کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیرامون قطعنامه شورای امنیت در مورد توافقات هسته ای
۲۳:۴۳, ۲۵/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۴ ۲۳:۴۴ توسط Islam.)
شماره ارسال: #1
آواتار
لاوروف: بر اساس توافق، برنامه موشکي ايران به مدت هشت سال هيچ توسعه اي نخواهد يافت/ تيم ايراني نه تنها محدوديت موشکي را لغو نکرد بلکه برنامه موشکي را «فريز» کرد + مستندات قطعنامه

روز ۲۳ تیرماه ۱۳۹۴ ایران و ۱+۵ جمعبندی مشتر کی را با عنوان «برنامه جامع مشترک اقدام» منتشر کردند که مشتمل بر تعهداتی بود که طرفین برای برقراری یک توافق بلند مدت پذیرفته بودند. این برنامه ۱۵۹ صفحه ای شامل ۲۱ صفحه متن اصلی و ۵ ضمیمه مفصل در موضوعات مختلف بود. پیچیدگی های موجود و سطح مباحث فنی موجب شده است تا بررسی تعهدات ایران و طرف مقابل در هر یک از حوزه ها به صورت شفاف قابل تبیین نباشد. رجانیوز در سلسله گزارش هایی با عنوان «زوایایی از برنامه جامع مشترک اقدام که نباید پنهان بماند» تلاش خواهد کرد با شفاف سازی بندهای مختلف این برنامه، عملکرد تیم مذاکره کننده در میزان تامین منافع ملت ایران را ارزیابی کرد و قضاوتی منصفانه و منطبق با واقعیات موجود و به دور از هیجانات سیاسی روزهای پس از توافق را در اختیار بگذارد
.

به گزارش رجانیوز، در همین رابطه وزير امور خارجه روسيه روز چهارشنبه اعلام کرد توافق هسته اي ايران و شش کشور قدرتمند عدول ايران از توسعه برنامه موشکي خود را به مدت هشت سال شامل مي شود.
سرگئي لاوروف به خبرنگاران گفت: « بر اساس توافقي که در وين امضا شد برنامه موشکي ايران به مدت هشت سال هيچ توسعه اي اي نخواهد يافت و هيچ حمايت خارجي از اين برنامه نخواهد شد.»
لاوروف در بخش ديگري از اظهراتش گفت:‌ توافق هسته اي وين تضمين مي کند که فعاليت هاي هسته اي ايران ابعاد نظامي نخواهد داشت و ساز و کار نظارتي و بازرسي زير نظر آژانس بين المللي انرژي اتمي ايجاد مي کند.

[تصویر: IMG05221979.jpg]

تاکيد لاوروف بر فريز شدن توان موشکي ايران در نتيجه توافق نهايي، درحالي است که وزارت خارجه ايران بلافاصله پس از اعلام خبر توافق نهايي با انتشار برگه اطلاع رساني درباره موضوع تحريم هاي موشکي تاکيد کرد:
«الزام بر ممنوعیت فعالیت موشکی کشورمان از جمله در حوزه موشک های بالیستیک به محدودیت هایی در حوزه موشک های طراحی شده برای سلاح هسته ای که جمهوری اسلامی ایران هیچگاه به دنبال آن نبوده و نخواهد بود، تبدیل خواهد شد.»
اما بر اساس متن برنامه جامع مشترک اقدام، در قطعنامه جديد شوراي امنيت که قرار است به تاييد ايران نيز برسد، برنامه موشکي ايران داراي محدوديت خواهد شد و ايران چون خود را ملزم به اجراي اين قطعنامه کرده است در صورت تخطي ، توافق را نقض کرده است.
البته محدوديت براي موضوع موشکي ايران از جمله مباحثي است که سنگ بناي آن در مذاکرات لوزان گذاشته شده است.
[تصویر: 139404091706475815603554.jpg]
در بيانيه لوزان درباره قطعنامه هاي شوراي امنيت آمده است:
یک قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل متحد، برنامه جامع مشترک اقدام (برجما) را تائید ، همه قطعنامه های مرتبط با هسته ای قبلی را خاتمه و اقدامات محدودیت ساز مشخص، را برای یک دوره زمانی که توسط طرفین توافق شده، در آن را وارد خواهد کرد.
A new UN Security Council Resolution will endorse the JCPOA, terminate all previous nuclear-related resolutions and incorporate certain restrictive measures for a mutually agreed period of time
.

