کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نشانه ای دیگر از ظهور
۲۱:۵۸, ۲۳/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۴ ۱۷:۳۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

ظاهر شدن نشانه ای دیگر از ظهور قطب عالم امکان

کتاب مکیال المکارم از قول پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلّم آمده است وقتی مهدی ( عج) از مکه ظهور می کند مردم در سراسر جهان به کف دست خود نگاه می کنند و او را می بینند و با او صحبت می کنند

یک برنامهٔ اندرویدی جالب: Translator - ‏«Translator» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.microsoft.translator

همه با نگاه به موبایل خود صدای او را به زبان خود خواهند شنید

ورود ناامیدی ممنوع
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، ضدایلومناتی ، MEEAAD ، ماحی ، جواد مخبریان ، سرباز منتظر ، vahrakan ، promised-mahdi ، م.ط.مولایی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۵, ۲۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام
البته من اون قسمت ترجمه ناقص رو پاک کردم که شما خیلی زود جواب دادید

درباره آیه های قیامت

شما گفتید از آیه های قیامت برداشت کردید که زمان ظهور اینگونه است که این برداشت اشتباه است

صریح آیات قرآن را مد نظر قرار دهید اما اگر فرض کنیم حرف شما درست باشد مقصود و منظور زمان دقیق است نه حدود چرا که ما احادیثی داریم که نشانه های قیامت را بیان می کنند پس با آنها چه می کنید

بسیار خوب پس ایشان قبول کردند که نشانه ظهور اتفاق افتاده و منکر نشدند معلوم است که نشانه ظهور با خود ظهور فرق دارد

کسی نگفته نشانه ظهور یعنی ظهور بلکه نشانه ظهور یعنی نشانه ظهور فقط همین

ما هیچ منعی درباره تطبیق دادن احادیث و منع آن نداریم
تطبیق امری عقلانی است برای بررسی حدیث

شما جواب سوالات بنده را نداديد اما بنده دایم دارم جواب سوالات بقیه را میدهم این که نشد

اساساً کسی که مدعی است ظهور نزدیک است یا آخرالزمان است از کجا فهمیده؟

پاسخ این سؤال همه ابهامات را رفع می کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD ، م.ط.مولایی
۱۴:۰۲, ۲۷/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۴ ۱۴:۴۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #32
آواتار

متن آیت الکرسی

بسم الله الرحمن الرحیماللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِمَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِفَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْأَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ

[b] ترجمه آیه الکرسی به فارسی

خداست که معبودى جز او نیست زنده و برپادارنده است نه خوابى سبک او را فرو مى‏گیرد و نه خوابى گران آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است از آن اوست کیست آن کس که جز به اذن او در پیشگاهش شفاعت کند آنچه در پیش روى آنان و آنچه در پشت‏سرشان است مى‏داند و به چیزى از علم او جز به آنچه بخواهد احاطه نمى‏یابند کرسى او آسمانها و زمین را در بر گرفته و نگهدارى آنها بر او دشوار نیست و اوست والاى بزرگ. در دین هیچ اجبارى نیست و راه از بیراهه بخوبى آشکار شده است پس هر کس به طاغوت کفر ورزد و به خدا ایمان آورد به یقین به دستاویزى استوار که آن را گسستن نیست چنگ زده است و خداوند شنواى داناست.خداوند سرور کسانى است که ایمان آورده‏اند آنان را از تاریکیها به سوى روشنایى به در مى‏برد و[لى] کسانى که کفر ورزیده‏اند سرورانشان [همان عصیانگران=] طاغوتند که آنان را از روشنایى به سوى تاریکیها به در مى‏برند آنان اهل آتشند که خود در آن جاودانند.

«وَ لا یُحِیطُونَ بِشَیْ‏ءٍ مِنْ عِلْمِهِ»؛ به چیزى از دانش او احاطه ندارند. مقصود از کلمه «علم» در این‌جا «معلوم» است یعنى به معلومات او احاطه ندارند.
«إِلَّا بِما شاءَ»؛ مگر آنچه را که خود او بخواهد که دیگران بدانند و آنان را آگاه کند.
منبع

بد نیست دوستان داستان حضرت خضر عليهم السلام را بخوانند که آیات قرآن است

کلیک کنید

پست زیر هم درباره علم غیب هست میتونید مطالعه کنید

پست کلیک کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD ، م.ط.مولایی
۱۲:۵۸, ۲۹/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۴ ۱۳:۰۰ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #33

سلام مجدد.
ما که تخصص نداریم.
آقا سید و بقیه کاربران هم که هر چی پاسخ میدن، مرغ یک پا دارد.
حدیث کذب الوقاتون هم که مشکوکه.
امیدوارم آقای مکارم رو در حد علم و تخصص خودتون بدونین و حرفاشون رو آویزه گوشتون کنین.

