کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۰, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #201
آواتار
(۱۳/دی/۹۰ ۱۳:۵۲)MaTeY نوشته است:  کلیپ سوتی های رائفی پور :

http://www.mediafire.com/?wq9k58ufxd9qq39

Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق
۱۷:۴۷, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #202

[/font]
(۱۳/دی/۹۰ ۱۳:۵۲)MaTeY نوشته است:  کلیپ سوتی های رائفی پور :

http://www.mediafire.com/?wq9k58ufxd9qq39

[font=Arial]ميگم اين سوتياش كجاي كليپ؟؟؟!!!!!خود اين كليپ بزرگترين سوتي...........
حداقل چند تاسوتي توش بود دلم نمي سوخت......
از بس سوت سوت كردم كلم داره سوت ميكشه
Huh
۱۸:۲۱, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #203

(۱۳/دی/۹۰ ۰:۲۸)Ahmad-A.R.M نوشته است:  
(۱۲/دی/۹۰ ۲۲:۳۵)stranger00 نوشته است:  دوست عزیز من سی دی های دکتر روازاده رو به طور کامل دیدم .!

Angel

سلام
پس این حرف شما چیه اگه گوش داید پس چرا حرفتون با صحبتهای دکتر روازاده ضدیت داره؟
بله هر چیزی خواص و فوایدی داره.ولی مگه مثلا شما نفت رو هم میخوردید!؟Smileهر گیاهی رو که نمیخورن.حالا اگه میگید نفت خوردنی نیست و نمیشه خورد.شراب چی شراب رو که میشه خورد.
و...
اصلا شما این کلیپ رو که گذاشتم نگاه کردین؟
گیر دادی ها !Smile

هیچ وقت نفت رو مثال نزن! چون خود دکتر روازاده برای بعضی بیماری ها نصف استکان نفت تجویز می کنه ! Confused

من که اون حرف رو زدم در این مورد رفتم تحقیق کردم . حرفهای دکتر روازاده که وحی منزل نیست دوست عزیز. من خودم از نزدیک با دکتر روازاده حرف زدم . Cool

در حرام هم شفا نیست (شراب) البته بعضی ها تجویز می کنند...
۱۹:۳۲, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #204
آواتار
اگه دشمنا علی آقا رو ترور نکنن بعضی از خودی ها ایشون ترور میکنن!
هیچکس بی عیب و نقص نیست، علی آقا هم مثه بقیه.ولی بعضیا دارن خصمانه انتقاد میکنن!
من تو این دو سه هفته که میام اینجا پی بردم یکی دو نفر به شدت مخالف استاد هستن و میخان هرجور شده به ایشون ضربه بزنن.
اینجا که داشتم انتقادای این آقایونو میخوندم برخلاف انتظارم به کوته فکر بودنشون پی بردم.براشون متاسفم نه به خاطر این که مخالف استاد هستن، به خاطر اینکه ازشون بعید بود اینقدر بوووووووووووووووووووق باشن.
۱۹:۵۲, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #205

(۱۳/دی/۹۰ ۱۸:۲۱)stranger00 نوشته است:  گیر دادی ها !Smile

هیچ وقت نفت رو مثال نزن! چون خود دکتر روازاده برای بعضی بیماری ها نصف استکان نفت تجویز می کنه ! Confused

من که اون حرف رو زدم در این مورد رفتم تحقیق کردم . حرفهای دکتر روازاده که وحی منزل نیست دوست عزیز. من خودم از نزدیک با دکتر روازاده حرف زدم . Cool

