|
اشکالات مبهم در داستانهای قرآن از انبیای گذشته
|
|
۰:۱۰, ۱۴/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۴ ۱:۱۱ توسط داریوش.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خدمت دوستان خوبم سلام میکنم و خیلی مایل هستم تا قسمتهایی ازسوره های متفاوت قرآن را برایتان بنویسم که مربوط به انبیای گذشته است و این داستانها با اصل آن مقایرت و دربعضی موارد کاملا داستان دیگری است . و از آنجایی که معتقدین به کتاب قرآن بر این باور هستند که اسلام در ادامه رسالت انبیاء گذشته و کامل کنند آنهاست . حال این سوال مطرح میشود که چرا داستان زندگی این افراد با اصل آن که در کتاب مقدس است همخوانی ندارد و در بعضی موارد چیزی دیگر است. این داستانها قسمتهایی نیست که بتوان گفت شامل بخشهای تحریف شده ممکن است باشد! زیرا که ارتباطی با نبوت در مورد آینده ندارد یا اینکه نفع گروهی یا کسی در آن باشد که بخواهد آنرا جور دیگری تغییر دهد.و از آنجایی که تعداد این موارد زیاد است در واقع هدف من مقایسه بخشهای مشترک کتاب مقدس با کتاب قرآن است . که امیدارم این مقاسیه کفر محسوب نشود و اساتیدی باشند تا جوابی درخور و منطقی به این سوالات بدهند. اجازه بدهید که از ابتدا شروع کنم و هر بار یکی از این وقایع را برایتان بنویسم.
اولین تفاوت قابل تفکر در مورد زندگی نوح است و خانواده او - در سوره 11 آیات 42 تا 46 قرآن در مورد یکی از پسران نوح یعنی حام میخوانیم که جز گناهکاران بود و همراه نوح به کشتی سوار نشد بلکه قرآن اعلام میکند که غرق شد و نوح همراه دو پسر دیگرش سام و یافث سوار بر کشتی شد ! البته اسم پسرغرق شده نوح در قرآن نیست همانند خیلی از افراد دیگر در داستانهای متفاوت که نامی آز آنها ذکر نمیشود و این خود نیز بسیار سوال برانگیز است. اما اگر در اینتر نت جستجو کنید و شجره نامه انبیاء را پیدا کنید بر اساس اعتقاد مسلمانان تنها نام دو پسر نوح یعنی سام و یافث نوشته شده است. از این رو میتوان گفت که فرزند غرق شده حام است. سوره 11 آیات 42 تا 46 و آن [كشتى] ايشان را در ميان موجى كوهآسا مىبرد و نوح پسرش را كه در كنارى بود بانگ درداد اى پسرك من با ما سوار شو و با كافران مباش (42) گفت به زودى به كوهى پناه مىجويم كه مرا از آب در امان نگاه مىدارد گفت امروز در برابر فرمان خدا هيچ نگاهدارندهاى نيست مگر كسى كه [خدا بر او] رحم كند و موج ميان آن دو حايل شد و [پسر] از غرقشدگان گرديد (43) و گفته شد اى زمين آب خود را فرو بر و اى آسمان [از باران] خوددارى كن و آب فرو كاست و فرمان گزارده شده و [كشتى] بر جودى قرار گرفت و گفته شد مرگ بر قوم ستمكار (44) و نوح پروردگار خود را آواز داد و گفت پروردگارا پسرم از كسان من است و قطعا وعده تو راست است و تو بهترين داورانى (45) فرمود اى نوح او در حقيقت از كسان تو نيست او [داراى] كردارى ناشايسته است پس چيزى را كه بدان علم ندارى از من مخواه من به تو اندرز مىدهم كه مبادا از نادانان باشى (46) از طرفی در کتاب مقدس نام کلیه خانواده نوح و سه پسرش و همسران پسرانش و فرزندان پسرانش بطور دقیق ثبت شده است که جای هیچ شکی باقی نمیگذارد که هر سه پسر نوح همراه با همسران خود سوار بر کشی شده اند و بعد از طوفان هم اسامی فرزندان هر سه پسر ثبت شده است ! لطفا اگر کسی توضیحی دارد خوشحال خواهم شد که بخوانم. پیدایش باب 7 آیات 1 تا 16 [sup]1و خداوند به نوح گفت: «تو و تمامي اهل خانهات به كشتي درآييد، زيرا تو را در اين عصر به حضور خود عادل ديدم. 2و از همه بهايم پاك، هفت هفت، نر و ماده با خود بگير، و از بهايم ناپاك، دو دو، نر و ماده، 3و از پرندگان آسمان نيز هفت هفت، نر و ماده را، تا نسلى بر روى تمام زمين نگاه دارى. 4زيرا كه من بعد از هفت روز ديگر، چهل روز و چهل شب باران مى بارانم، و هر موجودى را كه ساختهام، از روى زمين محو مى سازم.» 5پس نوح موافق آنچه خداوند او را امر فرموده بود، عمل نمود. 6و نوح ششصد ساله بود، چون طوفان آب بر زمين آمد. 7و نوح و پسرانش و زنش و زنان پسرانش با وى از آب طوفان به كشتى درآمدند. 