|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید . در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید ممنونم پ ن: این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام . دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان) اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 50 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۶, ۷/دی/۹۴
شماره ارسال: #491
|
|||
|
|||
|
سلام
بنظرم منم زبانشون زیاد خوب نیست،واکینگ دد رو اشتباه تلفظ کردند... من یه سوال دیگه دارم ایشون تو یه جایی تو تحلیل حادثه منا گفتن اگه امداد الهی نبود اون جرثقیل کمی اونطرف تر میوفتاد بقیه جرثقیل ها مثل دومینو به هم برخورد می کردند و سقوط می کردند و تلفات خیلی بیشتر از این بود،دوتا سوال برا من پیش اومده اول اینکه اسناد این حرفشون چیه؟و بر چه اساسی این حرفو میزنن؟ دوم اینکه اگه اینجوریه چرا خدا تو حادثه منا کمک نکرد؟ و یـ چیز دیگه ایشون همیشه از مناظراتشون خبر میدن که پیروز شدن ولی چرا حتی یک مناظره هم از ایشون پخش نشده؟؟؟حداقل من که چیزی ندیدم تاحالا! البته من بیان ایشون خیلی دوست دارم و معمولا سخنرانی هاشونو گوش میدم ولی اینا برام سواله... |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۷/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۴ ۲۳:۲۸ توسط A.E.)
شماره ارسال: #492
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۴ ۱۲:۰۸)Truth Seeker نوشته است: مطمئنم تو همایش فراماسونری در دانشگاه علوم سیاسی علامه بود بزار حالا دقیقه شم هم میگم بهتوناستاد در سخنرانیشون تو مسجد نیشابور بود اونموقعه خیلی استاد معروف نشده بودن استاد در اون سخنرانی ویه سخنرانی دیگه گفتن یهودیا 72عددقدرتشون بود واونا این اجنه رو میپرستیدن خداهم 72تن شهید کربلا رو زد تو دهن اینا این حرف استاد بود تودهنی خدا به یهودیا نه اون چیزی که شما گفتین استاد هرگز نگفتن 72تن شهید کربلا فقط به همین خاطر شهید شدن یا نگفت که فقط به همین خاطر 72تن بودن اینو به عنوان یه دلیلش گفتن ارسالم رو در http://forum.bidari-andishe.ir/thread-98...042بخوانید بد نیس |
|||
|
|
۴:۳۰, ۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #493
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
البته دوستان توجه داشته باشند که استاد رائفی هم مانند هر انسان دیگری معصوم از اشتباه نیست و ممکن است در سخنرانیهایشان اشتباهاتی هم باشد اما کلیت سخنان ایشان منطقی میباشد. |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #494
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۴ ۲۳:۱۸)A.E نوشته است: استاد در سخنرانیشون تو مسجد نیشابور بود اونموقعه خیلی استاد معروف نشده بودن استاد در اون سخنرانی ویه سخنرانی دیگه گفتن یهودیا 72عددقدرتشون بود واونا این اجنه رو میپرستیدن خداهم 72تن شهید کربلا رو زد تو دهن اینا این حرف استاد بود تودهنی خدا به یهودیا نه اون چیزی که شما گفتین استاد هرگز نگفتن 72تن شهید کربلا فقط به همین خاطر شهید شدن یا نگفت که فقط به همین خاطر 72تن بودن اینو به عنوان یه دلیلش گفتن ارسالم رو در http://forum.bidari-andishe.ir/thread-98...042بخوانید بد نیس آقا واقعا خدا پدر مادرتو بیامرزه مطمئن بودم تو یکی از