کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون برسی شبیه سازی نشانه های ظهور
۱۳:۰۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۰۶ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه دوستان
استاد حجت الاسلام شهبازیان ضمن یک مصاحبه که درمورد یمانی و علائم ظهور که البته این روزها بحثش خوشبختانه خیلی داغ هم هست به یک نکته ای اشاره کرده که به دل من خیلی نشست و خواستم برای مابقی دوستان هم به عنوان یه نکته زیبا ارائه بدم. استاد شهبازیان میگه:
ما یک روایت داریم شاید این روایت را قبول کرده و بگوییم که یمانی از علائم حتمی است. اما نظر شخصی بنده این است که خیلی به روایات یمانی به عنوان نشانه های حتمی ظهور اطمینان ندارم، چون خلاف نظر مشهور است. آنچه که از مجموع روایات یمانی می توانیم بگوییم این است که یمانی جزء علائم محتوم است و پرچم او پرچم حق است؛ اما روایت معتبری در اینکه من وظیفه ای در شناخت یمانی دارم، وجود ندارد. به عبارت دیگر موظف به شناختن و تبعیت از او نیستم. به اعتقاد من نشانه های ظهور نقشی در شناخت حجت الهی ندارند. خودمان را درگیر نشانه های ظهور نکنیم چون اولاً باید بدانیم جایگاه و اعتبار نشانه های ظهور چه میزان است؟ ثانیاً این روایات آنقدر گنگ و مبهم اند که قابلیت تطبیق ندارند.

لذا در روایت آمده است همان معیارهایی که برای شناخت حضرت علی(علیه السلام) و سایر ائمه(علیه السلام) داریم به وسیله همان معیارها امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را بشناسیم. آیا الزاما حضرت علی(علیه السلام) را به وسیله سلمان شناختیم؟ نه؛ ما طبق آیات، روایات و تصریح رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فهمیدیم که حضرت علی(علیه السلام) همان مصداق امام است. به همین خاطر حضرت علی(علیه السلام) هم کُد می دهند که «اعرف الحق ثم تعرف اهله» اول معیار های حق را بشناس بعد معیارهای آن را مصداق یابی کن. ما امروزه در جامعه خود به یکسری روایات مبهم چنگ می زنیم که در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد و به دنبال سفیانی، دجال و یمانی می گردیم تا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را بشناسیم در حالی که نباید اینگونه باشد.

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب پنهانی ، م.ط.مولایی
۱۴:۲۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
آدم چی دیگه بگه
هرکاری می کنند تا اصلا کسی سراغ احادیث آخرالزمان نره
یه عده بدون توجه و یه عده به عمد دارن احادیث آخرالزمان را بی اعتبار می کنند و سعی در بی اهمیت دانستن آنان دارند

پای هر حدیثی میاد وسط یه عده راه میفتن هی شبهه می کنن که نه از کجا معلوم یا برو عملت را درست کن یا این احادیث سند نداره یا تطبیق درست نیست یا این اون نیست و...

کلا این افراد دنیای جذابی دارن و فقط یه معنی میدن که

من شک میکنم پس هستم

این جمله بالا را همشو صرف می کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، yektasepas
۱۴:۴۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۵۱ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #3