8از بهايم پاك و از بهايم ناپاك، و از پرندگان و از همه حشرات زمين، 9دودو، نر و ماده، نزد نوح به كشتى درآمدند، چنانكه خدا نوح را امركرده بود. 10و واقع شد بعد از هفت روزكه آب طوفان بر زمين آمد. 11و در سال ششصد از زندگانى نوح، در روز هفدهم از ماه دوم، در همان روز جميع چشمههاى لجه عظيم شكافته شد، و روزنهاى آسمان گشوده. 12و باران، چهل روز و چهل شب بر روى زمين مى باريد. 13در همان روز نوح و پسرانش، سام و حام و يافث، و زوجه نوح و سه زوجه پسرانش، با ايشان داخل كشتى شدند. 14ايشان و همه حيوانات به اجناس آنها، و همه بهايم به اجناس آنها، و همه حشراتى كه بر زمين مى خزند به اجناس آنها، و همه پرندگان به اجناس آنها، همه مرغان و همه بالداران. 15دودو از هر ذى جسدى كه روح حيات دارد، نزد نوح به كشتى در آمدند. 16و آنهايى كه آمدند نر و ماده از هر ذى جسد آمدند، چنانكه خدا وى را امر فرموده بود. و خداوند در را از عقب او بست. [/sup] پیدایش باب 10 آیات 2 و 6 و 22 [sup]2پسران يافث: جومَر و ماجوج و ماداى و ياوان و توبال و ماشَك و تيراس.[/sup] [sup]6و پسران حام: كوش و مِصرايم و فوط و كنعان.[/sup] [sup]22پسران سام: عيلام و آشور و ارْفَكْشاد و لُود و اَرام.[/sup][sup] [/sup][sup] |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۲, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و ادب.
جناب داریوش گرامی هر چهار صفحه را مطالعه کردم. دوستان پاسخ سوالتتان را دادند، ولی در مقابل شما متاسفانه پاسخ قانع کننده ای ارائه ندادید. خیلی خوشحال می شم اگر فقط یک نکته، باز هم تأکید میکنم فقط یک نکته را ارائه بفرمایید تا فقط در مورد همان نکته بحث کنیم و از این شاخه به شاخه نپریم. در این چهار صفحه بزرگوران جواب شبهه شما را دادند. اگر قانع نشدید، بی زحمت همان نکته خاص را مطرح بفرمایید تا جواب های روشن تری بدهند. ممنون
|
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۴ ۶:۴۴)داریوش نوشته است: سلام بر شما .جناب داریوش ، اینجا قرار نیست کسی حرفاش سانسور بشه ، شما نگران نباش ، اگه قرار بود پاک بشه تا الان شده بود، فعلا پاسخ به مطالب پراکنده شما مستند داده شد ولی درغ از یک مستند از سوی شما برای رد کردن مطالب. اینطور که شما از کتاب مقدس حرف میزنید معلومه که خوب مطالعه نمیکنید . (۱۶/آبان/۹۴ ۶:۴۴)داریوش نوشته است: تازه من هنوز چیزی ننوشتم تنها داستانهایی که در این دو کتاب وجود دارد را برای مقایسه برایتان اینجا قرار دادم که پاسخ شما را بدانم که میدانستم هم که چگونه برخورد خواهید کرد. اگر بخواهم را جع به مسائل بنیادین رد الله و پیامبر او و کتاب قرآن بطور ریشه ای برایتان تنها از همین دو کتاب نمونه عرض کنم ، نمیدانم برای آنها چه پاسخی خواهید داشت ؟ !منتظر هستیم که ردیه هاتون رو بخونیم البته مستند و صحیح ، نه از هرکتاب و هر متنی براون نقل کنید .باید متن مورد مثوق باشه . |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
با تشکر از سینای عزیز، باز هم تاکید میکنم، خواهشا موضوع به موضوع جلو برید. بحث را مدیریت کنید. تا موضوعی تمام نشده وارد بحث جدیدی نشوید. باز هم ممنون. از زحمتی که می کشید.