متن سوال من:

سلام علیکم.
من در سایتی عضو هستم که مطالبی در خصوص ظهور مطرح میکنه و گاهی منتظران با هم بحث هایی میکنند. درباره خودسازی و یا صحبت های آقای رائفی پور و یا رحیم پور ازغدی و یا احکام شرعی و قص علی هذا...
اخیراً آقایی در این سایت نشانه ها رو تطبیق میکنند با این برهان که معصوم حرف اشتباه و بیهوده نمیزنه. وقتی معصوم میگه یمن فلان میشه، پس این فجایع امروز یمن منجر به ظهور میشه. یا حوادث شام یا عراق.
من در جواب ایشون گفتم که چنانچه صهیونیست بین الملل این احادیث رو خونده باشه، به راحتی میتونه آخرالزمان و احادیثش رو برای ما بسازه. پس قابل استناد نیست.
اما ایشون حرف خودشون رو میزنند که معصوم حرف بیهوده نمیزنه و تمام علما و مراجع میگن ظهور نزدیکه. هر چی ما میگیم مطرح شدن نزدیکی ظهور با "حوادث 6 ماهه منتهی به ظهور" خیلی فرق داره، ایشون باز هم کار خودشون رو میکنن و معتقدن که حالا نوبت دجال ایرانیه که فتنه ای بزرگ در کشور ایجاد کنه.
اخیراً ایشون حدیثی از پیامبر نقل کردن که در آخرالزمان هر کس کف دستش رو نگاه میکنه و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو میبینه. بعد هم نرم افزار اندرویدی رو معرفی کردن و گفتن که این همان حدیث وعده داده شده و از نشانه های ظهوره.
باز هم من باهاشون مخالفت کردم و گفتم که امام زمان برای عده ای که توانایی خریدن موبایل های اندرویدی رو داشته باشن، نمیان. ایشون قطعاً بیشتر برای مستضعفین میان. دوستان دیگه بهشون هشدار دادن و نقل قولی از آقای بهجت نقل کردند که قطعاً حوادث منحجر به ظهور باید خرق عادت باشه و نمیتونه تکنولوژیک باشه. (قریب به مضمون)
ایشون هم گفتن که از دفتر مراجع بپرسید که کاری که من میکنم اشتباه نیست و خود آیات عظام با این نظرات موافقند. حالا من از شما میپرسم. مطرح کردن مسائل این چنینی و تطبیق دادن آیات و روایات با اتفاقات و تکنولوژیهای امروز چه حکمی رو داره؟ اگه حلاله که بفرمایید تا ما تکلیف خودمون رو بدونیم و اگر کار حرام یا ناشایستیه هم بفرمایید که به ایشون فصل الختام و حجت شرعی رو نشون بدیم. با تشکر.

متن پاسخ ایشون:

اولا باید روایات علائم ظهور بررسی سندی و محتوایی بشوند ثانیا به فرض که اين روايات اعتباري داشته باشد نمي توان آن ها را صد در صد تطبيق بر وضعيت فعلي کرد؛ بايد دعا کنيم که خداوند فرج آن حضرت را هر چه زودتر نزديک تر گرداند.

جهت مطالعه بیشتر در این زمینه می توانید به کتاب ما «حکومت جهانی مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)» ذیل بحث علائم ظهور در آدرس زیر مراجعه فرمایید.

http://makarem.ir/compilation/?lid=0&mid=61796

امیدوارم با این استفتاها سریعاً این تاپیک ها بسته بشه تا کسی از بیرون وارد نشه و گیج و مبهوت به نشر تطبیق ها ادامه نده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، در جستجوی سختی ، سرباز منتظر ، م.ط.مولایی
۱۶:۵۹, ۲۹/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۴ ۱۷:۰۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۹/مرداد/۹۴ ۱۲:۵۸)ام ابیها نوشته است:  سلام مجدد.
ما که تخصص نداریم.
آقا سید و بقیه کاربران هم که هر چی پاسخ میدن، مرغ یک پا دارد.
حدیث کذب الوقاتون هم که مشکوکه.
امیدوارم آقای مکارم رو در حد علم و تخصص خودتون بدونین و حرفاشون رو آویزه گوشتون کنین.

