|
یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل!
|
|
۵:۰۸, ۸/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۴ ۲۲:۱۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام چله ی بعدی سوره ی مزمل هست: ان شاالله از یازدهم مرداد ماه شروع میشه دوستانی که همراه هست با یک صلوات تاپیک رو بروز نگه دارند.... هم چله ای های قبلی رو از دعا فراموش نکنیم.یک شرط هم این چله داره: هرکس که دراین چله شرکت میکنه اهتمام برنماز اول وقت داشته باشه ودراین چهل روز آمار تعداد نماز های اول وقتش رو دراین تاپیک اعلام کنه. یاعلی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم ![]() آثار و بركات سوره [b]1) آشتی میان زن و شوهراگر این سوره را در میان زن و شوهر ناسازگاری سه بار به شربت بخواند و به آن دو بیاشامند دوستدار یكدیگر و مهربان شوند. 2) پیدا شدن گمشده...هر كس چیزی را گم كرده باشد 10 روز هر روز 1 بار سوره مزمل را بخواند به یاری خداوند پیدا شود.. 3) برای فرزند دار شدن...اگر كسی را فرزندی نباشد زن و شوهر هر دو روزه بگیرند و وقت افطار غسل كنند و 1 بار سوره مباركه مزمل را برآب بخوانند و از آن آب بخورند، فرزند حاصل می شود... 4) ادای قرض...هر كس قرض دار باشد بعد از نماز در خواندن این سوره مداومت نماید قرض او ادا می شود... 5) وسعت رزق و روزی...اگر كسی تنگ روزی باشد سوره مزمل را هر روز تا 40 روز، روزی 1 بار بخواند روزیش زیاد شود... [b]6) باطل كردن سحر...اگر كسی را سحر كرده باشند روز یكشنبه این سوره را بنویسد و بشویند و كسی كه سحر شده از آن آب بیاشامد سحر او باطل می شود... 7) درمان درد...سوره مزمل را بر بادام تلخ بخوانند و بر كسی كه درد اندام دارد بمالند بیمار صحت می یابد |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۲, ۲۵/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۴ ۱۳:۳۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
خوب نمیخواید به امام رضا سلام بدید ندید تشکر که میتونید بزنید از پستم! ![]() آقاااااااااااااا بنظر من اسم فیلم "تنهایی لیلا" رو باید میذاشتن بدبخت تر از ستایش
![]() |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۲۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
مهپاره جون به خدا این چندوقته من به شدت درگیرم کلا تمرکز ندارم یه پروژه دستمه...خلاصه اینکه شما به بزرگیه خودت ببخش ![]() اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم تنهایی لیلا هم واقعا قشنگه البته هنو بدبختر از ستایش نشده
|
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۲۵/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۴ ۲۲:۳۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام
بچه ها بدون من خوش میگذره دیگه؟! ![]() ![]() بود و نبودم هیچ فرق خاصی نداره به نظرم ![]() وضعم از زوایا و خفایای زیادی داغونه... دعا کنید این تن بمیره ![]() روز دختر و این چیزارو هم تا اطلاع ثانوی و ایجاد روز پسر ، به هیچ بنی بشری تبریک نمیگم ![]() نقل قول:فیکس چهل روزو نمیتونم قول بدم ولی سعی میکنم از فردا شروع کنم به امید خدا ... ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۵/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۴ ۰:۱۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۴ ۲۲:۲۹)فدايي ولايت نوشته است: سلام یعنی اگه پست نمیذاشتین.... با این هدف اومدم تالار که ترورتون کنم.... ![]() این چه وضعشه؟ سرگروهه ماداریم؟ میدونید چرا روز پسر نداریم؟؟؟ -چون وقتی که از بچگی میره سر کار مرد میشه -وقتی از همون بچگی رو ناموسش حساس وغیرتی میشه مرد میشه -وقتی همه ازش انتظار دارن مرد میشه- اصلا پسر توو سختیاست که مرد میشه- پس اینقد مسخره نکنید که روز پسر نداریم- بعضی پسرا مردن اینم به افتخارآقای سرگروه و بقیه .......