|
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۴ ۱۷:۳۲)سید ابراهیم نوشته است: با عرض سلام و ادب. متشکرم از توجه شما . عرض به حضور شما که در ابتدا من هم همین تصمیم را داشتم که هر موضوع را به نتیجه برسانیم بعد موضوع دیگر را مطرح کنم ولی متاسفانه دوستان به جاده خاکی زدنند. یکی آواز خواندن خداوند در باغ عدن را مطرح کرد. دیگری تحریف کتاب مقدس را . چند نفری روی خط جلو رفتن البته با ترش رویی و تهدید و راعایت نکردن اصول بحث و برچسب زدن به اینکه من حقوق میگیرم که سایت شما را آلوده کنم ! بهر حال ترجیج دادم که تمام موضوعات را با هم مطرح کنم که شاید از میان پاسخهای متفرقه بتوان چیزی بدست آورد. هنوز سوال اول به قوت خود باقی است که و منبع من برای اثباط تمام حرفهام همان کلام خداوند یعنی کتاب مقدس است . حال اگر قبل از جواب دادن میخواهید بگویید که کتاب مقدس تحریف شده ! اول مشخص بفرمایید چه کسی تحریف کرده ؟ در چه زمانی ؟ کدام قسمتها تحریف شده ؟ علت تحریف چه بوده و اصل قسمتهای تحریف شده چه بوده که چنین ادعایی میکنید ؟ اگر نه بفرمایید چرا قرآن چنین ادعایی دارد که پسر نوح غرق شده و کدام پسر بوده که غرق شده ؟ بعضی پسری تازه برای نوح بدنیا آوردند و اسمش را یام گذاشتن که این مطلب در جایی ثبت نشده . بعضی گفتند که کنعان بوده که غرق شده ولی کنعان فرزند حام بوده و در زمان طوفان هنوز بدنیا نیامده بوده یعنی در واقع نوه نوح بوده . و نمیتوانسته او باشد. لطفا دوستان اینبار به بیراهه نروید و روی همین موضوع بحث کنیم . هدف جنگیدن نیست. لطفا از حالت جنگی خارج شوید
|
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۶/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۴ ۰:۰۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
نقل قول:حال اگر قبل از جواب دادن میخواهید بگویید که کتاب مقدس تحریف شده ! اول مشخص بفرمایید چه کسی تحریف کرده ؟ در چه زمانی ؟ کدام قسمتها تحریف شده ؟ علت تحریف چه بوده و اصل قسمتهای تحریف شده چه بوده که چنین ادعایی میکنید ؟بسیار خوب داریوش جان من این جسارت رو به خودم میدم که یکی از سوالاتم رو بپرسم ![]() سوال: طبق گفته تورات، مارها بعد از اخراج آدم و حوا از بهشت شروع کردند به خزیدن روی زمین. از طرف دیگه، طبق اون شجره نامه ای که گذاشتید حضرت آدم نمی تونه فاصله زمانی خیلی زیادی با ما داشته باشه. پس فسیلهای 140 میلیون ساله مارها از کجا اومدن؟ آیا قبل از حضرت آدم مارها پا داشته اند؟ آیا ممکنه این همه گونه های مختلف مار (که روی زمین می خزند) فقط در عرض چند هزار سال از نسل آن مار رانده شده از بهشت به وجود آمده باشند؟ (از این مدل سوالات فراوون میشه پرسید. فعلاً همین رو پاسخ بفرمایید) ممنون |
|||
|
۰:۰۳, ۱۷/آبان/۹۴
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۴ ۲۳:۴۵)chiaueam نوشته است: بسیار خوب داریوش جانجواب سوال من این نیست ولی این آیه از مزبور را داشته باش تا بعد . زمان برای خداوند مطرح نیست و کسی نمیداند زمان پیدایش آدم و حوا کی بوده شاید میلیونها سال پیش . لطفا جواب سوال پسر غرق شده را بگویید نه موضوع دیگر. ممنون مزبور 90 آیه 4 4هزاران سال در نظر تو مانند يک روز است، مانند ديروز که گذشته است و مانند پاسي از شب. |
|||
|
۰:۱۹, ۱۷/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۴ ۰:۵۱ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
ببین داریوش، طبق شجره نامه ای که شما آوردید، حضرت موسی (ع ) با حضرت آدم (ع ) 25 نسل فاصله دارند. زمان حضرت موسی (ع ) با توجه به همزمانی اش با فرعون مصر، رامسس دوم (یا به قولی مرنپتاه)، تقریباً مشخصه و حدود 3000 سال پیش بوده. از طرف دیگه، دانشمندان معتقدند که از دو میلیون سال پیش بشر هوشمند روی زمین زندگی می کرده. فسیلهایی هم پیدا شده که میگه 140 میلیون سال پیش هم مارهای بدون پا وجود داشتند.