در حرام هم شفا نیست (شراب) البته بعضی ها تجویز می کنند...
سلام
خوب هستین انشاءالله
-چرا گیر ندم؟Smile
نقل قول:هیچ وقت نفت رو مثال نزن! چون خود دکتر روازاده برای بعضی بیماری ها نصف استکان نفت تجویز می کنه ! Confused
اِاِ ؟! خب کجا گفتن؟بزارید اینجا ببینم.
نقل قول:من که اون حرف رو زدم در این مورد رفتم تحقیق کردم . حرفهای دکتر روازاده که وحی منزل نیست دوست عزیز. من خودم از نزدیک با دکتر روازاده حرف زدم .
خب بگید تا ما هم بدونیم،خب با دکتر روازاده که حرف زدید چی گفتن گفتن چایی خوبه و باید روزی دو تا خورد!
نقل قول:در حرام هم شفا نیست (شراب) البته بعضی ها تجویز می کنند...
احسنت،آفرین.پس شراب بده و نباید خورد(هر چیزی رو نباید خورد) ولی بعضی از دکترها تجویز میکنن.
هر چیزی جای خودش باید استفاده بشه،مثلا نفت رو برای مواد پلاستیکی میشه استفاده کرد ولی نمیخورن.چایی رو میشه برای درور کردن آفات مزارع استفاده کرده،ولی نباید خورد.
نقل قول:در بسياری از مناطق کشاورزی، براي آن که احشام و ساير حيوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزديک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها را بوته چای می کارند. حيوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزديک نمی شوند!
حالا شما میگید تحقیق کردید،خب بیاد ارائه بدید تا ما هم بدونیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۳۷, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #206

احمد آخرش نگفتی تو کدوم سخنرانی آقای رائفی پور اینو شنیدی....
۱:۰۱, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۰ ۸:۳۶ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #207

(۱۶/دی/۹۰ ۲۳:۳۷)Havbb نوشته است:  احمد آخرش نگفتی تو کدوم سخنرانی آقای رائفی پور اینو شنیدی....

نمیدونم چرا توی این تالار یه چیز رو باید چند بار بگیم

http://fileop.com/776kp151sx9s
کد قالب بندی شده:
123698741@c
۱۹:۰۴, ۱۸/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۰ ۱۹:۰۵ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #208
آواتار
به نام خدا
این مطلب رو در یکی از وبلاگ ها خوندم گفتم شاید برا شما هم جالب باشه:
چرا استاد رائفی پور از سخنرانی درباره ی فراماسونری یا همان Freemasonry شروع کرد؟
این سوالی ست که اکثر منتقدین استاد رائفی پور یا حتی مخربین نیز مطرح می کنند...
استاد راز خود را فاش کرد و این متن زیر از روی سخنرانی (تقریبا) پیاده شده است...
حدود سال 84 ما جریانی را در غرب رصد کردیم علی الخصوص در امریکا موسوم به جریان آقای دیوید آیک( David Icke) که ظاهراً یک پژوهشگر بودند که در زمینه ی صهیونیسم،ایلومناتی،فراماس ونری تحقیقات داشتند و افرادی تحت تأثیر ایشون شروع به مستند ساختن کردند...طرف اول یه خرده درست به نظر می رسید ولی کسی که اهل فن بودفقط کافی بود یک ربع به فیلم هاش نگاه کنه تا بفهمه چه فتنه ای در کاره ،شیطنت قطعاً وجود داره...
اون موقع من اومدم سریع یه رصدی داخل کشور کردم دیدم
بله یکی دو تا وبلاگ در مورد فراماسونری دارن مطلب می نویسن که یکیش وبلاگ اسلام حقیقی بود، جریان دیوید آیک بشدت مشکوک بود و این آدم شروع کرده بود یک سری پرونده های سوخته ی جریان ایلومناتی و...لو دادن و از قلل اون یه سری مزخرفات رو هم می چسبوند به جریان و اصل نتیجه ای که میگرفت این بود که :
1- دید گاه دیوید آیک :تفکر مصر باستان در ساخت دین یهود نقش اساسی داشته و اساس یهودیت رو مصر باستان به وجود آورده استاد رائفی پور:این حرف غلط محضه...یهودیت ساخت مصر باستان نیست یهودیت یک دین الهی ست اما تفکرات خاخام ها که تحت تأثیر مصر و کابالا بودند بر یهودیت اثر گذاشته و یک جریان انحرافی رو بوجود آورد که نهایتا اون جریان پیروز شد...{نگارنده :منظور صهیونیسم است}

اما اینکه یهودیت از بیخ و بنیان ساخته ی مصر باستان باشه مزخرفه...
2- دیدگاه دیوید آیک :مصر بر یهودیت اثر داشت ،یهودیت مسیحیت را ساخت استاد رائفی پور:یعنی حضرت مسیح (علیه السلام) هم عملاً پَــــر!!!
3- دیدگاه دیوید آیک :اسلام رو هم این دو تا به وجود آوردن یعنی یهودیت و مسیحیت ...

