کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 51 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۱۰, ۹/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۴ ۱۰:۱۶ توسط yaghoot60.)
شماره ارسال: #501

سلام ببین دوست عزیز
Truth Seeker ، این بنده خدا مگه ادعایی کرده که الان قراره خلافش ثابت بشه؟ یا اصلا حالا ثابت شد که پژوهش گر! هست یا نیست کمکی به پیشبرد اهداف ما میکنه؟ جز اینکه داریم پیکان اعتراض رو میچرخونیم سمت خودی سود دیگه ایی داره یا نه؟ منم میگم ایشون پژوهنده نیست چیزی عوض شد؟ حرفهاشون زیر سوال رفت؟ آیا ملاک خاصی برای پژوهشگر بودن وجود داره؟ مثلا زبان انگلیسی قوی؟! که اگه نباشه دیگه پژوهشگر نیست؟.آقای رائفی پور مثل هرکسی دیگه عاری از خطا و اشتباه نیست وحرف هاش رو نمیشه و نباید دربست قبول کرد به قول بزرگان و علما و قدیمیهامون فقط 14 نفرند که میشه و باید چشم و گوش بسته هرچی گفتن قبول کرد و رو چشم گذاشت. بقیه امروز خوبند و فردا معلوم نیست کدوم وری چپ کنند.این آقا واکینگ رو والکینگ! تلفظ کرده اونم تو 2 ساعت سخنرانی!خیلی خب مگه ادعا کرده که زبان اینگلیسیش در حد پرفکت و نی تیو هست؟ میدونی غالب مردم اروپای شرقی و اتحاد جماهیر شوروی سابق همین رو والکینگ تلفظ میکنند؟ شما کاملا به همه گویشهای انگلیسی اشراف دارید؟ایشون در زمینه خاصی پژوهش میکنند مقاله مینویسند مقاله ها و نوشته ها و یافته هاشون بعضی جاها نقد میشه جاهایی هم مضحکه میشه و بعضآ قبول میشه.برای اداعا هاشون سند هم میدند که مثلا از اینجا به این حرف رسیدند.ضمینه پژوهش این بابا که زبان نبوده که الان مورد ایراد باشه. بله در طول تحقیق یک پژوهشگر از افراد متفاوت استفاده میشه و گاهی این افراد هم اطلاعات غلط میدند به پژوهشگر اونم جایی نقل میکنه و ممکنه با اعتراض روبرو بشه دوباره تحقیق میکنه و اصلاحش میکنه.به عنوان مثال ایشون گفته بودن که قدرت تاثیر گذاری اجنه تنها محدود میشه به اثرگذاری در ذهن و روح و القائات و قدرت تغییر فیزیکی در محیط روندارند ( یا به همین مضمون) و خودشون هم ذکر کردن که تحقیق کردن و در روستایی یکی از اهالی براشون توسط صفحه شطرنجی و یک بچه نابالغ احضار انجام داده و تو همون جلسه هم میگفتند ( به همون جناب جن!) که اگه میتونی زورت میرسه بیا این میکروفن رو بنداز اونور!!!( یا بسم ا...)خب منم تو علوم ماوارایی تحقیقاتی کرده بودم از قضا ضربه های بدی هم نوش جان کرده بودم و میدونستم این حرف اشتباهه و به چشم دیده بود اثرات فیزیکی این موجودات رو مضاف بر این اون شیاطینی که در قران کریم امده حمالی میکردند برای مردم و حضرت سلیمان با فکر که معبد رو نساختن! مثل عمله سنگ بلند میکردن میذاشتن روی هم پس قدرت فیزیکی هم دارند اینکه چرا میکروفون ایشون رو پرتاب نکردن!! دلایل دیگه ایی داره که از حوصله اینجا خارجه.حالا با این اشتباه ایشون از دایره علما و فضلای پژوهشگر خارج شده!!؟ نه عزیزم اشتباه کرده توی " پژوهشش" تمام و بعد بهش اطلاع بدی با دلیل و سند اصلاحش میکنه و وظیفه من و شماست که قطعا اینکار رو بکنیم بلکه جایی دیگه این اشتباه تکرار نشه.این که این ور و اون ور ایراد بگیریم که برو بابا رائفی اینکاره هست یانه کمکی نه به جنگ نرم میکنه نه به اسلام میکنه نه به مردم نه قدمی در راه تعجیل ظهور برداشته میشه.مگه چند نفر دارن تو این مملکت کار فرهنگی به معنای صحیح انجام میدن که حالا این دو سه تا رو هم بزنیم از دور خارج کنیم. ولی اگر شما ایرادتی که فکر میکنی وارده روبه ایشون اطلاع بدی بزرگترین خدمت رو هم به ایشون و هم به این مسیری که توش قرار داریم کردی.خدا پدرت رو هم بیامرزه که اینقدر موشکافانه حرف ها پیگیری میکنی.بیایید کمک کنیم به رشد این افراد اگه میتونیم بشیم یکی بهتر از ایشون تریبون بگیریم دشمن رو رسوا کنیم کمک امام کنیم با کمک به هم و هم رو بالا ببریم جلوی دشمن و نقد هامون رو بهم در خفا اطلاع بدیم که سوژه نشه برای دشمن دانا و خودی احمق.البته حتما اطلاع دارید که این بزرگواران هم اگه نقدی بهم داشته باشند بدون جار و جنجال با هم مباحثه میکنند و به نتیجه ایی سرانجام میرسند مگر چند نفر که اصلا اینها آورده شدن برای زدن این جریان که حسابشون جداشت خدا هدایتشون کنه انشاالله.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۱۷:۱۳, ۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #502
آواتار
(۹/دی/۹۴ ۱:۵۳)عمار94 نوشته است:  به نظر من اصلا بحث آقای رائفی یا دشمنی و این حرفها نیست !
به نظر من اتفاق زیر افتاده (البته احتمالا)
1.حقیقت جو هنگام گوش دادن به سخنرانی اقای رائفی پور به نکته ی عجیبی برخورد کرده ...
2.ظاهرا این نکته به قدر کافی منطقی هم بوده که نتونسته در ذهنش رد کنه
3. رد یا قبول این نکته احتمالا بسیار مهم بوده
4. ... حقیقت جو به جای اینکه مساله رو جواب بده سعی میکنه صورت مساله رو پاک کنه
5.با زیر سوال رفتن رائفی پور مساله هم زیر سوال خواهد رفت (شروع اشتباه...)
6.برای اینکه پازل تکمیل بشه باید رائفی پور در بیداری اندیشه زیر سوال بره (چرا در این تالار مهم نیست)
7. و جواب دادن به مساله تبدیل به بحث دیگری شد....(و البته مساله اصلی در هیچ کدام از پست ها مطرح نشده !)
البته این فقط یک حدسه!