آقای موسوی!
مایلم در این بین با شما مباحثه ای کنم.
سعی میکنم عصبانی نشم و ازتون میخوام که شما هم عصبانی نشین.
شما بفرمایین!
فقط نام یک مرجع تقلید یا صحبتی از رهبری رو بیارین که ما باید مصداق سازی کنیم.
بعد از انتشار فیلم "به سوی ظهور" که توی اون مصداق سازی کرده بودن و آقای خامنه ای رو سید خراسانی و سید حسن نصرا... رو سید یمانی معرفی کرده بودن، شما بفرمایید، حتی مرجعی سکوت کرد؟؟
یا آقای خامنه ای و سید حسن نصرا... و مراجع گفتن که این کارها اشتباهه؟
صرف این که ملایی مثل آقای پناهیان اینا رو میگه که دلیل نمیشه که کار درستی باشه.
ضمناً...
معصوم هم حرف بیهوده و پوچ نمزنه.
مثلاً در حدیثی از امام جواد (علیه السلام) داریم که ممکنه هیچ کدوم از نشانه های ظهور اتفاق نیفته.
ضمن این که به وفور مراجع و کارشناسان ما مطرح میکنند که تمام علائمی که مطرح میشه، علائم حتمی نیست.
حتمی هاش فقط خروج یمانی، صیهه آسمانی و قتل نفس زکیه است.
من و شما که از آقای بهجت داناتر نیستیم.
ایشون فرمودن شما آدم شین، (با خودم هستم) امام زمان همین دوشنبه میاد.
اصلاً مهم نیست که ملک عبدا... ی هست و میمیره و بعدش سر حکومت دعواست.
مهم اینه که من و شما سستیم که امام زمان تا حالا نیومده.
اگه همه این اتفاقها بیفته و ما با آمریکا رفیق جینگ بشیم و مثل آقای روحانی با اسرائیل بریم سر میز مذاکره، آیا به نظر شما ظهوری اتفاق خواهد افتاد؟؟
یعنی شما معتقدین که مرگ حالا حالا ها سراغ آقای خامنه ای نخواهد اومد؟؟
یه جورایی تعیین تکلیف واسه خدا میکنید؟
اگه اومد چی؟؟
اون وقت چی؟؟
جواب آدم هایی که دل خوش کرده بودن که ایشون سید خراسانین رو کی میده؟
آقای رائفی پور هم مثل خود رهبری و خود سید حسن نصرا... گفتن که این مسائل حوزه امنیتی امام زمانه.
با مطرح کردن این ها ما داریم به دشمن نشانه های بهتری میدیم برای ردیابی امام زمان.
ضمن این که اگه تمام این نشانه ها درست باشه، با مطرح نکردنش، فقط سکوت کردیم و رازی رو در سینه نگه داشتیم و چیزی رو نباختیم.
اما اگه درست نباشه، اون وقته که راه رو برای ظهور بستیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، azade ، افشین ، "شهید"
۱۵:۱۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۱۲ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #4
آواتار
در ادامه صحبتهای خانم ام ابیها باید بگم که دشمن با استفاده از این مصداق سازی و ساده لوح بودن برخی از عوام و یا حتی عشقی که خیلیا به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارن داره چه ضربات محکمی رو به پیکره اسلام میزنه .... هم از طریق مالی و هم از طریق اعتقادی به صورت خیلی دقیق..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، افشین
۱۵:۵۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۰۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۴۸)ام ابیها نوشته است:  آقای موسوی!
مایلم در این بین با شما مباحثه ای کنم.
سعی میکنم عصبانی نشم و ازتون میخوام که شما هم عصبانی نشین.
شما بفرمایین!
فقط نام یک مرجع تقلید یا صحبتی از رهبری رو بیارین که ما باید مصداق سازی کنیم.
بعد از انتشار فیلم "به سوی ظهور" که توی اون مصداق سازی کرده بودن و آقای خامنه ای رو سید خراسانی و سید حسن نصرا... رو سید یمانی معرفی کرده بودن، شما بفرمایید، حتی مرجعی سکوت کرد؟؟
یا آقای خامنه ای و سید حسن نصرا... و مراجع گفتن که این کارها اشتباهه؟
صرف این که ملایی مثل آقای پناهیان اینا رو میگه که دلیل نمیشه که کار درستی باشه.
ضمناً...
معصوم هم حرف بیهوده و پوچ نمزنه.
مثلاً در حدیثی از امام جواد (علیه السلام) داریم که ممکنه هیچ کدوم از نشانه های ظهور اتفاق نیفته.
ضمن این که به وفور مراجع و کارشناسان ما مطرح میکنند که تمام علائمی که مطرح میشه، علائم حتمی نیست.
حتمی هاش فقط خروج یمانی، صیهه آسمانی و قتل نفس زکیه است.
من و شما که از آقای بهجت داناتر نیستیم.
ایشون فرمودن شما آدم شین، (با خودم هستم) امام زمان همین دوشنبه میاد.
اصلاً مهم نیست که ملک عبدا... ی هست و میمیره و بعدش سر حکومت دعواست.
مهم اینه که من و شما سستیم که امام زمان تا حالا نیومده.
اگه همه این اتفاقها بیفته و ما با آمریکا رفیق جینگ بشیم و مثل آقای روحانی با اسرائیل بریم سر میز مذاکره، آیا به نظر شما ظهوری اتفاق خواهد افتاد؟؟
یعنی شما معتقدین که مرگ حالا حالا ها سراغ آقای خامنه ای نخواهد اومد؟؟
یه جورایی تعیین تکلیف واسه خدا میکنید؟
اگه اومد چی؟؟
اون وقت چی؟؟
جواب آدم هایی که دل خوش کرده بودن که ایشون سید خراسانین رو کی میده؟
آقای رائفی پور هم مثل خود رهبری و خود سید حسن نصرا... گفتن که این مسائل حوزه امنیتی امام زمانه.
با مطرح کردن این ها ما داریم به دشمن نشانه های بهتری میدیم برای ردیابی امام زمان.
ضمن این که اگه تمام این نشانه ها درست باشه، با مطرح نکردنش، فقط سکوت کردیم و رازی رو در سینه نگه داشتیم و چیزی رو نباختیم.
اما اگه درست نباشه، اون وقته که راه رو برای ظهور بستیم.
سلام
خداوند متعال عقل را آفرید تا انسانها تعقل کنند و هر حرفی را به راحتی نپذیرند

این جمله بالا را همه باید مدنظر قرار دهند

هر حرفی از هر شخصی در هر مقامی باید عاقلانه باشه
البته عقل ها هم کم و زیاد دارد که واردش نمیشم

اگر مطالبی را بیان میکنید با شماره و جداگانه باشه تا بدون فرافکنی بشه پاسخ داد

1_ نکته مهمی که همه باید بدانند اینه که احادیث آخرالزمان جزو موارد تقلیدی نیستند چون حکمی را بیان نمی کنند و هر شخصی با تحقیق می تواند نظر خود را بیان دارد
البته تا اونجایی که بنده می دانم

2_ مصداق سازی یا تطبیق احادیث آخرالزمان یک فکر معقولی است
اینکه شخصی پیشگویی کند و خواننده آن متن را بخواند یقیناً مصداق سازی خواهد کرد مثلا درباره پیشگویی های قرآن در سوره روم و...

تطبیق دادن در موارد غیر حدیثی هم یک امر عادی است مثلا تطبیق دادن دو عکس و...

بی تفاوتی نسبت به عمل تطبیق چه حدیثی و چه غیر حدیثی مثل این میماند که بگوییم دو به علاوه دو هرچه میخواهد بشود به ما چه!!!!!!!!!

منظورم اینه که تطبیق دادن امری عادی و عاقلانه است و نمی‌شود کسی بگوید تو اصلا هیچ چیزی را تطبیق نده
این یعنی پاک کردن صورت مسئله!!!!!

وقتی احادیث آخرالزمان را می خوانیم به طور ناخودآگاه با وضعیت پیرامون خودمان تطبیق می دهیم و این امری عادی است و عملی از روی عقل

پس اینکه انسان برای هرکاری منتظر باشد که مثلا رهبری یا مراجع وارد شوند امری اشتباه است
آیا حمایت رهبری از دولتمردان به معنی تایید همه کارهای آنان است خب خیر
نمیدونم تونستم منظورم را برسونم

3_ سی دی ظهور مورد تایید نیست اما بعد از آمدن آن به نکات خوبی بر می خوریم
در مواردی که مسئله سیاسی در بین است مورد خاص میشود
شما فرض کنید رهبری یا مراجع درباره آن سی دی سکوت می کردند آن وقت بهانه به دست دشمنان و منافقان داده بودند
یادمه اون موقع این سی دی را در رسانه های بیگانه نشان می دادند و دایم در حال تخریب پایه های نظام اسلامی بودند خب حالا کار عاقلانه سکوت است یا موضع گیری

حالا چطور میشه موضوع را حل کرد با دور کردن این مسئله
یعنی توجه همه به اصل اسلام
کسی این احادیث را منکر نشد بلکه چون این موارد به ادبیات سیاسی باز شد و به مسئله اصلی تبدیل شد مشکلاتی را ایجاد کرد

4_ شما شاید آقای پناهیان را نشناسید ایشان کم کسی نیستند از لحاظ معرفتی

5_ دقیقا معصوم علیهم السلام حرف بیهوده نمی زند و همان معصوم هزاران نشانه ظهور را بیان کردند
فعلاً که نشانه ها دارد اتفاق می افتد و تقریباً همه اتفاق افتاده و چندتایی باقی مانده است پس این حدیثی که بیان کردید معلوم نیست از معصوم باشد تازه اگر درست هم باشد طبق گفته خودتان امام گفتند ممکن است ممکن است اتفاق نیفتد که حالا اتفاق افتاده

6_ بله فقط چند نشانه آن هم نزدیکه ظهور جزو علایم حتمی هستند

7_ حرف آیت الله بهجت ره روی چشم ما جا دارد اگر ایشان چیزی گفتند همه آن حرف را با منبع موثق بیان کنید تا ببینیم چیه؟

8_ اگر مردن ملک عبدالله مهم نبود معصومین علیهم السلام آن را بیان نمی کردند چون معصوم کار بیهوده نمی کند

9_ اینکه امام زمان علیهم السلام به خاطر ما و اعمال بدمان نمی آیند شاید اینطور باشد ولی همه مطلب نیست چون ایشان برای هدایت تمام عوالم تاریک و کامل کردن نور خداوند متعال می آیند و ما بخشی از این عالم هستیم

10_ اینکه ظهور حضرت مهدی علیهم السلام به دوستی ما با آمریکا مربوط میشود یا نه بحث مفصلی دارد که جاش اینجا نیست ولی خلاصه بگم که استکبار ستیزی در مقدمه سازی برای ظهور نقش بسزایی دارد

11_ مرگ و زندگی دست خداوند متعال است ولی اگر منظور شما این است که مقام معظم رهبری حفظه الله همان سید خراسانی روایات است یا نه باید بگم بیشتر محققان مهدویت اميدوارند ایشان همان سید باشند

جواب کسانی را که دل خوش به ظهور و نشانه های آن کرده اند را خداوند و اهل بیت علیهم السلام می دهند که نشانه ها را بیان کردند و خدایی که نشانه ها را محقق کرده است

12_ آقای رائفی پور شخص محترمی هستند ولی به قول شما ملا هم نیستند و اینکه رهبری یا سید حسن نصرالله همچین حرفی زدن با منبع ذکر کنید تا ماهم بخوانیم

13_ اگر بنا بود نشانه های ظهور جزو اسرار باشد امامان معصوم این نشانه ها را بیان نمی کردند و ماهم حدیثی نداریم که نشانه های ظهور جزو اسرار است و کسی حق بیان آن را ندارد اگر داریم بفرمایید

در پایان خدمت خواهرم بگم که زمان همه چيز را مشخص خواهد کرد که در سالهای پیش رو خداوند متعال ظهور را قرار داده یا نه

(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۱۱)مرتضی اقبالی نوشته است:  در ادامه صحبتهای خانم ام ابیها باید بگم که دشمن با استفاده از این مصداق سازی و ساده لوح بودن برخی از عوام و یا حتی عشقی که خیلیا به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارن داره چه ضربات محکمی رو به پیکره اسلام میزنه .... هم از طریق مالی و هم از طریق اعتقادی به صورت خیلی دقیق..
سلام
بفرمایید دشمن دقیقا چیکار میکنه
منظور تون را با مصداق و سند و مدرک بیان کنید

معصومین علیهم السلام نشانه های ظهور را گفتند چه ربطی به دشمن دارد؟!؟!؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، mason-enemy
۱۶:۳۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۲۹ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #6

آقای موسوی!
من توی نت دنبال صحبت های آقای خامنه ای و آقای سید حسن نصرا... گشتم.
اما متاسفانه پیداش نکردم.
دوستانی که واردن چطور میشه متن سخنرانی های آقای خامنه ای رو پیدا کرد، لطفاً کمک کنن.
اما آلزایمر ندارم که...
این مستند چند سال پیش ساخته شد و آقایان مکارم و خود آقای خامنه ای و سید حسن نصرا... جلوش موضع گرفتن.
ضمن این که من نگفتم تو این مسائل تقلید کنین.
ببینین منظور من اینه:
وقتی یه طلبه ای میره حوزه و معمم میشه، همینجور باید درس بخونه و در انتها مرجع تقلید میشه.
یعنی به درجه اجتهاد میرسه.
یه آخوند 30-40 ساله که توی مثلاً بگیم مقطع لیسانس هست، اگه نظرش با یه دکترای فوق تخصص مخالف باشه، باید حرف کیو گوش داد؟
من بین آیات عظام مکارم، بهجت و آقای خامنه ای و حتی سید حسن نصرا... و آقای پناهیان، مسلماً حرف آقای پناهیان رو گوش نمیدم.
معصوم حرفی نزده که من و شما تو بوق و کرنا کنیم که CIA آخرالزمان سازی کنه.
گفته من و شما ببینیم و صبر کنیم.
مثلاً یه حدیث از امام باقر داریم که میگن امام زمان رو میبینن که روز شنبه و عاشورا ایشون بین رکن و مقام ایستاده است.
اما حدیثی از امام جعفر صادق داریم که میگن ایشون جمعه میان.
مثلاً امسال عاشورا هم شنبه است.
یعنی نعوذبالله امام صادق دروغگو هستن؟
نخیر...
اولاً این که احادیث به هیچ وجه به تنهایی برای شیعیان حجت نیست.
یعنی در بهترین و کاملترین کتاب های احادیث هم ما معتقدیم ممکنه اشتباهی باشه.
ما حتی نهج البلاغه رو بدون نقص نمی دونیم.
فقط قرآنه که تحریف نشده.
این از این...
ضمن این که...
ممکنه در زمان امام سجاد، سیر تاریخی قرار بوده به سمتی بره که ایشون گفتن در زمان ظهور این اتفاق ها میفته.
اما در زمان امام محمد باقر مثلا اتفاقی افتاده که روی 1400 سال بعد تاثیر گذاشته و اتفاقات زمان ظهور رو تغییر داده.
چنانچه صرفاً تمام اتفاقاتی که در احادیث گفته شده، بیفته، اصلاً مختار بودن انسان زیر سوال میره.
خدا یه برنامه 1400 ساله واسه ادب کردن مسلمونا کشیده...
داره روی برنامه هم کار میکنه...
رفتارهای من و شمای مسلمون هم تغییری در تصمیم خدا ایجاد نخواهد کرد.
این یه اشتباهه.
قوم حضرت موسی با گریه و زاری فکر کنم 400 سال ظهور منجیشون رو جلو انداختن.
ممکنه یه دیوانه ای امشب بره مثلاً سید حسن نصرا... (که الهی فداش بشم) رو بکشه.
حالا سید یمانی از کجا بیاریم واسه خروج؟؟!!
هر مسلمونی موظفه وظایف خودش رو کامل انجام بده.
من و شما اگه عربی بلد بودیم و به جای این که حدیث بیاریم واسه اعراب که اگه امام زمان بیاد، فلان میکنه و بهمان، باهاشون بحث میکردیم و از کتاب های خودشون نشونشون میدادیم که عمر و ابوبکر اولین ظلم کنندگان به حق محمد و آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بودن، الآن تعداد شیعیان اونقدر زیاد میشد که 100% امام زمان در بینشون میومد.
چون با هم متحد میشدن.
اما با بیان کردن و بولد کردن این احادیث ما باعث شدیم CIA و موصاد یه بخشی از آخرالزمان رو بسازن.
حاج آقا فلانی از حاج آقا بیساری شنیده بود که گفته در عالم مکاشفه دیده که آقای خامنه ای سید خراسانیست.
اونقدر مطرح شد که CIA روی این موضوع کار کرد.
به قول شما عقل چیز خیلی خوبیه.
خوبه که آدم قبل از سخن راندن ازش استفاده کنه.
خواب و رویا (حتی اگه از جانب مرجع تقلید هم باشه) برای مسلمونا حجت نیست.
البته نمیدونم چی سر مطالبی که من سالهای گذشته خونده بودم اومده که دیگه پیداشون نمیکنم.
اما اولین بار چند تا آخوند که حتی بعضاً رتبه های بالایی هم داشتند، مطرح کردند که آقای خامنه ای همون سید خراسانیه.
قاعدتاً هم ایشون ترک هستن و مادرشون مشهدی هستن.
مگه ما یهودی هستیم که ایشون سیدی از خراسان باشن؟
ایشون نهایتاً سیدی از خامنه هستن.
همینطور سید حسن نصرا...
ایشون مگه یمنیه؟
یعنی معصوم دروغ گفته؟
یا شعیب بن صالح کیه؟
محمود احمدی نژاد که اسمش شعیب نیست و اسم باباش هم صالح نیست.
یعنی معصوم اسمش رو دروغ گفته؟
سفیانی اسمش فلانه...
اسم کدومیکی از کاندیداهایی که مطرح شده با اسم سفیانی در احادیث تطابق داره؟
یعنی معصوم دروغ میگه؟
نخیــــــــــــــــــر!!
معصوم یه شمای کلی دست من و شما داده.
معصوم گوشی رو دستمون داده.
ازمون نخواسته که کل زندگیمون رو صرف تطابق این نمونه با اون نمونه کنیم.
معصوم گفته شعیب بن صالح درا صطلاح عامی کوسه است.
کی بی ریش تر از آقای رفسنجانی؟
حالا یعنی نمیشه شعیب بن صالح امروزه از ژیلت استفاده کنه مثلاً؟
متوجه منظورم میشین؟
من نمیگم از مراجع تقلید کنین.
اما میگم بد نیست آدم بین دو تا آخوند به باسوادتره نیگاه کنه.
آقای پناهیان صرفاً یک واعظه و اصلاً در حدی نیستن که حج رو تحریم کنن یا مطرح کنند که علائم ظهور رو باید علنی مطرح کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: "شهید"
۱۶:۵۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۰۸)مرتضی اقبالی نوشته است:  سلام به همه دوستان
لذا در روایت آمده است همان معیارهایی که برای شناخت حضرت علی(علیه السلام) و سایر ائمه(علیه السلام) داریم به وسیله همان معیارها امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را بشناسیم. آیا الزاما حضرت علی(علیه السلام) را به وسیله سلمان شناختیم؟ نه؛ ما طبق آیات، روایات و تصریح رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فهمیدیم که حضرت علی(علیه السلام) همان مصداق امام است. به همین خاطر حضرت علی(علیه السلام) هم کُد می دهند که «اعرف الحق ثم تعرف اهله» اول معیار های حق را بشناس بعد معیارهای آن را مصداق یابی کن. ما امروزه در جامعه خود به یکسری روایات مبهم چنگ می زنیم که در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد و به دنبال سفیانی، دجال و یمانی می گردیم تا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را بشناسیم در حالی که نباید اینگونه باشد.

یا حق

سلام ، مقایسه حضرت علی (علیه السلام) با صاحب الزمان غیر منطقی است.چون حضرت علی (علیه السلام) دارای یک زمان و برهه مشخص هست اما صاحب الامر اینگونه نیست.

و اما درباره شناخت امام زمان باید بگم حتی 313 نفر که طی الارض دارند ( اینقدر معرفت بالایی دارند ) امام رو نمی شناسن.
مرحوم قاضی:
در این حال حضرت به آنها مطلبی می گویند: که همه آنها در اقطار عالم متفرّق و منتشر می گردند و چون همه آنها دارای طیّ الارض هستند، تمام عالم را تفحّص می کنند و می فهمند که غیر از آن حضرت کسی دارای مقام ولایت مطلقه الهیّه و مأمور به ظهور و قیام و حاوی همه گنجینه های اسرار الهی و صاحب الأمر نیست. در این حال همه به مکّه مراجعت می کنند و به آن حضرت تسلیم می شوند و بیعت می نمایند. مرحوم قاضی –رضوان الله علیه – می فرمود: من می دانم آن کلمه را.

در بین سخنرانی ها من استاد پناهیان رو بیشتر از همه می پذیرم. اضافه می کنم که حرفهای ایشون فقط در مورد آخرالزمان نیست ، در مورد خدا و مسائل روز هم نظرات عمیق و جسورانه ای دارن که بسیاری امروز از گفتنش خودداری می کنن یا اصلا شناخت ندارن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۹:۱۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۹:۳۳ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۵۴)masoudmoosavy نوشته است:  سلام
بفرمایید دشمن دقیقا چیکار میکنه
منظور تون را با مصداق و سند و مدرک بیان کنید

سلام علیکم
این حرف شما مثل این میمونه که توی آفتاب ایستاده باشی و بگی با دلیل مدرک برام ثابت کنید که الآن روزه. اینکه دشمنامون دارن برای کوبیدن پایگاه امام زمان و کمرنگ شدن امید مردم به ظهور به شدت دارن فعالت میکنن که دیگه نیاز به اثبات و دلیل و مدرک نداره. دشمنی که با ما دشمنی نکنه که دشمن نیست هویجه.Big Grin مصداق سازی و دروغ دراومدن و نا امید کردن امت اسلامی خودش بزرگترین ضربه محسوب میشه و از داخل دچار انحطاط میکنه.

(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۵۴)masoudmoosavy نوشته است:  

معصومین علیهم السلام نشانه های ظهور را گفتند چه ربطی به دشمن دارد؟!؟!؟

در زمان امام صادق(علیه السلام) برای اینکه اخبار به دست دشمن میرسید و این عمل به خاطر ضعف در حفظ اطلاعات از سوی شیعیان
بود تشکیل حکومت اسلامی ممکن نشد. الان هم موضوع همینه وقتی ما بیاییم سید خراسانی و یا سید یمانی رو قبل از وقتش به مردممعرفی کنیم خوب خلل ایجاد کردیم در برنامه ریزی ظهور. معصومین (علیه السلام) این نشانه ها رو برای شیعیان فرمودن که شیعیان راحت تر باشن نه برای دشمنانمون.

(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۵۶)سدرة المنتهی نوشته است:  

و اما درباره شناخت امام زمان باید بگم حتی 313 نفر که طی الارض دارند ( اینقدر معرفت بالایی دارند ) امام رو نمی شناسن.
مرحوم قاضی:
در این حال حضرت به آنها مطلبی می گویند: که همه آنها در اقطار عالم متفرّق و منتشر می گردند و چون همه آنها دارای طیّ الارض هستند، تمام عالم را تفحّص می کنند و می فهمند که غیر از آن حضرت کسی دارای مقام ولایت مطلقه الهیّه و مأمور به ظهور و قیام و حاوی همه گنجینه های اسرار الهی و صاحب الأمر نیست. در این حال همه به مکّه مراجعت می کنند و به آن حضرت تسلیم می شوند و بیعت می نمایند. مرحوم قاضی –رضوان الله علیه – می فرمود: من می دانم آن کلمه را.

به نظر من این مل به اصطلاح امروزیها یک شو تبلیغاتیه! اون 313 نفر یاران اصلی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به این خاطر میرن همه دنیا رو میگردن و دوباره برمیگردن که دیگه هیچ شبهه ای واسه مردم باقی نمونه وگرنه کسانیکه همیشه با امام زمان در ارتباطن که احتیاجی به تحقیق ندارن چون با یک نظر امام زمانشونو میشناسن . این حرف دقیقا مثل این میمونه که ما برای شناسایی مادرمون که هر دفعه یه کاری رو به ما واگذار کرده بریم تحقیق کنیم ببنیم که آیا ایشوم مادرمون هست یا نه!
۱۱:۵۳, ۲۲/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۱۳ توسط قلب.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۳۴)ام ابیها نوشته است:  آقای موسوی!
من توی نت دنبال صحبت های آقای خامنه ای و آقای سید حسن نصرا... گشتم.
اما متاسفانه پیداش نکردم.
دوستانی که واردن چطور میشه متن سخنرانی های آقای خامنه ای رو پیدا کرد، لطفاً کمک کنن.
اما آلزایمر ندارم که...
این مستند چند سال پیش ساخته شد و آقایان مکارم و خود آقای خامنه ای و سید حسن نصرا... جلوش موضع گرفتن.
ضمن این که من نگفتم تو این مسائل تقلید کنین.
ببینین منظور من اینه:
وقتی یه طلبه ای میره حوزه و معمم میشه، همینجور باید درس بخونه و در انتها مرجع تقلید میشه.
یعنی به درجه اجتهاد میرسه.
یه آخوند 30-40 ساله که توی مثلاً بگیم مقطع لیسانس هست، اگه نظرش با یه دکترای فوق تخصص مخالف باشه، باید حرف کیو گوش داد؟
من بین آیات عظام مکارم، بهجت و آقای خامنه ای و حتی سید حسن نصرا... و آقای پناهیان، مسلماً حرف آقای پناهیان رو گوش نمیدم.
معصوم حرفی نزده که من و شما تو بوق و کرنا کنیم که CIA آخرالزمان سازی کنه.
گفته من و شما ببینیم و صبر کنیم.
مثلاً یه حدیث از امام باقر داریم که میگن امام زمان رو میبینن که روز شنبه و عاشورا ایشون بین رکن و مقام ایستاده است.
اما حدیثی از امام جعفر صادق داریم که میگن ایشون جمعه میان.
مثلاً امسال عاشورا هم شنبه است.
یعنی نعوذبالله امام صادق دروغگو هستن؟
نخیر...
اولاً این که احادیث به هیچ وجه به تنهایی برای شیعیان حجت نیست.
یعنی در بهترین و کاملترین کتاب های احادیث هم ما معتقدیم ممکنه اشتباهی باشه.
ما حتی نهج البلاغه رو بدون نقص نمی دونیم.
فقط قرآنه که تحریف نشده.
این از این...
ضمن این که...
ممکنه در زمان امام سجاد، سیر تاریخی قرار بوده به سمتی بره که ایشون گفتن در زمان ظهور این اتفاق ها میفته.
اما در زمان امام محمد باقر مثلا اتفاقی افتاده که روی 1400 سال بعد تاثیر گذاشته و اتفاقات زمان ظهور رو تغییر داده.
چنانچه صرفاً تمام اتفاقاتی که در احادیث گفته شده، بیفته، اصلاً مختار بودن انسان زیر سوال میره.
خدا یه برنامه 1400 ساله واسه ادب کردن مسلمونا کشیده...
داره روی برنامه هم کار میکنه...
رفتارهای من و شمای مسلمون هم تغییری در تصمیم خدا ایجاد نخواهد کرد.
این یه اشتباهه.
قوم حضرت موسی با گریه و زاری فکر کنم 400 سال ظهور منجیشون رو جلو انداختن.
ممکنه یه دیوانه ای امشب بره مثلاً سید حسن نصرا... (که الهی فداش بشم) رو بکشه.
حالا سید یمانی از کجا بیاریم واسه خروج؟؟!!
هر مسلمونی موظفه وظایف خودش رو کامل انجام بده.
من و شما اگه عربی بلد بودیم و به جای این که حدیث بیاریم واسه اعراب که اگه امام زمان بیاد، فلان میکنه و بهمان، باهاشون بحث میکردیم و از کتاب های خودشون نشونشون میدادیم که عمر و ابوبکر اولین ظلم کنندگان به حق محمد و آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بودن، الآن تعداد شیعیان اونقدر زیاد میشد که 100% امام زمان در بینشون میومد.
چون با هم متحد میشدن.
اما با بیان کردن و بولد کردن این احادیث ما باعث شدیم CIA و موصاد یه بخشی از آخرالزمان رو بسازن.
حاج آقا فلانی از حاج آقا بیساری شنیده بود که گفته در عالم مکاشفه دیده که آقای خامنه ای سید خراسانیست.
اونقدر مطرح شد که CIA روی این موضوع کار کرد.
به قول شما عقل چیز خیلی خوبیه.
خوبه که آدم قبل از سخن راندن ازش استفاده کنه.
خواب و رویا (حتی اگه از جانب مرجع تقلید هم باشه) برای مسلمونا حجت نیست.
البته نمیدونم چی سر مطالبی که من سالهای گذشته خونده بودم اومده که دیگه پیداشون نمیکنم.
اما اولین بار چند تا آخوند که حتی بعضاً رتبه های بالایی هم داشتند، مطرح کردند که آقای خامنه ای همون سید خراسانیه.
قاعدتاً هم ایشون ترک هستن و مادرشون مشهدی هستن.
مگه ما یهودی هستیم که ایشون سیدی از خراسان باشن؟
ایشون نهایتاً سیدی از خامنه هستن.
همینطور سید حسن نصرا...
ایشون مگه یمنیه؟
یعنی معصوم دروغ گفته؟
یا شعیب بن صالح کیه؟
محمود احمدی نژاد که اسمش شعیب نیست و اسم باباش هم صالح نیست.
یعنی معصوم اسمش رو دروغ گفته؟
سفیانی اسمش فلانه...
اسم کدومیکی از کاندیداهایی که مطرح شده با اسم سفیانی در احادیث تطابق داره؟
یعنی معصوم دروغ میگه؟
نخیــــــــــــــــــر!!
معصوم یه شمای کلی دست من و شما داده.
معصوم گوشی رو دستمون داده.
ازمون نخواسته که کل زندگیمون رو صرف تطابق این نمونه با اون نمونه کنیم.
معصوم گفته شعیب بن صالح درا صطلاح عامی کوسه است.
کی بی ریش تر از آقای رفسنجانی؟
حالا یعنی نمیشه شعیب بن صالح امروزه از ژیلت استفاده کنه مثلاً؟
متوجه منظورم میشین؟
من نمیگم از مراجع تقلید کنین.
اما میگم بد نیست آدم بین دو تا آخوند به باسوادتره نیگاه کنه.
آقای پناهیان صرفاً یک واعظه و اصلاً در حدی نیستن که حج رو تحریم کنن یا مطرح کنند که علائم ظهور رو باید علنی مطرح کرد.
سلام
شما خواستید مباحثه کنید بنده گفتم باشه و گفتم مطالب را جداگانه و با شماره بیارید تا من و شما راحت تر باشیم در گفتگو

خواهرم شما بعضی از موارد را مخلوط کردید
1_ به من بفرمایید درباره آخرالزمان و احادیث آن چقدر تحقیق
کردید؟

2_ بنده کاری به آقای پناهیان و دفاع از ایشان ندارم اگر بحثی درباره حرفهاشان دارید با خودشون بحث کنید

3_ شما ظهور را نزدیک میبینید یا دور؟

4_ وقتی شما یا هر کسی حرفی را از.کسی شنیدید برداشت خودتان را می کنید و ممکن است برداشت شما نسبت به آن حرف غلط باشد پس اگر از بزرگی نقل قول می کنید باید تمام حرف را بدون کم و کاست منتقل کنید نه برداشت خودتان را
نباید توقع داشته باشید که طرف مقابل به برداشت شما اعتماد کند اونم در زمان کنونی
بنده هم از بزرگان درباره نزدیکی ظهور بسیار مطلب شنیدم شما اگر سری به وبلاگ من بزنید خواهید دید من با صبر مسائل آخرالزمان و سیاست را دنبال می کنم و بخشی از آن را در وبلاگم قرار می دهم

شما اگر دقت می کردید درباره اظهارات امام خامنه ای حفظه الله درباره آخرالزمان تاپیکی وجود داشت که همه اظهارات ایشان در طی سالیان را نوشته بودن نه بخشی از آن را
امام خامنه ای حفظه الله برای اظهار نظر درباره بعضی مسائل روش خاصی دارند که پیام به مومنان برسد و منافقان نتوانند بهانه بگیرند کسانی که با سخنان ایشان آشنا هستند می دانند

5_ حرف شما درباره تخصص داشتن درباره یک مسئله درست است ولی کارشناسان مختلف هستند و نظرات مختلفی دارند تازه احتمالا شما نظرات آنهایی که ما شنیدیم را شما نشنیدید
حتی در حرفهای امام خمینی ره هم درباره نزدیکی ظهور مطلب هست در اظهارات امام خامنه ای بیشتر و علامه حسن زاده و آیت الله ناصری و آیت الله بهجت و. حتی درباره آیت الله مکارم شیرازی هم و مراجع تقلید
من هم اینها را دیدم

البته تحقیق درباره مسائل آخرالزمان ربطی به اجتهاد ندارد و ممکن است کسی مجتهد باشد ولی درباره مسائل آخرالزمان چیزی نداند چون اجتهاد متعلق به فقه است

محققان مهدویت می گویند ظهور نزدیک است اگر شما محقق هستید نظر خود را مطرح می کنید و خب مخالفانی دارید

6_ درباره سازمان شیطانی سیا و موساد هم باید گفت آنها از همه چیز برای ضربه زدن به مسلمین استفاده می کنند و فرقی ندارد شما چکار کنید هر کاری که کنید آنها ضربه خود را می زنند

اینکه یکی از پروژه های غرب پایان دنیا یا همان آخرالزمان است در آن تردیدی نیست ولی شیاطین جنی و انسی همیشه سعی در شبیه سازی و گمراه کردن دارند آیا وقتی بخواهیم با آنان مبارزه کنیم باید سکوت کنیم تا آنها هر دروغی را مطرح کنند یا اینکه درباره آن موضوع شفاف سازی کنیم و مطلب را درست بیان کنیم تا شیاطین از نادانی مردم سو استفاده نکنند یقیناً باید شفاف سازی کرد تا حیله شیاطین ناکارامد شود ولی اگر سکوت کنیم تا شیطان به جعلی سازی ادامه دهد بزرگترین خیانت را به خداوند کرده ایم

7_ درباره امام باقر علیه السلام ایشان یکی از چهار ده معصوم هستند که به دور از خطا هستند
اگر ما حدیثی را بشنویم بعد از بررسی سند و تطبیق آن با قرآن و نبود تناقض آن حدیث را دارای اعتبار می دانیم ولی حقیقتاً از صحت آن با خبر نیستیم و مطمئن نیستیم که آن حدیث از معصوم نقل شده باشد
الان خود شما که سالها درس حوزه نخواندید دارید یکی یکی احادیث را بیان می کنید و تفسیر می کنید و اگر عادلانه باشیم طبق گفته خودتان شما حق این کار را ندارید

8_ دنبال چیزی و گمانی که در آن علمی ندارید نروید
بحث جبر و اختیار و ارتباط آن با غیب مسئله ای جداست که مبحث بزرگی است ولی به طور خلاصه باید گفت

خداوند متعال در بند حصار زمان که یکی از مخلوقات خود است نیست خداوند آگاه به تمام زمانها از ازل تا ابد است و نیازی ندارد که برای فهم رفتار مخلوقات صبر کند او ذات همه چیز را می داند
او عالم به همه چیز است و اگر بخواهد و اراده کند از علم لايزال خود به بندگانش می دهد که بهترین بندگان خدا معصومین علیهم السلام هستند

دادن علم آینده به بندگان از طرف خداوند متعال سابقه دارد که اگر درباره آن مطالعه داشتید آن را میدیدید