متن سوال من:

سلام علیکم.
من در سایتی عضو هستم که مطالبی در خصوص ظهور مطرح میکنه و گاهی منتظران با هم بحث هایی میکنند. درباره خودسازی و یا صحبت های آقای رائفی پور و یا رحیم پور ازغدی و یا احکام شرعی و قص علی هذا...
اخیراً آقایی در این سایت نشانه ها رو تطبیق میکنند با این برهان که معصوم حرف اشتباه و بیهوده نمیزنه. وقتی معصوم میگه یمن فلان میشه، پس این فجایع امروز یمن منجر به ظهور میشه. یا حوادث شام یا عراق.
من در جواب ایشون گفتم که چنانچه صهیونیست بین الملل این احادیث رو خونده باشه، به راحتی میتونه آخرالزمان و احادیثش رو برای ما بسازه. پس قابل استناد نیست.
اما ایشون حرف خودشون رو میزنند که معصوم حرف بیهوده نمیزنه و تمام علما و مراجع میگن ظهور نزدیکه. هر چی ما میگیم مطرح شدن نزدیکی ظهور با "حوادث 6 ماهه منتهی به ظهور" خیلی فرق داره، ایشون باز هم کار خودشون رو میکنن و معتقدن که حالا نوبت دجال ایرانیه که فتنه ای بزرگ در کشور ایجاد کنه.
اخیراً ایشون حدیثی از پیامبر نقل کردن که در آخرالزمان هر کس کف دستش رو نگاه میکنه و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو میبینه. بعد هم نرم افزار اندرویدی رو معرفی کردن و گفتن که این همان حدیث وعده داده شده و از نشانه های ظهوره.
باز هم من باهاشون مخالفت کردم و گفتم که امام زمان برای عده ای که توانایی خریدن موبایل های اندرویدی رو داشته باشن، نمیان. ایشون قطعاً بیشتر برای مستضعفین میان. دوستان دیگه بهشون هشدار دادن و نقل قولی از آقای بهجت نقل کردند که قطعاً حوادث منحجر به ظهور باید خرق عادت باشه و نمیتونه تکنولوژیک باشه. (قریب به مضمون)
ایشون هم گفتن که از دفتر مراجع بپرسید که کاری که من میکنم اشتباه نیست و خود آیات عظام با این نظرات موافقند. حالا من از شما میپرسم. مطرح کردن مسائل این چنینی و تطبیق دادن آیات و روایات با اتفاقات و تکنولوژیهای امروز چه حکمی رو داره؟ اگه حلاله که بفرمایید تا ما تکلیف خودمون رو بدونیم و اگر کار حرام یا ناشایستیه هم بفرمایید که به ایشون فصل الختام و حجت شرعی رو نشون بدیم. با تشکر.

متن پاسخ ایشون:

اولا باید روایات علائم ظهور بررسی سندی و محتوایی بشوند ثانیا به فرض که اين روايات اعتباري داشته باشد نمي توان آن ها را صد در صد تطبيق بر وضعيت فعلي کرد؛ بايد دعا کنيم که خداوند فرج آن حضرت را هر چه زودتر نزديک تر گرداند.

جهت مطالعه بیشتر در این زمینه می توانید به کتاب ما «حکومت جهانی مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)» ذیل بحث علائم ظهور در آدرس زیر مراجعه فرمایید.

http://makarem.ir/compilation/?lid=0&mid=61796

امیدوارم با این استفتاها سریعاً این تاپیک ها بسته بشه تا کسی از بیرون وارد نشه و گیج و مبهوت به نشر تطبیق ها ادامه نده.

سلام

بهتره چند نکته را توجه کنید

با اینکه 95 درصد مردم جهان به وجود خداوند معتقد هستند اما افراد کافری هستند که چه در این سایت و چه جاهای دیگر نظراتشان را مطرح می کنند و دیگران جواب می دهند

اگر بنا باشد باید اول جلوی ایجاد چنین تاپیک هایی گرفته شود

قبلا عرض کردم که موارد تقلیدی مربوط به رساله عملیه میشود و بقیه دین تحقیقی است

واقعا من تعجب می کنم از نتیجه گیری شما از پاسخ این مرجع!!!!!!
و از پیشنهاد شما برای تعطیلی تمام تاپیک های مربوط به نشانه ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وای خدا من به شما چی بگم اخه!!!!!

