتهای غلط ایرانی که نتیجه آن وجود پرونده های کلان در امر جدائی واختلافات در دادگستری نظام است. اما یک مورد پرونده از ازدواج سفید در دادگستری وجودندارد .امروزه شاید همه روز10000 ازدواج سفید انجام میشود بی آنکه کسی مطلع شود ویا اختلافی درمیان باشد چرا که ازدواج سفید کاملا امری طبیعی وسالم است مانند هوای پاک وانرژی پاک وآب پاک بعبارت دیگر ازدواج های موجود غیر سفید وسیاه اند ومردم ازآن گریزان ازدواج سفید امری طبیعی درچارچوب قانون است وآنچه در جامعه موجود است وشما ازآن سخن گفتید غیر طبیعی وفراتر ازقانون است. ازدواج مانند هر امر طبیعی در همه دورانها ادیان آئین ها وحتی درمیان همه موجودات وجوددارد وپدیده ویژه مسلمانان ویا ایرانیان نیست .آنچه که در ایران وجوددارد امری غیر طبیعی وبدرد همین جامعه بیمار میخورد ازدواج سفید میان دو جوان نیازمند وبدون مانع تنها با بیان خواسته ودر مدتی بسیار کوتاه انجام میشودوهیچ تعهدی هم ایجاد نمیکند مانند اینکه شما تصمیم بگیرید فلان غذارا بخورید .اینهمه شروطی که شما برشمردید یا سیاهی لشگر است ویا مانعی برای امر ازدواج. اگر مطلب روشن بود ختم مقال وتشکر واگر ناروشن مواردرا بترتیب شماره بنویسید تا پاسخ دهم موفق باشید.ضمنا اگر موافق باشید تیتر مطلب را تغییر دهید(ازدواج سفید همان ازدواج اسلام ناب است)
|
|||
|
۱۳:۱۷, ۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و جناب aliabad گرامی
عزیزم ، اینم اخرین پست بنده هست و امیدوارم پستی دیگه نباشه چون گفتنی ها گفته شد و شما هم بخاطر روشن بودن متن شما چون چندین پست هست که دارین همینا رو میگین و چیز تازه ای ندارین برای بیان نشون میده که مطلبی که میگین بدون سند و بدون پشتوانه شرعی و قانونی هست و بس . (۵/مرداد/۹۵ ۷:۲۴)aliabad نوشته است: میگم دقت نمیگنی همینه دیگه این پست چندم بودکه من از شما خواستم ازدواج سفید رو تعریف کنی؟ ببین (۳/مرداد/۹۵ ۱:۲۶)mahdy30na نوشته است: خوب شما یه ترجمه صریحی از ازدواج سفید میشه بکنی که روی همون بریم جلو اگه موضوع حل نشده.تاریخ ارسال و شماره ارسال رو دقت کنی متوجه میشی که خودت نخواستی همراه باشی . (۵/مرداد/۹۵ ۷:۲۴)aliabad نوشته است: تعریف نکاح وازدواج ومساله زنا در قوانین آمده است نیازی به نوشتن بنده نیستتعریف نکاح و زنا بله ، اما تعریف ازدواج سفید رو میشه برام مستند بگید ؟ شاید من ندیدم و شما دیدی اگه هست مستند کنید تا همگان بدونن . (۵/مرداد/۹۵ ۷:۲۴)aliabad نوشته است: من چیزی را می نویسم که بسیاری از بزرگان هم ازآن بی اطلاعند ودر چنبره افکار خود گیرند وآن تعریف ازدواج سفید است .افرین مطلع افرین عالم ,افرین متفکر ، افرین مخالف امر خدا ، افرین مخالف شرع ؛ افرین تفسیر به رای و افرین به شما که چیزی از حکمی که اساس هست و هیشکی نمیدونه و شما میدونی . (۵/مرداد/۹۵ ۷:۲۴)aliabad نوشته است: مراد از ازدواج سفید ازدواج بدون تشریفات وسنتهای غلط ایرانی که نتیجه آن وجود پرونده های کلان در امر جدائی واختلافات در دادگستری نظام است. اما یک مورد پرونده از ازدواج سفید در دادگستری وجودندارد .