منظور از "اقدامات محدودیت ساز" که در قطعنامه جدید شورای امنیت وارد خواهد شد، اهم تحریم هایی که در قطعنامه های قبلی علیه ایران ( ۴ قطعنامه تحریمی) آمده است و شامل :
تحریم هایی که به بهانه "اشاعه ای" ، "فن آوری های مدرن صنعتی و ..." ، "تحریم های موشکی " ، "تحریم های تسلیحاتی متعارف" ، ايجاد کانال ارتباطي براي اقلام دوگانه مي شود.
موضوع تحريم هاي تسليحاتي و موشکي در قطعنامه ۱۹۲۹ شوراي امنيت عليه ايران به تصويب رسيده بود و چون که ايران اين قطعنامه را غيرقانوني مي دانست کشورهاي شوراي امنيت نمي توانستند از اين حربه براي مطرح کردن موضوع هسته ايران ذيل فصل هفتم شوراي امنيت استفاده کنند ، ولي هم اکنون زماني که ايران قطعنامه جديد شوراي امنيت را تاييد و امضا مي کند در صورت عدم پايبندي به مفاد آن (به عنوان مثال در صورت ادامه توسعه برنامه موشکي ) راه را براي برخورد شديدتر با ايران به پشتوانه مشروعيت سازمان ملل فراهم مي آورد.

منبع
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، شیدا ، soshiant ، arman mohseny ، السا ، MohammadSadra ، vahrakan ، عدالت ، غریب ، عبدالرحمن ، ام ابیها ، yamin ، علی املشی

آغاز صفحه 31 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۹, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #301
آواتار
[تصویر: jafari+slid.jpg]

فرمانده کل سپاه با قدردانی از تلاش فرزندان ملت ایران در مذاکرات هسته‌ای تاکید کرد: «دستگاه دیپلماسی کشور ظرفیت قدرتمند خود و نظام را برای عزت انقلاب اسلامی و کشور به کار گیرد.
مقاومت ملت ایران در مقابل آمریکا، گزینه‌های نیرومند ایالات متحده برای تحمیل اراده‌ی سیاسی به جمهوری اسلامی ایران را ناکارآمد ساخت.»
آمریکا که در پی تغییر رفتار سیاسی ایران بود، خود به تغییر رفتار سیاسی تن داد و بر خلاف مشی گذشته‌ خود، در مقابل مردم ما، مجبور به فراموش کردن همه‌ گزینه‌های روی میز و جایگزین سازی مسیر دیپلماسی برای حل موضوع هسته‌ای شد.

پ.ن: . این یعنی امنیت، و مطمئنا من تعجب نمیکنم اگه سردار جعفری رو مثل خیلی های دیگه خائن بدونید که در خارج از خط رهبری صحبت کردند...
۱۲:۱۴, ۲۵/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۲۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #302
آواتار
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۰۹)Mohammad Trust نوشته است:  [تصویر: jafari+slid.jpg]

فرمانده کل سپاه با قدردانی از تلاش فرزندان ملت ایران در مذاکرات هسته‌ای تاکید کرد: «دستگاه دیپلماسی کشور ظرفیت قدرتمند خود و نظام را برای عزت انقلاب اسلامی و کشور به کار گیرد.
مقاومت ملت ایران در مقابل آمریکا، گزینه‌های نیرومند ایالات متحده برای تحمیل اراده‌ی سیاسی به جمهوری اسلامی ایران را ناکارآمد ساخت.»
آمریکا که در پی تغییر رفتار سیاسی ایران بود، خود به تغییر رفتار سیاسی تن داد و بر خلاف مشی گذشته‌ خود، در مقابل مردم ما، مجبور به فراموش کردن همه‌ گزینه‌های روی میز و جایگزین سازی مسیر دیپلماسی برای حل موضوع هسته‌ای شد.