یکی بیاد این خانوم رو توجیه کنه

ایشون هم مرجع تقلید بنده نیستن

این حرفهایی هم که شما از دفتر مرجع پرسیدید ذهنیات خودتون هست

چرا شما دست از سر من برنمیدارید اخه !!!!!!!

خدا شاهده این رفتار شما درست نیست

من دیگه نه با شما حرفی دارم و ونه جواب شمارو میدم

برای اینکه پست هاتونم نبینم شمارو وارد لیست دشمنان می کنم پس دیگه جوابی از من نخواهید گرفت

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: م.ط.مولایی
۱۷:۲۹, ۲۹/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۴ ۱۷:۳۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #35
آواتار
بهتره همه ي كساني كه پيگير تاپيك هستند ، كتابي رو كه معرفي شده رو مطالعه كنيم بعد بياييم براي ادامه بحث
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، م.ط.مولایی
۱۷:۳۰, ۲۹/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۴ ۱۹:۵۸ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام

آیت الله مکارم شیرازی:

ما در ظهور صغری امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار داریم

همانطور که برای حضرت مهدی عليه السلام يک غيبت صغری و يک غيبت کبرا است يعنی درست مانند آفتاب وقتی می خواهد پنهان شود ابتدا قرص خورشيد پشت افق پنهان می شود ولی هوا نيمه روشن است و کم کم اين روشنايی برچيده می شود و تاريک می شود برای ظهورش هم يک ظهور کبرا و يک ظهور صغرا است مانند موقعی که آفتاب می خواهد طلوع کند قرص خورشيد هنوز پيدا نشده اما هوا نيمه روشن است و بعد خورشيد ديده ميشود مرحله غيبت ايشان در دو مرحله واقع شده است و ظهور ايشان هم ظهور صغرا و هم ظهور کبرا دارد در ظهور صغری توجه مردم به امام زمان عليه السلام زياد می شود و همه جا صحبت از امام زمان عليه السلام است و جلسات امام زمان عليه اسلام پرشور می شود و بحث های امام زمان عليه السلام همه جا را می گيرد وضع طوری می شود که مردم تشنه می شود و آماده می شوند ما تصور می کنيم که در اين عصر و زمان ما ان شاء‌الله در بين الطلوعين ظهور حضرت مهدی عليه السلام قرار داريم .

من فراموش نمی کنم پنجاه سال قبل موسساتی که به نام حضرت مهدی عليه السلام بود خيلی کم بود و کتاب هايی که درباره حضرت مهدی عليه السلام نوشته شده بود به اندازه امروز نبود و سخن از امام مهدی عليه السلام به اين گستردگی نبود اگر کسی چهل يا پنجاه سال قبل مسجد جمکران می رفت در بهترين شب ها ده يا بيست نفر بودند اما الان صدها هزار نفر در بعضی از شب های حساس هستند ما به سوی طلوع کبرا پيش می رويم .

اگر می خواهيم به آن ظهور کمک کنيم اين ظهور صغرا را توسعه دهيم همين بحث های مختلف درباره حضرت را ميان جوانان و بزرگسالان و زنان و مردان و مسلمانان و غير مسلمانان توسعه دهيم و به اينترنت بکشانيم خلاصه با امواج نام مهدی عليه السلام را به همه دنيا برسانيم و اين ظهور صغرا را پر رنگ کنيم تا نام حضرت مهدی عليه السلام در همه جلسات حضور پيدا کند من معتقدم اگر اين کار را بکنيم اين يک مصداق عملی دعای تعجيل فرج می شود

نوشته شده در فصلنامه علمی -تخصصی ويژه امام مهدی عليه السلام سال دوم شماره پنجم پاييز
۱۳۸۱

ایا نوشته زیر تطبیق نیست

ایا تعیین مصداق فقط برای امثال من عیب است !

تحقق نشانه هاي ظهور امام زمان

حضرت آيـت ا... ناصر مكارم شيرازي ازمراجع تقليد قــم بـا اشاره به روايتي ازحضرت عــلي (علیه السلام)، گفت:

گسترش خونريزي و حـلال شـمردن دروغگويي و بي بـند و بـاريها در جـهان از نشانـه هاي ظـهورامام زمان (عج ) است.