استاد رائفی پور: خب شما می بینی این فرد با لو دادن 5 ، 6 تا نماد درپیت و پیش و پا افتاده و سه چهار تا پرونده ای که لاجرم باز میشد...( اینارو داشت باز میکرد )یه مشت از حق میگرفت و یه مشت از باطل می گرفت قاطی میکرد میداد به خورد شما و شما قدرت تشخیص اینو نداشتی چون نه از مصر باستان مطلبی میدونی نه از دین یهودیت چیزی میدونی ونه از دین مسیحیت و نه متاسفانه از گوشه ای از دین اسلام...

مثلا این فرد با توجه به اینکه در آخر دعاهای یهودیت گفته میشه آمِن می گفت این از همون خدای آمون در مصر باستان گرفته شده و مسیحی ها هم میگن آمِن و مسلمان ها هم میگن آمین پس همه ی اینا برمیگرده به مصر باستان...
نه بابا بحث ریشه شناسی و ترمینولوژی کلمات ماجراها داره...

برای کسی که که زبان شناسی میدونه این مباحث به جوک شبیهه...

خب ما باید چکار میکردیم؟در این شکی نداشتم و می دونستم که هر چیزی به فاصله ی نهایتا 2 یا 3 سال وارد کشور ما میشه اگر وارد کشور ما میشد با توجه به اینکه جمعیت غالب کشور ما جوانه و جوان هم هیجان طلب مخصوصاً احساسات بر جوان غالبه و شور و هیجان داره باعث خروج از دین میشه و گفتیم چکار کنیم؟گفتیم عیبی نداره اون تکه هایی که راست میگه رو جدا میکنیم و اون تکه هایی که مزخرف گفته رو جلوش دیوار بتنی میذاریم...آیه قرآن میاریم،حدیث میاریم،خودمون اثباتش میکنیم{نگارنده:اشاره به مفهوم مقاومت در دین اسلام ونهراسیدن از توطئه های دشمنان}
در مجموع( خدا رو گواه میگیرم ) یه ربع تا نیم ساعت از فیلم دیوید آیک رو نگاه نکردم
بچه ها به ما میگفتن فیلم دیوید آیک رو بیاریم ببینیم گفتم نه...چون نمیخواستم تحت تأثیر روش پژوهشی این آدم قرار بگیرم ...شروع کردم از مصر باستان پژوهش کردن...
در مورد ادیان بحمدالله اطلاعاتم خیلی خوب بود چون از دوران دبیرستان به تحقیق در این مباحث علاقه داشتم...
به وبلاگ اسلام حقیقی مدام پیام میدادم که این بیاد جواب بده به خود وبلاگ اسلام حقیقی هم مشکوک بودم که این داره این جریان رو لو میده اما حرفهاش حرف درستی بود یعنی اسلامی بود و مثل دیوید آیک نبود...تا اینکه خودش با من تماس گرفت یعنی من شماره گذاشتم اون زنگ زد و یکی دو ساعت با هم صحبت کردیم دیدم نه ایشون انسان بسیار شریفی هست و ایشون داره در این حوزه کار میکنه فلذا تصمیم رفتیم بیایم این جریان رو مطرح کنیم اینکه حجم مطالب همیشه زیاد بود و زمان کم می آوردیم ترس از اون طرف جریان داشتیم که ما باید سریع مطلبو تموم کنیم اگر نگفتیم و اون بابا بلند شه بیاد دیگه بیچاره ایم...
اما دیگه الان هرچه فیلم دیوید آیک هست برید نگاه کنید چون دیگه مردم اوستا شدن...
پیش بینی مون هم کاملا درست از آب در اومد
یعنی 2 سال نگذشت که مستند های اون طرفی شروع کردن به اومدن داخل کشور ....مستندهای آقای عبدالله هاشم،مستند 52 قسمتی Arrivals (من نمیگم بده یا فلانه اما ایرادهای جدی داره...)
دانشگاه امیرکبیر هم نقدش کردیم

منتها بحث دیگر اینجاست که خود آقای عبدالله هاشم 90 درصد مستند هاش مواد خامش مال آقای دیوید آیک هست...