پ.ن: . این یعنی امنیت، و مطمئنا من تعجب نمیکنم اگه سردار جعفری رو مثل خیلی های دیگه خائن بدونید که در خارج از خط رهبری صحبت کردند...

به نام خدا

دوست عزیز از شما بعید است که صحبتها و سخنان مسئولان ارشد نظام که کوچکترین کلمه ای که بر زبان میاورند ممکن است باعث ایجاد چالش امنیتی شود را با انتقادهایی که ما در تالار مطرح میکنیم مقایسه کنید.

برخی مسئولان ارشد مجبورند که بخاطر برخی مسائل، وحدت را حفظ کنند حتی اگر با آن مخالف باشند و این برای جلوگیری از نمایش تضاد و شکاف در بین مسئولان جمهوری اسلامی و سواستفاده دشمن میباشد که البته این مدارا هم حدی دارد و گاهی با آنها برخورد شدید میشود همانطور که با بنی صدر و موسوی و کروبی و منتظری بعد از کلی مدارا، برخورد شدید شد.

سردار این حرف را زد ولی در کنارش صدها موشک بالستیک را هم به نمایش گذاشت.

پس شما فقط به حرفهای سردار دقت نکنید بلکه به عمل سردار (( آزمایش موشکی و رونمایی از تونلهای بالستیک )) دقت کنید چون عمل از حرف خیلی برتر است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، MohammadSadra ، ام ابیها ، Islam
۱۲:۱۶, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #303
آواتار
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۰۵)عدالت نوشته است:  
به نام خدا

به نظر شما کشته شدن نزدیک به 500 حاجی ایرانی در یک حادثه عمدی در عربستان سعودی، تهدید امنیتی نیست ؟؟؟؟؟

همین امروز در دزفول به یک حسینیه حمله مسلحانه شد و متاسفانه 4 نفر به شهادت رسیدند،

مطمئن باشید اولین هدف آمریکای خبیث، براندازی نظام است آنهم با مهره هایی که از قبل در آب‌نمک خوابانده بوده.

پدر و مادر بنده امسال حج بودند و توی این یک مای که اونجا بودند ، شخصا نزدیک به 10 بار سکته کردم از بس اوضاع اونا خراب بود.
علاوه بر این بنده اهل دزفول هستم و کامل در جریان هستم، متاسفانه بومی های استان خوزستان و مخصوصا دزفول تقریبا دارن میرن به خارج از استان و این یعنی نا امن شدن هر چه بیشتره. چون امکانات استان خوزستان زیر صفره ! قبیله های عرب نشین خوزستان ، گاها پیش میاد که جنگ قبیله ای داشته باشن ! مثلا طرف با ار پی جی بالای خونه نشسته ! حدودا حرف دو ساله پیشه توی شوش ! منتهی توی دزفول تازگی داشت.

یه جور میید امنیت انگار بار اوله! مطمئنا خراب کاری هایی داره صورت میگیره و همونطور که آقای خامنه ای گفتند ، دشمنان به دنبال جنگ نیابتی هستند و این که شما بخویاد همه چیز به سیاست خارجه ربط بدید در حالی که نه من نه شما هیچ چیزی از اون سر در نمیاریم ، این واقعا اشتباهه !

