|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید . در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید ممنونم پ ن: این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام . دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان) اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 47 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۰, ۲۵/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۳ ۲۳:۴۵ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #461
|
|||
|
|||
|
اینکه لهن شوخیاشو تغییر بده تاثیر نداره خواهر گرامی....
ماهمینی که هست دوسش داریمو و منم نمیخوام هیچ حرفی دیگه راجبش بزنم چون خدارو شکر قبل ازاینکه ترور شخصیتی بشه مردم به اگهای راجب ایشون رسیدن اون شخص اسپانیایی هم خودش معرفی کرده کافیه بری دفترش....ادم هیچوقت همچین ادعای دروغی رو نمیگه و ریسک نمیکنه.تو 20:30وب گردی هم خبرشو زدن... پاسخ استاد رائفی پور به آقای محمدرضا.م و امثال ایشون http://hw4.asset.aparat.com/aparat-video..._42990.mp4 |
|||
|
۱۱:۳۴, ۲۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #462
|
|||
|
|||
|
ببینید خانوم کوروش شما دو چیز بی ربط رو به اسم انتقاد اینجا آوردین بعد که جواب می دیم می گید برای شما مثه خدا می مونه!!!شما دو تا انتقاد با سند ومدرک ودلیل اینجا ارایه بده نه مثه برخی دوستان که رو هوا می گن فلان حرفش رو قبول نداریم یا فلان حرفش اشتباهه بعد اگه ما بازم پافشاری کردیم حق با شماس...
ایشون نه معصوم هستن نه ادعای عصمت دارن ولی سعی می کنن حرفاشون درست وبی عیب باشه وچون نیتشونم خداییه و واقعا برای امام زمان کار می کنن الحمدالله خدا جوابشون رو داده وبا چارتا اعتراض بی پایه صداشون خاموش نمی شه همین بس برای اثبات درست بودن راهی که ایشون توش هستن که شبکه های ماهواره ای واسه تخریب شخصیت ایشون به هر دروغ مزخرفی متوسل می شن چون یکی از کسایی که داره دکون دستگاهشون رو تعطیل می کنه ایشونه... در ضمن شما حتماباید اون 300تا شیعه جلوتون ردیف بشن !!!من خودم تو شبکه ولایت دیدم خیلی ها زنگ زدن گفتن ما شیعه شدیم اگه نگید اینا تبلیغ ...هرچند برخی زیادی یکی رو دشمن می دونن |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #463
|
|||
|
|||
(۲۶/دی/۹۳ ۱۱:۳۴)رکن الهدی نوشته است: شما دو تا انتقاد با سند ومدرک ودلیل اینجا ارایه بده نه مثه برخی دوستان که رو هوا می گن فلان حرفش رو قبول نداریم یا فلان حرفش اشتباهه بعد اگه ما بازم پافشاری کردیم حق با شماس... شما واسه قبول صحبت های ایشون هم به همین اندازه دلیل و سند و مدرک درخواست میکنید؟؟که حالا برای ردش سند و مدرک میخواید؟؟ خانم خیلی ها ادعا میکنن دارن برای امام زمان کار میکنن ولی کی اونا رو تایید کرده؟؟امام زمان؟؟من گفتم اصراری ندارم در مورد ایشون با شما بحث کنم چون شما طرفدار ایشونی خب باش ایرادی نداره. اگر اثبات درست بودن شخصی اینه که شبکه های ماهواره ای علیه ش فعالیت کنن خوب میشه بر عکس همینرو هم گفت یعنی مثلا هر کی که شبکه های ما مثلا علیه ش حرف میزنن باید آدم درستی باشه؟؟!! آیا لزوما اینجوریه؟؟!! این اشتباهه.من فقط بر عکس حرف شما رو گفتم نه اینکه تایید کنم. |
|||
|
۱۳:۱۰, ۲۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #464
|
|||
|
|||
|
خانوم عزیز بنده امام زمان رو ملاقات نکردم تا ازشون بپرسم که ایشون رو تایید کردن یا نه ادعای تایید شدن هم نه خودشون دارن نه ما حالا اگه شما با امام زمان در ارتباطید یه مطلب دیگس...
