|
مستند هری پاتر : جادوی حقیقت (در حال تولید...)
|
|
۲:۰۵, ۱۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۰:۲۶ توسط vavp.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() بسم الله الرحمن الرحیم مستند هری پاتر : جادوی حقیقت، مستندی است که هدف آن بررسی منصفانه کتاب ها و فیلم های هری پاتر است . این مستند به شیوه ای طنز در پی دست یابی به این هدف است . قسمت اول از فصل یکم این مستند به بررسی دارایی های نویسنده هری پاتر، جی.کی رولینگ می پردازد. فصل: یکم قسمت: اول سازنده :استودیو نشانه زمان : 09:40 فرمت : MP4 مدیا فایر ترینبیت آپارات |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۵۴, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:مشکل من اینه دوستان دارن از یه اثر فوق العاده که دارای بالاترین حد تخیل هست یه جوری انتقاد میکنن که انگار باید اون جوری بود که اونا میخواستن باشه ! یا کلا تخیلی نباشه ! این یعنی تحمیل نظر شخصی به بقیه !مشکل اصلی من می دونید چیه؟ مثلا یه فیلمی هست که دو تا دنیای وارونه رو در هم تلفیق کرده. امکان نداره ها! ولی چون تخیلیه من مخاطب قبولش می کنم. حالا تا انتهای فیلم با این فرض می رم جلو که دو دنیا در هم تلفیق شده اند و خیلی خوب هم از فیلم لذت می برم. ولی جی.کی.رولینگ یه قوانینی رو گذاشت تو داستان. مثلا نابودی هورکراکس ها توسط دامبلدور که چطوریه و توسط چه چیزیه این یه قانونه و من مخاطب نوعی با کمال میل قبولش می کنم ولی در انتها می بینیم که همین قانون نقض می شه. مثلا نگینی(ماری که ولدمورت داشت) اون هم در وضعیت هری بوده ولی در یک ضربه فرتی هم خودش و هم هورکراکس داخلش نابود می شه ولی هری به صورت دو ضرب نابود می شه اون هم با طلسمی که گفته شده بود وقتی روت اثر کرد فرار از مرگ حتمی ممکن نیست. این ها نقض خود قوانینی هست که رولینگ خودش برای داستان خودش گذاشته. البته بگم که داستان این مدلی هم داریم که توش اصلا قانون نباشه و خیلی فانتزی هست و بار معنایی بالایی دارند. ولی این داستان از اولش گفته شد که تخیلیه با این حال من به هیچ وجه نظرم این نیست که این اشکالات کوچک از زیبایی داستان بکاهه چون زیبایی داستان به انتهاش نبوده بلکه به فانتزی های زیباش بوده این هایی که مدنظر من هست فقط ریتم داستان رو کمی نامعقول کرد. نقل قول:علاقه من به کتاب خوندن از این داستان شروع شد. البته قبلش پدر واسمون کتاب سه پایه ها اثر جورج کیستوفر رو میخوند که فوووووووووووووووووق العاده بود. هنوز که هنوزه داستان مثلش ندیدمایول! ![]() من کوه های سپید رو خیلی دوست دارم. از دنیایی که ترسیم کرده بود خیلی خوشم اومد. توی شهر های سازندگان می گشتن و تنهای تنها بودن.(به قول خودشون یه دنیای پسارستاخیز) از اون بیشتر امید برای رسیدن به خونه(کوه های سپید) برای من جالب بود. جایی که به آرامش فکری می رسیم، جایی که همه برای مبارزه زندگی می کنن. |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله
عرض سلام دوباره عرض کنم خدمت همه اول عرض کنم که خیلی خوشحالم این مسائل براتون اهمیت داره. برای ما هم اهمیت داره ولی اگه میبینید جوابی نمیدیم به خاطره کمبود وقته یکم سرم شلوغه و تا سه چهار روزی فرصت نمیکنم که به طور کامل و جامع پاسخ هایی که در نظر دارمو خدمتتون عرض کنم ولی خدا بخواد تو این مسئله یاور هم یکم کمکمون میکنه و من هم بعدش خدمت میرسم تا اون موقع بنده رو عفو کنید التماس دعا یا حق |
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۲:۵۶ توسط MohammadMeraj.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
1. نظر همه دوستان رو خوندم.