امریکا مطمئنا این ارزوشو به گور میبره چون ملت ایران با هر اعتقادی ، هیچ وقت نمیذارن خون هایی که واسه این مملکت داده شده ، پایمال بشه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، MohammadSadra ، Islam
۱۲:۱۸, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #304
آواتار
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۰۹)Mohammad Trust نوشته است:  [تصویر: jafari+slid.jpg]

به قول آقای عبدالرحمن ترس حمله آمریکا به ایران به خاطر اینه :

[تصویر: 309071_539.jpg]

این یعنی امنیت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، MohammadSadra
۱۲:۱۹, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #305
آواتار
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۱۶)Mohammad Trust نوشته است:  پدر و مادر بنده امسال حج بودند و توی این یک مای که اونجا بودند ، شخصا نزدیک به 10 بار سکته کردم از بس اوضاع اونا خراب بود.
علاوه بر این بنده اهل دزفول هستم و کامل در جریان هستم، متاسفانه بومی های استان خوزستان و مخصوصا دزفول تقریبا دارن میرن به خارج از استان و این یعنی نا امن شدن هر چه بیشتره. چون امکانات استان خوزستان زیر صفره ! قبیله های عرب نشین خوزستان ، گاها پیش میاد که جنگ قبیله ای داشته باشن ! مثلا طرف با ار پی جی بالای خونه نشسته ! حدودا حرف دو ساله پیشه توی شوش ! منتهی توی دزفول تازگی داشت.

یه جور میید امنیت انگار بار اوله! مطمئنا خراب کاری هایی داره صورت میگیره و همونطور که آقای خامنه ای گفتند ، دشمنان به دنبال جنگ نیابتی هستند و این که شما بخویاد همه چیز به سیاست خارجه ربط بدید در حالی که نه من نه شما هیچ چیزی از اون سر در نمیاریم ، این واقعا اشتباهه !

امریکا مطمئنا این ارزوشو به گور میبره چون ملت ایران با هر اعتقادی ، هیچ وقت نمیذارن خون هایی که واسه این مملکت داده شده ، پایمال بشه !

به نام خدا

دوست عزیز حرف شما درست است ولی نتیجه اعتماد به شیطان بزرگ چیزی جز ضرر نیست و رهبر معظم دقیقا این را میداند ولی برای اینکه به تمام مردم ثابت شود که آمریکا فریبکاری بیش نیست با این مذاکرات موافقت کردند وگرنه موضع رهبری در رابطه با آمریکا مثل روز روشن است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، MohammadSadra
۱۲:۲۰, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #306
آواتار
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۱۴)عدالت نوشته است:  به نام خدا

دوست عزیز از شما بعید است که صحبتها و سخنان مسئولان ارشد نظام که کوچکترین کلمه ای که بر زبان میاورند ممکن است باعث ایجاد چالش امنیتی شود را با انتقادهایی که ما در تالار مطرح میکنیم مقایسه کنید.

برخی مسئولان ارشد مجبورند که بخاطر برخی مسائل، وحدت را حفظ کنند حتی اگر با آن مخالف باشند و این برای جلوگیری از نمایش تضاد و شکاف در بین مسئولان جمهوری اسلامی و سواستفاده دشمن میباشد که البته این مدارا هم حدی دارد و گاهی با آنها برخورد شدید میشود همانطور که با بنی صدر بعد از کلی مدارا، برخورد شدید شد.

سردار این حرف را زد ولی در کنارش صدها موشک بالستیک را هم به نمایش گذاشت.

پس شما فقط به حرفهای سردار دقت نکنید بلکه به عمل سردار (( آزمایش موشکی و رونمایی از تونلهای بالستیک )) دقت کنید چون عمل از حرف خیلی برتر است.