من این روز رو می دیدم که به یک باره آقای عبدالله هاشم شروع کرد احادیثی رو کردن که سید یمانی فرزند امام زمانه!!!

بعد گفت سید یمانی همین الان ظهور کرده تو عراقه...

سیداحمد الیمانی یک آدم نوچه ی صهیونیست ها که انداختنش جلوی جریان ظهور رو تو خاورمیانه بگیره این آدم همه رو جلب خودش کرده تنها کشوری که تحت تأثیر اینها قرار نگرفت فقط ایران بود ....در تمام کشورهای اسلامی...میدونید چرا؟ چون جریان رو بومی شناخت از خودی شناخت از عبدالله هاشم یاد نگرفت که عبدالله هاشم غش کرد اون طرف اینم این طرف غش کنه...الان متاسفانه 50 ،60 درصد جوونهای عرب که مسئله ی صهیونیسم رو پیگیری میکنند رفتن طرفدار احمدالیمانی شدن یعنی خیلی قشنگ زمین بازی طراحی کردن کشیدند انداختند اون طرف

متاسفانه در صدا و سیمای ما درباره ی عبدالله هاشم برنامه مستند تهیه شد و در یه برنامه ی زنده آوردن و...

اون موقع من داد می زدم خداشاهده...اما الان میگم همه ی سی دی های عبدالله هاشم رو میخواید نگاه کنید برید نگاه کنید...چرا؟چون دیگه قدرت تحلیل دارید...چون دیگه اوستا شدید میدونید...
دلیل اینکه تو این فضا (فراماسونری) وارد شدیم این بود...امروز رو می دیدم...
اگر شما جریان فراماسونری رو بومی نمی شناختین از چی می شناختین؟از سریال Arrivals ؟؟
یا از 13 راز ماسونی عبدالله هاشم می شناختین و امروز عبدالله هاشم برای شما می شد یک راس یک گذاره برای تشخیص...فلذا شما رو که خبر نداشتین می برد به قهقرا....بحث حوزه ی صهیونیسم جدیه بچه بازی نیست...اینا وقتی وارد بشن برای ریز ریز کارهاشون برنامه دارن...فلذا وقتی دیدم که الحمدالله جریان رو که تونستیم انجام بدیم و نمره ای که به خودمون میدم از صد،ده هزاره...جدی میگم ...من یک صدم اینم فکر نمی کردم نتیجه بگیریم...
لطف خدا شامل حال ما شد و صد برابر نتیجه گرفتیم...

این متن حدود ده دقیقه از سخنرانی در دانشگاه آزاد اسلامی رشت بود که استاد تاکید کردند این پیام به همه رسانده شود

به نقل از: ظهور

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، lpsl
۳:۴۱, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #209