اولش رو درست گفتی باهات موافقم...اما اصلا نه پازلی در کاره نه من میخوام کلا ایشون رو زیر سوال ببرم و من خواستم "پژوهشگر بودن" ایشون رو زیر سوال ببرم نه شخصیت ایشون یا کل حرف هاش رو... بله بحث یه مقدار به حاشیه رفت متاسفانه مقصر کی بود رو کار ندارم
دشمنی هم با هیچ کدوم از دوستان یا خود آقای رائفی ندارم بلکه طرز بیانش هم دوست دارم___________________________________________
اما دوست خوبمون

yaghoot60
بله ایشون ادعا میکنن پژوهشگر هستن...منابع داخلی(فارسی) در این زمینه(فراماسونی و شیطان پرستی و...) کمه و قاعدتا یک پژوهش گر ایرانی باید حداقل به زبان انگلیسی مسلط باشه تا بتونه اون منابع خارجی رو مطالعه کنه
اروپای شرقی مگه انگلیسی صحبت میکنن؟؟ تا جایی که من اطلاع دارم اروپای شرقی انگلیسی صحبت نمیکنن و آقای رائفی پور هم اهل اروپای شرقی نیستند دز ضمن بحث من سر واکینگ دد فقط نبود ..2012 ford escape رو شما چی میگین؟این که دیگه اشتباه تلفطی نیست
تعریف از خود نیست ولی بنده 6 سال لندن زندگی کردم و زبان انگلیسی رو بلدم و گاها ترجمه هم انجام میدم