اقا مگه من گفتم موشک آزمایش نکنه ! چه ربطی داره برادر من ، دمش گرم ، ادم کیف میکنه میبینه این اقتدار رو ، مطمئنا اطلاع دارید که قبلا برای اینکه توی جنگ ها افراد زیادی قتل و عام نشه ، دو فرمانده از هر طرف به مبارزه تن به تن میپرداختند و اونی که کشته میشد ، به معنای این بود که جنگ رو شکست خورده ، دیپلماسی هم دقیقا به همین معنی هستنش ، اول دو نفر مبارزه میکنن ! بعد اگر از پس هم برنیومدند ، جنگ صورت میگیره !
۱۲:۲۳, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #307
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در تکمیل صحبت های جناب عدالت :
سردار فرمودند که : دستگاه دیپلماسی کشور ظرفیت قدرتمند خود و نظام را برای عزت انقلاب اسلامی و کشور به کار گیرد.

نگفتن که به کار گرفته

از طرفی گفتن اون چیزیم که باعث شده گزینه های رومیز امریکا نا کارآمد باشه، مقاومت ملت ایرانه

تو جریان فاجعه ی منا، به وزرای ما برای بررسی حادثه توی عربستان ویزا ندادن
این حرف خود وزیر بهداشته که رفت قم دیدار مراجع گفت به ما ویزا نمیدن
من هم با ویزای زائر رفتم عربستان نه ویزای دیپلماتیک!!!!

واقعا این اوج اقتداره دیپلماسی خارجی ماست!!!!
انتفاضه ی سوم چند وقته که شروع شده، اما امان از یک حمایت پر و پاقرص و درست و حسابی از اون عزیزان
به اون پیچ تاریخیه رسیدیم
سقوط اسرائیل نزدیکه بعد ما میایم می گیم حاضریم با دوستانمان در عربستان روابط دوستی داشته باشیم!!!!

اسلام رو بد فهمیدیم!!!!
چقدر حضرت آقا در رابطه با اسلام رحمانی هشدار و تذکر دادند!!!!
اسلام که همه اش مدارا و دوستی نیست!!!
دیپلماسی خنده نیست!!!!

اشداء علی الکفار هم داره

این امت وسط قرآنه. امتی که با کفار شدیدند
نه بین حق و باطل بخواد راه بره. اسم این کار التقاطه نه اعتدال.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، عدالت ، MohammadSadra ، میم.حسین.الف ، ام ابیها ، Islam
۱۲:۲۳, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #308
آواتار
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۱۹)عدالت نوشته است:  به نام خدا

دوست عزیز حرف شما درست است ولی نتیجه اعتماد به شیطان بزرگ چیزی جز ضرر نیست و رهبر معظم دقیقا این را میداند ولی برای اینکه به تمام مردم ثابت شود که آمریکا فریبکاری بیش نیست با این مذاکرات موافقت کردند وگرنه موضع رهبری در رابطه با آمریکا مثل روز روشن است.
کی به امریکا اعتماد کرده ؟ Surprise

مگه داریم که کسی به امریکا بتونه اعتماد کنه ؟ من به داداشم اعتماد ندارم :دی چه برسه به امریکا...
مطمئنا اگه کسی گفته اعتماد متقابل ، این یعنی سیاست ، سیاست نیاز به حرف های بی در و پیکر داره ، و تقیه هم برای این جور جاها گذاشتند . من مطمئنم 95% ایران به امریکا ذره ای اعتماد ندارن ، حتی خود امریکایی ها هم به دولت خودشون اعتماد بالای 50% ندارن چه برسه به ما
۱۲:۲۷, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #309
آواتار
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۲۰)Mohammad Trust نوشته است:  اقا مگه من گفتم موشک آزمایش نکنه ! چه ربطی داره برادر من ، دمش گرم ، ادم کیف میکنه میبینه این اقتدار رو ، مطمئنا اطلاع دارید که قبلا برای اینکه توی جنگ ها افراد زیادی قتل و عام نشه ، دو فرمانده از هر طرف به مبارزه تن به تن میپرداختند و اونی که کشته میشد ، به معنای این بود که جنگ رو شکست خورده ، دیپلماسی هم دقیقا به همین معنی هستنش ، اول دو نفر مبارزه میکنن ! بعد اگر از پس هم برنیومدند ، جنگ صورت میگیره !