به گزارش رجانيـوز به نقل از ايرنا ، وي شب گذشته درآيين جشـن ميلاد حضرت مهـدي (عج ) و در جمع صدها هزار نفر از شيفتگان وارادتمندان اين امام همام درمسـجـد جـمكـران قـم ، افـزود : بي اعتنايي به عبادات ، خـيانـت در امـانت ، رواج ربـا در جامعه ، رشوه خواري ، فروش دين به دنيا، پيروي از هواي نفس و قطع صله رحم را ازديگر نشانه هاي ظهور امام (علیه السلام) عنوان كرد.

آيـت ا... مكارم شيرازي افزود: اجراي عدالت و بسط و گسترش عدل اصلي ترين برنامـه امـام عصر(عج ) پس از ظهور است.

وي بيان داشت : عدالت براي انسانـيت موجب حيات سعادتمندانه است و اگر عـدالت نبـاشد نه پيشرفت مادي و نه معنوي در اين كره خاكي شكل مي گيرد.

اين مرجع تقلـيد با بـيان اينكه حضرت مهدي (عج ) در روايـات و احـاديـث اسـلامي به "نورآفتاب " و " آب زلال جاري " تشبيه شده است ، اظهار داشت : بـراي ملاقــات و رويت چهره دلــربا و نـورانـي امام عصر(عج ) حجابي وجود ندارد و اين اعمال بد ما است كه حجاب به وجود مي آورد.

27 مرداد 87 - رجانيوز

منبع

در منبع و سایت زیر تمام بزرگان درباره نزدیکی ظهور حرف زدن

http://www.alvadossadegh.com/fa/article/...50-40.html

دوست داشتم ببینم حالا دیگه چی دارید بگید خانوم ولی دیگه هیچ نوشته ای از شمارو نمیبینم

(۲۹/مرداد/۹۴ ۱۷:۲۹)عمار94 نوشته است:  بهتره همه ي كساني كه پيگير تاپيك هستند ، كتابي رو كه معرفي شده رو مطالعه كنيم بعد بياييم براي ادامه بحث
سلام

یعنی اگر کتاب ایت الله مکارم را نخوانده باشیم هیچی از مهدویت نمی دانیم!! مگه همین یک کتاب است

۱۸:۲۲, ۲۹/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۴ ۱۸:۵۶ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #37
آواتار
جناب قلب از يك جمله ي من اينقدر حرف بيرون كشيديد!
بنده با شرايط اوليه بحث و گفت و گو تا اندازه اي اشنا هستم . پيشنهاد مطالعه ي اين كتاب هم به اين دليل بود كه احساس كردم همه ي طرفهاي اين تاپيك اقاي مكارم شيرازي را به عنوان كارشناس خبره ي ديني قبول دارند . و با مطالعه اين كتاب ميتوانيم به يك نقطه ي مشتركي برسيم و گره بحث را باز كنيم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، م.ط.مولایی
۱۸:۴۳, ۲۹/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۴ ۱۹:۵۹ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #38