9_ اصلا کی درباره اشخاص آخرالزمان حرف زد که شما حرفشون را می زنید

خداوند قادر است همزمان همه این نشانه ها را با مصداق های مختلف هر سال تحقق بخشد اما کارهای خداوند از روی حکمت است او همه چیز را از قبل می داند او نیازی ندارد با تغییر تصمیم بندگانش تصمیم خود را تغییر دهد

این بحث گستردگی فراوانی دارد و لطایف و ظرایف زیاد که جاش اینجا نیست

10_ کسی درباره مکاشفه یا خواب این و آن حرفی نزده که شما می گویید
الحمدلله هزاران حدیث آخرالزمانی داریم که بیشترش محقق شده و فقط چند نشانه حتمی مانده که خداوند هر وقت اراده کند تحقق میابد

11_ درباره مطالب آن سالها که شما خواندید باید گفت از آنجایی که یک فتنه مهدویت بود و گرد و غبار زیاد بود و مطالب با سیاست قاطی شده بود و هر گروهی ندای انا حق سر میداد شما مطلب را درست ندیدید در همین سایت تاپیک هایی درباره این مسائل هست که میتونید رجوع کنید
کتاب هایی مثل عصر ظهور علامه کورانی و موعود نامه آقای تونهی را مطالعه کنید

و حرف آخر اینکه بهتر است انسان برای بحث دارای اطلاعاتی باشد که قانع کننده است

من طی این سال ها که تحقیق کردم درباره مسائل آخرالزمان و مطالبی که بزرگان گفتند ظهور را نزدیک میبینم و با حرفهای هر کسی از نظر خود بر نمی گردم چون این عقاید را از انسان های عالم گرفته ام
موفق باشید

(۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۹:۱۷)مرتضی اقبالی نوشته است:  سلام علیکم
این حرف شما مثل این میمونه که توی آفتاب ایستاده باشی و بگی با دلیل مدرک برام ثابت کنید که الآن روزه. اینکه دشمنامون دارن برای کوبیدن پایگاه امام زمان و کمرنگ شدن امید مردم به ظهور به شدت دارن فعالت میکنن که دیگه نیاز به اثبات و دلیل و مدرک نداره. دشمنی که با ما دشمنی نکنه که دشمن نیست هویجه.Big Grin مصداق سازی و دروغ دراومدن و نا امید کردن امت اسلامی خودش بزرگترین ضربه محسوب میشه و از داخل دچار انحطاط میکنه.

در زمان امام صادق(علیه السلام) برای اینکه اخبار به دست دشمن میرسید و این عمل به خاطر ضعف در حفظ اطلاعات از سوی شیعیان
بود تشکیل حکومت اسلامی ممکن نشد. الان هم موضوع همینه وقتی ما بیاییم سید خراسانی و یا سید یمانی رو قبل از وقتش به مردممعرفی کنیم خوب خلل ایجاد کردیم در برنامه ریزی ظهور. معصومین (علیه السلام) این نشانه ها رو برای شیعیان فرمودن که شیعیان راحت تر باشن نه برای دشمنانمون.

نه
سلام
در بحث کردن هم باید صبور بود و هم دقیق حرف زد

کسی منکر نقش دشمن اعم از جن و انس نیست دشمنان همیشه مشغول کارند

اینکه شما تمام مصداق سازی از حوادث آخرالزمان را کار دشمن میدانید و هر کس که چنین کاری کند یا مغرض و یا ساده لوح می دانید تفکر درستی نیست

همانطور که قبلا عرض شد هر کسی که احادیث آخرالزمان را بخواند لاجرم مصداق سازی می کند که کاملا طبیعی است
غیر طبیعی آن است که انسان احادیث آخرالزمان را بخواند و بگوید معلوم نیست

خوب است که اسم احادیث روی خودش هست نشانه های ظهور

نشانه های ظهور یعنی نشانه های ظهور

نیازی به توضیح ندارد

شما از کجا میدانید مقصود اهل بیت علیهم السلام زمان ما نیست چطور با اطمینان این را می گویید

شما چقدر درباره آخرالزمان تحقیق کردید.و بر مبنای حرف کدام عالم این را می گویید که زمان ظهور الان نیست

شما از کجا می دانید الان وقت معرفی اشخاص آخرالزمان نیست بر چه مبنایی

شما بفرمایید در زمانی که دهکده جهانی تافلر تحقق یافته و دیگر نميشود اطلاعات را پنهان کرد چگونه هزاران حدیثی که الان روی اینترنت است را مخفی می کنید

امروز دیگر نمی‌شود چیزی را از دشمن پنهان کرد

دوست من قضیه از این حرفها گذشته خود را گول نزنید ما در آخرالزمان هستیم و ظهور نزدیک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱۳:۴۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #10
آواتار
بله در اینکه در آخر الزمان و نزدیکیهای ظهور هستیم هیچ شکی ندارم البته این را هم میدانم خود ائمه ما رو از توقیت منع کردن. گیرم که حضرت آقا سید خراسانی باشن که توی این دوران هیچکس از نظر شواهد و قرائن محتملتر از ایشون نیستن. ولی اگه حتی به کوچکترین احتمال ایشان سید خراسانی نبودن تکلیف مردم نا امید شده چیه؟ ثانیا بایک نفر بعنوان سید خراسانی و یکنفر دیگه بعنوان سید یمانی و یا سفیانی پس ما عملا داریم میگیم که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در طول زمان زندگی این افراد ظهور میکنه ! درسته؟ در این صورت با این حدیث چکنیم:
«فضيل»‌ از امام باقر (عليه‌ السلام) پرسيد: آيا براي اين امر وقتي تعيين مي‌شود؟
اما سه بار فرمودند: ‌«كذب الوقّّاتون» تعيين كنندگان وقت دروغگويند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]