2. در بحث تصویرسازی مهمترین موضوعی که ازش غافل بودید تمایز بین این حقیقته که در مطالعه کتاب شما در تصویر سازی از شخصیت ها مختارید و میتونید و مثلاً عینک هری پاتر رو به هر تخیلی ارجاع بدید ولی در مورد فیلم این قالب به شما تحمیل میشه و حق تخیل و تایید غیر از اونچه که میبینید رو ندارید. (= یکی از پایه بسیاری از استدلال ها و نقدهای وارده به هری پاتر) 3. کوتاه میگم و خلاصه: نقدتون ضعیف بود. شخصی که کتاب روخونده باشه با اکثر مطالبی که مطرح شد فقط لبخندی میزنه و از کنارش میگذره... چون شدیداً این نوشته ها جهل نویسنده رو نسبت "هری پاتر"فریاد میزنه. چون پشتوانه مستند و متناسب با مجموعه کتاب های هری پاتر باشه نداره... 4. در بین صحبت ها خَلط بین کتاب و فیلم خیلی زیاد بود که مشخص بود بعضاً اصلاً کتاب (= هری پاتر) رو نخوندید! شخصاً ارزشی برای فیلمهای هری پاتر قایل نیستم و وقتم رو براش هدر نمیدم. تمایز بین کتاب هری پاتر و فیلم های تولید شده هری پاتر مثل تفاوت زمین تا آسمونه! (به معنای واقعی کلمه) و با توجه به سابقه دیرینه و صد البته درخشان بیداری اندیشه در نقد فیلمهای هالیوودی این ذهنت از فیلهای هری پاتر دور از ذهن نیست. که البته درست هم هست و بحثی ندارم. مخلص کلام اینکه این نوشته ذره ای دید طرفداران هری پاتر نسبت به این رمان و داستانش رو تغییر نمیده پس اگه احساس مسئولیت میکنین در نوشته هاتون وقت بیشتری بذارید. 5. مستند بسیار خوش ساختیه ولی حیف که به شدت مغرضانه س (و نه منصفانه) |
|||
|
|
۱:۲۴, ۱۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۱:۲۷ توسط Detector.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با عرض سلام دوباره خدمت همه دوستان و عذر خواهی بابت تاخیر حقیر هم همه نظرات رو خوندم اول تشکر کنم از جناب Bidel.s که وقت گذاشتن و منّت بر سرما گذشتن و توی تاپیک شرکت کردن، نظراتشون برای حقیر هم خیلی جالب و هم قانع کننده بود دوم هم تشکر میکنم از جناب Mohammad Trust که باز لطف کردن و در تاپیک شرکت کردن و به راحتی هم بیخیال قضیه نمیشن! این خیلی خوبه! جدی میگم سوم هم تشکر میکنم از جناب MohammadMeraj که بدون مشاهده کامل مستند ما، نقدش کردن. لطف کنین حداقل یه دور کامل همه قسمت ها رو مشاهده بفرمایید. خیلی ممنون و در نهایت هم خیلی ممنون از جناب جویای حقیقت که نظراتشون رو گفتند. کاش بقیه کاربرا ها هم همین کار رو میکردن... بنده 2تا مسئله دیدم که حل نشده باقی موند (باقی مسائل کامل تو خود قسمت های مستندمون پاسخ داده شدن): 1- ما بدون خوندن کتاب ها این اثر رو نقد کردیم 2- چون اثری مثل هری پاتر به شدت قوی و پر طرفداره نباید نقدش کرد خب مورد اول: نقل قول:همین که مخاطب با یه لبخند از کنار نقد ما گذر کنه هم یعنی ما به هدفمون رسیدیم. کافیه من فقط یک بار بتونم حرفم رو به مخاطبم بزنم. حالا چه قبول کنه چه قبول نکنه، بخشی از اون تاثیر روی ناخودآگاهش که به واسطه ی داستان هری پاتر ایجاد شده خنثی میشه. هرچند به هیچ وجه انتظار ندارم این حرف حقیر رو قبول کنید. این نظر شخصی بنده هست و به هیچ وجه هم قابل اثبات نیست. دوم که میفرمایید ما کتاب ها رو نخوندیم، خودش نشون دهنده اینه که شما هم مستند ما رو به هیچ وجه درست ندیدین! قسمت دوم مستند که میشه مشتی از خروار، در حین خلاصه همون قسمت اول هری پاتر یعنی سنگ جادو، پایان داستان 3مرحله داشت که میشد: 1- شطرنجی که توسط پروفسور مک گونگال طراحی شده بود و رون موفق شد ازش عبور کنه، 2- داستان عقل و معجون پفروفسور اسنیپ که هرمیون موفق شد 3- همون بحث آینه که توسط دامبلدور طراحی شده بود و هری تونست از پسش بربیاد... و ما این رو توی مستند گفتیم بنده سوالم از شما اینه که کجای فیلم قسمت اول هری پاتر گفته هرمیون معمای اسنیپ رو حل کرد؟ مقصودم واضح بیان شد؟ این فقط مشتی از خروار بود. ده ها نکته توی مستند بیان شده که هیچ ربطی به فیلم نداره و مستقیما از خود کتاب گفته شده نقل قول:در مورد لباسی که از فیلم 1 تا 7 تن بازیگر نقش اول بود ، عرض کنم که برند بود و توی محصولات فروشی که قوی قسمت اول گفتید ، از همون لباس یکی موجود بود!قبل از بحثم این رو عرض کنم که انصافا قضیه لباسه رو نمیدونستیم! ما که نگفتیم سوتی نمیدیم! بعله ما هم قطعا خیلی اشتباها توی مستند مرتکب شدیم ولی وقتی آدم اذیت میشه که مخاطب کم لطفی کنه بگذریم، اما یه مسئله دیگه که خیلی شبیه این قضیه اس نصف شخصیت ها تو فیلم، کفش های all stars پاشونه ولی طرح و رنگ هاشون یکی نیست! خب چرا اون برندی که تیشرت رو زده فقط یه رنگ داده برای ساخت فیلم؟ این هم عادیه به نظر شما؟ مورد دوم: نقل قول: مشکل من اینه دوستان دارن از یه اثر فوق العاده که دارای بالاترین حد تخیل هست یه جوری انتقاد میکنن که انگار باید اون جوری بود که اونا میخواستن باشه ! یا کلا تخیلی نباشه ! این یعنی تحمیل نظر شخصی به بقیه !دوست عزیزمون خیلی پاسخ زیبایی دادن که رولینگ خودش یه سری از قوانینی که خودش وضع کرده رو خودش نقض کرده!!! به همچین چیزی نقد وارده حالا چه هری پاتر 70 زبانه باشه چه سخنرانی یه استاد باشه چه داستان من درآوردی که بچه ها از پدر و مادراشون میشنون مخاطب اثر حق داره که هم نقاط قوت اثر رو بدونه و هم نقاط ضعفش رو! این از این بحث دیگر حقیر اینه اگه یه داستانی مثل هری پاتر اینقدر معروف شه، بعد هیچ کس طبق گفته شما نیاد هیچ نقدی کنه فکر میکنین چه فضایی به وجود میاد؟ همه داستان رو میپرستن! اتفاقی که واقعا در حال حاضر افتاده و اصلا قابل کتمان نیست به نظر بنده یکی از دلایلی ایمان به قرآن همینه که هیچ مشکل و سوتی و اشتباهی نداره حالا یه چیزی مطرح شه که توش هیچ اشکالی نباشه، اصلا دور از انتظار نیست که مردم بهش ایمان بیارن! پس به نظر بنده، شما وظیفه داری اگه میبینی اثری ، مشکلی داره و میبینی کسی جز شما این حرف ها رو نزده، بیان کنی! همون طور که خیلی از حرفهایی که ما زده بودیم رو یا هیچکس دیگه نزده بود یا به شیوه ما (منظور طنز و فن فیکشنی) بیان نکرده بود پس ما باید این حرف ها رو میزدیم باز هم تشکر میکنم از دوستانی که توی تاپیک شرکت کردن مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات دیگر دوستان هم هستم اگه بحث دیگه ای هست حقیر در خدمتم یا حق |
|||
|
|
۶:۰۶, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
ﺟﯽ. ﮐﯽ. ﺭﻭﻟﯿﻨﮓ، ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﻩ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥﻫﺎﯼ ﻫﺮﯼ ﭘﺎﺗﺮ ﮐﻪ
ﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺑﺤﺚ ﻣﺬﻫﺐ ﻭ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ، ﺣﺎﻻ ﺑﺎ ﺧﺒﺮ ﺟﺪﯾﺪ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﯽ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ، ﻣﺠﺪﺩﺍ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﯾﻦ ﺣﻮﺯﻩ ﺷﺪ. ﺩﺭ ﺳﻪ ﺧﺒﺮ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ، ﺭﻭﻟﯿﻨﮓ ﺑﻪ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯽﭘﺮﺩﺍﺯﯾﻢ. ﺣﺘﻤﺎ ﺩﺭ ﺧﺒﺮﻫﺎ ﺷﻨﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﮔﺮﻭﻫﯽ ﺍﺯ ﻣﻬﺎﺟﻤﯿﻦ ﺍﻟﻘﺎﻋﺪﻩ ﺑﺎ ﯾﻮﺭﺵ ﺑﻪ ﺩﻓﺘﺮ ﻧﺸﺮﯾﻪ ﻓﮑﺎﻫﯽ « ﺷﺎﺭﻟﯽ ﻫﺒﺪﻭ » ﺩﺭ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ، ﮐﺎﺭﺗﻮﻧﯿﺴﺖﻫﺎ، ﭘﻠﯿﺲ ﻭ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﺍ ﺗﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻧﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ، ﺷﺒﮑﻪﻫﺎﯼ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺑﺎ ﺷﻌﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﻓﺎﻉ ﺍﺯ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺑﯿﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻭﺍﮐﻨﺶ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻧﺪ. ﺭﻭﻟﯿﻨﮓ ﻫﻢ ﺍﺯ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺮﺍﮎﮔﺬﺍﺭﯼ ﮐﺎﺭﯾﮑﺎﺗﻮﺭﯼ ﺩﺭ ﺗﻮﯾﯿﺘﺮ ﺭﺳﻤﯽ ﺧﻮﺩ، ﺍﺯ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺑﯿﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﻮﻉ ﺧﻮﺩ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﮐﺮﺩ. ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ، ﺩﺭ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﺥ ﺩﺍﺩ. ﺳﻮﭘﺮﻣﺎﺭﮐﺘﯽ ﺑﺎ ﻫﻮﯾﺖ ﯾﻬﻮﺩﯼ، ﺗﻮﺳﻂ ﻣﻬﺎﺟﻢ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻣﻮﺭﺩ ﺣﻤﻠﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﺮﻭﮔﺎﻥ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ. ﺩﺭ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ، ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ « ﺍﻣﺪﯼ ﮐﻮﻟﯿﺒﺎﻟﯽ» ﺩﺭ ﺳﻮﭘﺮﻣﺎﺭﮐﺖ « ﮐﺸﺮ» ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺗﯿﺮﺍﻧﺪﺍﺯﯼ ﮐﺮﺩ، « ﻻﺳﺎﻧﺎ ﺑﯿﺘﻠﯽ » ، ﮐﺎﺭﻣﻨﺪ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺳﻮﭘﺮﻣﺎﺭﮐﺖ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﻣﺸﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺳﻮﭘﺮﻣﺎﺭﮐﺖ ﺑﺮﺩ ﺗﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺣﻤﻠﻪ ﺣﻔﻆ ﮐﻨﺪ. ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻓﺮﺍﺭﻭ ﻭ ﺑﻪ ﻧﻘﻞ ﺍﺯ ﺗﺎﯾﻢ، ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﻣﻨﺪ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﮔﻔﺖ: “ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺭﻓﺘﻢ، ﻭ ﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻡ، ﻭ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﻧﻔﺮ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻣﻦ ﻭﺍﺭﺩ ﺁﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﻣﻦ ﭼﺮﺍﻍ ﻭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻡ. ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺑﺮﺩﻡ ﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺎﺷﻨﺪ، ﻭ ﻣﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻢ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﻮﻡ. ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪﻧﺪ، ﺍﺯ ﻣﻦ ﺗﺸﮑﺮ ﮐﺮﺩﻧﺪ”. ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺘﻪ، ﺭﻭﻟﯿﻨﮓ ﺩﺭ ﺗﻮﯾﯿﺘﺮ ﺭﺳﻤﯽ ﺧﻮﺩ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺩ ﺗﻘﺪﯾﺮ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭼﻨﯿﻦ ﻧﻮﺷﺖ: « ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺷﺠﺎﻋﺎﻧﻪ ﻭ ﺩﻟﺴﻮﺯﺍﻧﻪﯼ ﻻﺳﺎﻧﺎ ﺑﯿﺘﻠﯽ، ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﻌﻨﯽ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺎ ﺁﻭﺭﺩ.» ﺩﺭ ﺟﺮﯾﺎﻧﯽ ﺩﯾﮕﺮ، ﺭﻭﭘﺮﺕ ﻣﺮﺩﺍﮎ، ﻣﺪﯾﺮ ﻏﻮﻝ ﺭﺳﺎﻧﻪﺍﯼ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ( ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﺩﺍﺭ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ- ﺍﺳﺘﺮﺍﻟﯿﺎﯾﯽ ﻭ ﺳﻬﺎﻡﺩﺍﺭ ﺍﺻﻠﯽ ﺷﺮﮐﺖ ﻧﯿﻮﺯ ﮐﻮﺭﭘﻮﺭﯾﺸﻦ ) ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺖ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﻭﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ. ﺭﻭﻟﯿﻨﮓ ﻫﻢ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﺩﺭ ﺗﻮﯾﯿﺘﺮ ﺧﻮﺩ، ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﺒﺖ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ: « ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﻣﺴﯿﺤﯽ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﻭﻣﺪﻡ. ﺍﮔﺮ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎﯼ ﺭﻭﭘﺮﺕ ﻣﺮﺩﺍﮎ ﻫﻢ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺘﺶ ﺑﺎ ﻣﻦ ﻫﺴﺖ، ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﯾﻦ ﻣﺴﯿﺤﯿﺖ ﺧﺎﺭﺝ ﻣﯿﺸﻢ. » ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻣﻮﺭﺩ، ﺭﻭﻟﯿﻨﮓ ﺑﻪ ﺧﺒﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﺷﭙﯿﮕﻞ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺗﻮﯾﯿﺖ ﺭﺍ ﻧﻮﺷﺖ: « ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺖﻫﺎﯼ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﻫﺸﺖ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻏﯿﺮ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ، ﺧﻮﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪﺍﻧﺪ. ترجمه: دمنتور وبسایت |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم آغاز به کار صفحه ایسنتاگرام “جادوی حقیقت” در راستای انتقال بهتر مفاهیم و ارتباط بیشتر و بهتر با مخاطبان عزیز، صفحه ی اینستاگرام جادوی حقیقت راه اندازی شد. در این صفحه، علاوه بر قرارگیری طرح های ارائه شده در قالب عکس، به سوالات مخاطبان نیز پاسخ داده خواهد شد. http://instagram.com/jadooye_haghighat یا حق
|
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۲۱/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۴ ۱۲:۴۸ توسط Detector.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
هری پاتر حقیقت جادودر “هری پاتر حقیقت جادو” یعنی آخرین قسمت از سری مجموعه ی جادوی حقیقت ، مباحثی مانند “منجی” و “آخرالزمان” بررسی میشوند. همچنین با تکیه بر مصاحبه ی نویسنده هری پاتر یعنی جی کی رولینگ ، و کنار هم قرار دادن توییت های اخیر او و همچنین سوتی مطرح داستان ، “احتمال چند نویسنده داشتن داستان” بررسی میشود..