آقای محترم!
شما نرم افزار اندروید معرفی کردین که از نشانه های ظهوره.
اینو کدوم مرجعی انجام داده که شما برفرض داشتن علم اون مرجع پا تو کفششون کردین و فتوا دادین که نرم افزار اندروید از نشانه های ظهوره؟؟؟
قبلا هم گفتم که شکی در نزدیکی ظهور نیست.
چرا؟؟؟
چون علما و حکما میگن.
نه چون حدیث فلان گفته شده و یا شما با علم و تخصصتون که از خوندن ماکزیمم 20 کتاب به دست آوردین میفرمایید.
یعنی چی که تقلیدی نیست؟
الآن نتانیاهو هم معتقده ظهور نزدیکه.
اما هر کس برای ظهور چی کار میکنه؟
آقای مکارم خیلی واضح فرمودن تطبیق اشکال داره و برای ظهور باید دعا کرد.
به خیالتون مراجع یا علما بلد نیستن نشانه های ظهور رو اعلام کنن یا تخصص ندارن که تطبیق بدن؟؟
فقط یه سرچ ساده کنین و نظر مراجع و علما رو درباره مستند ظهور نزدیک است بررسی کنید.
این استدلال های شما وااقعا جالبه.
یعنی تو بوق و کرنا کردن و تطبیق نشانه های ظهور تبعیت از بزرگتر نمیخواد؟
1 درصد احتمال نمیدین که آب تو آسیاب دشمن ریخته بشه؟؟
همین عبارتهایی مثل ظهور نزدیکه باعث میشه اگه خدا یکم دیگه مهلت بده مردم کلا منکر امام زمان میشن.
لطفا با اعتقادات مردم بازی نکنید.
دلیل منطقی بیارین که چرا نرم افزار اندروید نشانه ظهوره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، م.ط.مولایی
۲۰:۵۰, ۲۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #39
آواتار
سلام
به نظر من بحث راجع به اين چيزا هيچ فايده اي نداره
با راست و غلطش كاري ندارم
بي فايدس !
اگه شب تا روز بشينيم راجع به فلان روايت و فلان نشانه صحبت كنيم هيچ فايده اي نداره
يكم فكر كنيد آيا اين همه بحث بر سر نشانه ها باعث دين داري بيشتر ما ميشه ؟
من نمي گم معصومين (عليهم السلام ) نعوذ بالله بيهوده سخن گفتن
ولي ممكنه سخنانشون براي غربال كردن مومنين در آخرالزمان باشه
فراموش نكنيد صداي گوساله سامري از طرف خدا بود !!
بحث بيش از حد در مورد نشانه هاي ظهور نه كمكي به ظهور ميكنه نه كمكي به تزكيه نفس
بهتره يه بار به دوران دفاع مقدس نگاه كنيد
امام خميني : سيد خراساني !!!
رفسنجاني ( محاسن كم) : شعيب بن صالح !!!!
صدام حسين : سفياني !!!!
تهش چي شد ؟؟؟
به نظر من يكي از فتنه هاي خطرناك قبل از ظهور همين فتنه نشانه هاست
يهودي هاي مدينه خيلي دنبال نشانه هاي ظهور آخرين پيامبر بودن اما بعدش چي شد ؟؟چند نفرشون ايمان آوردن؟؟؟؟؟؟؟!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ام ابیها ، قلب ، م.ط.مولایی
۰:۳۰, ۳۰/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۰۱ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۹/مرداد/۹۴ ۲۰:۵۰)سرباز منتظر نوشته است:  سلام
به نظر من بحث راجع به اين چيزا هيچ فايده اي نداره
با راست و غلطش كاري ندارم
بي فايدس !
اگه شب تا روز بشينيم راجع به فلان روايت و فلان نشانه صحبت كنيم هيچ فايده اي نداره
يكم فكر كنيد آيا اين همه بحث بر سر نشانه ها باعث دين داري بيشتر ما ميشه ؟
من نمي گم معصومين (عليهم السلام ) نعوذ بالله بيهوده سخن گفتن
ولي ممكنه سخنانشون براي غربال كردن مومنين در آخرالزمان باشه
فراموش نكنيد صداي گوساله سامري از طرف خدا بود !!
بحث بيش از حد در مورد نشانه هاي ظهور نه كمكي به ظهور ميكنه نه كمكي به تزكيه نفس
بهتره يه بار به دوران دفاع مقدس نگاه كنيد
امام خميني : سيد خراساني !!!
رفسنجاني ( محاسن كم) : شعيب بن صالح !!!!
صدام حسين : سفياني !!!!
تهش چي شد ؟؟؟
به نظر من يكي از فتنه هاي خطرناك قبل از ظهور همين فتنه نشانه هاست
يهودي هاي مدينه خيلي دنبال نشانه هاي ظهور آخرين پيامبر بودن اما بعدش چي شد ؟؟چند نفرشون ايمان آوردن؟؟؟؟؟؟؟!!!!
سلام

وقتی شما میگی احادیث آخرالزمان هیچ فایده ندارد یعنی معصوم کار بیهوده کرده و بود و نبود این احادیث فرقی نداره در حالی که معصومين کار بیهوده نمی کنند

قبلا گفتم احادیث آخرالزمان دو کارکرد اساسی دارد ایجاد امید برای مومنان و هشدار نسبت به اتفاقات

بشارت و انذار کازیست که قرآن برای هدایت انسان می کند احادیث آخرالزمان هم اینگونه هستند

درباره جریان گوساله و غربال هم باید گفت صحبت های شما یک احتمال است

نشانه های ظهور به تزکیه کمک میکند

مگر شما هرکاری در زندگی انجام می دهید برای تزکیه است! بسیاری از کارهای ما اهداف مختلفی دارد که تزکیه یکی از مهمترین آنهاست

ما فعلاً درباره اشخاص صحبت نکردیم که شما مثال شخصیت ها را زدید

احتمالاتی که شما درباره احادیث گفتید فقط یک احتمال است

به هرصورت اینها دلیل نميشود هزاران حدیث آخرالزمانی را نادیده بگیریم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]