جنگ ما خیلی وقته شروع شده ...از همون اول هم آمریکا با تمام نیرو هاش حمله کرد ....خداییش یه نگاه تو خیابون بندازی متوجه میشی که حمله کرده.......حمله میدونی یعنی چی ؟؟یعنی اینکه دوستم به من میگه آمریکا راست گفته که ایران تهدید جهانی هست!!!!!!!!!!!!!یعنی اینکه میگه چرا تو عروسی ها مرد و زن جدا هستن..میگه دلیل جدا بودنشون اینه که علما توی زندیگی خصوصیشون دخالت کردن.....من سرمو به کجا بکوبم....سر کلاس معارف یکی از همکلاسی ها میگه آمریکا که باما کاری نداره ما چرا اینقدر با آمریکا بدیم.؟؟؟؟آقا محمد حمله یعنی اینا ...حتما که نباید با تفنگ بیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، ام ابیها
۱۲:۲۸, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #310
آواتار
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۲۳)مصباح نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

در تکمیل صحبت های جناب عدالت :
سردار فرمودند که : دستگاه دیپلماسی کشور ظرفیت قدرتمند خود و نظام را برای عزت انقلاب اسلامی و کشور به کار گیرد.

نگفتن که به کار گرفته

از طرفی گفتن اون چیزیم که باعث شده گزینه های رومیز امریکا نا کارآمد باشه، مقاومت ملت ایرانه

تو جریان فاجعه ی منا، به وزرای ما برای بررسی حادثه توی عربستان ویزا ندادن
این حرف خود وزیر بهداشته که رفت قم دیدار مراجع گفت به ما ویزا نمیدن
من هم با ویزای زائر رفتم عربستان نه ویزای دیپلماتیک!!!!

واقعا این اوج اقتداره دیپلماسی خارجی ماست!!!!
انتفاضه ی سوم چند وقته که شروع شده، اما امان از یک حمایت پر و پاقرص و درست و حسابی از اون عزیزان
به اون پیچ تاریخیه رسیدیم
سقوط اسرائیل نزدیکه بعد ما میایم می گیم حاضریم با دوستانمان در عربستان روابط دوستی داشته باشیم!!!!

اسلام رو بد فهمیدیم!!!!
چقدر حضرت آقا در رابطه با اسلام رحمانی هشدار و تذکر دادند!!!!
اسلام که همه اش مدارا و دوستی نیست!!!
دیپلماسی خنده نیست!!!!

اشداء علی الکفار هم داره

این امت وسط قرآنه. امتی که با کفار شدیدند
نه بین حق و باطل بخواد راه بره. اسم این کار التقاطه نه اعتدال.

سیاست بازی کثیفی هست و متاسفانه نمیشه کاری به جز این کرد.
مشکل منا اینجا بود که اصلا اجازه داده شد اسال حجی انجام بشه بعد از اون همه کمک های ایران به یمن که در جنگ مستقیم با عربستان هست. بنده هم جای عربستان بودم ، این همه از کشور دشمن به کشور من میومدن ، بر اساس مصلحت !!! یه تعداد زیادیشون رو قتل عام میکردم ! وقتی شما میدونید طرف انسانیت ندداره ، چرا اجازه این سفر خطرناک رو میدید ! مشکل منا از اینجا بود که اجازه سفر داده شد امسال !

یکلام بگم ، توی سیاست یه مثقال راستی و درستی داشتی ، فاتحه ت خوندس.

حرف قران برای من کاملا روشنه که فرمودید ، منتهی گاه یادم مجبور میشه بر اساس زمانه ، بر اساس مطلحت!(چیزی که من بدم میاد) سکوت کنه و تقیه انجام بده.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]