|
|||
|
|
۸:۴۷, ۲۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
«هری پاتر» و ترویج عرفان کابالا
در کشور امریکا سالانه 12000 کودک به علت رفتار انتحاری یا تهدید به آن در بیمارستان بستری می شوند. در این میان، بین نوجوانان 15-24 ساله خودکشی سومین علت مرگ است و سالانه 6000 مورد خودکشی نوجوانان اعلام شده است، طبق آمار دیگری این کوشش ها سریعا پس از 14 سالگی افزایش می یابد و خودکشی چهارمین علت شایع مرگ در دوره ی نوجوانی و دومین علت شایع مرگ در محصلان طبقه مرفه اجتماعی است.پسرها سه برابر دختره ها خودکشی می کنند، ولی دخترها سه برابر پسرها اقدام به خودکشی کرده اند و طبق تحقیقات پسیکوفیزیلوژی و پسیکوپاتولوژی یکی از مهترین عوامل خودکشی در نزد این اشخاص خیال پردازی ست، خیالپردازی در مورد آنکه اگر مرتکب یکی از این اعمال(اقدام به خودکشی و انتحار) شوند برایشان چه پیش می آید؟ امروزه در اروپا و امریکا در حوزه ی سینما بیشترین توجه معطوف به کودکان و نوجوانان است، سرمایه ها و هزینه های کلان و سرسام آوری برای ساختن فیلم های سینمایی و انیمیشن صرف می شود و همچنین کمپانی های هالیوودی در برنامه های فرهنگی و سیاسی خود کودکان و نوجوانان را در وهله ی اول پر اهمیت و مهم می دانند، در داستان های معروف تخیلی در عالم ادبیات و سینما شخصیت اصلی دست به انواع و اقسام جادو می زند و یا در عالمی عجیب و غریب، امکان های محالی را تجربه می کند این عامل مهمترین و اصلی ترین تخدیر کننده در نزد کودک است. شخصیت هایی مثل هری پاتر که خود جادوگری زبردست است به عالم جادوگران سفر می کند، آلیس دختر انگلیسی نیز در موقعیت مشابه به عالمی پر از جادو و عجایب می رود، این دنیای خلق شده در رویای کودکان و نوجوانان است که در آن آدمکی چوبی به نام پینوکیو جان می گیرد و یا جیمی نوترون کودکی زیرک در اتاق خانه اش موشکی می سازد و با آن به فضا می رود و تن تن در قصه های گوناگون به تنهایی درگیر ماجراجویی و سفر های پر رمز و راز می شود. ![]() مفاهیمی که کثیرا مطرح می شود و بن مایه آثار داستانی قرار می گیرد برگرفته از فرهنگ کابالایستی - یهودی غرب در راستای اشاعه جادوگری در مدل های مختلف در تمام آثار کارتونی و داستانی است که موجب شده ذهن کودکان و نوجوانان در ابتدای پرسش گری و حقیقت جویی جذب موهومات یهودی صفت و مشرکانه این فیلم ها شود و در جست و جوی آنچه باشد که خرافه ای بیش نیست. به عنوان مثال سری داستان های "هری پاتر" و فیلم های مختلفی که برگرفته از آن ساخته شده مروج اصلی فرهنگ مشرکانه کابالا می باشد و بنیاد آن بر پایه جدال مابین نیروهای خیر و شر (خیر نه به معنای متعالی آن) نهاده شده است.در این داستان عالم هادس ( عالم مردگان که در باور یونانیان باستان زیر زمین قرار دارد) عیتیت می یابد داستانهای هری پاتر و شخصیت های آن دائما در دو عالم واقع و عالم مردگان در تغییر است. مجموعه داستان های "هری پاتر"نوشته جوآن کتلین رولینگ تا کنون به 67 زبان زنده دنیا ترجمه شده است و چهار کتاب پایانی این مجموعه به طور متوالی رکورد پر فروش ترین کتاب های جهان را دارد. به گفته رولینگ موضوع اصلی داستان مرگ است. ناشران اصلی و اولیه از کتابسرای بلومزبری در انگلستان و انتشارات اسکولاستیک در ایالات متحده می باشند، کتاب از آن زمان به بعد توسط بسیاری از ناشران در سراسر جهان منتشر شده است. در اکتبر 2011، این مجموعه در فرمت های مختلف کتاب از طریق "پاترمور" منتشر شد.گفته میشود بهره تجاری "هری پاتر" بیش از 15 بیلیون دلار است. هری پاتر پسر یک مادر و پدر جادوگر است که آن دو هنگام یک سالگی او توسط «لرد وُلدِمورت» خبیث کشته شدهاند. اما او به دلیله انکه مادرش درمقابل نفرین ایستاد در برابر نفرین مرگبار ولدمورت زنده میماند و این نفرین فقط اثری صاعقه مانند بر پیشانیش به جا میگذارد. هری با خاله و شوهر خالهاش که هیچ کدام جادوگر نیستند و در اصطلاح مشنگ (Muggle) نامیده میشوند، بزرگ میشود و از گذشته خودش اطلاعی ندارد تا این که در سن یازده سالگی وقتی نامه پذیرش از مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز را دریافت میکند متوجه میشود که دنیای دیگری در همین دنیای عادی ما وجود دارد که او در آنجا بسیار مشهور است. هر کدام از کتابهای هری پاتر در واقع به ماجراهای یک سال او در دنیای جادوگری و مدرسه محبوبش میپردازد. او در آن مدرسه دوستانی همچون رون ویزلی و هرماینی گرینجر پیدا میکند و همچنین در طی کتابها بیشتر از گذشته خودش آشنا میشود و همواره مورد حمایت مدیر مدرسه آلبوس دامبلدور قرار میگیرد. بر اساس یک پیشگویی یا هری باید «وُلدمورت» را از بین ببرد یا «ولدمورت» باید هری را از پیش رو بردارد و هیچکدام با وجود دیگری قادر به زندگی نخواهند بود و سیر صعودی داستان هم بر همین اساس است و هر دو شخصیت به دنبال از بین بردن یکدیگرند. نگاه مسیحی –یهودی هری پاتر نمادی از انسان سرگشته ایست که پدر جادوگرش او را تنها گذاشته است. ![]() در نگاه مسیحی –یهودی، هری پاتر نمادی از انسان سرگشته ایست که پدر جادوگرش او را تنها گذاشته و او برای کسب هویت و رهایی از کسالت دنیای واقع به جهان جادوگران سفر می کند پدر در این جا نمادی از خدای انسانی یهودیت است و هری پاتر نماد انسان؛ عنصر اصلی برای هویت بخشی به شخصیت ها "جادوگری" ست یا همان عرفان کابالیستی. در خداشناسی کابالیسم نه تنها دیدگاه تکثر خدایان (همچون تفکر یونانی) وجود دارد بلکه خداوند صورت دوگانه مذکر و مونث به خود گرفته، پدر آسمانی و مادر آسمانی که اولین شکل های خدایی بودند. کابالیست ها برای توضیح چگونگی آمیزش این دو و ایجاد آفرینش صراحتا از استعاره جنسی استفاده می کنند. از خصایص مرموز این خداشناسی سری این است که بر مبنای آن بشر خلق نشده بلکه خود به گونه ای موجود خدایی است. ![]() از سویی دیگر داستان های "هری پاتر" نمایانگر بسیاری از نظریه های فلسفی یونان باستان، مصر باستان و حتی تفکر مشرکانه و شووینیستی (آمیخته با رمز و راز) ایران باستان اند.به عنوان مثال در "هری پاتر و زندانی آزکابان" تئوری جهان موازی و همزمانی زمانی – مکانی مطرح می شود و تصویری از نظریه عالم مثال افلاطون ارائه می گردد، باید دانست که افلاطون تحت تاثیر آموزه های کابالا – یهودی و ممفیسی بود. تداوم ارائه داستان های "هری پاتر " از سن یازده سالگی شخصیت (یازده یکی از نماد های فراماسونری ست) نیز قابل تامل است. "هری پاتر" مهمترین و قدرتمند ترین مدل تبلیغاتی رسانه های یهودی غرب برای ارائه الگویی در میان قشر کودک و نوجوان ست و این حربه رسانه ای ارتباط تنگاتنگی با مفاهیمی همچون تئوری تکامل و داروینیسم و یا نظم نوین جهانی در سلطه نئولیبرالیسم و همچنین ظهور ضد مسیح دارد. مسعود قدیمی |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود مستند جادوی خنیا (تاثیر و نقش موسیقی در سبک زندگی) | مجید املشی | 78 | 63,474 |
۱۴/اسفند/۹۳ ۱۹:۲۹ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| مستند واقعیت و حقیقت - Reality and Truth Documentary | vavp | 15 | 11,572 |
۵/دی/۹۲ ۲۱:۴۶ آخرین ارسال: vavp |
|
| دانلود مستند حقیقت ظهور با زیر نویس انگلیسی | warior | 0 | 2,435 |
۲۴/مهر/۹۲ ۵:۲۴ آخرین ارسال: warior |
|

![[تصویر: HP.JH.E01S01%20(Neshanestudio.com).png]](http://vavpi.persiangig.com/HP.JH.E01S01%20(Neshanestudio.com).png)

![[تصویر: sign_2.jpg]](http://neshanestudio.com/wp-content/uploads/2015/01/sign_2.jpg)
![[تصویر: HPHJ-posterMQ.jpg]](http://moonakmedia.com/wp-content/uploads/2015/04/HPHJ-posterMQ.jpg)

![[تصویر: 1174113_555.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/5/27/1174113_555.jpg)
![[تصویر: 1174115_860.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/5/27/1174115_860.jpg)
![[تصویر: 1174116_129.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/5/27/1174116_129.jpg)