با سلام
من يك سوال داشتم از دوستان خوب....
دوستان آقاي رائفي پور سخنان و تحقيقات ديگر اساتيد كه قبلا مطح شده بود را دارند مطرح مي كنند،آيا اين يك نوع موازي كاري نيست،كه باعث ميشه انرژي كافي براي كارهاي جديد تر وجود نداشته باشه،اين همه بزرگان ديني واخلاقي ما ما را از موازي كاري بر حذر داشته اند،اما ما باز هم انرژي خودمون را براي كارهاي تكراري هدر مي ديم....
در ثاني در مورد مطالب جديداگر به جاي تقسيم انرژيمون در سطح وسيعي از زمينه ها كه باعث سير نزولي كيفيت فعاليت هامون ميشه ،تمركزمون را روي زمينه اي كه توي اون ميتونيم بازده بالاتري داشته باشيم بگزاريم،آقاي رائفي پور آدم خوبي هست اما بالاخره آدمه،نميتونه توي تمام زمينه ها كار كنه،اين ميشه كه كيفيت كارش مياد پايين،بهد از مدتي حرفها تكراري وسطح بحث تغييري نميكنه،اصلا نميشه ا اين همه فعاليت مطالعه يا تحقيق كرد،همش سخنراني،همايش،كار،منزل....پس كي مطالعه؟من حدود 60 -70 سخنراني از ايشون از سال 89 تا حال حاضر به غير از سخنراني هايي كه به صورت صوتي گوش كردم ،ديدم،اما متاسفانه سطح اونا از مطالب قبليش بالاتر نرفته،وحتي در بعضي موارد كه مطمعنا به خاطر وسعت فعاليتها و نبود انرژي كافي و يا حتي دانش كافي ويا حتي وقت كافي بوده،باعث ايجاد خطاي تاريخي و شبحه در تفسير قرآن شده است،ميخواستم دوستان نظرشون را بدن.........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M
۹:۴۳, ۲۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۴:۳۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #210
آواتار
[quote][quote='mohamadjan200' pid='83130' dateline='1326323497']
با سلام
من يك سوال داشتم از دوستان خوب....
دوستان آقاي رائفي پور سخنان و تحقيقات ديگر اساتيد كه قبلا مطح شده بود را دارند مطرح مي كنند،آيا اين يك نوع موازي كاري نيست،كه باعث ميشه انرژي كافي براي كارهاي جديد تر وجود نداشته باشه،اين همه بزرگان ديني واخلاقي ما ما را از موازي كاري بر حذر داشته اند،اما ما باز هم انرژي خودمون را براي كارهاي تكراري هدر مي ديم....
در ثاني در مورد مطالب جديداگر به جاي تقسيم انرژيمون در سطح وسيعي از زمينه ها كه باعث سير نزولي كيفيت فعاليت هامون ميشه ،تمركزمون را روي زمينه اي كه توي اون ميتونيم بازده بالاتري داشته باشيم بگزاريم،آقاي رائفي پور آدم خوبي هست اما بالاخره آدمه،نميتونه توي تمام زمينه ها كار كنه،اين ميشه كه كيفيت كارش مياد پايين،بهد از مدتي حرفها تكراري وسطح بحث تغييري نميكنه،اصلا نميشه ا اين همه فعاليت مطالعه يا تحقيق كرد،همش سخنراني،همايش،كار،منزل....پس كي مطالعه؟من حدود 60 -70 سخنراني از ايشون از سال 89 تا حال حاضر به غير از سخنراني هايي كه به صورت صوتي گوش كردم ،ديدم،اما متاسفانه سطح اونا از مطالب قبليش بالاتر نرفته،وحتي در بعضي موارد كه مطمعنا به خاطر وسعت فعاليتها و نبود انرژي كافي و يا حتي دانش كافي ويا حتي وقت كافي بوده،باعث ايجاد خطاي تاريخي و شبحه در تفسير قرآن شده است،ميخواستم دوستان نظرشون را بدن.........
[/quote]

بسم الله الرحمن الرحیم

دوست من شما اشتباه میکنید .... سخنرانیهای استاد به دلیل اینکه تو شهر های مختلف برگزار میشه حالت تکراری به خودش میگیره ، گرچه تو هر سخنرانی با یه موضوع ثابت یه مقدار تغییر میده . و در مورد مطالعه : دقیقا یادم نیست اما استاد رائفی پور خودش تو یکی از سخنرانیهاش میگه من برای پیدا کردن یه مطلب گاهی مجبور میشم تو 1 ماه 10 تا کتاب بخونم .... میشه گفت اطلاعات به روز شده ای دارن ....
در مورد مباحث تکراریم باید بگم که دیگه اینتور نیست .. استاد سخنرانیهایی دارن در مورد موسیقی که یه موضوع کاملا جداست .
سلسله نشستهای روایت عهد ایشون کاملا متفاوت هست و بحثهایی که به صورت پیوسته داره به مساله نماد شناسی تخصصی نگاه میکنه ...
فکر میکنم تکرار خیلی وقته از سخنرانیهای استاد کنار رفته و اینم مد نظر داشته باش که تکرار یه مساله به معنی اهمیت اون مساله میتونه باشه و وقتی یه جریان داره راه می افته با 2 یا 4 تا سخنرانی نمیشه این کارو کرد و احتیاج به تکرار داره ....
پاینده باشی
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: cheshmak86
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]