|
|||
|
|
۵:۳۰, ۲۶/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا خوبه همه از دلیل غیبت من خبر دارنا ! ![]() نقل قول:چه کاریه خب... لااقل دوتا روز مرد بذارن که جبران شه ![]() ولی دلیل جالبی بود ... خوشم اومد |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۲۶/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۴ ۱۶:۳۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
روزی حضرت موسی (علیه السلام) در کوه طور هنگام مناجات عرض کرد : ای پروردگار جهانیان ! جواب آمد : لبیک سپس عرض کرد : ای پروردگار مطیعان ! پاسخ شنید : لبیک بار دیگر موسی ( ع ) گفت : ای پروردگار گنهگاران ! آنگاه شنید : لبیک لبیک لبیک موسی ( ع ) گفت : خدایا ! به بهترین نامها صدایت کردم ، یک بار پاسخ گفتی اما تا عرض کردم : ای پروردگار گنهکاران ! سه مرتبه پاسخ دادی ؟خداوند متعال فرمود : ای موسی ! عارفان به معرفت خود ، نیکوکاران به کار خود و مطیعان به اطاعت خود ، اعتماد دارند ؛ اما گنهکاران جز به فضل من امیدی ندارند .اگر من هم آنان را ناامید کنم به درگاه چه کسی پناه برند ؟! منبع : قصص التوابین ص 198 یااله العاصین...
|
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۲۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
نماز مغرب وعشا اول وقت بود
![]() بلور اشکی که در چشمانش حلقه زده بود با فشار بغض شکست و برگونه اش غلطید و با همان بغض گفت : اصلا اگه نگی خدا باهام حرف بزنه گریه می کنم . بعد از چند لحظه هیاهوی سکوت شکسته شدند . یک صدا در جان و وجود کودک نواخته شد بگو زیبا بگو هرآنچه که بر دل کوچکت سنگینی می کند بگو دیگر بغض امانش را بریده بود بلند بلند گریه کرد و گفت : خدا جون خدای مهربونم خدای قشنگم خواستم بهت بگم نذار من بزرگ شم تروخدا !
چرا ؟؟؟ این مخالف تقدیره !! چرا دوست نداری بزرگ شی ؟ آخه خدا من خیلی ترو دوست دارم قد مامانم 10تا دوست دارم . اگه بزرگ بشم نکنه مثل بقیه فراموشت کنم !
نکنه یادم بره یه روز بهت زنگ زدم . نکنه یادم بره هر شب باهات قرار داشتم مثل بقیه که بزرگ شدن و حرف منو نمی فهمن . مثل بقیه که بزرگن و فکر می کنن من الکی می گم با تو دوستم. مگه من با تو دوست نیستم ؟ پس چرا کسی حرفموباورنمی کنه ؟ خدا چرا بزرگا حرفاشون سخته سخته ؟! مگه اینجوری نمیشه باهات حرف زد ؟ خدا پس از تمام شدن گریه های کودک گفت : آدم محبوب ترین مخلوق من چه زود خاطراطش را به ازای بزرگ شدنش فراموش می کند !!! کاش همه مثل تو به جای خواسته های عجیب من را ازخودم طلب می کردند... |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۲۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سلام به همراهان عزیز
ان شاءالله عازم شهر قم هستم. در حرم فاطمه ی معصومه (علیه السلام) و مسجد جمکران نایب الزیارة و دعا گوی دوستان خواهم بود
|
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۷/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۴ ۲۲:۲۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۴ ۱۶:۳۰)نرگس مهدوی نوشته است: سلام به همراهان عزیز ![]() ممنون نرگس جان.خیلی خوشحال میشم این جور پستها رو میبینم. نماز مغرب و عشااول وقت وجماعت بود ینی واقعا یه نماز اول وقت ندارید شما؟ ![]() " تنھاىی سخته " حتى زمانى ھم که دور و برت آدم ھاى زيادى باشند ...ولى وقتى نتونند درکت کنند بازم
" تنھاىی "
|
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
نرگس جان التماس دعا
![]() چرا داریم منتها می خوایم ریا نشه ![]() حالا اگه ریا نمی شه باید بگم تا اینجا همه نمازا اول وقت بوده
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,836 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,056 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,100 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,466 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,570 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,960 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,456 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: chele11.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8203642992/chele11.jpg)

![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)