سخنرانی هاش گقته بود آخه من حدودا 40 ساعت از سخنرانی های ایشون رو گوش کردم ولی فکر میکردم تو سخنرانی علامه بود... بله درسته ایشون در سخنرانی علامه میگن که 72 عدد قدرت یهود بود بود خدا تو دهنی زد به یهودیا و اینا ولی تو یک سخنرانی دیگه میگه شهدای کربلا 72 نبوده حالا نمیدونم کدوم اول بوده یک چیزی هم بگذارید من اینجا روشن کنم من اصلا از آقای رائفی پور بدم نمیاد شاید باورتون نشه ولی خیلی هم دوسش دارم هر چند مطمئنم باورتون نمیشه از بیانشون خوشم میاد بنده هم توی اینکه این صهیونیست ها دارن نقشه میکشن و قبلا هم نقشه کشیدن و میخوان اسلام و ایران رو با هم نابود کنن شکی ندارم بحث من فقط چگونگی رسیدن به این نتایج,یعنی بحث من سر پژوهشگر بودن ایشون بود از همون اول هم همین رو گفتم مثل این می مونه که مثلا ما یک فرمول فیزیک رو میدونم حالا میخوایم اون فرمول رو اثبات کنیم و ایراداتی که من گرفتم از ایشون توی این بود که مثلا چرا به سرچ گوگل استناد میکنن یعنی مثلا ایران 2012 رو سرچ کرد گفت 8 میلیون مطلب وجود داره و این طبیعی نیست و اینا واسه ما نقشه دارن..خب این که اونا واسه ما نقشه دارن درست...ولی عزیز من اگه همون موقع بورکینافسو و 2012 هم سرچ میکردی 50 میلیون نتیجه میاورد امتحان کنید 2012 burkina faso و iran 2012 رو سرچ کنید مثلا البته من همون موقع این کار رو کردم یعنی سال 88 بود فک کنم یا مثلا ایشون 2012 ford escape رو سرچ میکنن و عینا نقل قول میکنم میگن"مردم فهمیدن قراره 2012 پدرشون دربیاد دنبال راه رهایی هستن......2012 فورد اسکیپ یعنی راه رهایی از 2012" پایان نقل قول خب عزیز من فورد اسکیپ یک مدل از ماشین های فورده که محبوب هم هست یعنی شما در واقع مدل 2012 از ماشین فورد اسکیپ رو سرچ کردید و حتی توی همون صفحه اول هم کلمات hybrid vehicles و consumerguideauto مشخصه حرف من فقط روش ایشون بود که کاملا اشتباه بود یعنی توی پژوهشگر بودن ایشون شک دارم |
|||
|
۱۵:۱۴, ۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #495
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۴ ۱۲:۲۲)Truth Seeker نوشته است: آقا واقعا خدا پدر مادرتو بیامرزه مطمئن بودم تو یکی از سخنرانی هاش گقته بود آخه من حدودا 40 ساعت از سخنرانی های ایشون رو گوش کردم ولی فکر میکردم تو سخنرانی علامه بود...چرا الکی میپیچونی من اصلا راجبه اون ویدیو که استاد گفته بودن 72شهید نبودن حرفی نزدم پس خودتو نزن به کوچه علی چپ جوابتم دادم راجب تو دهنی خدا به یهود که معلومه کم اوردین الانم چون خیلی واسه خراب کردن چهره استاد وزیر سوال بردن مدرکشون زحمت کشیدی 100امتیاز بهت میدم بری levelبعد تا دلت خنک شه درضمن استاد 1000دشمن داشته باشه بهتر دوستایی مثه تو
|
|||
|
۱۶:۵۱, ۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #496
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۴ ۱۵:۱۴)A.E نوشته است: چرا الکی میپیچونی من اصلا راجبه اون ویدیو که استاد گفته بودن 72شهید نبودن حرفی نزدم پس خودتو نزن به کوچه علی چپ جوابتم دادم راجب تو دهنی خدا به یهود که معلومه کم اوردین خب مشکل از ابهام توی جمله بندی ت بود که من دچار سوءتفاهم شدم پس باید برم پیدا کنم ببینم کجا بود که گفتن شهدای کربلا 72 نبودن مطمئنم گفته ولی یادم نمیاد توی کدوم سخنرانی اما جدا از این شما رفتی دنبال دشمن تراشی...به نظر من امت اسلامی منظورم کل جهان اسلامه از یک چیز بیش از همه داره ضربه میخوره و این دشمنی تراشی الکیه یعنی هرکس کوچکترین اختلاف سلیقه ای با ما داره ما اونو به عنوان یک دشمن به حساب میاریم الان هم شما داری همین کار رو میکنی خب شما که نمیتونی با من که هم وطن و هم مذهب خودت هستم بحث کوچکی داشته باشی و فورا سراغ کلمات کینه ورزانه و تنفر برانگیز میری و دشمن سازی میکنی چطور میتونی بعدا با یک اهل سنت تبادل نظر کنی؟؟یا از اونا انتظار داشته باشی حرفاتو قبول کنن؟؟ دلم از چی خنک بشه؟ واقعا متوجه نمیشم در ضمن من نیازی به 100 امتیاز تو ندارم و level بعد چیه؟من گفتم آقای رائفی پور پژوهشگر نیستند دلیل هم برای این حرف آوردم میتونی قبول کنی میتونی قبول نکنی رائفی پور که خدا نیست من میتونم زیر سوال ببرمش با دلیل و مدرک هم اینکارو کردم نگفتم کافره یا مسلمان نیست گفتم پژوهشگر نیست تو هم میتونی بیای بگی نه و دلایلت رو بگی اونوقت چرا دشمنی؟اتفاقا باید با هم دوست باشیم نمیدونم چرا ناراحت میشید؟ چرا بهتون بر میخوره؟ ولی کلماتی که شما و اون دوستمون عبدالرحمن استفاده کردند دوستانه نبود و طعنه آمیز بود |
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۸/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۴ ۱۹:۴۶ توسط A.E.)
شماره ارسال: #497
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۴ ۱۶:۵۱)Truth Seeker نوشته است: خب مشکل از ابهام توی جمله بندی ت بود که من دچار سوءتفاهم شدم پس باید برم پیدا کنم ببینم کجا بود که گفتن شهدای کربلا 72 نبودن مطمئنم گفته ولی یادم نمیاد توی کدوم سخنرانیجنابعالی در میاری میگی خیلی استادو دوست داری بعد میگی دروغ گفته بعد میگی حرفاش تناقض دارن باهم این دوست داشتنه نه این چیه خدایی خوب بابا تو داری الکی شلوغش میکنی دشمن امت اسلامیو این حرفا من گفتم این حرفای جنابعالی فقط یه معنی داره اینکه تو دوسش نداری منم به شما گفتم مختاری ببر رائفی پور رو ببر زیر سوال چی بت میرسه من این حرفمه اگه دیدی یه عده اونو بت کردن خوب مشکل از اوناس بعدهم بایه 2012نمیتونی مدرک اونو باطل کنی تا اونجایی که من دانشجوهستم دعوت یه نفر به دانشگاه اینقدرهام الکی نیس اونم دانشگاه امام صادق حالا اگه استاد مدرک درس حسابی ندارن این باعقل جور در میاد ببرنشون تو تلویزیون ودانشگاه مشکل من و جناب عبدالرحمن اینه یه رو داریم همین وبس نگفتم شما دورویی هااا شر نشه برام^_^
|
|||
|
۲۰:۴۴, ۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #498
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۴ ۱۹:۴۵)A.E نوشته است: جنابعالی در میاری میگی خیلی استادو دوست داری بعد میگی دروغ گفته بعد میگی حرفاش تناقض دارن باهم این دوست داشتنه نه این چیه خدایی خوب بابا تو داری الکی شلوغش میکنی دشمن امت اسلامیو این حرفا من گفتم این حرفای جنابعالی فقط یه معنی داره اینکه تو دوسش نداری منم به شما گفتم مختاری ببر رائفی پور رو ببر زیر سوال چی بت میرسه من این حرفمه اگه دیدی یه عده اونو بت کردن خوب مشکل از اوناس بعدهم بایه 2012نمیتونی مدرک اونو باطل کنی تا اونجایی که من دانشجوهستم دعوت یه نفر به دانشگاه اینقدرهام الکی نیس اونم دانشگاه امام صادق حالا اگه استاد مدرک درس حسابی ندارن این باعقل جور در میاد ببرنشون تو تلویزیون ودانشگاهبحث من سر مدرک نیست وگرنه آقای عباسی هم خیلی بر علیه ش حرف میزنن و میگن اصلا دکتر نیست و....