اما بحث جنگ نرم و تخریب چهره های داخلی
ببین ما اگه بخوایم دنبال این باشیم که هیچی نگیم و انتقاد نکنیم مثلا بخاطر اینکه بهانه دست دشمن ندیم,خوب اینجوری هرکی هرچی میخواد میگه هر کاری میخواد میکنه مثلا همین توافق ساده لوحانه
من میخوام از توافق انتقاد کنم شما بگید نه داری تفرقه درستی میکنی داری بهونه دست دشمن میدی...خب آقا این توافق که ما رو بدبخت کرد اونایی هم که اعتراض کردن معلوم نشد یهویی چرا ساکت شدن

باید انتقاد کرد باید نقد کرد یه مدت یه عده از آقای ظریف بت ساخته بودند
تو برنامه ماه عسل بود زنگ زدن بهش گفتن آقای ظریف تو قهرمانی..کدوم قهرمان؟؟ هسته ای معلق شد تحریم ها هم سرجاشه

حالا اینا رو نگفتم که بزنم جاده خاکی اینا رو گفتم که به این برسم
نمیشه به بهانه حفظ وحدت و ...جلوی انتقاد رو گرفت و ساکت نشست اتفاقا دشمن های امثال آقای رائفی از اشتباه های امثال ایشون استفاده میکنن که آخر به این نتیجه برسن که امام زمان هم یه توهمه
و دوستانی که بنای اعتقاد به مهدویت شون را روی شخص خاصی گذاشته باشن بعدا دچار مشکل یا حتی گمراهی میشن یعنی همونطور که گفتم
یه عده تحمل انتقاد از آقای رائفی رو ندارند چون تو ذهنشون مهدویت مساوی با آقای رائفی پور و حرف های ایشونه و احساس میکنن اگر کسی از آقای رائفی پور انتقاد کنه انگار از امام زمان انتقاد کرده یا یا امام زمان رو
زیر سوال برده

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yaghoot60
۱۹:۳۱, ۹/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۴ ۱۹:۳۹ توسط yaghoot60.)
شماره ارسال: #503

(۹/دی/۹۴ ۱۷:۱۳)Truth Seeker نوشته است:  yaghoot60
بله ایشون ادعا میکنن پژوهشگر هستن...منابع داخلی(فارسی) در این زمینه(فراماسونی و شیطان پرستی و...) کمه و قاعدتا یک پژوهش گر ایرانی باید حداقل به زبان انگلیسی مسلط باشه تا بتونه اون منابع خارجی رو مطالعه کنه

لزومی به تسلط نیست بنده خودم ریدینگ لیسنینگ کاملا مسلط هستم ولی تو یه مکالمه 10 دقیقه ایی 10 بار تبق میزنم. اما این تسلط در خواندن کاملا مشکلاتم رومرتفع کرده. اما گفتم محقق تیم داره پژوهشگر تیم داره کار کار تیمی هست نتیجه کار رو ایشون بیان میکنه از طرف تیم دست اندر کار.مگه مدیر عامل یک شرکت چند ملیتی و مولتی فانکشنال باید به ریز کارها و تخصص ها اشراف داشته باشه؟

نقل قول:[b]اروپای شرقی مگه انگلیسی صحبت میکنن؟؟ تا جایی که من اطلاع دارم اروپای شرقی انگلیسی صحبت نمیکنن و آقای رائفی پور هم اهل اروپای شرقی نیستند
[/b]

درست برداشت نکردی دوستعزیز گویش و لهجه بحث بود شما که انگلیس تشریف داشتید حتما مستحضرید لهجه روسی-انگلیسی چقدر خشن تر از آمریکن و حتی خود بریتیش مضخرف هست.گویش ها تفاوت دارند.نمیشه به گویش کسی ایراد گرفت تو خود همون کشور های انگلیسی زبان هم ایراد به گویش امر مضمومی شمرده میشه مگه یه عده که همه جا هستند.

