|
انتقاد از تقلید کورکورانه
|
|
۱۴:۲۸, ۱۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۴ ۱۵:۵۱ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
«اتخذوا احبارهم و رهبانهم ارباباً من دون الله و المسیح ابن مریم و ما امروا الا لیعبدوا الها واحداً لا اله الا الله هم سبحانه عما یشرکون» (توبه / 31) قرآن میفرماید که یهود و نصاری عالِمان دین خود را میپرستیدند، پس میشود روحانیتپرستی کرد. روحانیتپرستی هم یک نوع بتپرستی است. هر چیزی را میشود پرستید.
و اتفاقاً در ذیل همین آیه «اتخذوا احبارهم و رهبانهم ارباباٌ من دون الله» صحابیای از امام باقر(علیه السلام) یا امام صادق(علیه السلام) میپرسد که آیا واقعاً علمای یهود و نصاری به مردمشان میگفتند ما را بپرستید؟ آن وقت حضرت قَسَم میخوردند و میگویند «لا والله»به خدا قسم اینگونه نبوده است. علمای آنها به ایشان نمیگفتند ما را بپرستید و اگر هم میگفتند، آنها قبول نمیکردند که عالمان دینشان را بپرستند؛ آن وقت صحابی میپرسد پس منظور چیست؟ قرآن دارد میگوید که علمای خودشان را میپرستیدند! آن وقت حضرت در جواب میگویند، این که قرآن میگوید علمای خودشان را به جای خدا یا علاوه بر خدا میپرستیدند، معنایش این است که رفتاری با علمایشان میکردند که فقط باید با خدا این رفتار را میکردند. بعد توضیح میدهند و میگویند فقط خداست که باید بدون پرس و سوال سخنش را شنید و پذیرفت. اینها با علمای خودشان همین رفتار را میکردند، بدون اینکه بپرسند آخر دلیلتان چیست؟ میگویند چون عالِم دین این را گفته است، باید آن را پذیرفت. نباید با عالِم دینی همان رفتاری را که با خدا میکنید، داشته باشید، چرا که فقط خداست که «لا یُسئلُ عَما یَفعَلُ» فقط خداست که مورد سوال قرار نمیگیرد، اگر با امر یا فرد دیگری همین رفتار را داشتی، شما او را پرستیدهای. و چقدر این قضیه آشناست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
۱۴:۵۲, ۱۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
جناب دوست حقیقت اول سعی کنید برای خواننده ارزش قایل بشید و نگارشی رو قرار بدید که بشه راحت خوند . الان این نگارش رو کی ح.صله میکنه بخونه؟
بعدشم بازم زدید جاده حاکی مدارک رو از منابع اهل سنت میاری بازم؟ (۱۶/دی/۹۴ ۱۴:۲۸)دوست حقیقت نوشته است: [align=START]یک حدیثی که این ادعای شیعه ها را ثابت بسازد در میتوانید ارایه کنید؟ در حالیکه احادیث بیشمار درینمورد وجود دارد که هنګام عقد محمد با عایشه این کودک دختر ۶ ـ ۷ ساله بوده و هنګام زفاف ۹ ساله خیلی جالبه هیچی نمیگی بعد میگی این ادعا ، کدوم ادعا ؛ اول چیزی نمیگی بعدی ادعا سوالت رو درست مطرح کن بعد بیا داستان پردازی کن. ![]() صرفا برای یک قسمت از متن شما که میگید برید و مطالعه کنید ( فقط برای صده های ابتدایی اسلامی در منابع اهل سنت ) مراجعه کنید به بحث پیامبرشناسی اهل سنت (بصورت خلاصه ) رو حتما کطالعه کنید تا متوجه بشید که در منابع دسته اول و به اصطلاح مستند شما ( جامعه اسلامی که مد نظر دارید ) چه ها گفته شده . هر عقل سلیمی هر حرفی را نمیپذیرد مگر اینکه ... . ![]() پس اگه قرار هست این بحث رو به نتیجه برسونیم شما اول مطالب رو ویرایش و متب و منظم قرار بدین ، |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۱۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آقای مهدی سینا پاکشون کنید تا مرتبشون کنم
من فقط برای شما کپی کردم تا در جواب دادن من را یاری کنید |
|||
|
۱۴:۵۷, ۱۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۴ ۱۸:۰۴ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۴ ۱۴:۵۴)دوست حقیقت نوشته است: آقای مهدی سینا پاکشون کنید تا مرتبشون کنم با زدن ایکن ویرایش این کار رو انجام بدید. اگه هم بلد نیستین از امکانات تالار استفاده کنید از مطلب زیر استفاده کنید راهنمایی |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۱۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
هر کار میکنم حذف نمیشن
آقای مهدی سینا بیزحمت در مورد این شبهات مطالبی را به بنده ارسال کنید |
|||
|
۷:۴۱, ۱۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آقای مهدی سینا
پاسخ قبلی ها چی شد!!! دوستان موضوع تاپیک عوض کردم!! تا صفحه بی مصرف نشود و بقول دوستمون مهدی سینا موجب تخلف حق الناس نگردم |
|||
|
۸:۱۰, ۱۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۴ ۱۴:۲۸)دوست حقیقت نوشته است: «اتخذوا احبارهم و رهبانهم ارباباً من دون الله و المسیح ابن مریم و ما امروا الا لیعبدوا الها واحداً لا اله الا الله هم سبحانه عما یشرکون» (توبه / 31) قرآن میفرماید که یهود و نصاری عالِمان دین خود را میپرستیدند، پس میشود روحانیتپرستی کرد. روحانیتپرستی هم یک نوع بتپرستی است. هر چیزی را میشود پرستید. با سلام و عرض ادب و احترام خدمت کاربران محترم تالار بیداری اندیشه. روز اغازین هفته شما بخیر جناب دوست حقیقت( دشمن نادانی ) موضوع و هنوان با متن رو کامل عوض میکنی بعد میگی چی؟ (۱۹/دی/۹۴ ۷:۴۱)دوست حقیقت نوشته است: آقای مهدی سیناواقعا جای بسی تامل ذلزع این افعال شما. الان به چی باید پاسخ بدم؟ به متنی که ابتدا نوشتید و بی سرو ته بود ؟ یا این بحث انتقاد از تقلید کورکورانه؟ اول تکلیف خودتون رو با سوالات خودتون مشخص کنین بعد در خدمت شما هستیم همونطور که بودیم ![]() دوست حقیقت کدوم صحابی . کدوم مدرک ؟ بازم رفتی جاده خاکی؟ بنده اگه از این حدیث اطلاع هم داشته باشم بینه با شماست که مدعی سخنی هستید پس لطف کنید درست نقل کنید. شما از جایی هم که کپی کردی ادرس نداده . جالبه که این پست رو خودتون اول باید حواب بدید که چرا هرچی از دیگران میبینین بدون کمی تامل نقل میکنید عمل. ایا خودتون شامل این سخنان نیستین؟ شما پاسخ این روال رو بده تا منم بگم مشکل این سوال و نگاه معوح شما کجاست.
|
|||
|
|
۸:۱۸, ۱۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
پس اجازه بدید متن انتقاد را به طور کامل شرح بدم
خواهشا حذف نکنید |
|||
|
۸:۲۲, ۱۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۴ ۸:۱۸)دوست حقیقت نوشته است: پس اجازه بدید متن انتقاد را به طور کامل شرح بدم بنده چیزی خدف نمیکنم . شما بفرما فقط قبلش بگید که متن ابتدایی که نوشته بودیذ چرا تغییر کرد؟و اینکه اگه قرار باشه با تغییر مطالب ، من و دوستانی که دنبال نتیجه بحث هستن باید جطور متوحه بشن که چی شد ! جون ممنکنه این اتفاق ( تغییر عتوان و متن ) باز هم تکرار بشه . لطفا شفاف باشید .
|
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۱۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آقای مهدی سینا من مخالف تقلید هستم به نظر من تبعیت برای مسلمان شایسته تر است