ایشون برای حرفاشون دلیل ومدرک میارن صرفا جهت اطلاع ...هرچند می دونم شما اصن سخنرانی های ایشون رو گوش نمی دین بازم صرفا جهت اطلاع صدا وسیمای خودمونم ایشون تحویل نمی گیرن چون به اندازه ازشون وساختارشون انتقاد کرده ...شما اگه یه برنامه ثابت از ایشون معرفی کردید خوشحال می شم بدونم!!!! کار برای امام زمانم تشخیص با عقل مون صورت می گیره وتوصیه های اهل بیت کسی نگفته عقل وتعطیل کنیم... |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #465
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اگه درست یادم باشه در یکی از سخنرانی ها گفتند امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سری را به 313 نفر میگویند که فقط 13 نفر میمانند آیت الله طبسی این هفته در شبکه ولایت در این رابطه فرمودن به هیچ عنوان چنین چیزی صحیح نیست و من پس از سی سال تحقیق درباره مهدویت یک سند صحیح برای این موضوع ندیدم. |
|||
|
|
۰:۰۹, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #466
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۳ ۲۳:۴۱)Havbb 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام این شبکه ولایت رو از ماهواره میگیرید یا از شبکه های خودمونه؟؟؟ باید شبکه جالبی باشه. |
|||
|
۶:۱۸, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #467
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۳ ۰:۰۹)کوروش کبیر نوشته است: سلام شبکه ماهواره ای هست ولی چون ما ماهواره نداریم و اساسا از اون آدما نیستیم از اینجا http://www.velayattv.com/fa/index.php میگیریم.هم پخش زنده داره هم با اختلاف سه روز برنامه هاش تو آرشیو میاد |
|||
|
۱۶:۵۹, ۱۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #468
|
|||
|
|||
(۲۶/دی/۹۳ ۱۳:۱۰)رکن الهدی نوشته است: خانوم عزیز بنده امام زمان رو ملاقات نکردم تا ازشون بپرسم که ایشون رو تایید کردن یا نه ادعای تایید شدن هم نه خودشون دارن نه ما حالا اگه شما با امام زمان در ارتباطید یه مطلب دیگس... خیلی دیره دیگه الان برای جواب دادن ولی من امروز اتفاقی بهش برخوردم و متوجه شدم شما اینو خطاب به من نوشتید!!!! خانوم ببینید شما گفته بودید که ایشون داره واسه امام زمان کار میکنه ...خب؟؟؟درسته؟؟؟ خب شما از کجا میدونی کار ایشون کاملا در راستای رضایت امام زمان هست؟؟؟ شما مدعی این ادعا شدید نه من این خیلی عجیبه که به من میگید اگه شما با امام زمان در ارتباطی و..... |
|||
|
۲۱:۲۷, ۱۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #469
|
|||
|
|||
|
پس با این حرف کسی برای امام زمان کار نکنه چون ایشون رو کسی نمی بینه وهمه کذاب هستن!!!
خانوم عزیز ایشون حرفاشون رو با سند ومدرک می گن از روی علاقه شخصی نیست خیلی از علما هم به کارشون نظارت دارن پس شما بدون اگه ایشون بخواد از خط درستش خارج شه ماهواره لازم نیست هشدار بده روحانیونی که برنامه های ایشون رو رصد می کنن اخطار می دادن.... حرفاتون اصن منطقی نیست...چون اگه ایشون برفرض مثال می گفت من امام زمان رو دیدم شما می گفتی سند بیار اونوقت شما سند امام زمان رو می شناختی? |
|||
|
|
۱۰:۱۰, ۱۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #470
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,378 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,513 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,313 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,976 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,944 |