|
•●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●•
|
|
۲۲:۱۵, ۳۰/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۴ ۲۲:۲۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام.سلام به همه. سلام به اونایی که چله ی قبل یه سری اتفاقای ناگوار واسشون افتاد اما من نتونستم یا یادم رفت تسلیت بگم یا حداقل همدردی کنم... کنکوری ام خب... سلام به خودم که خیلی دیر کردم برای این تاپیک ! واقعا شرمنده، حواسم نبود ![]() و سلام به تالاری شاید فاصله زیادی گرفته با اون روزایی که آدم عشق میکرد از دیدن جنب و جوشش... از سلامها که بگذریمو احوال پرسی هارو که بذاریم کنار ، میرسیم به اصل مطلب. چهاردهمی هم گذشت... اینقدر زودگذشت که منم یادم رفت بیام برای زدن تاپیک. 14 مین چله و قرار معنوی ای که دور هم بودیم ،و حدود 520 روز سوره ای خوندیم،یا دعایی البته کاری ندارم که شمایی که الان این تاپیک رو میخونید قبلا توی این جریان شرکت داشتید یا نه. "مهم;همین الانه" حتی به این هم کاری نداشته باشید که من کی هستم! بلکه به این کار داشته باشید که اینبار قراره برای 40 روز ، دور هم "سوره ی یس" بخونیم. بعبارت دیگه ، بصورت یک قالب تکراری باید بگم که : ●چله ی پانزدهم ، چله ی سوره یاسین ●و البته بعضافه " حدیث کسا " ، یه آپشن فوق العاده برای دوستانی که کمی وقت بیشتری دارن و علاقه مندن... خطاب به جدیدیا : چرا "یس"؟ -با یه سرچ ساده توی اینترنت کاملا میفهمید چرا ![]() چرا "حدیث کسا" ؟ -اینم همراش سرچ کنید ![]() و ان شا لله دهم بهمن 1394 ، قرار ماست برای شروع 15مین باری که در کنار هم ، این جریان معنوی رو ادامه میدیم و یادتون هم باشه که آخرین چله ایه که تماما در سال 1394 قرار دازه ![]() ![]() سیعیمو هم میکنم که توی این 10 روز به بچه های قبلی پیام بدم برای حضور توی این چله ، مثل همیشه ، با ذکر یک صلوات ، اعلام آمادگی کنید التماس دعای مخصوص واسه همه ، مخصوصا کنکوری ها ، که ما باشیم ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۵, ۱۱/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۴ ۲۲:۰۵ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام بر همتالاریهای عزیز
![]() این ده تا اثر (سوره یس) فقط و فقط خوندش 10 دقیقه طول میکشه... شیطون به اونایی که تازه تاپیک رو دیدن میگه ولش کن تو که از اول نبودی و چند روزش رو از دست دادی بیخیال![]() میشه از اون ور چند روز بیشتر خوند تا چشای شیطون درآد ![]() تعجیل در فرج امام و مولامون صلوات |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۱۲/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۴ ۲۱:۱۰)sabrina نوشته است: ?K A L A M E N O O R?به به ...چقدر آثار ![]() سلامی دوباره! امیدوارم حال همگی خوب باشه مخصوصا امثال من که کم پیدان ![]() درسته الانا تاپیک سوت و کوره و کسی نیست که البته با توجه به اوضاع برو بچه ها و تالار ، طبیعی هم هست ، اما (به کسی نگید. بین خودمونو یه ملت بمونه) کنکورم که تموم شه ، یه سری برنامه های خاصی برای این حرکت فرهنگی دارم![]() ![]() همینجوری خواستم سهمس داشته باشم در پست های تاپیک.... اما به هر حال ، اگه شما هم ایده خاصی داشتید در زمینه این حرکات فرهنگی ، ارائه کنید تا در دستور کار قرار بگیره برای آینده نزدیک ان شا الله ![]() تا دیداری دیگر بدرود! التماس دعا و دعا برای همه کنکوری ها ، بالاخص کنکوری های مدنظر ![]() دعا برا شفای مریضا هم بکنید ، مطمئنا جای دوری نمیره.بالاخص مریض مورد نظر
|
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۵/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
یعنی من عاشق این چله ها هستم هنوز چندروزازچله یس نگذشته من به شصددرصد ازخواستم رسیدم برام دعاکنید چهل درصدبقیش هم درست بشه. وای خدا جون خیلی دوست دارم خیلی مهربونی
بچه ها مرسی که این چله هارو گذاشتید دم همتون گرم.یاعلی |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم...
به به...چه تاپیک شلوقی.اصن وقتی اومدم یهو از اینهمه سروصدا منقلب شدم.از بس ترافیک پست ها توی این تاپیک بالابود که برای ارسال همین پست چندبار با ارور مواجه شدم. این حد از مشارکت هم اسرافیه در نوع خودش... ![]() ![]() لذا جا داره یه خسته نباشید اساسی بگم به همگی... ![]() ![]() خب...ده روز مونده به پایان این چله. و فکر کنم ایندفعه رکورد سوت و کوریمون شکسته شد به هر حال ، رئال مادرید هم که باشی یه روز افت میکنی امیدوارم برگردیم به روزای اوج... البته اینطور که بوش میاد ، تا من کنکورمو ندم و شخصا وارد صحنه نشم،قرار نیست اتفاقی بیفته! چرا آخه؟! درسته مهمم ولی دیگه نه در این حد![]() ![]() 20 اسفند پایان این چلست.بنابراین خواهش میکنم طرحتونو برای چله بعد پیشنهاد بدین.یک خواهش کوچکی هم که دارم اینه که طولانی نباشه فقط. مارو درک بفرمایید...پس فعلا یا علی... |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۱۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۱۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:با این شلوقت میخوای کنکور بدی؟ ادبیات رو خالی بذار حداقل منفی نزنی چاکرم ![]() نقل قول: موافقم
|
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۱۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام وعرض ادب خدمت همه دوستان
به نظر من چله بعدی دعای نور باشه البته اگردوستان قبول کنندو سرشون شلوق نباشه ![]() |
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
خب دمه عیده وآخرین ماه سال هرکس به نحوی درگیر وپرمشغله ان شالله که سال وخوب پربار تمومکنیم نا گفته نماند که من دریک ماه گذشته کلی خبر ازدواج از تالارشنیدم که واقعا خوشحالکننده بودن ![]() اما پیشنهاد امروز داشتم یه مطلبی از آیت اللهشاه آبادیمیخوندم ایشون گفته بودن که به خواندن دعای توسلاونم هرروز مداومت کنید گره های زندگیتون بازمیشنان شالله من پیشنهاد ایندفعه ام اینه دعای توسل
|
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۲/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۷)انتصـار نوشته است: نظر من روی چله زیارت عاشوراست با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان از بزرگان نقل شده زیارت عاشورا رو سالیانه بخونید بهتره (نقل به مضمون) ![]() چند تا پیشنهاد دارم بسته به نظر و علاقه و توان دوستان : 1- هر برنامه ای قرار شد باشه حتما دو تا مساله درش قرار داده بشه اول ذکر شریف صلوات که مثلا با هر دعا یا برنامه ای روزانه 100 یا 1000 یا ... صلوات هم گفته بشه و دوم یک کار طهارتی عملی انجام بشه مثلا 40 روز طهارت زبان از گناه یا طهارت چشم یا حتی سخت تر طهارت قلب که اگر بنا به این مورد آخر شد بفرمایید توضیح می دم دقیقا چه باید کرد 2- دعای سمات معروف به دعای شبور هم جهت چله دعای خوب و با معارف بلندی هست ... از قول دوستی نقل می کنم : جهت تلطیف بیشتر فضای این تاپیک و از این نظر که دیگه تمام شده و خلاصه این بنده خدا هم جایزشونو گرفتن عرض می کنم : می فرمودن : یک زمانی عزیزی این برنامه دعای سمات رو گذاشتن بعلاوه 40 هزار صلوات یعنی هر کدوم از ماها که شرکت کرده بودیم هر شب دعای سمات رو می خوندیم و 1000 تا صلوات می فرستادیم یادمه روز چهلم مصادف شد با 23 ماه مبارک رمضان رفته بودیم احیا و وقت اذان صبح من خیلی امید داشتم که قبول شده باشه و دایم به آسمون نگاه می کردم و از امیدواریم می گفتم بعد نماز خوابیدم و خواب دیدم قراره برم حج صبح که شد از جایی به مناسبتی تماس گرفتن و خلاصه بله حج فقرا نصیب شد و جاتون سبز رفتیم زیارت امام رضا ![]() 3- سوره حشر که موکلین بسیار قدرتمندی در برآوردن حاجات قراء دارند 4- آیات 54 تا 56 سوره اعراف معروف به آیات تسخیر که موجب مطیع شدن نفس و اطمینان نفس می شن به تعداد 70 مرتبه هر شب یا روز 5- روزانه 70 مرتبه سوره حمد جهت قرار گرفتن در صراط مستقیم و ثابت قدم موندن در این صراط 6- آیه 80 سوره اسراء : از جناب رجبعلی خیاط نقل شده کسی که 40 روز مداومت کنه بر این آیه حتما یا خدمت امام زمان علیه السلام مشرف می شه یا قلبش به قلب ایشون متصل می شه 7- ختم استغفار که از معصوم نقل شده و برکات مادی و معنوی زیادی داره به هر حال هر کدوم از این پیشنهادها یا پیشنهادهای سایر دوستان که قرار به اجرا باشه ان شاء الله که همه در صراط مستقیم قرار بگیریم و مداوم بمونیم از خدا جز خدا خواستن خلاف ادبه ان شاء الله خود خدا جایزمون باشه
|
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۱۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
همچین شلوق مارو بزرگ کردن ، یکی ندونه فکر میکنه تاپیک واقعا شلوغه
دست پیش میگیرید پس نیفتید؟![]() (۱۳/اسفند/۹۴ ۱۲:۲۱)عارفه نوشته است: با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستانعجب پستی... جالب شد ![]() میخواستم 4 رو پیشنهاد بدم دیدم خیییلی میشه ، حداقل فعلا نمیشه... من پیشنهاد خاصی ندارم البته به غیر از زیارت عاشورا یا سوره واقعه اما نتیجه هرچی که شد ، خواهشا طولانی نباشه.ینی اینکه یه جورایی شرایط ماهم لحاظ شه ![]() فکر کنم فقط 1 هفته مونده تا به نتیجه نهایی برسیم نسبت به چله بعدی.پس ، فعلا یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,838 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,057 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,114 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,587 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,984 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,466 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل! | mahpare | 99 | 34,309 |
۲۳/شهریور/۹۴ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: نرگس مهدوی |
|

![[تصویر: 249c5a88b1e31d541.png]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/249c5a88b1e31d541.png)

![[تصویر: a940c438c200f0ea1.png]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/a940c438c200f0ea1.png)
سیعیمو هم میکنم که توی این 10 روز به بچه های قبلی پیام بدم ![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)

بیخیال
بین خودمونو یه ملت بمونه) کنکورم که تموم شه ، یه سری برنامه های خاصی برای این حرکت فرهنگی دارم