خب به نظر شما، 25 نسل می تونه بیانگر چند میلیون سال باشه؟ مگر اختلاف پدرها و پسرها چقدر بوده؟ می دونی برای اینکه این اتفاق بیفته، هر کدوم از این افراد باید به طور متوسط در هشتاد هزار سالگی فرزند دار شده باشند؟ از همینا اعتبار شجره نامه شما مشخص میشه ![]() از اونجایی که منبع قسمتی از شجره نامه کتاب تورات هست، میزان صحت مطالب تورات هم مشخص میشه ![]() پ.ن: اگر در زمان حضرت موسی (ع ) شک دارید، می توانید حضرت محمد (ص ) یا حضرت عیسی (ع ) را ملاک قرار دهید. (طبق شجره نامه، حضرت محمد (ص ) هم با حضرت آدم 82 نسل فاصله دارند). نقل قول:لطفا جواب سوال پسر غرق شده را بگویید نه موضوع دیگر.شما می فرمایید که پسر غرق شده ذکر شده در قرآن با تورات و با این شجره نامه نمی خونه. خب میشه ثابت کرد که هم تورات و هم این شجره نامه چندان قابل استناد نیستند
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۱۷/آبان/۹۴
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۴ ۰:۰۳)داریوش نوشته است: لطفا جواب سوال پسر غرق شده را بگویید نه موضوع دیگر. ممنونسوال شما اشکال منطقی داره فرض می کنیم که عهد قدیم تحریف نشده تناقض روایت عهد قدیم با قرآن در چیست؟ در قرآن آمده که که یک پسر نوح نافرمانی کرد، و غرق شد و خدا گفت او به خاطر نافرمانی پسر تو نیست(هیچ اشاره ای به اسامی و تعداد فرزندان نوح نمی شود) در روایت عهد قدیم آمده که نوح و پسرانش به دستور خداوند به کشتی خوانده شدند (هیچ اشاره ای به داستان نافرمانی نمی شود) نکته جالبی اینجا رخ داده. تناقضی وجود نداره. در واقع قسمتی که در روایت عهد قدیم نیامده، در قرآن آمده و به نوعی داستان تکمیل شده لطفا شما تناقض رو مشخص کن!! مگر بقیه داستانهای تاریخی در تورات، در انجیل و قرآن عینا تکرار شدن؟ اصلا مگه کتابهای تاریخی هستن که چاپ مجدد شدن؟ |
|||
|
|
۱:۲۴, ۱۷/آبان/۹۴
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۴ ۰:۳۸)علائم ظهور نوشته است: سوال شما اشکال منطقی داره پیرو نقل همکار گرامی نقل قول:داستان غرق شدن پسر نوح (ع )همکار گرامی چند مطلب پیشتر عرض شد توسط دوستان و بنده ، اما پاسخی ندادید. اگه قرار باشه که شکا فقط سوال کننده باشید و پاسخی به سوالات ندید معلوم میشه که فقط قصد شما نشر مطالب خودتون داره و دنبال مباحه نیسیتن . پس تا زمانی که بخوایین چنین روشی رو ادامه بدید این بحث بیفایده و فقط بر صفخات این بحث اضافه و بی نتیحه باقی خواهد ماند. یک سوال دیگر که منتظر پاسخش هستیم و هستم. (۱۶/آبان/۹۴ ۲۳:۳۹)داریوش نوشته است: هنوز سوال اول به قوت خود باقی است که و منبع من برای اثباط تمام حرفهام همان کلام خداوند یعنی کتاب مقدس است . حال اگر قبل از جواب دادن میخواهید بگویید که کتاب مقدس تحریف شده ! اول مشخص بفرمایید چه کسی تحریف کرده ؟ در چه زمانی ؟ کدام قسمتها تحریف شده ؟ علت تحریف چه بوده و اصل قسمتهای تحریف شده چه بوده که چنین ادعایی میکنید ؟ منبع تمام مستندات شما کتاب مقدس هست ، باشه ولی اگه تناقضی در این کتاب بیان بشه شما چطور پاسخگو هستید؟ (۱۶/آبان/۹۴ ۲۳:۳۹)داریوش نوشته است: لطفا دوستان اینبار به بیراهه نروید و روی همین موضوع بحث کنیم . هدف جنگیدن نیست. لطفا از حالت جنگی خارج شویدمتاسفانه تنها کسی که از ابتدای بحث مسیر را به چپ و راست میرفت اغاز گر این راه خودتون بودید ، چون با طرح اینکه چرا داستان های انبیا یکی نقل نشده و ... شروع کردید بعد به بحث اینکه خدای خالق ، الله نیست و ... رو خواستین توضیح بدین و ... ادامه ماجرا که هرجا هم پاسخی نداشتید فقط به سوالی بعد رو اوردین. پس از ابتدا خودتون به بیراهه رفتین و همکاران به سوالات شما پاسخ دادند هرجند پاسخی نبود که باب میل و خواسته شما بوده باشه. شما این رو بفرما تا من برات مطالب دیگر رو بگم و اگه میل داشتی قدم به قدم جلو بریم تا شاخه به شاخه نشه و شما روی یک خط بریم جلو. ایا قبول میکنی؟ بدور از هر گونه نگاه خاص به هم و با نگاهی دین شناسی ، ایا شما قبول میکنی؟
|
|||
|
|
۲:۴۳, ۱۷/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۴ ۲:۵۹ توسط داریوش.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۴ ۰:۳۸)علائم ظهور نوشته است: سوال شما اشکال منطقی داره البته اگر غرق شدن یکی از سه پسر نوح از نظر شما اشکالی نداره ! خوب حتما اشکالی نداره. اما از نظر معتقدین کتاب مقدس این موضوع کوچک و کم اهمیتی نیست . هر کدام از پسران نوح داری فرزندانی هستند که آینده بشریت بعد از طوفان به این زیر بنا بستگی داد. حال این اتفاق بطور کاملا مجهول در قران تعریف شده نه نامی از پسر غرق شده ذگر شده و ته توضیح کافی . اما جهان اسلام این پسر غرق شده را حام میداند بر اساس انچه که در شجره نامه های رسمی سایتهای اسلامی ایرانی و خارجی آمده . حال اگر این شجره نامه مورد قبول افرادی که در این سایت فعالیت میکنند نیست این را به هم کیشان خودتان بگویید. و شجره نامه ای ارائه کنید که وضعیت فرزندان نوح را مشخص کند. نتیجه گیری در این مورد بعد مربوط میشود به نمرد که با ابراهیم ستیزی داشته که در قرآن هم ذکر شده . ولی در کتاب مقدس هرگز چنین اتفاقی در زندگی ابراهیم رخ نداده . ربط این دو ماجرا به هم این است که نوه شخصی که غرق شده چگونه دستور داده تا ابراهیم را در آتش بیندازند ؟ اگر فرض کنیم که اصلا حام هم فرزند غرق شده نبوده ، چگونه نمرود که چهار نسل با ابراهیم فاصله دارد با او همزمان میزیسته ؟ من مجبور بودم که این دو ماجرا را با هم عرض کنم چون با هم در ارتباط هستند و باهم یک مجهول بزرگ را تشکیل میدهند. تلاش شما برای یک مسیر بودن قرآن با کتاب مقدس متاسفانه حاصلی نخواهد داشت زیرا مثل مخلوط کردن روغن با آب است . این دو کتاب هیچگونه ارتباطی باهم ندارند زیرا گوینده این دو کتاب یکنفر نیست . این قسمت توضیحی اضافه بود ببخشید که نوشتم و برای اینکه بقیه فرمایشات شما بی جواب نماند غرض کردم . موضوع ما کما کان همان فرزند غرق شده است. (۱۷/آبان/۹۴ ۱:۲۴)mahdy30na نوشته است: پیرو نقل همکار گرامی با اجازه بزرگترها بله
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |