|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید . در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید ممنونم پ ن: این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام . دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان) اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۴, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۴۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
خوب در مورد قران در یک مورد گفته به ذهن بیننده می امد که به اون هیمیا میگن .در سوره فلق میفرماید از شر دمندگان در گره به تو پناه میبرم یا اینکه هاروت و ماروت امدند که برای مقابله با سحر ......
برای بنده جناب رافعی پور و دیگر دوستان قران سند است . محکمترین سند . اما شما اگر به قران اعتقادی نداریدبه کتابهای زیادی از غرب و شرق و از اندیشمندان بسیاری که بدان صحه گذاشتند رجوع کنید . به هر حال یهود به ان اعتقاد دارد و از ان استفاده میکند . بنده ندیده هم اعتقاد پیدا نکردم .(البته زیاد هم مهم نیست اعتقاد داشته باشید یا نه) یا حق |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۴۸ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۳۱)rahbar نوشته است:در بین کدوم قوم در گذشته بوده که شلوار گشاد نپوشن ؟ بعد هم یعنی شما قبول نداری که از لحاظ پزشکی(نه از لحاظ دینی)این شلوار ها برای ما ضرر دارن .(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۲)ANTI MASON نوشته است: سلامسلام. اگر خودشون مثل جورج بوش این شلوار ها رو تبلیغ نکنن پس من میخوام با پوشیدنش اونو بینشون مد کنم بعدش هم اونها به قربانی کردن هم اعتقاد دارن ایا من هم باید این مساله رو همینطوری قبول کنم ؟ شما قران رو اسلام رو قبول داری ؟چون اسلام لباس هایی رو که به بدن میچسبن قبول نداره و لابد میخوای بگی که خوب به خاطر تحریک نشدن ما هستش که باید بگم نه. چون این یک بعد ماجرا هستش .مثلا اگر به شما در اینده ثابت بشه که اگه باچه پایی وارد دستشویی بشی بهتره اونو قبول میکنی ولی اگر اسلام اینو بگه اینو یک جوک مسخره میدونی؟ ایا میدونی پیامبر 1400سال پیش بین یک مشت عرب جاهل گفته که زیر بغل هاتونو بشورین زیرا زیر بغلهاتون شیطونک قایم میشه. اگر بهشون میگفت میکروب قایم میشه هنگ نمیکردن؟ |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
جدای از این نقدها که ممکنه بعضی هاشون به جا باشه خدای نکرده قصدمون از نقد تخریب نباشه
هیچ انسانی کامل نیست خود استاد هم بارها گفتند هیچ کس صفر یا صد نیست. حتی من رائفی هم نمره ام نه صفره نه صد غیرقابل انکاره که ایشون موجی رو در جامعه به وجود اوردند که باعث بیداری خیلی ها شد و خیلی از افراد زندگی تازه ای رو بعد از شنیدن سخنرانی های ایشون در پیش گرفتند با انواع سختی ها و بی بودجه بودن ها دارن خوب کار میکنند. در ضمن ببینید چه افرادی قصد تخریب چهره ی ایشون رو دارند و از این بیداری جمعی و روح دشمن شناسی و دشمن ستیزی ضربه میخورند. |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۳:۱۸ توسط akhevi.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
از نظر قرآن سحر و طلسم چیست؟
از نظر قرآن، سحر به دو بخش تقسیم میشود: 1. گاهی مقصود از آن، فریفتن و تردستی و شعبده و چشمبندی است و حقیقتی ندارد؛ (طه، 66؛ اعراف، 116) 2. از بعضی آیات قرآن استفاده میشود که برخی از انواع سحر، به راستی اثر میگذارد:"فَیَتَعَلَّمُونَ مِنْهُمَا مَا یُفَرِّقُونَ بِهِ بَیْنَ الْمَرْءِ وَ زَوْجِهِ؛ (بقره، 102) آنها سحرهایی را فرا میگرفتند که میان مرد و همسرش جدایی میافکند." و همانگونه که در ادامة آیه آمده:"وَ مَا هُم بِضَآرِّینَ بِهِ مِنْ أَحَدٍ إِلآ بِإِذْنِ اللَّهِ؛ (بقره، 102) و هیچگاه بدون فرمان خدا نمیتوانند به کسی ضرر بزنند."، همة قدرتها از قدرت پروردگار سرچشمه میگیرد و این خواصّ و آثاری است که خداوند در بعضی چیزها قرار داده؛ بعضی از آن به خوبی و بعضی به بدی استفاده میکنند. و این آزادی و اختیار، وسیلهای برای آزمودن و تکامل انسانهاست.(تفسیر نمونه، آیتالله مکارم شیرازی و دیگران، ج 1، ص 377 ـ 378، دارالکتب الاسلامیة.) شایان ذکر است که سحر و جادو حرام و خلاف شرع است. حضرت علیمیفرمایند:"کسی که سحر بیاموزد، کم یا زیاد، کافر شده است و رابطه او به کلّی با خدا قطع میشود."(وسائلالشیعة، شیخ حرّ عاملی، ج 17، ص 147، مؤسسة آلالبیت.) باید توجّه داشت که افراد، به علتهای متفاوت دچار چنین بیماری میشوند و نسبت دادن چیزی به دیگران، بدون دلیل قطعی، تهمت و از گناهان کبیره است. از نظر فقهای اسلام، یاد گرفتن و انجام دادن اعمال سحر و جادوگری حرام است؛ ولی یاد گرفتن آن به منظور ابطال سحر ساحران اشکالی ندارد. پس فرد سحر شده میتواند با مراجعه به علما راه بطلان آن را فراگیرد تا گره سحر ساحران را باز نماید. |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۹)ANTi666 نوشته است: سلام این دلیل نمیشه که نظر من با اون فرد یکیه باشه من اون باشم؟ .از طرف اون شخصم یعنی چی بیشتر توضیح بدید.حتما توضیح بدید. قصد و قرضی در میانه یعنی چی توضیح بدید. یه نظرتون توهم توطئه ندارین؟.به نظر شماها این آقای anti666 توهم توطئه ندارن؟نظر من اینه که خیلی سخنرانی های آقای رائفی رو گوش کردین این حرف رو میزنید. من سوالم از کسای بوده که سخنرانی ها رو کامل دیدن.ولی متوحه ی این نشدم که کسانی هستن که سخنرانی ها رو به طور کامل گوش نکردن و دچار اشتباه بشن. به نظر شماها این آقای رائفی این حرفش مسخره کردن حضرت موسی از طرف بنی اسرائیل نیست. من با همه شوخی ها مشکل ندارم که میگید برای بیدار نگه داشتن و جلب کردن توجه شرکت کننده ها این کارو میکنه. یعنی این موضوع امگا 3 نشانه جاهل بودن بنی اسرائیل رو نشون میده؟؟؟ عجیبه. یه چیز من دراوردی که برای خندوندن شرکت کننده هاست نشانه جهل بنی اسرائیله؟؟؟جواب بدید. به نظر شماها این موضوع امگاه 3 شان حضرت موسی رو نمیاره پایین؟.اگه جوابتون نه هست توضیح بدید. به نظر شماها شرکت کننده ها و کسای که سخنرانی ها رو گوش کردن توی حرف های آقای رائفی به کی میخندن به حضرت موسی یا نه به مردم بنی اسرائیل.چون توی اینجمله کسی مسخره میشه. |
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۱۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
نخیر عزیز دل برادر
قران برای بنده و اقای رافعی پور سنده .شما چطور از اون جمله یک همچین برداشتی کردید؟!!! در مورد استفاده از کتاب وقتی گفتند میخواهیم ایراد بگیریم گفتم چی شده! این همه گرد و خاک فقط همین؟ ۴ تا اشکال فنی بگیرید اونم با سند و مدرک که به علم و دانشمون یه چیزی اضافه بشه . این که شد بهانه بنی اسراییلی یا حق |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۱۶ توسط apdl.ir.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام!دوستانی که میخوان جواب همه انتقاداتشونو بگیرن این سخنرانی استاده که به کلمن همراه،آب از لب و لوچه و خیلی از موارددیگه اشاره میکنن،اگه واقعا دنبال رفع شبهه هستید این سخنرانی رو کامل گوش بدید تا دلیل استفاده از کلماتی چون امگا3روبفهمید.یاعلی.