نقل قول:اما بحث جنگ نرم و تخریب چهره های داخلی
ببین ما اگه بخوایم دنبال این باشیم که هیچی نگیم و انتقاد نکنیم مثلا بخاطر اینکه بهانه دست دشمن ندیم,خوب اینجوری هرکی هرچی میخواد میگه هر کاری میخواد میکنه

شما و هرکس دیگه قطعا باید انتقاد کنه مگه میشه انتقاد نکرد ولی نقد چطورباشه شرایط داره آیا نقد شونده توضیحات منتقد روقبول نمیکنه و نداره ؟ شما میتونی اونوقت آشکار نقد کنی

نقل قول:نمیشه به بهانه حفظ وحدت و ...جلوی انتقاد رو گرفت و ساکت نشست اتفاقا دشمن های امثال آقای رائفی از اشتباه های امثال ایشون استفاده میکنن که آخر به این نتیجه برسن که امام زمان هم یه توهمه
و دوستانی که بنای اعتقاد به مهدویت شون را روی شخص خاصی گذاشته باشن بعدا دچار مشکل یا حتی گمراهی میشن یعنی همونطور که گفتم
یه عده تحمل انتقاد از آقای رائفی رو ندارند چون تو ذهنشون مهدویت مساوی با آقای رائفی پور و حرف های ایشونه و احساس میکنن اگر کسی از آقای رائفی پور انتقاد کنه انگار از امام زمان انتقاد کرده یا یا امام زمان رو
زیر سوال برده

موافقم ولی اونیی که بنای اعتقاد مهدویش رو روی ایشون بنا کرده باید بذاره در کوزه آبشو بخوره مگه اسلام با شهادت پیامبر از بین رفت و غلط شد و دیگه صدق نمیکنه احکامش؟ حضرت رسول مبلغ بودند برای مدتی بعد هم رفتند ولی کلامشون ماند تا امروز. خود این بدنه خدا که چند بار گفته مشکلی با اتقاد سازنده نداره شما انصافا تو سایت و راههای تماس با مجموعه فرهنگی کامنتی گذاشتی یا حضورا رفتی یا به تلفن گویا زنگ زدی بگی که اینجای حرفهاتون از نظر من و با تجربه من درس نیست به این دلایل؟!! اگه گفتی وقبول نکردن بسم الله شما حق داری هر جای دیگه ایی اینقدر اعتراض کنی تا طرف خودش رو اطلاح کنه

[/quote]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Truth Seeker
۲۰:۲۱, ۱۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #504
آواتار
به جز بخش اول حرف هاتون(مربوط به لهجه) با بقیه ش موافقم

۱:۴۱, ۲۳/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۴ ۹:۳۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #505

(۲۵/خرداد/۹۰ ۵:۲۲)sara_iran نوشته است:  خب من جای ایشون سوال میکنم اگه اینجا جاش باشه
آقای رائفی پور بین سخنرانی هاشون مثلا میگن "موسی میدونی امگا 3 چیه نمیدونی دیگه" یا کلمن همراه. یا "آب از لبو لوچه ابراهیم آویزون شد" اینای رو که گفتم بار ها تکرار شده. یه نفر نیست بیاد بگه اینکارتون اشتباهه. ما که صدامون به جای نمیرسه .خوده آقای رائفی پور هم گفتن که به من نامه میدن که شوخی نکنید ولی باز هم تکرار میشه مگه اگه کسی معصوم نبود هر کار که خواست باید انجام بده.
لطفا پاک نکنید