امروزه شاید همه روز10000 ازدواج سفید انجام میشود بی آنکه کسی مطلع شود ویا اختلافی درمیان باشد چرا که ازدواج سفید کاملا امری طبیعی وسالم است مانند هوای پاک وانرژی پاک وآب پاک بعبارت دیگر ازدواج های موجود غیر سفید وسیاه اند ومردم ازآن گریزانازدواج سفید رو داری استحاله میکنی؟ یه تعریف رو دوبار روش نموندی هربار یجور میگی . ازدواج بدون تشریفات ؟ یا ترویج زنا ، سنتهای غلط ایرانی؟ مهریه و خواندن خطبه عقد و معین شدن مدت نکاح و .... اینها سنتهای غلط ایرانی هست؟ نمیدونستم اینایی که شرع میگه سنتهای ایرانی هست ، دوستان پرچم بیارن پایین اسلام ایرانی مانع ازدواج جوانان هست ( البته با نگاه جناب aliabad و همفکرانشون ) نبی مکرم اسلام فرمودند :
کل محدثه بدعه و کل بدعه ضلاله و کل ضلاله فی النار ایجاد هر امری که سابقه در دین نداشته بدعت است و هر بدعتی گمراهی است و هر گمراهی در آتش است بحارالانوار، ج ۲، ص ۲۶۳؛ مسند، احمد حنبل، ج ۴، ص ۱۲۶٫ (۵/مرداد/۹۵ ۷:۲۴)aliabad نوشته است: ازدواج سفید امری طبیعی درچارچوب قانون است وآنچه در جامعه موجود است وشما ازآن سخن گفتید غیر طبیعی وفراتر ازقانون است.چیزی که شما میگی ایا در قانون و شرع بهش اجازه داده شده؟ اگه داده شده کجاس؟ شما هیچ جا پیدا نمیکنی گرامی ، در امری که شما بهش اشاره میکنی برای چندمین بار تکرار میکنم اون اسمش نکاح معاطاتی هست و طبق نظر اجماعی علمای شیعه و اهل سنت ، ازدواجی صحیح نبوده و وقتی صحیح نباشه میشه؟ اینقدر که اینا رو کفتم دیگه دوستان حفظ شدن. (۵/مرداد/۹۵ ۷:۲۴)aliabad نوشته است: ازدواج مانند هر امر طبیعی در همه دورانها ادیان آئین ها وحتی درمیان همه موجودات وجوددارد وپدیده ویژه مسلمانان ویا ایرانیان نیست .آنچه که در ایران وجوددارد امری غیر طبیعی وبدرد همین جامعه بیمار میخوردجناب aliabad گرامی پدر من ، ازدواج بله امری شرعی هست و کسی منکرش نیست و اگه کسی منکر این کار باشه باید به عقلش شک کرد .ما با ازدواج موقت و دائم مشکل نداریم عزیزم ، با چیزی که شما میگی به علت غیر شرعی بودن و غیر قانونی بودن و .... مخالف هستیم و اون رو بدعتی در نظام خانواده میدونیم (۵/مرداد/۹۵ ۷:۲۴)aliabad نوشته است: ازدواج سفید میان دو جوان نیازمند وبدون مانع تنها با بیان خواسته ودر مدتی بسیار کوتاه انجام میشودوهیچ تعهدی هم ایجاد نمیکند مانند اینکه شما تصمیم بگیرید فلان غذارا بخورید .اینهمه شروطی که شما برشمردید یا سیاهی لشگر است ویا مانعی برای امر ازدواج.جناب aliabad خواندن صیغه عقد چیزی هست که دست و پا بنده؟ خوشم میاد تو تمام پستاتون این رو قید میارین بر اینکه دست و پا گیر هست . گرامی طرف پولم نداشته باشه میتونه بگه 1 هزار تومن مهرت میکنم ایا زن من میشی برای مدت ... ؟ و اگه طرف مشکلی نداره میگه بله ، این کجاش مشکله؟ کجاش دست و پا گیره؟ واقعا من به نگاه و تفکر شما دارم شک میکنم چون در حرفتون تزلزل هست و بس. (۵/مرداد/۹۵ ۷:۲۴)aliabad نوشته است: ازدواج سفید میان دو جوان نیازمند وبدون مانع تنها با بیان خواسته ودر مدتی بسیار کوتاه انجام میشودوهیچ تعهدی هم ایجاد نمیکند مانند اینکه شما تصمیم بگیرید فلان غذارا بخورید .اینهمه شروطی که شما برشمردید یا سیاهی لشگر است ویا مانعی برای امر ازدواج.عزیز دل من دو نوجوانی که خودتون میگین نیازمند هستن _ حالا عاطفی و جنسی و مادی و ... _ شما میتونی تضمین کنی بعد از یه مدت کوتاه به هم وابسته نشن و یا همدیگر رو رها نکنن و برن دنبال یکی که پول دار باشه و یا بتونه نیاز های .... رفع کنه؟ در نگاح شما ازدواج سفید _ نکاح معاطاتی _ این رو حل ولی جالب اینجاس شرع نمیدونست چنین چیزی رو بزاره تو قوانین خودش تا رفع کنه این مشکل رو و فکر شما رسید_ البته فکر شما نیست این روبهتون تلقین کردن _ سیاه لشکر ؟ شما میخوای بجه دار بشی ، صرف رفتن زیر یک سقف بچه ایجاد میکنه؟ شما میخوای یه خونه بسازی ، صرف فکر کردن بهش و چیدن اجرها در فکر خودت ایا خونه ای ساخته میشه؟ aliabad گرامی شما برای برخی کارها نیاز به ابزار داری و این سیاه لشکری که شما میگی ابزار و لوازمی هست که باید باشه تا بتونی بنیان خانواده رو اغاز کنی نه اینکه چیزی که شما دلت میخواد رو بنیان بزاری . (۵/مرداد/۹۵ ۷:۲۴)aliabad نوشته است: مانند اینکه شما تصمیم بگیرید فلان غذارا بخورید .الان این مثال چی بود ؟ هرکسی خواست همونطور رفتار کنه ایا این مخالف اخکام نیست ؟ اول اینکه مثالتون غلطه ، دوم اینکه هرکی خواست هر کاری بکنه این میشه هرج و مرج کرامی ، یکی میخواد 2 روز با یکی باشه و روز سوم هم با ایشون باشه و هم برای رفع نیاز های مالی با یکی دیگه . این چون تعهدی با اولی نداشته میره با دومی این عدم تعهده دیگه . (۵/مرداد/۹۵ ۷:۲۴)aliabad نوشته است: اگر مطلب روشن بود ختم مقال وتشکر واگر ناروشن مواردرا بترتیب شماره بنویسید تا پاسخ دهم موفق باشید.ضمنا اگر موافق باشید تیتر مطلب را تغییر دهید(ازدواج سفید همان ازدواج اسلام ناب است)مطلب به قدری روشن بود که نور بالا داشت میزد . در باره تیتر : ازدواج در اسلام دوتا معرفی شده - ازدواج دائم و ازدواج موقت و هر کدوم شرایط و لوازم و ابزاری برای تحققش معرفی شده .نه اینکه ما برای خودمون اونها رو تغییر بدیم و بگیم نیاز چنین هست . مدیریت و ناظر بخش گرامی اگه میبینین بحث ختم شده و نیازی به ادامه هست بحث رو یاز و اگه مباحث بقدری روشن هست که نیاز به تکرار مکررات نیست لطفا اقدام صحیح رو مبذول بفرمان/ در پایان جناب aliabad اگه مناسب بدونین نتیحه رو بزاریم به پای خواننده که هم ارای شما رو بخونن هم ارای مطروحه بنده رو و البته با توجه به مطالب گفته شده و کلید واژه هایی که به کرات تکرار شده میتونن خودشون هم مطالعات فرا متنی انجام بدن و با کنار هم گذاشتن اینها نتیجه اصلی رو بگیرن. با تشکر از aliabad که با ما همراه شدن و خواستن ازدواج معاطاتی رو به جای ازدواج موقت به ما تحویل بدن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |