|
تطبیق قطعی نشانه های حتمی ظهور : آری یا خیر؟؟!!
|
|
۱۵:۴۱, ۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۴ ۲۲:۲۲ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() و عجل لنا ظهوره انهم یرونه بعیدا و نراه قریبا . . . ✔ علائم حتمی و غیر حتمی ظهور و قیام امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یکی از تقسیمات معروف نشانههای حتمی ظهور که ریشه در احادیث و روایات دارد، تقسیم علائم، به حتمی و غیرحتمی است.
برای نمونه امام صادق دراینباره فرمودهاند: مِنَ الأمرِ مَحتُومٌ وَ مِنهُ ما لیسَ بِمَحتُومٍ وَ مِنَ المَحتُومِ خُروجُ السُّفیانِیُّ فی رَجَبٍ. (1)
برخی از امور حتمی و برخی غیر حتمیاند و یکی از امور حتمی خروج سفیانی در ماه رجب است. مسئله تقسیم نشانههای ظهور به حتمی و غیرحتمی، آنقدر مسلم بوده است که گاهی اصحاب ائمه، از حتمی یا غیرحتمی بودن برخی از نشانهها سؤال میکردند. این سؤالات، نشاندهنده مسلم بودن اصل تقسیم نشانهها، به حتمی و غیرحتمی است. مثلاً ابوحمزه ثمالی میگوید: از امام باقر سؤال کردم: آیا خروج سفیانی از حتمیات است؟ فرمودند: نَعَم وَ النِّداءُ مِنَ المَحتُومِ وَ طُلُوعُ الشَّمسِ مِن مَغرِبِها مَحتُومٌ وَ اختِلافُ بَنیالعَباسِ فِی الدَّولَةِ مَحتُومٌ وَ قَتلُ النَّفسِ الزَّکیَّةِ مَحتُومٌ وَ خُرُوجُ القائِمِ مِن آلمحمدٍ مَحتُومٌ. (2)
بله و ندای آسمانی حتمی است، طلوع خورشید از مغرب، حتمی است، اختلاف بنیعباس بر سر حکومت، حتمی است، کشته شدن نفس زکیه حتمی است و خروج قائم آلمحمد، حتمی است. از آنچه گذشت، روشن شد که توصیف بخشی از علائم ظهور به محتوم، در فرهنگ روایات و احادیث، متداول و شایع بوده و گاهی پنج نشانه به حتمیت، توصیف میشدهاند. ✔ معرفی نشانه های حتمی ظهور و قیام امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در احادیث، از پنج نشانه حتمی ظهور به صورت ویژه و مستقل سخن به میان آمده است:
اهمیت این پنج نشانه را میتوان هم از تعدد روایات مربوط به آنها و هم از جداسازی و بیان این نشانهها به شکل مستقل دریافت. صدوق در کتاب کمال الدین، با سلسه اسنادش از امام صادق علیهالسلام در حدیث معتبر (3) نقل کرده است: قَبْلَ قِیامِ الْقَائِمِ خَمْسُ عَلَامَاتٍ مَحْتُومَاتٍ الْیمَانِی وَ السُّفْیانِی وَ الصَّیحَةُ وَ قَتْلُ النَّفْسِ الزَّكِیةِ وَ الْخَسْفُ بِالْبَیدَاء. (4)
پیش از قیام قائم پنج نشانه حتمی است: یمانی، سفیانی، صحیه آسمانی، شهادت نفس زکیه و خسف بیداء. و نیز مرحوم کلینی در کتاب الکافی، در حدیث معتبر (5) ، از امام صادق نقل کرده است: خَمسُ عَلاماتٍ قَبلَ قِیامِ القائمِ الصَّیحَةُ وَ السَّفیانِیُّ وَ الخَسفُ وَ قَتلُ النَّفسِ الزَّکیَّة وَ الیَمانِیُّ ِ. (6)
پیش از قیام قائم پنج علامت وجود خواهد داشت: ندای آسمانی، سفیانی، خسف و فرو رفتن (لشکر سفیانی) در زمین، شهادت نفس زکیه و یمانی. این دو حدیث معتبر و حدیث های مشابه دیگر، دلالت بر این دارد که ظهور امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، متوقف بر نشانه های حتمی است که باید به وقوع بپیوندد. ◀ طبق روایت: 1. ندای آسمانی، برای اثبات اینکه امام مهدی، از طرف خداوند متعال، برگزیده و فرستاده شده است. 2. خروج سفیانی به عنوان دشمن اصلی امام، به جنگ میان حق و باطل، اشاره دارد. 3. خروج یمانی، به ضرورت وجود قوا و لشکر جبهه حق و نصرت در ظهور امام مهدی، اشاره دارد. 4. شهادت نفس زکیه، به طغیان حکومت و نظام ناصبی و دشمن اهل بیت در کشور حجاز (عربستان)، اشاره می کند. 5. و خسف بیداء و فرورفتن لشکر سفیانی در زمین در منطقه بیداء در بین مکه و مدینه، نشانگر صحت پیشگویی و صدق پیامبر و بیانگر این است که حکومت جهانی امام مهدی، ادامه حکومت رسول الله و اتمام رسالت پیامبر اسلام، می باشد. (7) سفیانی در ماه رجب خروج میکند و یمانی و خراسانی هم در این ماه قیام میکنند. بعد در ماه رمضان، ندای آسمانی شنیده میشود و در ماه ذی الحجۀ، قتل نفس زکیه اتفاق میافتد و در ماه محرم، واقعه شریف قیام (خروج) امام مهدی رخ میدهد. ✔ فرق ظهور، قیام و خروج امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بين ظهور و قيام حضرت٬ از نظر علمی٬ تفاوت وجود دارد. البته در روايات بين اين واژه ها (ظهور٬ قيام و خروج) اختلاف چندانی٬ نيست و اينها بسيار٬ به جای هم٬ استفاده شده اند. لکن با دقت بيشتر دراحاديث٬ مي شود به تفاوت اين واژه ها٬ پی برد. 1. امام عصر ٬ بعد از صحيه و ندای آسمانی در شب جمعه٬ شب قدر و 23 ماه مبارک رمضان٬ "ظهور" مي فرمايند. در روايتی از امام رضا٬ چنين نقل شده است: ان القائم ینادی باسمه لیلۀ ثلاث و عشرین من شهر رمضان و یقوم یوم عاشورا. (8) در روايتي از ابوبصير از امام جعفر صادق عليه السلام نیز نقل شده است: قائم در شب 23 ماه رمضان به نامش، ندا داده می شود و در روز عاشورا قیام می کنند. ويخرج القائم مما يسمع وهي صيحة جبرئيل عليه السلام.(9)
وقتي ندای آسمانی را شنیده می شود، قائم ظهور می فرمایند و آن، صداي جبرئيل امين است مضمون مطالب فوق، نیز طبق حدیث "توقیع شریف به آخرین نائب حضرت در عصر غیبت صغری، کاملا تایید می شود. چراکه طبق آخرین توقیع شریف امام عصر به نائب چهارم خویش، علی بن محمد السمری، عصر غیبت کبری، بعد از خروج سفیانی و ندای آسمانی، پایان می پذیرد. شیخ طوسی در کتاب الغیبۀ، چنین نقل می فرمایند: ... مَنْ يَدَّعِي الْمُشَاهَدَةَ [أَلَا فَمَنِ ادَّعَى الْمُشَاهَدَةَ] قَبْلَ خُرُوجِ السُّفْيَانِيِّ وَ الصَّيْحَةِ فَهُوَ كَذَّابٌ مُفْتَر ... . (10) 2. و بعد از حدود "سه ماه و نيم" و در روز شنبه ٬ عاشورای (دهم) ماه محرم٬ در مکه مکرمه و از کنار کعبه٬ مابين رکن و مقام (رکن يمانی و مقام اسماعيل)٬ "قيام"٬ مي فرمايند و پرچم و رايۀ خويش را برای آغاز حکومت جهانی٬ علنی مي فرمايند.... هرکسی، قبل از خروج سفیانی و ندای آسمانی، ادعای ارتباط و نیابت خاص، داشته باشد، دروغگو،کذاب و افترازننده است ... . در "قيام" حضرت از کنار خانه خدا و کعبه 313 ٬ نفر از ياران ايشان٬ در کنار وی خواهند بود. امام عصر، بعد از ندای آسمانی و در فاصله بین ظهور و قیام (فاصله زمانی در حدود سه ماه و نيم)، اندک فعالیت نیمه علنی دارند. در حدیثی از امام سجاد، بر این موضوع، اشاره شده است: ... فَإِذَا ظَهَرَ السُّفْيَانِيُّ اخْتَفَى الْمَهْدِيُّ ثُمَّ يَخْرُجُ بَعْدَ ذَلِكَ. (11)
... هنگامی که سفیانی در ماه رجب خروج کرد، حضرت مهدی مخفی خواهند شد و سپس در ماه محرم، خروج و قیام خواهند فرمود. و نیز از امام باقر در ضمن روایت معتبری نقل شده است: ... وَ يَبْعَثُ السُّفْيَانِيُّ بَعْثاً إِلَى الْمَدِينَةِ فَيَنْفَرُ الْمَهْدِيُّ مِنْهَا إِلَى مَكَّةَ فَيَبْلُغُ أَمِيرَ جَيْشِ السُّفْيَانِيِّ أَنَّ الْمَهْدِيَّ قَدْ خَرَجَ إِلَى مَكَّةَ فَيَبْعَثُ جَيْشاً عَلَى أَثَرِهِ فَلَا يُدْرِكُهُ حَتَّى يَدْخُلَ مَكَّةَ خائِفاً يَتَرَقَّبُ عَلَى سُنَّةِ مُوسَى بْنِ عِمْرَانَ ... . (12)
... و سفیانی سپاهی را به سوی مدینه میفرستد و امام مهدی (علیه السلام) از مدینه به مکه پناه میبرد... به فرمانده سپاه سفیانی خبر میرسد که حضرت به مکه رفته است پس سپاه را به دنبال حضرت میفرستد اما به حضرت دست نمییابند تا اینکه حضرت طبق سنت حضرت موسی نگران و مضطرب وارد مکه میشوند... . بنابراین، این گونه روایات، نشان می دهد که حضرت بعد از ندای آسمانی و ماه رمضان، فعالیت های محدودی و نیمه علنی دارند و به همین خاطر است، که لشکر سفیانی بعد از اطلاع از مکان حضرت و فعالیت های نیمه علنی وی، به قصد دستگیری و پایان دادن به حکومت حق، به سمت مدینه، گسیل می شوند. و طبیعتا، در این مدت حدود چهار ماهه و فاصله بین ظهور و قیام، شیعیان، از طریق افرادی چون، یمانی و نفس زکیه به عنوان سفیران امام عصر با ایشان، در ارتباط خواهند بود. (13) زیرا در روایات به فعالیت و دعوت یاران حضرت همچون نفس زکیه، در قبل از قیام امام در ماه محرم، تصریح شده است که پیام امام عصر را به جهانیان و شیعیان، می رسانند. از جمله، در حدیثی، به انتقال پیام نفس زکیه در ماه ذی الحجۀ و شهادت وی هنگام قرائت پیام امام عصر در مکه و کنار خانه خدا، کعبه، تصریح شده است: ... فيدعو رجلاً من اصحابه فيقول له: امض الي اهل مكة فقل: يا اهل مكة انا رسول فلان اليكم و هو يقول لكم: انا اهل بيت الرحمة و معدن الرسالة و الخلافة... فاذا تكلم هذا الفتي بهذا الكلام اتوا اليه فذبحوه بين الركن و المقام و هي النفس الزكية... . (14)
... امام مهدي، مردي از یارانش را فراميخواند و ميفرمايد: به سوي اهل مكه برو و به آنان بگو: «اي مردم مكه! من فرستاده فلان هستم و پيام او چنين است: "ما خاندان رحمت و جايگاه رسالت و خلافت هستيم..." وقتي سخن اين جوان تمام میشود، به او هجوم میآورند و او را در ميان ركن و مقام سر ميبرند؛ و او همان نفس زكيه است... . بنابراین، از این دسته احادیث، استنباط می شود که بعد از صیحه آسمانی و خروج سفیانی، امام عصر، مثل دوران غیبت صغری، نواب خاصی خواهند داشت که به عنوان نماینده به مکه می فرستند و پیام امام زمان را می رسانند. آنگاه بعد از ظهور و در حدود سه ماه و نیم بعد، قیام امام عصر در روز شنبه و دهم ماه محرم (عاشورا)،اتفاق می افتد: ... یقُومُ القائم فِییوْمِ عَاشُورَاءَ وَ هُوَ الْیوْمُ الَّذِی قُتِلَ فِیهِ الْحُسَینُ بْنُ عَلِی علیهالسلام، لَكَأَنِّی بِهِ فِییوْمِ السَّبْتِ الْعَاشِرِ مِنَ الْمُحَرَّمِ قَائِماً بَینَ الرُّكْنِ وَ الْمَقَام ... . (15)
... قائم (حضرت مهدى علیهالسلام) در روز عاشورا كه روز شهادت سید الشهدا علیهالسلام است، قیام مى كنند. گویا در آن شنبهاى كه عاشورا در آن واقع شود، او را می بینم. درحالى كه بین ركن و مقام ایستاده است ... . 3. اما بعد از قيام و اعلام آغاز "خروج" برای اقامه حکومت جهانی اسلامی٬ ايشان منتظر می مانند که تعداد ياران و حلقه دوم اصحاب٬ به 10 هزار نفر برسد و آنگاه "خروج" خويش را از مکه برای فتح جهان٬ آغاز مي فرمايند. بنابراين :
✔ تطبیق نشانه های حتمی ظهور، قبل از ندای آسمانی مردود است به طور کلی، در عصر غیبت، راه بر تطبیق یقینی نشانه های حتمی ظهور، بسته است، تا زمانی که ندای آسمانی در ماه رمضان، به عنوان نشانه معجزه آسا و غیر قابل جعل، شنیده شود و بعد از صیحه آسمانی در ماه مبارک رمضان و به پایان رسیدن عصر غیبت، آنگاه راه بر شناخت، تطبیق یقینی و تشخیص نشانه های حتمی ظهور از جمله یمانی و سفیانی، باز خواهد شد. از امام صـادق (علیه السلام) ،چنین نقل شده است: یشْمَلُ النَّاسَ مَوْتٌ وَ قَتْلٌ حَتَّى یلْجَأَ النَّاسُ عِنْدَ ذَلِكَ إِلَى الْحَرَمِ، فَینَادِی مُنَادٍ صَادِقٌ مـِنْ شـِدَّةِ الْقِتَالِ فِیمَ الْقَتْلُ وَ الْقِتَالُ؟ صَاحِبُكُمْ فـُلَانٌ. (16)
طبق این روایت، هرچند، فراگیر شدن مرگ و کشتار پیش از ظهور، امری است عادی و غیرمعجزهگونه که قـابل مـشابهسازی است، اما آن مرگ و کشتاری کـه بـه دنبال خـود و به همراه آن، نـدایی آسـمانی معجزهآسا، بـاشد، دیگر قابلیت مشابهسازی، نخواهد بود.مردم را مـرگ و كشـتارى فـرا گیرد تا آنجا که مردم در آن حـال بـه حرم پناه جویند. پس نداكنندهاى راستگو (ندای آسمانی جبرئیل) از شدّت كشتار ندا سر دهد که: كشت و كشتار براى چیست؟ صـاحب شـما فلانى است بنابراین، تطبیق قطعی و یقینی نشانه های حتمی ظهور، قبل از آغاز نشانههای معجزهآسا حتمی همچون ندای آسمانی و خسف بیداء، حرام است. شاید به همین دلیل باشد که پیشوایان معصوم برای شناسایی امام مهدی تـنها بـر صـیحه و ندای آسمانی، که نشانهایی اعجازآمیز و نمونهای مـنحصربهفرد و غـیرقابل مـشابهسازی است، تأکید کردهاند. امام باقر در حدیثی فرمودهاند: ... ما اشكل عليكم فلم يشكل عليكم عهد نبيالله و رايته و سلاحه و النفس الزكية من ولد الحسين فان اشكل عليكم هذا فلا يشكل عليكم الصوت من السماء باسمه و امره ... .(17)
... اگر امر بر شما مشتبه شود، عهد پيامبر خدا، پرچم و سلاح او، و نفس زكيه كه از فرزندان امام حسين است، بر شما مشتبه نمیشود [اين امر براي شناخت امام مهدی برايتان كافي است] و اگر اينها نيز برايتان مشتبه شد، نداي آسماني كه به اسم و امرقائم و مهدی موعود ندا ميدهد، برايتان مشتبه نخواهد شد ... . و نیز در کتاب الغیبۀ نعمانی نقل شده است: ... فَإِنْ أَشْكَلَ هَذَا كُلُّهُ عَلَيْهِمْ فَإِنَّ الصَّوْتَ مِنَ السَّمَاءِ لَا يُشْكِلُ عَلَيْهِمْ إِذَا نُودِيَ بِاسْمِهِ وَ اسْمِ أَبِيهِ وَ أُمِّهِ. (18)
... اگر امر در تشخیص زمان ظهور امام عصر، بر شما خیلی دشوار شد، همانا ندای آسمانی بر شما، مشتبه نخواهد شد که به نام ایشان و نام پدرش و مادر وی، ندای سر داده خواهد شد. بنابراین، هرچند در بین تمام نشانههای حتمی ظهور، دو نـشانه یمانی و سفیانی، معجزهگونه نیستند، اما به دلیل پیوند و ارتباط خاصی که با صیحه آسمانی دارند، مصادیق واقعی آنها در زمان خویش و با شروع وقوع ندای آسمانی، قابل شناسایی است. بنابراین، هر کسی و هر مصداقی قبل از ندای آسمانی، ادعای یمانی و یا سفیانی بودن داشته باشد، صحیح نیست و باید آن را مردود دانست و شخص مدعی را دروغگو و کذاب، معرفی کرد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نکته : علائم حتمی ظهور کلا 5 تا هستند
این 5 تا حتما حتما باید اتفاق بیفتند طوری که ترتیب وقوعشون هم هیچ تغییری نمی کنه ولی . . . ولی تاریخ هایی که برای هر رخداد گفته شده، می تونه دچار تغییر شوند مثلا همین صیحه ی آسمانی که گفته شده توی 23 رمضان اتفاق میفته، این رخداد صیحه ی آسمانی حتما حتما اتفاق میفته ولی ممکنه الان، همین الان که 23 رمضان نیست، بنابر مصلحت، بنابر آمادگی مردم و بنابر هر دلیل دیگه ای، این صیحه اتفاق بیفته و حضرت ظهور کنند اصلا اصلا هم به این معنی نیست که حالا که رمضان امسال صیحه اتفاق نیفتاد، پس فعلا ظهور کنسله تا رمضان سال بعد ببینیم بازم تو اون رمضان صیحه اتفاق میفته یا نه پس توی زمان وقوع علائم حتمی می تونه تغییر ایجاد شه. با این دید، نه فقط جمعه ها، که هر روز می تونه روز ظهور حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برای مطالعه ی بیشتر : ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پی نوشت : (1) نعمانی، الغیبة، ص 417، باب 18، ح 2. (2) شیخ مفید، الارشاد، ج 2، ص 371. (3) مهدی پور، پژوهشی پیرامون علائم حتمی ظهور، ص 21-22 (4) شیخ صدوق، کمال الدین، ج 2، ص 650 (5) مهدی پور، پژوهشی پیرامون علائم حتمی ظهور، ص 48-49 (6) شیخ صدوق، کمالالدین، ج 2 ، ص 650 (7) کورانی، الیمانیون قادمون، ص 115-116 (8) نعمانی، الغیبۀ، ص 276 (9) شیخ طوسی، الغیبۀ، ص 452 (10) نعماني،الغیبۀ،ص301 (11) شیخ طوسی، الغیبۀ، ص 395 (12) مجلسی، بحارالانوار، ج 52، ص 213 (13) نعمانی، الغیبۀ، ص280. و مجلسی، بحارالانوار، ج52، ص238 (14) کورانی، الیمانیون قادمون، ص 127 (15) مجلسی، بحارالانوار، ج52، ص307 (16) شیخ مفید، الارشاد، ج 2، ص 379 (17) مجلسی، بحارالانوار، ج 52، ص 223 (18) نعمانی، الغیبۀ ص 282 ادامه دارد ان شاءالله.... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۵, ۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۴ ۱۶:۰۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۴ ۱۰:۵۹)در جستجوی سختی نوشته است: سلامسلام از شما انتظار چنین حرفی نميرفت بسیار گفته اند می تونيد از دفتر مراجع هم سوال کنید در مستند العبد هم بهجت عارفان حرف هايي در اینباره زدند میتونید از دفتر ايشون سوال کنید واقعا من از این حرف شما حیرت کردم!!! (۴/مرداد/۹۴ ۹:۵۴)افشین نوشته است: سلامسلام قبلا به این سوالها جواب داده شده تحت عنوان ظهور خاص و عام فکر کنم در تاپیک شیش ماه تا ظهور گفتم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3370-post-336423.html#pid336423 کدام حدیث و آیه انتظار را اینچنین معنی کرده؟ (۴/مرداد/۹۴ ۱۰:۵۹)در جستجوی سختی نوشته است: سلامسلام حضرت حجت عليهم السلام چه ادعایی ندارند؟ من چه ادعایی دارم؟ واقعاً متاسفم من الآن به این حرفها چه جوابي بدم! اصلا حرف اصلی شما چيه؟ (۴/مرداد/۹۴ ۱۶:۴۶)مصباح نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام با این حساب احاديث و نشانه ها چی ميشه؟ علم غیب معصومين عليهم السلام چی ميشه؟ نشانه حتمی یعنی حتمی حتمی یعنی حتمی حتمی معنی غیر از حتمی نميده پست زیر را هم بخوانید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3370-post-336423.html#pid336423 |
|||
|
۰:۴۱, ۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یکبار دیگه هم این مثال رو زدم.
پاسخ بدین لطفا این تناقض رو. امام صادق میفرمایند حضرت حجت شنبه ظهور میکنند و امام باقر میفرمایند یکشنبه. کدومشون نعوذبالله دروغگوئند یا علمشون ناقص بوده؟ کدومشون حرف بیهوده زدند؟ جز این که احتمال تحریف هست؟ شما از اونجایی متهم میشید که اصلی ترین و مستندترین حدیث یعنی کذب الوقاتون رو زیر سوال میبرین و به بقیه احادیث رجوع میکنید. حرف شیعه کلا اینه که جز قرآن همه چی احتمال تحریف داره. احادیث هم مادامی که با عقل و قرآن در منافات نباشند قابل قبولند. اما حجت نیستن. با عقل جور در نمیاد که یه جمعیتی 6 ماه از سال بارون ها رو ببینن و امیدوار باشن و 6 ماه از سال چون صدای صیحه شنیده نشده ناامید از ظهور باشند. دقت بفرمایید که تمام اتفاقاتی که شما بهش استناد میکنید، از جانب صهیونیستهای مسلط به کتب حدیثی شیعه قابلیت نمایش دارن. شلوغی تو یمن و شام و عراق و ... زمانی ظهور نزدیکه که علائمی بروز کنن که کریس انجل هم نتونه بازسازیشون کنه. مراجع شیعه 100 درصدشون حدیث کذب الوقاتون رو قبول دارن. اما چون آدمای وصلی هستن قطعا چیزهایی میبینن که من و شما نمیبینیم. از امام صادق حدیث داریم که من میتونستم اون موعود باشم. یعنی چی؟؟؟؟ یعنی اگه شیعیان هشیار بودن حکومت الهی اون زمان برپا میشد. از زمان حضرت آدم روضه امام حسین خونده شده. اما اگه مسلمونا بعد از پیغمبر فتنه نمیکردن همون حکومت جهانی و نهایی میشد. این که خدا و معصومش یهوچیزی رو میدونن، پس باید همون اتفاق بیفته که با مختار بودن انسان 100 درصد در تناقضه. به نظر من خدا هزار تا راه جلوی پای شیعیان گذاشته که فقط یکیش منجر به ظهور میشه. هشیاری و بیداری شیعیان. ولاغیر |
|||
|
|
۲:۴۹, ۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام.
یک بار کلی در این باره نوشتم ولی ارسال نکردم! یکی اینکه صیحه آسمانی و ستاره طارق اینجا جریانشون باهم مخلوط شده. در مورد هر دو جداگانه تحقیق بفرمایید. دوم اینکه نزدیکی ظهور مبرهن هست. نزدیک بودن زمان رو نمیشه سنجید که معنا نزذیک زمانی چند روز هست یا چند سال ولی همین واژه نزدیک یا قریب که "نراه قریبا" بسیار امید بخش هست و هر لحظه نزدیک تر میشه. اینکه تاریخ نداره دقیق. خودش خیلی خاص میکنه مسئله رو! پنج شش سال نیست که شیعه دعای عهد میخونه... چندصد سال هست که هر روز میگه نزدیکه نزدیکه نزدیکه... واقعا هم هر روز نزدیک تر میشه! بعد اینکه افراد با استشاره به وقایع و تطبیق، جان افرادی که به اسامی که خود معصومین بلد بودند ولی نیاوردند، رو به خطر میاندازند. جان و سلامتی خود شخص امام زمان در خطر هست چه برسد به یمانی و غیره. وقتی اسامی و وقایع و روزها به رمز بیان شده حتما دلیل دارد. اصلا بیان و تطبیق کار بسیار بدی هست و خطر ساز. بنا به دلایل بالا. این حرفها و صحبت ها باید مخفی باشه. فعلا اصلی ترین چیزی که نامحیا هست ماییم! که لیاقت نداریم به انتظار هزار ساله پایان بدیم ![]() وگرنه شنبه همان جمعه است چه فرق دارند؟ ممکن هر کدوم رمزی داشته باشند از جانب معصوم . رها کنیم رها کنیم رها کنیم این مصداق سازی ها رو. بینش خودمون رو تعیین کنیم نسبت به امر معصوم حاضر. اگر فرمود این تنور روشن! برو بنشین درونش! این رو گوش میدیم یا نه! به اینها برسیم... به این خودسازی که امر معصوم امر پروردگار هست... چه حرفهایی بلدم اما عمل خبری نیست که نیست...
|
|||
|
|
۱۰:۰۲, ۵/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۴ ۱۶:۱۲)قلب نوشته است: خب از احاديث یا اخبار غیبی که عرفا دادند در کتاب حسين بن حمدان به سند خود از مفصَّل بن عمر آورده که گفت: از سرورم حضرت ابي عبداللَّه امام صادق (ع) پرسيدم: آيا ظهور مهدي منتظر وقت معيَّني دارد که مردم آن را بدانند؟ فرمود: حاشا که خداوند براي آن وقتي تعيين کرده باشد يا شيعيان ما براي آن وقتي معين کنند. عرضه داشتم: اي مولاي من اين از چه جهت است؟ فرمود: زيرا که آن همان ساعت است که خداي عز و جل فرموده: «يَسْئَلُونَکَ عَنِ السَّاعَةِ أَيَّانَ مُرْساها قُلْ إِنَّما عِلْمُها عِنْدَ رَبِّي لا يُجَلِّيها لِوَقْتِها إِلاَّ هُوَ ثَقُلَتْ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ لا تَأْتِيکُمْ إِلاَّ بَغْتَةً يَسْئَلُونَکَ کَأَنَّکَ حَفِيٌّ عَنْها قُلْ إِنَّما عِلْمُها عِنْدَ اللَّه وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ»؛ [1] [اي رسول ما] از تو درباره آن ساعت ميپرسند که کي خواهي بود بگو علم آن نزد پروردگار من است که جز او آن ساعت را ظاهر و روشن نتواند کرد [شأن] آن ساعت در آسمانها و زمين سنگين و عظيم است، جز ناگهاني شما را نيايد از تو ميپرسند که گويي تو کاملاً بدان آگاهي بگو علم آن ساعت محقَّقاً نزد خدا است ليکن اکثر مردم بر اين حقيقت آگاه نيستند. و فرموده خداوند: «وَ ما يُدْرِيکَ لَعَلَّ السَّاعَةَ قَرِيبٌ-يَسْتَعْجِلُ بِهَا الَّذِينَ لا يُؤْمِنُونَ بِها وَ الَّذِينَ آمَنُوا مُشْفِقُونَ مِنْها وَ يَعْلَمُونَ أَنَّهَا الْحَقُّ أَلا إِنَّ الَّذِينَ يُمارُونَ فِي السَّاعَةِ لَفِي ضَلالٍ بَعِيدٍ»؛ [2] و تو چه داني شايد که آن ساعت نزديک باشد آنان که به آن ساعت ايمان ندارند [به تمسخر] تقاضاي زودتر شدن آن را دارند و [امّا] آنان که ايمان آوردهاند از آن سخت بيمناکند و ميدانند که آن روز بر حق است، توجّه کنيد آنان که درباره ساعت جدال کنند در گمراهي دوري هستند. عرض کردم: اي مولاي من، معني: «يُمارون =جدال ميکنند» چيست؟ امامصادق (ع) فرمود: ميگويند قائم کي متولد شده و چه کسي او را ديده و در کجاست و کجا خواهد بود و کي ظاهر ميشود؟ تمام اينها از جهت عجله کردن در امر خداوند و شک در قضاي الهي است، آنان دنيا و آخرت را زيان کردهاند و پايان بد از آنِ کافران است. مفضَّل گويد: عرضه داشتم: اي سرور من، پس وقتي براي آن تعيين نميکنيد؟ فرمود: اي مفضّل براي آن وقتي مگذار که هر کس براي ظهور مهدي ما وقتي تعيين نمايد خود را در علم خداوند شريک دانسته!!! و [بناحق] مدعي شده که خداوند تعالي او را از اسرار خويش آگاه ساخته است....
|
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۵/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۱ توسط قلب.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۴ ۰:۴۱)ام ابیها نوشته است: یکبار دیگه هم این مثال رو زدم.سلام خب منم دارم همينو ميگم در احادیث آخرالزمان که حدیث کذب الوقاتون هم جزو همان هاست تناقض وجود دارد ببین خواهر من اینجا من حرفهایی در پست های قبلی زدم که دوستان به سادگی ازش می گذرند و دایم حرف خودشون رو می زنن بابا من همه این حرفهایی که دوستان میزنند رو می دونم اما دوستان به جای تکرار مکررات یکم به قضیه این تناقض گویی ها دقت کنند به جای دقت در این موارد دوستان یا وارد بحث های وظایف منتظران ميشن یا چیزهای ديگه شما هم هرجور دوست داری فکر کن شما منطق حرفهای منو میگیری بعد به خودم تحویل ميدي بعد شما حرف خودم رو به خودم میزنید! وقتی در نشانه های حتمی ظهور هم تردید می کنید ديگه من چی بگم! خب شما از فردا منتظر باش حضرت شاید بیان اجرت با آقا ولی هرچیزی حساب و کتابی داره همينطوري نیست (۵/مرداد/۹۴ ۲:۴۹)فاطمه خانم نوشته است: سلام.سلام بحث وظایف منتظران را با چیزهای دیگر مخلوط نکنیم هرچیزی سرجاي خودش این پست زیر را هم نگاهی بکنید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3370-post-336423.html#pid336423 (۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۰۲)در جستجوی سختی نوشته است:سلام يَسْئَلُونَکَ عَنِ السَّاعَةِ أَيَّانَ مُرْساها قُلْ إِنَّما عِلْمُها عِنْدَ رَبِّي لا يُجَلِّيها لِوَقْتِها إِلاَّ هُوَ ثَقُلَتْ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ لا تَأْتيکُمْ إِلاَّ بَغْتَةً يَسْئَلُونَکَ کَأَنَّکَ حَفِيٌّ عَنْها قُلْ إِنَّما عِلْمُها عِنْدَ اللَّهِ وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ سوره اعراف آیه 187 معنی 187) از تو درباره قیامت مى پرسند که وقوع آن چه زمانى خواهد بود ؟ بگو: علم آن تنها نزد پروردگار من است. آن گاه که وقتش فرا رسد جز او آن را پدیدار نمى سازد. قیامت بر آسمان ها و زمین گران و سنگین آمده است، چرا که ظهورش نابودى آنها را در پى دارد، جز ناگهان به سراغتان نمى آید. مکرر از تو زمان وقوع آن را مى پرسند، گویى تو از آن باخبرى. بگو: علم آن تنها نزد خداست، ولى بیشتر مردم این حقیقت را نمى دانند. منبع : http://tadabbor.org/?page=quran&SID=7&AID=179 متاسفانه معنی آیه را اشتباه گفتید این آیه هم مربوط به قیامت است (۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۰۲)در جستجوی سختی نوشته است:سلام اين چه آیه از کدام سوره است؟ من هرچی گشتم پیدا نشد! (۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۰۲)در جستجوی سختی نوشته است: [font=Tahoma] اول اینکه بنده در هیچ پستی از زمان دقیق ظهور صحبتی نکردم و نگفتم که ظهور دقیقا در چه سالی است بلکه دایم درباره نزدیکی ظهور صحبت کردم بهتر است همه دوستان درباره علم غیب پست زیر را مطالعه کنند اینجا نياوردم چون زیاد بود http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39200-post-340032.html#pid340032 |
|||
|
۲۰:۳۱, ۵/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
برادر گرامی
موضوعات مختلف باهمدیگر ارتباط دارند و جدای از هم نیستند. واضح هست که ظهور نزدیک هست و ما نزدیک میبینیمش. اما این تطبیق باعث دلسردی میشود در طولانی مدت از سمت منتظران. ما باید هر روز منتظر و مشغول خودسازی باشیم. اما خوب درست هست شما فقط نشانه ها رو گفتید و تطبیق ندادید اما نظرم شما وارد حوزه ای شده اید که مربوط به سندشناسی هست و ایرادات شما رو ما نمیتونیم وارد بدونیم. مگر از سمت یک سندشناس دلیل بیاورید. چون موضوع حساس هست و بیان ائمه طاهرین. نمیشه به سادگی گفت این غلط هست و یا اون دروغ هست یا تناقض دارد. متوجه هستید ان شاء الله. یا سند بیاورید از جانب حدیث شناس یا این حرفها رو نفرمایید. تشکر |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۶/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۴ ۱۲:۱۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده به دلیل بیان عقلى برخی موارد باید اینگونه... خیالی نیست حرف حقی که ما می دانستیم گفتیم خواه پندگیرند خواه... |
|||
|
۱۲:۲۰, ۶/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۴ ۱۴:۵۲ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای موسوی نقل قول:یک پست بالاتر جناب در جستجوی سختی آیه قرآن را با معنی اشتباه آن می آورند اما از کسی صدایی در نمی آیدبنده حوصله چانه زنی بیش از این با شما رو ندارم چون با غرض ورزی تمام فقط قسمت هایی از ارسال بنده رو که به نفع خودتون بوده را نقل قول کردید. ضمن اینکه هر چه دوستان به شما تذکر می دهند باز هم شما حرف خودتون رو تکرار می کنید. این ارسال بنده بخشی از کتاب مکیال المکارم فی فوائد الدعا للقائم نوشته سید محمد تقی موسوی اصفهانی است. بنده حتی یک واو از این نقل قول را کم و زیاد نکردم لازم به ذکر است این کتاب به دستور شخص امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نوشته شده است جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید. https://fa.wikipedia.org/wiki/مکیالالمکارم ... ضمناً در مورد آیه ای که شما گفتید نقل قول:نحوه جستجوی خودتون عوض کنید چون بنده با اولین تلاش در موتور جستجوی google به هدفم رسیدم آیه 18 سوره شوری با تشکر |
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۶/مرداد/۹۴ ۱۲:۲۰)در جستجوی سختی نوشته است: سلامسلام از هدایت های جنابعالي... کسی مجبور نیست به کاری آفرین به جستجوی شما بنده پاسخ های مستندی به شما دادم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| با ديدن این سه علامت منتظر آمدن مهدى باشيد!!!! علایم حتمی قبل از ظهور | علی 110 | 53 | 117,672 |
۱۲/شهریور/۹۶ ۲۳:۳۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| نشانه ای دیگر از ظهور | قلب | 62 | 25,174 |
۳۰/بهمن/۹۴ ۱:۴۷ آخرین ارسال: MEEAAD |
|
| فقط 5 نشانه تحقق نیافته از 1200 نشانه آخرالزمان باقی است{حتما بخوان} | sarallah | 34 | 21,201 |
۱۴/مهر/۹۴ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: ام ابیها |
|
| نشانه های ظهور اصغر در روایتی معروف از امام صادق (علیه السلام) | promised-mahdi | 7 | 3,504 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۸:۲۷ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| چرا نشانه های ظهور مهم شده اند ! | mahdy30na | 0 | 1,347 |
۳/مهر/۹۴ ۱۲:۳۹ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| 11 سپتامبر نشانه ی ظهور؟!! | سرباز منتظر | 6 | 4,685 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۰:۵۶ آخرین ارسال: قلب |
|
| مطلبی بسیار مهم درباره شبهه تطبیق ظهور | قلب | 0 | 1,161 |
۲۹/مرداد/۹۴ ۱۷:۱۹ آخرین ارسال: قلب |
|

![[تصویر: besmellah2.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8127576700/besmellah2.jpg)