استاد رائفی پور ادم خیلی خوبو باحالیه و کسی حق نداره به ایشون توهین بکنه جوابتونم که پایین دادن ولی اونایی که فقط بلدن نقد کنن ایشونو نه جون خودت تو برو مث رائفی پور باش اگه تونستی مثل اون اینهمه فعالیت مهدوی داشته باشی معروف بشیو طرفدار داشته باشی اونوقت بیا نقدش کن نه خداییش هیچ کدومتون که اینقد ادعاتون میشه یه درصد کاری که رائفی انجام میدرو انجام نمیدین بعد میاین حرف میزنین اونیکه گفته بزار در کوزه ابشو بخور تو چی تو چیکار کردی واس امام زمانت مث رائفی پور جنم داری ایا نه بابا شماها فقط بلدین حرف بزنین شایدم میخواین رائفیو خراب کنین شاید شماهم بادشمنین از کجامعلوم Dodgy
۱۸:۰۷, ۲۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #506
آواتار
(۲۳/دی/۹۴ ۱:۴۱)عطرخدا نوشته است:  
استاد رائفی پور ادم خیلی خوبو باحالیه و کسی حق نداره به ایشون توهین بکنه جوابتونم که پایین دادن ولی اونایی که فقط بلدن نقد کنن ایشونو نه جون خودت تو برو مث رائفی پور باش اگه تونستی مثل اون اینهمه فعالیت مهدوی داشته باشی معروف بشیو طرفدار داشته باشی اونوقت بیا نقدش کن نه خداییش هیچ کدومتون که اینقد ادعاتون میشه یه درصد کاری که رائفی انجام میدرو انجام نمیدین بعد میاین حرف میزنین اونیکه گفته بزار در کوزه ابشو بخور تو چی تو چیکار کردی واس امام زمانت مث رائفی پور جنم داری ایا نه بابا شماها فقط بلدین حرف بزنین شایدم میخواین رائفیو خراب کنین شاید شماهم بادشمنین از کجامعلوم Dodgy

آره فراماسونا به ما پول دادن بیایم رائفی پور رو نقد کنیم خراب کنیم
دقت کنی تعداد حروف یوزرم هم 11 تاست 11 هم که میدونی عدد فراماسوناست Cool
نمیدونم چند سالته که البته مهم نیست برو یه خورده مطالعه داشته باش متوجه میشی آقای رائفی پور پژوهشگر نیست
در ضمن اگه شما میگی شما حق ندارید رائفی پور رو نقد کنین چون خودتون سخن ران نیستید پس اونوقت لابد هر کس هم که کارگردان نیست حق نداره فیلم نقد کنه؟
نه عزیزم مشکل شما اینه که از رائفی پور بت ساختید فکر میکنید هرچی میگه درسته فقط کم مونده بیاید بگید رائفی پور خود امام زمانه اگه میتونی منطقی بحث کنی و جواب پست های قبلی منو بدی بسم الله ولی اگر میخوای بگی رائفی پور باحاله و خوبه و...من معیاری برای سنجش باحال بودن ندارم ولی معیار واسه باسواد و پژوهشگر بودن دارم برو از صفحه 47-48 بخون بعد بیا جواب بده
۱۱:۰۲, ۲۱/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۳۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #507

(۲۵/خرداد/۹۰ ۵:۲۲)sara_iran نوشته است:  خب من جای ایشون سوال میکنم اگه اینجا جاش باشه
آقای رائفی پور بین سخنرانی هاشون مثلا میگن "موسی میدونی امگا 3 چیه نمیدونی دیگه" یا کلمن همراه. یا "آب از لبو لوچه ابراهیم آویزون شد" اینای رو که گفتم بار ها تکرار شده. یه نفر نیست بیاد بگه اینکارتون اشتباهه. ما که صدامون به جای نمیرسه .خوده آقای رائفی پور هم گفتن که به من نامه میدن که شوخی نکنید ولی باز هم تکرار میشه مگه اگه کسی معصوم نبود هر کار که خواست باید انجام بده.
لطفا پاک نکنید
ببخشید اولا که سلام خسته نباشید.خواستم بگم که شوخی هیچ موردی نداره البته نه در هر مسایلی و آقای رایفی پور همه اینچیزارو رعایت میکنه...بیاید به جای این جور کارا از سخنان با ارزش ایشون نهایت استفاده رو بکنیم.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
3 میهمان

[-]