ولی واقعا پژوهشگره یعنی تا حالا حداقل تا اونجایی که عقل ناقص من میفهمه و تاحالا ندیدم حایی ازش اشتباه یا ایراد درست و حسابی ازش گرفته باشن..اگه شما دیدید بفرستید ما هم ببینم و حتی اون فراهانی هم نتونست اشکال علمی ازش بگیره فقط چسبوندش به اینور و اونور دوست داشتن هم ربطی نداره به پژوهشگر بودن رائفی پور ...منم هیچ وقت نگفتم دروغ گفته گفتم اشتباه گفته..... بین دروغ و اشتباه هم خیلی فرق هست اصلا هم کاری به مدرک ندارم من باید هزار بار بگم بحث من سر پژوهشگر بودن ایشون هست آدم میتونه فوق لیسانس باشه پژوهشگر باشه میتونه فوق لیسانس باشه پژوهشگر نباشه میتونه دکترا داشته باشه ولی پژوهشگر نباشه.... در کل پژوهش از مدرک جداست حالا نمیدونم ایشون فوق لیسانس حسابداری داره یا هر چی اصن مهم نیست اصلا مدرک مهم نیست برای من. |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #499
|
|||
|
|||
|
اتفاقا خودتون تو ارسالتون درهمین چن ارسال قبلی گفتین استاد خودشو پژوهشگر معرفی میکنه ولی اصلا استاد پژوهشگر نیست این یعنی استاد اشتباه میکنه یا یعنی استاد دروغ میگه پس خودتون گفتین زیرش نمیتونی بزنی وبه نظرم جواب شما رو میم حسین الف در ارسال های قبلی دادن و جواب های من فقط یا تاکید کننده ویا تکمیل اون جواب بوده من دیگه صحبتی ندارم معنی ادامه ارسال بالاییتونم نفهمیدم من هرگز دنبال اشکال ازاستاد نبودم جنابعالی بودی پس اون چیه که نوشتی نمیدونم
|
|||
|
۱:۵۳, ۹/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۴ ۱:۵۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #500
|
|||
|
|||
|
به نظر من اصلا بحث آقای رائفی یا دشمنی و این حرفها نیست !
به نظر من اتفاق زیر افتاده (البته احتمالا) 1.حقیقت جو هنگام گوش دادن به سخنرانی اقای رائفی پور به نکته ی عجیبی برخورد کرده ... 2.ظاهرا این نکته به قدر کافی منطقی هم بوده که نتونسته در ذهنش رد کنه 3. رد یا قبول این نکته احتمالا بسیار مهم بوده 4. ... حقیقت جو به جای اینکه مساله رو جواب بده سعی میکنه صورت مساله رو پاک کنه 5.با زیر سوال رفتن رائفی پور مساله هم زیر سوال خواهد رفت (شروع اشتباه...) 6.برای اینکه پازل تکمیل بشه باید رائفی پور در بیداری اندیشه زیر سوال بره (چرا در این تالار مهم نیست) 7. و جواب دادن به مساله تبدیل به بحث دیگری شد....(و البته مساله اصلی در هیچ کدام از پست ها مطرح نشده !) البته این فقط یک حدسه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,378 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,513 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,312 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,975 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,944 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

الانم چون خیلی واسه خراب کردن چهره استاد وزیر سوال بردن مدرکشون زحمت کشیدی 100امتیاز بهت میدم بری levelبعد تا دلت خنک شه درضمن استاد 1000دشمن داشته باشه بهتر دوستایی مثه تو
مشکل من و جناب عبدالرحمن اینه یه رو داریم همین وبس نگفتم شما دورویی هااا شر نشه برام^_^