سخنران:استاد علی اکبر رائفی پور
موضوع:ارتباط ظهور و قوم یهود و حضرت موسی برگزارکننده همایش:مهدیه پیروان حضرت مهدی(روحی فداه) تاریخ همایش اسفند 89 زمان کل همایش:حدود3ساعت کيفيت : معمولی فرمت : MP4 حجم : 127M.B تعداد قسمت ها : 2 قسمت لينک دانلود : مستقيم - Direct منبع و پسورد :apdl.ir توضیحات:همایشی که با عنوان مهدویت و شیطان پرستی برگزار شده بود.موضوع برای خیلی از دوستان جدیده،استاد به شرح آیات پیرامون یهودیت و حضرت موسی میپردزاند،و رابطه آن را با ظهور حضرت مهدی(روحی فداه)تبیین میکنند.قسمت اول این همایش فوق زیبا تقدیم به شما... ![]() دانلود(127m.b) درضمن قسمت دومش هم تووسایت هست یاعلی.
|
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۴)mazyar_green نوشته است: 3- (آّ از لب و لوچه ابراهیم آویزون شد!) یعنی چی امروزیش کنن؟امروزیها خیلی چیزا میگن این دلیل نمیشه که معنی قرآن رو اینطوری تفسیر کنن و در شان قران و پیامبر نیست. که چی برای اینکه 4 تا ادم بفهمن باید معنی قرآن رو کوچه بازاری تفسیر کنه؟ |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۵)sara_iran نوشته است:(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۴)mazyar_green نوشته است: 3- (آّ از لب و لوچه ابراهیم آویزون شد!) بر چه اساسی کوچه بازاری شدن به معنی بد شدن؟ چرا ما باید اینقدر خودمون رو بالا ببریم اگه یه حرف در حد عام زده بشه واسه ما بد باشه؟ باید بپذیریم که روش حرف زدن آدما داره عوض میشه و تو هر دوره ای باید به همون روشی حرف زد که همه حرف میزنن تا حرف درست برداشت بشه. در ضمن از قدیم گفتن: ای برادر قصه چون پیمانه است معنی اندر وی بسان دانه است دانه معنی بگیرد مرد عقل ننگرد پیمانه را چن گشت نقل |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۱۵ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۴:۴۳)ANTI MASON نوشته است:(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۴:۱۱)sara_iran نوشته است:جناب anti666 خیلی منطقی جواب دادن ولی جنابعالی همون سوال ها رو دوباره ظاهرا تغییر دادی و دوباره پرسیدی . اصلا اقای رائفی پور اشتباه کردن که همچین شوخی ای کردن لطفا بیخیال شو و به این بحث بچه گانه و بیخود ادامه نده. من از طرف اقای رائفی پور ازت معذرت میخوام .(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۹)ANTi666 نوشته است: بحث من بچگانست و بی خوده.شما مجبور نیستید بیاید بحث کنید. بیخیال هم نمیشم. ببخشید شما کی هستید که از طرف آقای رائفی عذر خواهی میکنید؟ من مشکلم با مریدای اقای رائفیه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,380 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,517 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,316 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,979 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,109 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,948 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

![[تصویر: 98425137211860979900.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/98425137211860979900.jpg)